Connect with us

ACTUALITATE

FOTO Ucraina U21 vs. România U21 1-0! „Tricolorii mici” pierd, în urma unui penalty controversat

Publicat


Echipa națională de tineret a României a pierdut meciul împotriva Ucraniei, de la Kiev, din calificările pentru Campionatul European din 2021, găzduit de Ungaria și Slovenia. „Tricolorii mici” se află în continuare pe locul al doilea în grupă, cu 16 puncte. România U21 va întâlni Malta U21, pe 13 octombrie, la Giurgiu, începând cu ora 20.

Cele mai importante faze ale meciului

Penaly-ul acordat de arbitrul din Kazahstan este suspect de simulare, întrucât reluările video au arătat că nu a existat un contact între Marius Marin și Tsiaishvilli.

Pașcanu a avut cea mai mare ocazie de gol a „tricolorilor mici”, când reluat cu capul în bara porții apărate de Riznyk, în minutul 82. Cu toate acestea, atacanții nu au reușit să-i pună mari probleme lui Ryznik, șutând de fiecare dată pe direcția sa.

Starea gazonului din capitala Ucrainei nu i-a avantajat pe fotbaliștii antrenați de Adrian Mutu. De asemenea, jocul adversarilor a fost unul dur, fapt demonstrat de accidentarea lui Opruț, din finalul primei reprize.

LIVE TEXT

min. 3 – Dennis Man este faultat! Jucătorul FCSB-ului continuă meciul fără probleme.

min. 5 – Dennis Man marchează, după ce a primit o pasă pe poziție viitoare de la Costache. Golul este anulat pe motiv de poziție afară din joc.

min. 9 – Lovitură liberă pentru România! Portarul Riznyk reține fără probleme.

min. 16 – Schimbare pentru Ucrania! Iese Vantukh și intră Lebedenko.

min. 19 – Dennis Man a scăpat spre poarta lui Riznyk, dar șutul său a fost blocat de unul dintre apărătorii adverși.

min. 20 – Ciobanu șutează spre poarta lui Riznyk, iar portarul scapă mingea în corner. Pașcanu a ratat lovitura de cap.

min. 24 – Galben pentru Ucraina! Bondarenko vede primul advertisment al meciului

min. 31 – Nazarenko a fost aproape să deschidă scorul pentru Ucrania! A șutat pe lângă poarta lui Vlad.

min. 36 – Bondarenko șutează peste poarta lui Vlad din poziție ideală.

min. 41 – Șutul lui Mățan este respins în corner de un fundaș al Ucraniei. Riznyk prinde mingea fără probleme.

min. 42 – Galben pentru Opruț! Jucătorul lui Hermannstadt s-a accidentat pe finalul primei reprize, după ce a fost faultat dur de un jucător al Ucrainei. Astfel,

Pauză pe Obolon Arena din Kiev!

Schimbare pentru România! Boboc îl înlocuiește pe Opruț.

Schimbare pentru Ucrania! Iese Lunov și intră Topalov.

min. 49 – Corner pentru România! Ciobanu reia cu capul pe poarta lui Riznyk, care prinde fără probleme balonul.

min. 57 – Buletsa, jucătorul Ucrainei, vede cartonașul galben.

min. 59 – Schimbare pentru Ucraina! Iese Nazarenko și intră Tsiaishvilli.

min. 64 – Schimbare pentru România! Iese Mățan și intră Drăguș.

min. 68 – Olaru șutează pe direcția lui Riznyk, care reține fără probleme.

min. 70 – Syrota este aproape să deschidă scorul, dar a șutat din 5 metri peste poarta lui Vlad.

min. 71 – Lebedenko șutează peste poarta lui Vlad, care primește cartonașul galben pentru tragere de timp.

min. 75 – Drăguș trece de apărarea adversă, dar șutul său este reținut de Riznyk.

min. 76 – Schimbare pentru România! Iese Man și intră Moruțan.

min. 77 – Schimbare pentru România! Iese Ciobanu și intră Itu.

min. 78Penalty pentru Ucraina! Ghiță îl faultează pe Tsiaishvilli. Faza este suspectă de simulare. Gol pentru Ucraina, marchează Buletsa.

min. 82 – Bară pentru România! Pașcanu reia cu capul direct în stâlpul porții lui Riznyk.

min. 84 – Moruțan șutează de la distanță direct în brațele lui Riznyk.

min 90+3 –  Final de meci pe Oblon Arena! România U21 pleacă fără puncte de la Kiev.

Echipele de start

Ucraina U21: Riznyk – Dubinchak, Popov, Syrota, Vantukh – Bondarenko, Buletsa, Batahov – Lunov, Sikan, Nazarenko
Rezerve: Neshcheret – Brazhko, Topalov, Tsiaishvilli, Biloshesvkyi, Lebedenko, Shevtsov, Chekt, Skorko
Selecționer: Ruslan Rotan

România U21: A. Vlad – Haruț, Pașcanu, V. Ghiță, Opruț – D. Olaru, M. Marin, A. Ciobanu – D. Man, V. Costache, Al. Mățan
Rezerve: Aioani – R. Boboc, T. Băluță, D. Drăguș, Moruțan, G. Ganea, Cîmpanu, Itu, Drăgușin
Selecționer: Adrian Mutu

Arbitru: Furhat Atadjanov. Asistenți: Samat Tergeusizov, Darhan Tulegenov (toți din Kazahstan)
Stadion: Obolon Arena

Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ACTUALITATE

Program special la eliberarea actelor de identitate pentru alegeri la Primăria Cluj-Napoca

Publicat

Cetățenii care doresc să își exercite dreptul la vot la alegerile parlamentare care se vor desfășura duminică, 6 decembrie 2020, pot verifica unde se află secția de votare la care sunt arondați accesând site-ul Primăriei Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, butonul Alegeri parlamentare 2020  sau direct link-ul https://e-primariaclujnapoca.ro/arondare/. În această pagină trebuie doar să introducă denumirea străzii unde își au domiciliul sau reședința pentru a putea afla cu exactitate numărul secției de votare, denumirea și adresa acesteia.

IMPORTANT:

Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Direcţia de evidenţă a persoanelor invită cetăţenii care nu acte de identitate și care doresc să-și exercite dreptul de vot, să se prezinte pe strada Moţilor nr.5, la sediul direcţiei, pentru eliberarea unora noi.

Actele necesare pot fi accesate pe site- ul www.primariaclujnapoca.ro, secţiunea Administrație/Evidenţa persoanelor: https://primariaclujnapoca.ro/evidenta-persoanelor/acte-de-identitate/.

În perioada 4 – 6 decembrie 2020, programul de activitate al Serviciului Evidența persoanelor este următorul:

-vineri, 04.12.2020- 08.30-14.30– primiri documentații- pe motiv de pierdere act de identitate, furt act de identitate; deteriorare act de identitate și eliberări acte de identitate;
-sâmbătă, 05.12.2020- 08.00-16.00- primiri documentații- pe motiv de pierdere act de identitate, furt act de identitate; deteriorare act de identitate și eliberări acte de identitate;
-duminică, 06.12.2020- 07.00-19.30 primiri documentații- pe motiv de pierdere act de identitate, furt act de identitate; deteriorare act de identitate;7.00-21.00 eliberări acte de identitate.

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO/ Astăzi SE DESCHIDE traficul pe lotul 1 al Autostrăzii A10, între Sebeș și Alba Iulia. De la ce oră se va putea circula

Publicat

Astăzi se va deschide traficul pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, între Sebeș și Alba Iulia. La șase ani de la începerea proiectului de construire, joi, 3 decembrie 2020, vor fi dați în trafic 14,8 km din cei 17 incluși în acest tronson. La eveniment va participa ministrul Transporturilor, Lucian Bode, reprezentanți ai autorităților județene și locale, ai constructorului Impresa Pizzarotti și ai antreprenorilor. 

Pentru deschiderea oficială de joi a fost amplasat un cort în zona nodului rutier de la Sebeș – Lancrăm. Evenimentul include o deplasare pe șantier, o prezentare a stadiului proiectului și a tehnologiei de execuție dar și o prezentare a stadiului marilor proiecte din Transilvania.

Potrivit programului oficial, deschiderea traficului va avea loc în jurul orei 16:30 – 17:00. 

Tronsonul pe care se poate circula de la această dată este între Nodul Rutier Sebeș (legătura cu DN 1 prin bretelele 5 și 6), nodul Rutier Alba Iulia Sud (complet) și Nodul Rutier Alba Iulia Nord (bretelele 1, 2 și 3).

Circulația este permisă pe două benzi pe fiecare cale între km 0+000 și km 14+800, unde traficul este deviat pe sensul Turda – Sebeș (pe pasaj cale ferată) pe 700 metri (conexiune cu DN1).

Pentru lotul 1, proiectul a început în decembrie 2014 și includea 4 luni realizare proiect tehnic şi 18 luni execuţie lucrări, cu data inițială pentru finalizare 2 octombrie 2016.

Sursa video: Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Replica zilei

Publicat

„Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.”

Steve Jobs

Citește mai departe

ACTUALITATE

EXCLUSIV/ VIDEO: „Asta-i țara”, noua piesă a clujeanului Cătălin Condurache și povestea ei

Publicat

Cătălin Condurache, prolificul cantautor clujean, ne-a obișnuit deja cu piese muzicale de excepție. După ce acum două luni vă prezentam aici un cântec dedicat orașului, intitulat „Clujul meu”, iată că la doar două zile de la Sărbătoarea națională, Cătălin revine la Cluj24.ro cu cea mai nouă piesă a sa, „Asta-i țara” și cu povestea ei, în exclusivitate.

„Era undeva în luna august a anului 2020, an complicat după cum știți foarte bine și mă ocupam cu tot felul de producții la CAP meu de pe Str. Baladei, legume, cântece, cărți!

La un moment dat am primit un telefon de la Daniel Moșoiu, un foarte drag prieten poet și realizator de emisiuni la Radio Cluj pe teme de Muzică Românească, ușoară rock și muzică folk. Îl rugasem la un moment dat să verifice ceva în arhiva Radio Cluj referitor la un cântec de-al meu de prin 1976.

„O poezie scrisă excepțional acum aproape 10 ani”

Și uite așa, dintr-o vorbă în alta, i-am povestit și despre lucrurile pe care le-am făcut în vremea pandemiei. Despre cântecele mele noi pe care, pe unele le cunoștea și despre un proiect legat de un album care să se intituleze ”Influențe” în care să-mi aduc într-un fel obolul, trupelor, muzicienilor, stilurilor care m-au influențat în cariera mea artistică.

I-a plăcut foarte tare ideea și mi-a dat poezia care se cheamă ”Asta-i țara” cu un puternic iz social. O poezie scrisă excepțional acum aproape 10 ani, un ”RMN” al societății noastre, a noastră a românilor.

Este de notorietate pasiunea mea pentru Dylan, așa că m-am hotărât să compun un cânte în maniera lui.

Am uitat amândoi de asta, dar undeva la sfârșitul lunii octombrie am revenit și i-am trimis punctul meu de vedere despre cum ar trebui să arate cântecul cu versuri și refren.

La producție ne-au venit tot felul de idei mie și lui Sandy Deac, producătorul muzical, astfel încât să iasă un cântec realizat modern, cu dinamică și credeam noi cu priză la public.

Astfel o bună parte din percuție a fost realizată de sampling-uri cu sunetul roților de tren bătând pe șine, etc.

De aici încolo vă invit pe voi să mai descoperiți câteva subtilități ale acestui cântec și cum bine spunea un prieten bun de-al meu, acesta este un manifest pe care lumea ar trebui să-l asculte cu mare atenție, să înțeleagă mesajul lui și să-l ia în serios.

Cu siguranță a fost cea mai grea piesă pe care am interpretat-o, strofa și refrenul au trebuit cântate dintr-o respirație.

Acum e rândul tău. Ascultă și dă mai departe!”, ne povestește Cătălin Condurache.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate