Connect with us

ACTUALITATE

Horia Șulea candidează la Primăria Florești. Va anunța și partidul pe care-l va reprezenta

Publicat


Fostul primar al comunei Florești, Horia Șulea, va candida la alegerile locale din acest an pentru a obține un nou mandat de primar din partea unui partid pe care îl va anunța zilele următoare.

Horia Șulea a declarat, marți, pentru Cluj24 că s-a decis să candideze pentru că a primit o mulțime de solicitări în acest sens din partea locuitorilor nemulțumiți din comună.

Horia Șulea candidează la Primăria Florești. Va anunța și partidul pe care-l va reprezenta

”Voi candida la alegerile locale din acest an pentru funcția de primar al Floreștiului, deoarece am primit o mulțime de solicitări din partea locuitorilor, nemulțumiți de actuala administrație.

Ce mă deranjează foarte tare este că am lăsat o serie de proiecte de investiții importante și de care era nevoie în comună, pentru dezvoltarea Floreștiului, printre care șoseaua de ocolire din partea de sud.

De asemenea, eu știu ce înseamnă un buget și am pus întrebări pertinente administrației locale în ultimii patru ani la care mi s-a răspuns în doi peri.

Sunt mulți bani în buget, dar nu se vede să se fi făcut mare lucru”, a spus Șulea.

Legea nu îi interzice candidatura

Acesta a precizat că nu va candida ca independent, ci din partea unui partid pe care îl va anunța zilele următoare.

Horia Șulea a explicat că poate candida deoarece, în urma condamnării din 2019 la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în funcție, nu are interdicții.

”Legea îmi permite”, a menționat Horia Șulea.

Fostul primar din Florești din perioada 2012-2020 a fost condamnat în 27 decembrie 2019 la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în cazul efectuării unor plăți legate de serviciile de curățenie stradală și deszăpezire din comună, alături de predecesorul său Ioachim Vancea și directorul tehnic din Primăria Florești, Florin Zanc.

În urma condamnării, a fost suspendat din PNL și a candidat ca independent la alegerile locale din 2020, clasându-se pe locul 3.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO. Taximetriștii de la Aeroportul Cluj, controlați de polițiști. Amenzi și certificate ridicate pentru nereguli

Publicat

De

Taximetriști aeroportul Cluj

Polițiștii clujeni au organizat, joi, 31 noiembrie, o acțiune care a vizat serviciile de transport de la Aeroportul Cluj.

Au fost verificate 38 de taximetre, 23 de autoturisme utilizate pentru transport alternativ și 4 autoturisme destinate activităților de coletărie și delivery.

Taximetriștii de la Aeroportul Cluj, controlați de polițiști. Amenzi și certificate ridicate pentru nereguli

Polițiștii au verificat, în principal, legalitatea activității de transport în zona Aeroportului Internațional “Avram Iancu” din Cluj.

Pentru neregulile constatate, 13 șoferi au fost amendați.

Potrivit polițiștilor clujeni, 7 șoferi au fost amendați cu 3.135 de lei pentru abateri la legea privind circulația pe drumurile publice.

Alți 6 șoferi au fost sancționați în baza Legii privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

Mai mult, polițiștii clujeni au reținut 3 certificate de înmatriculare și 6 certificate de atestare profesională.

 

 

10 dintre vehiculele controlate au fost supuse și verificărilor tehnice.

La acțiune au participat polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj – Biroul de Poliție Transporturi Aeriene, împreună cu Poliția Locală – Serviciul Inspecție Comercială și reprezentanți ai Registrului Auto Român Cluj, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Razie de amploare a polițiștilor clujeni în Florești. Tânăr prins cu droguri la o sală de jocuri de noroc

Publicat

De

Razie a polițieI în Florești

O razie de amploare a avut loc joi în localitatea clujeană Florești.

Zeci de persoane au fost legitimate și zeci de mașini au fost oprite în trafic pentru control.

Polițiștii au intrat și în sălile de jocuri de noroc.

Razie de amploare a polițiștilor clujeni în Florești. Tânăr prins cu droguri la o sală de jocuri de noroc

Acțiunea a fost organizată Secția 6 Poliție Rurală Florești, împreună cu Poliția Locală Florești și Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

În incinta unei săli de jocuri de noroc, polițiștii au legitimat un tânăr de 20 de ani, din Cluj-Napoca, asupra căruia au identificat 2 plicuri de tip zip-lock, transparente, în care se afla o substanță albă sub formă de cristale.

Acestea au fost ridicate și sigilate, urmând a fi înainte Brigăzii de Combatere a Criminalității Organziate Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au controlat, de altfel, 9 operatori economici, printre care săli de jocuri de noroc.

Au fost inspectate și 4 locații suspectate de depozitare ilegală de deșeuri.

Amenzi de 9.000 de lei

Polițiștii au aplicat 44 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei, majoritatea pentru încălcări ale regimului rutier.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului au aplicat o sancțiune pentru arderea neautorizată a deșeurilor.

În timpul raziei din Florești au fost legitimate 84 de persoane, iar 68 de autovehicule au fost oprite pentru control în trafic.

 

 

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

FOTO. Tinerii consilieri județeni PNL, sub 40 de ani, la raport. Alin Tișe: Sper să confirme și să își facă o carieră politică

Publicat

De

consilieri

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, i-a prezentat, joi, pe tinerii consilieri județeni ai PNL, aflați la primul sau al doilea mandat și care au sub 40 de ani, despre care a spus că speră să confirme și să își facă o carieră politică așa cum își doresc. 

Alin Tișe a declarat, joi, că echipa PNL Cluj cu care urmărește să ofere oamenilor alternativa de a găsi atât tineri, cât și persoane cu experiență în administrația județeană.

Acesta a precizat că lista de consilieri județeni a PNL include mai mulți oameni noi care au performat în cariera profesională și care vor să se implice în politică.

”Cei mai tineri consilieri județeni, 7 din 12, sper să confirme toți și să-și facă o carieră politică așa cum și-o doresc. Vor avea responsabilități concrete și vor încerca să aibă responsabilități de președinte la nivelul comisiilor CJ Cluj.

Vrea să ajungă în fiecare localitate a județului

Vicepreședintele CJ Cluj, Radu Rațiu (41 de ani), a declarat că își dorește ca ușa biroului său să fie deschisă pentru cetățeni și pentru orice companie care pot aduce un plus.

”Suntem în subordinea cetățenilor județului Cluj și trebuie să muncim pentru ei. Îmi doresc să ajung în fiecare localitate din județ, la firul ierbii, să rezolv problemele. Să lucrăm pe proiectele începute, Clujul fiind pe primul loc la atragerea de fonduri europene”, a spus Rațiu.

Lupta contra drogurilor

Maria Forna (37 de ani), la al doilea manta, a fost președinte ATOP, autoritate din subordinea CJ, în care a desfășurat o activitate intensă, cu proiecte de prevenire a traficului de droguri, bullying și cyber-bullying și sterilizarea animalelor de companie.

”Îmi propun în acest mandat un proiect de suflet, de a interacționa cu tinerii, cu părinții cu privire la traficul și consumul de droguri, un flagel care afectează copiii și tinerii și care trebuie diminuat”, a spus Forna.

Grad de digitalizare de 100%

Georgiana Sima (32 de ani), aflată la primul mandat plin, își propune să își dedice energia în beneficiul județului Cluj, urmând să conducă Comisia de urbanism și amenajarea teritoriului.

”Oamenii sunt sătui de birocratizare, iar prin ghieșul unic, la nivelul CJ Cluj, pot obține online autorizații de construire și certificate de urbanism. Digitalizarea este importantă, 60% din procedurile administrative sunt digiyalizare, ne propune să ajungem la 100 % grad de digitalizare la nivelul procedurilor administrative”, a spus Sima.

Știe cât de greu se câștigă banii

Bashar Molhem (32 de ani), la al doilea mandat, va conduce comisia de buget-finanțe, cea mai importantă din CJ.

”Sper să avem cât mai mulți bani să prioritizăm investițiile. Vin din privat, știu cât de greu se câștigă banii. Consider că investițiile și cheltuielile trebuie făcute în mod responsabil”, a spus Molhem.

Prioritățile clujenilor

Cristian Ciuta (39 de ani), de asemenea la al doilea mandat, va fi președintele Comisiei de patrimoniu și servicii publice.

”Am încercat să fiu cât mai aproape de primarii din județul Cluj, indiferent de culoarea politică. Am susținut proiectele majore ale CJ, printre care se numără cel de drumuri. În acest mandat ne vom concentra pe prioritățile pentru care ne-au trimis clujenii”, a spus Ciuta.

La primul mandat

Alți doi consilieri județeni PNL se află la primul mandat: George Moldovan (30 de ani) va conduce Comisia de sănătate și asistență socială, iar Paul Țiriac (34 de ani) va fi președintele Comisiei de turism, mediu și agricultură.

PNL are 13 consilieri județeni: Radu Rațiu, Cristian Ciuta, Maria Forna, Marinela Marc, Bashar Molhem, Iuliu Sămărtean, Georgiana Sima, Cristian Haiduc, Florin Stamatian, Ovidiu Stănilă, Ignat Morar și Paul Țiriac.

Citește mai departe

EVENIMENT

Candidații PSD Cluj propun un plan de dezvoltare regională: educație modernizată, sănătate extinsă și susținerea agriculturii

Publicat

Candidații PSD Cluj la alegerile parlamentare și-au prezentat prioritățile pentru mandatul 2024-2028, propunând un plan integrat pentru dezvoltarea Clujului, a regiunii și a țării.

Candidații PSD Cluj la Senat – Alexandru Cordoș și Adina Marinca și cei pentru Camera Deputaților – Răzvan Ciortea, Remus Lăpușan și Ionel Oleleu și-au prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, principalele obiective pentru județ.

Social-democrații au vorbit despre investițiile în educație, extinderea serviciilor de sănătate, sprijinirea agricultorilor și accesul egal la justiție, într-un plan de guvernare ce urmărește dezvoltarea durabilă a Clujului și a României.

Investiții majore în educație și transport pentru elevi

Alexandru Cordoș, candidatul PSD Cluj care deschide lista pentru Senat, a detaliat planurile pentru acces echitabil la educație, anunțând alocarea a 6 miliarde de euro doar pentru modernizarea infrastructurii.

„Programul de guvernare PSD își propune modernizarea infrastructurii în educație, dezvoltarea educației profesionale și a învățământului dual, acces echitabil la educație, cercetare și inovare, toate acestea ducând la o zonă de beneficii pentru educație și la reducerea decalajului dintre mediul urban și rural.

Centre școlare zonale în mediul rural

De asemenea, am propus înființarea unei companii județene de transporturi, propunere preluată în ultima ședință a Consiliului Județean. Eu cred că este un lucru bun și din perspectiva elevilor și a educației, pentru că în viitor va trebui să creăm centre școlare zonale, inclusiv cu campusuri, pentru că vom avea comunități unde nu vom mai putea crea clase.

Nu în ultimul rând, cred că este foarte important, și am propus pe toate palierele, ca prin bugetul administrațiilor publice locale să asigurăm plata activităților afterschool, pentru că astăzi sunt realizate de către profesori fie pe persoană fizică, fie este lăsată la latitudinea cadrelor didactice, un lucru care nu poate fi permis”, a precizat Cordoș.

Printre obiective se numără și extinderea programului „Masă sănătoasă” pentru elevi și lansarea inițiativei „Primul student din familie”, pentru tinerii din medii dezavantajate.

Plan național pentru centre paliative și combaterea consumului de droguri

În sectorul sănătății, Răzvan Ciortea, primul de pe lista de candidați PSD Cluj la Camera Deputaților, a atras atenția asupra necesității unui plan național pentru centrele paliative.

„Avem nevoie de centre paliative pentru seniorii noștri. La nivel județean, peste 1.800 de seniori așteaptă un loc într-un spital de boli paliative și 99% dintre ei nu mai ajung, din păcate. Imaginați-vă ce înseamnă această cifră la nivel național. Pe lângă bolile bătrâneții, au apărut tot mai multe cazuri de demență și de Alzheimer, unde este foarte greu ca persoanele bolnave să poată fi îngrijite de către aparținători. De aceea, un plan național de centre de îngrijiri paliative trebuie să se realizeze cât mai curând posibil”, a afirmat Ciortea, adăugând că va continua colaborarea cu Ministerul Sănătății pentru identificarea clădirilor disponibile pentru astfel de centre.

Centru de tratare a adicțiilor, la Cluj

De asemenea, Ciortea a anunțat un proiect în colaborare cu investitori din Italia pentru construirea unui centru de tratare a adicțiilor în Cluj, unde fenomenul consumului de droguri în rândul studenților este tot mai larg răspândit.

„O altă problemă este acest fenomen al drogurilor, 1 din 5 studenți la Cluj se droghează. Este îngrijorător și trebuie să ne ocupăm de acest subiect. Vă spun în premieră că o firmă din Italia care se ocupă de mult timp cu aceste centre de tratare a adițiilor își dorește să investească în România și va face cel mai mare centru pentru adicții în Transilvania, mai precis la Cluj. Proiectul este în stare avansată, deja am trecut la identificarea terenului și sperăm la construcția cât mai rapidă, pentru că ei dispun de fonduri”, a subliniat candidatul PSD.

Reforme pentru accesul echitabil la justiție

Numărul doi de pe lista pentru Senat, Adina Marinca, a detaliat măsurile PSD pentru asigurarea accesului egal la actul de justiție.

„În primul rând, o problemă este accesibilitatea cetățenilor la actul de justiție și Partidul Social Democrat a gândit în acest sens revizuirea cadrului legal pentru accesul la justiție prin modificarea legii care vizează ajutorul public judiciar. Avem o reglementare în acest moment, însă se impun anumite modificări pentru ca mai mulți cetățeni să aibă acces la actul de justiție. Sunt familii care au venituri reduse și care au probleme juridice, chestiuni simple poate, și care prin aceste modificări legislative vor avea acces la actul de justiție și la un proces echitabil”, a explicat Marinca.

Planul PSD vizează și o reorganizare a instanțelor, pentru a reduce timpul de soluționare a dosarelor și pentru a promova o interpretare unitară a legislației.

Sprijinirea agriculturii și reducerea dependenței de importuri

Pentru sectorul agricol, candidatul la Camera Deputaților Ionel Oleleu a anunțat un plan ambițios de susținere a fermierilor și reducerea dependenței de importuri.

„ Prima condiție pentru rezolvarea problemelor unui domeniu este aceea de a cunoaște problemele cu care se confruntă sectorul respectiv. Prin specialiștii de la nivel național, specialiști din cadrul diverselor structuri de partid, s-au analizat toate provocările și neajunsurile din domeniu, iar astăzi venim în fața alegătorilor cu un program coerent de dezvoltare a agriculturii la nivel național.

Acesta are trei piloni importanți. În primul rând este vorba de conceptul de a reduce și dea elimina, în cele din urmă, dependența României de importuri, în special de materii prime. Apoi, vorbim despre asigurarea unor capacități de producție pentru produsele agroalimentare de la nivel național, fie că vorbim de produse de origine animală sau non-animală. Al treilea pilon este acela al susținerii directe a fermierilor atât in fonduri europene, cât și din fonduri proprii, fonduri din bugetul de stat, astfel încât fermierii să ajungă la cuantumul subvențiilor din Uniunea Europeană”, a precizat Oleleu.

Investiții în sisteme moderne de irigații

În plus, programul PSD include măsuri pentru protejarea fermierilor împotriva schimbărilor climatice, prin sisteme moderne de irigații.

„Ne confruntăm în ultima perioadă tot mai mult cu fenomene extreme, secetă sau inundații în anumite perioade ale anului. Astfel, susținerea sistemului de irigație de la nivel național, respectiv programul apă-canal în Câmpia Română, programul Fotovoltaice pentru irigații și alte asemenea programe. Se propune în următoarea guvernare alocarea a peste 50 de milioane de euro din fonduri europene pentru achiziția de către fermieri a unor instalații mobile sau alte facilități pentru irigații”, a adăugat el.

Clujul își consolidează poziția de centru universitar și medical de excelență

Remus Lăpușan a reiterat sprijinul PSD pentru statutul universitar și medical al Clujului.

„Lăsând deoparte faptul că sunt fan Universitatea Cluj, crezul meu este legat de trei de «Haide U». În primul rând, U vine de la universitate. Faptul că în acest moment Clujul este un oraș universitar se datorează unor persoane vizionare care, de-a lungul timpului, au construit aceste universități, le-au susținut și s-a dezvoltat învățământul într-o formă foarte serioasă aici, la Cluj. Toată lumea știe că Clujul este oraș universitar, ne ajută acest lucru este un oraș tânăr, un oraș în care vin foarte multe talente. Acest statut este primul manifest al Clujului și al nostru și cu toții trebuie să susținem din orice poziție, universitățile din Cluj.

Al doilea lucru și al doilea manifest al nostru este legat de faptul că UMF Cluj în timp a pregătit foarte multe generații de medici competenți, iar Clujul este, prin excelență, un centru al serviciilor medicale de calitate. Cred că și acest statut avem datoria să îl susținem și să îl multiplicăm în timp. Cred că viitorul Spital Regional de Urgență, care va fi un spital de referință pentru toată zona, și tot ceea ce înseamnă servicii medicale în Cluj ne îndreptățește să devenim un lider la nivel regional pe această zonă”, a subliniat Lăpușan.

„Eu cred că turismul medical trebuie susținut în Cluj”

El a menționat și importanța viitorului Spital Regional de Urgență, un proiect esențial pentru întreaga regiune, și dezvoltarea sectorului privat de sănătate, inclusiv prin promovarea turismul medical. „Pe lângă medicina de stat, cred că zona privată de sănătate în Cluj are un potențial imens. S-a tot vorbit de turism medical și eu cred că turismul medical trebuie susținut în Cluj și am aici o chestiune pe care nu am pronunțat-o în campania de la alegerile locale, pentru că a fost foarte scurtă și nu am reușit, dar sunt foarte supărat pe faptul că domnul Tișe spunea că de ce vin atât de mulți pacienți din regiune să se trateze în Cluj? Păi acei pacienți vin să se trateze în Cluj, pentru că aici sunt servicii de sănătate. Pe lângă faptul că acești pacienți vin aici și cheltuiesc niște bani, aici vin și tineri care urmează o facultate, care rămân la Cluj și ajută la dezvoltarea Clujului”, a încheiat Lăpușan.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax