Connect with us

EVENIMENT

Minoră dispărută din satul Mănășturel. Dacă ați văzut-o sunați la 112

Publicat


O minoră în vârstă de 17 de ani, din comuna Cuzdrioara, sat Mănășturel, județul Cluj a plecat de la domiciliu, în data de 14 aprilie, însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, CABA ROXANA ALEXANDRA, în vârstă de 17 de ani, din comuna Cuzdrioara, sat Mănășturel, județul Cluj a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei:

– înălțime aproximativă 1.55 m, 63 kg, constituție atletică, părul blond, lung, fața rotundă, ochii verzi.

La momentul plecării purta pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare violet și pantofi sport de culoare verde.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Scrisoarea unui fost senator USR de Cluj pentru Elena Lasconi: „La Cluj, USR a pierdut două treimi din voturi, în 5 ani!”

Publicat

De

gotiu

USR a pierdut în doar cinci ani peste 80.000 de voturi la Cluj, semnalează fostul senator Mihai Goțiu, într-o scrisoare deschisă adresată noii președinte a partidului, Elena Lasconi.

Mihai Goțiu, fost senator de Cluj, își exprimă îngrijorările privind direcția în care se îndreaptă USR, într-o scrisoare deschisă adresată Elenei Lasconi, președinta aleasă recent a partidului.

Mihai Goțiu, scrisoare deschisă pentru președinta USR

Fostul senator denunță modul în care au fost desemnați delegații la Adunarea Generală, arătând astfel că dezideratele noului președinte de unitate și democrație sunt departe de realitate.

„Citez din mesajul pe care l-am primit din partea ta, ieri, transmis cu newsletter-ul intern: «De astăzi, începe reconstrucția USR! Asta înseamnă că vom lucra mai uniți și cu mai multă determinare ca niciodată. Anul acesta, e în joc pierderea democrației din România». Despre unitate, democrație, reconstrucție ai vorbit și în primul mesaj transmis public, după anunțarea rezultatelor votului în urma căruia ai devenit noul președinte al USR.

Din păcate, aceste deziderate sunt departe, mult prea departe de ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în USR și ceea ce urmează să se întâmple, mâine, în cadrul Adunării Generale a USR, unde ar urma să se voteze componența unui nou Birou Național (BN). În fapt, nu va fi niciun vot democratic și cu atât mai puțin unificator, în condițiile în care componența viitorului BN poate fi deja anticipată în mare măsură pe baza voturilor «autobuzelor» din filialele locale și județene, prin care au fost desemnați delegații”, arată Mihai Goțiu.

„O treime de votanți dintr-o treime de membri decid”

Fostul senator oferă un exemplu concret din filiala Cluj, unde și el este membru. La adunarea filialei municipale Cluj-Napoca, aproximativ o treime din voturile exprimate au fost identice, indicând o coordonare prealabilă.

„La adunarea filialei municipale Cluj-Napoca, din cele 179 de voturi exprimate, aproximativ 50-60 de buletine sunt relativ identice, cu mici variații,” explică Goțiu. Aceeași situație s-a repetat și la adunarea județeană, unde aproape jumătate din buletinele de vot au fost identice.

Fostul parlamentar este de părere că acest fenomen subminează orice pretinsă democrație internă și unitate, ducând la demobilizarea membrilor și susținătorilor USR.

„Asta nu e democrație și în niciun caz nu poate aduce unitate. Numărul extrem de redus al votanților (cam o treime dintre cei cu drept de vot în cea mai mare filială din județ) este deja un semn că nu mai sunt mulți cei care au încredere în reconstrucția USR. Perpetuarea «autobuzelor» va avea ca efect demobilizarea și a multora dintre cei care și-au mai păstrat o fărâmă de speranță într-o eventuală resuscitare a USR”, susține Mihai Goțiu.

La Cluj, USR a pierdut 80.000 de votanți de la ultimele alegeri

Statistica prezentată de acesta este alarmantă: în Cluj, USR a pierdut două treimi din voturi în cinci ani, scăzând de la 32,47% în 2019 la 11,16% în 2024. În termeni absoluți, aceasta înseamnă o pierdere de peste 80.000 de voturi.

„La Cluj, chiar dacă, aparent, scorul USR (cu aliații) la europarlamentare a fost peste cel național (11,16%) este la ani-lumină față de cel obținut în 2019 (32,47%). În cifre absolute sunt mai puțin cu peste 83.000 de voturi (119.302 în 2019, respectiv 36.175, în 2024)! De pe primul loc USR a ajuns pe poziția a 4-a în județ și cu doar un procent peste cel obținut, cumulat, de cei doi candidați independenți izolați în partid și obligați să plece, Nicu Ștefănuță (6,74%) și Vlad Gheorghe (3,51%).

(…) Și aici vine cea mai mare durere. Două treimi dintre foștii susținători clujeni ai USR și-au pierdut încrederea în acest partid și capacitatea lui de a-i reprezenta și reforma România. Acolo unde au existat candidați, la primărie, consiliul local și județean care și-au făcut treaba în ultimii ani, rezultatele s-au îmbunătățit, s-au câștigat două primării comunale, alți doi colegi au fost frustrant de aproape de câștigarea a două municipii și, în general, scorul a fost mult peste media obținută în județ la europarlamentare”, a mai arătat membrul USR.

Goțiu critică alianța cu Forța Dreptei și PMP

Mihai Goțiu a făcut apel la noua președintă a USR să se concentreze pe cauzele civice importante pentru electorat, cum ar fi protecția mediului și justiția socială. În acest context, activistul a criticat alianța politică făcută de USR cu Forța Dreptei și Partidul Mișcarea Populară.

„Cum recâștigăm încrederea măcar a unei părți din cei peste 80.000 de clujeni care au votat USR la Cluj, în 2019, și nu au mai făcut-o în 2024? Prin votul intern cu autobuze? Sau prin asumarea eficientă a unor cauze care au fost definitorii pentru USR? Cum poți să crezi că poți câștiga votul clujenilor în alianță cu Ludovic Orban, omul care a blocat «DNA-ul Pădurilor», după adoptarea lui de către Parlament, printr-o atac șmecheresc la CCR, cu argumentul lipsei unui document pe care chiar Guvernul pe care îl conducea în 2020 ar fi trebuit să-l elibereze? (…)

Și cum te gândești să mobilizezi energiile civice ale Clujului, în special cele legate de justiție, drepturi sociale, mediu când ești în alianță cu partidul nășit pentru Elena Udrea, partid rămas fără pâine pe zona ultra-conservatoare doar pentru că a apărut AUR, care le-a preluat mesajele și temele într-un mod mult mai agresiv și spectaculos?”, a mai arătat Goțiu.

Goțiu cere vot democratic și transparent

În finalul scrisorii, Goțiu îi cere Elenei Lasconi să solicite adoptarea unui amendament statutar care să permită votul tuturor membrilor pentru desemnarea reprezentanților în Biroul Național și a parlamentarilor, nu doar al delegaților.

„Dragă Elena Lasconi, apelul la unitate și invocarea democrației rămân vorbe în vânt, atâta vreme cât un Congres al USR, precum cel de mâine, se ține doar pentru a confirma și întări poziții de supraviețuire pentru unii parlamentari, animați de speranța că prestația ta la prezidențiale va aduce 2-3 procente în plus și partidului, cât să mai respire și ei liniștiți vreo patru ani. Ai curajul să ceri, mâine, în Congres, adoptarea unui amendament la statut prin care reprezentanții în BN, dar și parlamentarii să fie votați prin votul tuturor membrilor, nu prin sisteme cu delegați? Sau consideri că e absolut normală, meritorie, democratică și unificatoare metoda autobuzelor și negocierile pe numere de delegați fideli?”, a conchis acesta.

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. 16.000 de persoane în plimbare pe Strada Potaissa la Piața de flori altfel

Publicat

De

Peste 16.000 de oameni din întregul oraș au ajuns la ediția de anul acesta a evenimentului „Strada Potaissa – Piața de flori altfel”, în creștere față de anul trecut.

Al 8-lea capitol al Străzii Potaissa – Piața de flori altfel a ajuns la final. 100 metri liniari și 7 lățime s-au umplut de magie, zâmbete sincere și povești autentice. Peste 16.000 de persoane au vizitat strada transformată timp de patru zile în piață de flori.

„Cea mai mică stradă, cea mai mare comunitate”

Ediția din 2024 s-a desfășurat sub egida „Cea mai mică stradă, cea mai mare comunitate”. Asociația Daisler, cea care pune în scenă transformarea temporară a frumosului loc, a demonstrat pe parcursul întregului eveniment că e nevoie doar de puțin efort ca lucrurile să fie diferite.

„Timp de 4 zile am oprit timpul în loc și am redat comunității un spațiu aparte, în încercarea de a demonstra puterea evenimentelor ce au ca scop reactivarea peisajului urban prin inițiative creative. Peste 16.000 de oameni au ajuns zilele trecute pe cea mai frumoasă stradă din întregul oraș, în creștere față de anul trecut, când evenimentul a avut totuși o zi în plus și 17.000 de vizitatori”, transmite Asociația Daisler.

15 producători locali, prezenți în cadrul pieței

În cele patru zile de eveniment ne-am bucurat de prezența a 15 producători locali ce își petrec zilele și nopțile îngrijind și cultivând cele mai frumoase plante. Unii au călătorit sute de kilometri pentru a ajunge pe Strada Potaissa, în timp ce alții vin din serele aflate la o aruncătură de băț de oraș.

Toți și-au prezentat propria poveste – cu autenticitate, șarm și emoție. Iar vizitatorii s-au putut bucura de o gamă variată de produse: de la plante aromatice cu gust de măsline sau ciuperci, la îndrăgita floare de colț, înmiresmata lavandă, cel mai parfumat busuioc, plante exotice aparte, dar și de flori colorate de sezon.

„Un spațiu care îți oferă ceva cu totul diferit”

„Oricine își poate găsi locul pe Strada Potaissa pentru că despre asta e Piața de flori altfel. Un loc inclusiv pentru fiecare. Nu e doar despre flori, ci mai ales de dorința de a revitaliza un spațiu urban uitat în haosul de zi cu zi și de a-l transforma, într-un mod extrem de simplu, într-un loc de poveste.

Există târguri și piețe de en-gros ghivece și plante și există Piața de flori altfel. Există târguri de artizanat și de produse tradiționale și există Piața de flori altfel. Există festivaluri și există Piața de flori altfel. Unde spațiul în care legăturile create este mai important. Un spațiu care îți aduce energie bună și conexiuni. Un spațiu care îți oferă ceva cu totul diferit”, spune Andi Daiszler, inițiatorul evenimentului.

„Ne bucurăm că și anul acesta am fost alături de Asociația Daisler și de cei aproape 20.000 de vizitatori care au transformat cea mai mică stradă în cea mai mare comunitate. Spațiile urbane prin viață atunci când sunt folosite de oameni, iar Raiffeisen Bank România este alături de ei la fiecare pas”, a transmis și Laura Mihăilă, Director Marketing, Comunicare și CX Raiffeisen Bank România, sponsorul principal al evenimentului.

Colț de relaxare, oază verde în mijlocul orașului

Dincolo de standuri și poveștile cu tâlc ale vendorilor, oamenii s-au bucurat și de un colț de relaxare, o oază verde în mijlocul orașului, unde s-au putut bucura de o băutură aromată ori pur și simplu de o poveste cu prieteni dragi, într-un decor de poveste.

Pe Strada Potaissa au cântat și artiști locali. Digitalove, Ada Morar, Timothy Kross, Patricia Labou, Nidal, Henczman și Midnight Snack s-au alăturat pentru sesiuni acustice pline de magie.

Masa Bunei Vecinătăți

Duminică, 23 iunie, de la 9 la 10, circa 50 de persoane au luat parte la Masa Bunei Vecinătăți. Presa locală a numit evenimentul „cel mai fain picnic urban din Cluj”, întrucât adună la un loc într-o manieră simplă și fără costuri oameni de toate păturile și categoriile sociale.

Ei s-au răsfățat cu dulceață de trandafiri, au degustat siropul dulce de lavandă și s-au bucurat de zacuscă aromată, pandișpan cu vișine ori ciocolată de casă, clătite, ajvar, pâine de casă, cireșe și banane sau platouri de brânzeturi.

„Am pășit pe stradă necunoscuți, Masa Bunei Vecinătăți ne-a transformat în prieteni”, mai arată organizatorii.

Dezbateri și discuții interesante

Ca de fiecare dată, în programul evenimentului au fost incluse și discuții valoroase. Participanții s-au bucurat și de o dezbatere publică pe tema utilizării spațiului public, alături de experți ai unor evenimente de succes precum Scena Urbană, Urban Playfield, Vamos a la Playa, precum și cu participarea reprezentanților Raiffeisen Bank România, sponsorul evenimentului.

Strada Potaissa este unul dintre cele mai cunoscute proiecte de tipul street-delivery din țară, cu ecou și reputație la nivel global grație creativității creatorilor săi. Deține titlul de cea mai bună inițiativă civică acordat de organizatorii Bienalei de Arhitectură Transilvania în 2021.

Ediția cu numărul 8 al Străzii Potaissa – Piața de flori altfel se desfășoară între 21 și 24 iunie 2024 în intervalul orar 10-23. Accesul a fost, este și va fi mereu liber pe Strada Potaissa pentru toată lumea.

Strada Potaissa este un eveniment prezentat pentru al doilea an la rând de Raiffeisen Bank România, realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, al Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Citește mai departe

EVENIMENT

„Zi Sabin și vin!”… Dar nepotul lui Vasile Dîncu n-a mai venit: AVENTURILE exotice ale deputatului Sărmaș pe bani publici

Publicat

sarmas

În campania electorală recent încheiată, domnul deputat Sărmaş a captat atenția electoratului cu sloganul „Zi Sabin și vin!”. Acest mesaj optimist și plin de promisiuni părea să aducă speranță și schimbare. După campanie, am avut ocazia să schimbăm câteva mesaje cu domnul Sărmaș, invitându-l să participe la o emisiune post-electorală alături de colegul nostru, Dinu Criste. Scopul emisiunii era să analizăm împreună rezultatele obținute și să-i adresăm câteva întrebări pertinente legate de anumite aspecte observate în timpul campaniei electorale.

Am crezut că va accepta invitația. DAR NU A MAI VENIT. Ne-a pasat. În schimb, domnul Sărmaş şi-a făcut live-ul pe Instagram și a preferat să participe la emisiunile unor publicații unde a investit financiar pe durata campaniei. Este important de menționat că noi nu i-am cerut bani și nici nu îi cerem. Am dorit doar să îi oferim ocazia să le explice celor care l-au ales de ce voturile lor au fost “zero la pătrat” și de ce credem noi că i-a fraierit pe cei care i-au acordat încrederea.

„Zi Sabin și vin!”… Dar nepotul lui Vasile Dîncu n-a mai venit: AVENTURILE exotice ale deputatului Sărmaș pe bani publici

Am vrut să-l întrebăm de ce nu a candidat și pentru Consiliul Local Cluj, dacă tot a dorit ca voturile primite să conteze undeva. Încă îl mai așteptăm pe domnul Sărmaş, dar până atunci, să vedem puțin cine este acest român verde pe care îl respectăm fără doar și poate.

Cine este Sabin Sărmaș?

Un deputat de Cluj care pare să fi descoperit rețeta perfectă pentru huzurul pe banii publici! Domnul Sărmaș, un veritabil globe-trotter parlamentar, s-a transformat într-un turist de lux, tocând banii românilor pe deplasări externe ce nu au avut absolut niciun efect pentru contribuabili.

Un mandarin al turismului parlamentar, Sărmaș a efectuat excursii pe toate continentele, în mandatul său ca președinte al Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor. Camera Deputaților a acoperit pentru acest hobby costuri fabuloase de peste 300.000 de lei.

Să facem o scurtă trecere în revistă a destinațiilor exotice alese cu atâta grijă de domnul deputat:

– Rwanda (1-18 iunie 2022) – 33.946 de lei. Aici, Sărmaș probabil a căutat inspirație printre gorile și savane.
– Japonia (mai 2022) – 42.644 de lei. Cinci zile în Țara Soarelui Răsare, poate pentru a studia cum se desenează caracterele japoneze.
– Algeria (9-22 iulie 2022) – 25.375 de lei. Să fie vorba de o pasiune ascunsă pentru desertul saharian?
– Thailanda (30 iulie – 7 august 2022) – 33.134,65 lei. Probabil pentru a descoperi secretul elefanților roz.

Totalul? 303.077,76 lei cheltuiți pe nimic altceva decât distracție parlamentară fără realizări palpabile.

Unchiul strateg

Sărmaș nu e doar un simplu deputat; el este nepotul lui Vasile Dîncu, președintele PSD Cluj și strategul social-democraților. Poate e o coincidență că PSD-ul a scos un lamentabil 11% la Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie, în timp ce nepotul a absorbit o mare parte din voturile social-democrate. Blat electoral? Posibil, dar asta rămâne o întrebare deschisă.

Misterul campaniei electorale

Conform Autorității Electorale Permanente (AEP), Sărmaș a virat 165.000 de lei în contul de campanie, etichetați ca “împrumut”. De unde și de la cine? Nimeni nu știe. Pe lângă asta, a cheltuit 125.000 de lei pe reclamă electorală pe Facebook. Dar suma totală rămâne un mister, mult mai mare, cheltuită în precampanie.

Sărmaș trebuie să vină cu răspunsuri clare și transparente. De unde a avut fondurile generoase? Cine sunt sponsorii misterioși și ce interese au în sprijinirea unui “candidat independent”? Clujenii merită să știe cum au fost cheltuiți banii și ce legături se ascund în spatele acestei opulențe electorale.

Noi credem că Sabin Sărmaș, care în opinia noastră este un adevărat artist al cheltuielilor publice și maestrul evaziunilor financiare, trebuie să explice public toate aceste sume aruncate pe excursii și campanii dubioase.

Să nu credeți că acum ne-am legat de domnul Sărmaș așa din senin și nici nu ne facem speranțe că nu mai sunt și alții ca el. O să revenim.

Mircea Sime

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizare meteo imediată de VREME REA pentru Cluj-Napoca și mai multe localități din județ

Publicat

De

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo imediată (nowcasting) de vreme rea pentru municipiul Cluj-Napoca și pentru mai multe localități din județ, vineri după-amiază.

Astfel, până la ora 19.30, în mai multe localități din județ sunt așteptate verse torențiale care vor acumula 15…25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, izolat grindină.

Localitățile vizate sunt Cluj-Napoca, Baciu, Apahida, Florești, Cojocna, Feleacu, Iclod, Chinteni, Sânpaul, Borșa, Panticeu, Cornești, Așchileu, Dăbâca și Vultureni.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax