Connect with us

EVENIMENT

Încă 1000 de garaje programate la demolare în Cluj-Napoca

Publicat


Potrivit primarului Emil Boc, până acum au fost demolate 2700 de garaje în oraș, și mai sunt propuse spre demolare încă 1052.

Urmează să fie demolate garaje situate pe străzile: Crinului, București 68, Bârsei, Parâng, Plopilor 48-54, Tarnița, Negoiu 2, Ion Meșter 2-4, Calea Dorobanților 105.

În locul garajelor vor fi amenajate mai multe locuri de parcare.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

FOTO/ Militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina” au DONAT sânge și au ECOLOGIZAT pădurea Hoia din Cluj-Napoca

Publicat

Divizia 4 Infanterie „Gemina” aniversează în acest an, la data de 15 august, împlinirea a 105 ani de la înființarea Armatei a 4-a (de Nord), ale cărei tradiții de luptă le duce mai departe. Cu această ocazie, militarii diviziei au participat la o acțiune de donare de sânge sub deviza „Salvează o viață”.

Prin acest gest, militarii clujeni au dorit să fie alături de semenii aflați în suferință, să dăruiască speranță și șansă la viață. Totodată, speră ca gestul lor să fie urmat de cât mai mulți oameni având în vedere criza de sânge cu care se confruntă sistemul sanitar.

Seria activităților a continuat marți, 3 august, cu o acțiune de ecologizare desfășurată în Pădurea Hoia din Cluj Napoca.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cioloș, critici la adresa GUVERNULUI: Nu putem spune că vaccinarea merge bine când suntem la 30 și ceva la sută

Publicat

De

Co-președintele USRPLUS, Dacian Cioloș, a declarat că nu s-ar putea spune că vaccinarea merge bine, cât timp România a imunizat puțin peste 30 la sută din populație. Fostul premier a transmis că el s-a vaccinat cu Johnson&Johnson.

Cioloș a spus că încă de la început campania de vaccinare a fost asumată de premierul Florin Cîțu, cu echipa sa directă. El a amintit că a discutat cu Cîțu la preluarea mandatului să o preia, din nou, Ministerul Sănătății, dar „s-a insistat să rămână”.

„Vaccinarea nu putem spune că merge bine când suntem la 30 și ceva la sută. Au tot fost discuții, colegii din Guvern și-au exprimat punctele de vedere, important acum e să progresăm și cu vaccinarea și să avem elemente cât mai certe legat de toate formele de imunizare, să știm cum întâmpinăm acest nou val, valul patru provocat de această mutație Delta”, a spus Dacian Cioloș.

Cioloș a mai spus că el s-a vaccinat cu ser Johnson&Johnson și a trecut și prin boală.

Sursa: Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Întreruperi de curent în Cluj

Publicat

DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMÂNIA, Sucursala Cluj-Napoca, anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică, astfel:

Data întreruperii: 11.08.2021
Adresa/Localitatea: Localitatea Cluj-Napoca, str. Uliului, nr. 53-152, str. Alexandru Donici, integral, str. Ion Neculce, integral.
Intervalul orar: 09:00-17:00

Citește mai departe

EVENIMENT

Centru temporar de VACCINARE la Mănăstirea Nicula, la pelerinajul de Sfânta Maria

Publicat

Autoritățile județului Cluj iau în calcul înființarea unui centru temporar de vaccinare la Mănăstirea Nicula, care să fie deschis pe perioada pelerinajului de Sfânta Maria, în preajma zilei de 15 august.

Prefectul județului Cluj, Tasnádi István-Szilárd, și subprefectul Irina Munteanu, au condus ședința de organizare a procesiunii religioase ocazionată de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula, în prezența mitropolitului Clujului, IPS Andrei Andreicuț.

În cadrul ședinței de lucru a fost prezent și primarul comunei Fizeșu Gherlii, Vasile Lup, și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu.

”Procesiunea va începe sâmbătăla ora 12:00 cu punctul de pornire de la Biserica Sfântul Nicolae din municipiul Gherla și se va desfășura cu respectarea obligatorie a măsurilor de distanțare socială, purtarea măștii peste nas și gură și spălatul pe mâini ori de câte ori este nevoie. Persoanele care prezintă simptomatologie de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată) nu este permis să participe.

Pe parcursul traseului vor fi amenajate puncte de furnizare a apei potabile și se are în vedere amenajarea unui centru temporar de vaccinare, iar forțele de ordine vor fi prezente în vederea menținerii ordinii și liniștii publice și a respectării măsurilor de distanțare socială”, au arătat reprezentanții Prefecturii Cluj.

Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului va avea loc duminică, 15 august, la Mănăstirea Nicula, unde zeci de mii de credincioși sunt așteptați să se roage la Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

    Publicitate
    Publicitate