Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Spitalul Medicover Cluj își deschide porțile. Peste 250 de cadre medicale și 190 de paturi pentru spitalizare continuă

Publicat


medicover spital (2)

Spitalul Medicover Cluj, una dintre cele mai importante investiții în domeniul sănătății private din ultimii ani realizate de Medicover România, a fost inaugurat marți. Spitalul Medicover Cluj vine în sprijinul comunității locale cu unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii, o echipă medicală recunoscută la nivel național și o abordare multidisciplinară a afecțiunilor.

Pentru reconfigurarea spitalului, Medicover a realizat până la ora actuală investiții importante în noua structură chirurgicală prin amenajarea blocului operator și a sălilor de operație cu echipamente medicale de ultimă generație.

Spitalul va continua să le ofere pacienților săi și servicii de recuperare, care se vor axa în principal pe recuperarea post-operatorie imediată.

Spitalul Medicover Cluj își deschide porțile: 190 de paturi pentru spitalizare continuă

„Dezvoltarea Spitalului Medicover Cluj reprezintă pentru grupul Medicover România o investiție pe termen lung cu focus pe inovația medicală adusă cu predilecție în domeniul chirurgical, cu obiectivul de a duce calitatea actului medical la cel mai înalt standard.

Alături de dotările tehnice perfomante, ne bucurăm să avem deja formată o echipă de peste 250 de cadre medicale, dintre care peste 50 de medici specialiști și chirurgi, cu o vastă experiență practică națională, internațională și universitară, dispuși să colaboreze pentru a veni cu cele mai potrivite soluții medicale pentru pacienții noștri”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, Director General Medicover România.

medicover spital (3)

Spitalul Medicover Cluj este amplasat pe o suprafață de 58.000 de metri pătrați, structurat pe 5 nivele și dispune de 190 de paturi pentru spitalizare continuă, fiind printre cele mai mari unități spitalicești private din zona de nord-vest a țării. Spitalul Medicover Cluj furnizează:

Servicii medicale cu internare continuă în secțiile chirurgicale și de recuperare medicală

  • Peste 24 de specialități clinice în ambulatoriu: obstetrică – ginecologie, cardiologie, dermatologie, ORL, endocrinologie, gastroenterologie, reumatologie etc.
  • Servicii medicale paraclinice
  • Imagistică CT/ RX: Computer Tomograf/ Radiologie
  • Punct de recoltare analize de sânge
  • 190 de paturi pentru spitalizare continuă

medicover spital (5)

  • 14 paturi pentru spitalizare de zi
  • 5 paturi destinate însoțitorilor.

Abordare multidisciplinară în tratamentul pacienților

Spitalul Medicover Cluj pune la dispoziția pacienților servicii integrate de diagnostic, tratament și îngrijiri la standarde internaționale. Infrastructura modernă, abordarea multidisciplinară și echipa medicală cu vastă experiență asigură cele mai bune practici în domeniul sănătății, totul pentru siguranța și confortul pacientului.

„Mă bucur să fiu partener al Spitalului Medicover Cluj, un proiect de anvergură și care în mod cert își va lăsa amprenta pozitivă asupra sănătății comunității prin vasta expertiză a medicilor și chirurgilor specialiști, a echipei medicale dedicate, precum și prin dotările tehnice de ultimă generație, devenind astfel chiar un reper de bune practici în sistemul medical privat din România”, a declarat Dr. Ovidiu Gogu Cacuci, Spitalul Medicover Cluj

Blocul operator dispune de mai multe săli de operație, dotate la cele mai înalte standarde medicale, iar activitatea de Anestezie și Terapie Intensivă le va oferi pacienților suport și îngrijire post operatorie.

medicover spital (4)

Dotările tehnologice moderne vin în sprijinul profesioniștilor care vor efectua intervențiile chirurgicale, tocmai pentru a contribui la siguranța, precizia și calitatea actului medical de care vor beneficia toți pacienții noștri.

Linie de gardă permanentă

În cadrul Spitalului Medicover Cluj vor putea fi efectuate intervenții chirurgicale variate, precum proteze de șold sau reconstrucție ligamente încrucișate din chirurgia ortopedică, sleeve gastric din cadrul chirurgiei bariatrice, îndepărtarea diferitelor tipuri de tumori în chirurgia oncologică urologică, hepatică sau ginecologică, tratamentul polipilor sau rino-sinuzitelor în chirurgia ORL, tratamentul traumatismelor în chirurgia maxilo-facială sau tratamentul herniilor abdominale în chirurgia generală.

medicover spital (1)

„Inaugurarea activității chirurgicale din cadrul Spitalului Medicover Cluj și desfășurarea acesteia într-un mediu profesionist, la cele mai înalte standarde tehnice și medicale este un moment de referință pentru toată comunitatea clujeană.

Faptul că avem deja formată o echipă solidă de medici profesioniști și reputați chirurgi, parte din mediul academic medical clujean, înseamnă un lucru extraordinar pentru pacienții noștri prin aceea că fiecare caz medical va fi abordat multidisciplinar, contribuind sinergic la îmbunătățirea sănătății pacienților și la oferirea suportului și confortului necesare în perioada post-operatorie”, a declarat dr. Radu Tudor Motocu, Director Medical, Spitalul Medicover Cluj.

Facilități moderne

Spitalul Medicover Cluj pune la dispoziția pacienților și aparținătorilor facilități moderne:

  • Baza de tratament beneficiază de aparate de recuperare robotizată LOKOMAT PRO și ARMEO Spring Elveția, piscină pentru efectuarea de proceduri de hidroterapie, facilitând astfel o recuperare ușoară și rapidă a pacienților.
  • Aerul din spital, inclusiv în blocul operator, este întotdeauna proaspăt, fiind recirculat și filtrat prin centrale speciale de purificare a aerului. Pentru asigurarea unui grad cât mai ridicat de asepsie, aportul de aer admis este evacuat constant printr-o serie de cicluri orare permanente, 24 de ore, 7 zile din 7.
  • Pacienții sunt cazați în saloane cu 1, 2 sau 3 paturi. Fiecare salon asigură un confort sporit, fiind prevăzut cu televizor full HD și grup sanitar propriu.
  • Paturile sunt acționate electric, iar o parte dintre grupurile sanitare sunt complet amenajate pentru persoanele cu dizabilități.
  • Pacienții pot servi masa fie în restaurantul unității medicale, fie în salon, în functie de preferință și starea de sănătate.
  • Aparținătorii veniți în vizită au la dispoziție o parcare generoasă, cafenea și bibliotecă în incinta spitalului.

Programările se fac inclusiv online

Pentru Contact și programări, cei interesați au la dispoziție un Call Center: 0264-933. Programări online se fac pe site-ul spitalului.

Rețeaua Medicover România

Din 1995, Medicover România a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 26 de clinici în București și în țară, patru spitale generaliste: în București, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova, 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere.

Spitalele Medicover corespund celor mai înalte standarde medicale și deservesc o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale.

Medicover România face parte din Medicover, companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, înființată în 1995. Medicover operează o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare.

Piețele principale ale Medicover sunt Polonia și Germania. În 2021, Medicover a avut venituri de 1.377 milioane de euro și peste 38.000 de angajați.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

E.ON: Instalările de stații de ÎNCĂRCARE pentru mașini electrice au crescut de circa 10 ori față de 2020

Publicat

statie incarcare

E.ON Energie România a instalat, în primele 10 luni ale acestui an, peste 100 de puncte de încărcare pentru mașini electrice, publice și private, depășind astfel 550 de unități instalate până acum în România.

·       Peste 100 de puncte de încărcare a mașinilor electrice instalate în primele 10 luni ale anului;

·        Numărul de încărcări prin E.ON Drive a crescut cu 31% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar cantitatea de energie cu 71%;

·        96.000 de copaci au fost plantați, câte un copac pentru fiecare 10 kWh alimentați la stațiile E.ON Drive;

Dacă înainte de 2020 compania instala în medie, pe an, între 20 și 30 de puncte de încărcare pentru mașini electrice, ulterior ritmul a crescut la peste 200 anul trecut, deci de aproximativ zece ori mai mult.

eon

E.ON: Instalările de stații de ÎNCĂRCARE pentru mașini electrice au crescut de circa 10 ori față de 2020

„Ne-am propus să jucăm un rol de lider în dezvoltarea infrastructurii și soluțiilor pentru mobilitatea electrică în România și progresăm rapid.  De exemplu, clienții noștri au acces în prezent la peste 2.000 de puncte de încărcare, prin aplicația E.ON Drive, atât ale noastre, cât și ale partenerilor noștri, iar la nivel european la peste 500.000 de puncte de încărcare operate de către E.ON Drive Infrastructure”, a declarat Claudia Griech, director general al E.ON Energie România.

În aplicația E.ON Drive au fost înregistrate peste 32.000 de sesiuni de încărcare, în primele 10 luni ale acestui an, fiind încărcați peste 560.000 de kWh, în medie aprox. 56.000 kWh pe lună. Față de aceeași perioadă a anului 2023, numărul de sesiuni de încărcare a crescut cu 31% iar cantitatea de energie cu 71%.

„Au fost sădiți 96.000 de puieți”

E.ON Drive, prima soluție la cheie dedicată posesorilor de mașini electrice, clienți rezidențiali, business sau municipalități, a fost lansată în anul 2018. Disponibilă pe www.eondrive.ro, aplicația E.ON Drive aduce prețuri mai mici față de plățile unice, acces la harta stațiilor și statusul acestora, stații favorite, emitere card RFID pentru start-stop încărcare și plată direct din aplicația mobilă.

Totodată, compania răsplătește efortul clienților pentru a avea un viitor mai verde şi mai sustenabil, plantând câte un copac pentru fiecare 10 kWh alimentați la stațiile E.ON Drive. Astfel, în cadrul campaniilor anuale de plantare, desfășurate începând cu 2021, au fost sădiți 96.000 de puieți.

Dacă doriți să aflați ce presupune instalarea unei stații de încărcare pentru mașina electrică acasă puteți accesa: eon.ro/statie-energie.

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,5 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 17 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit peste 2,3 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 3,4 miliarde de euro.

Citește mai departe

EVENIMENT

Marcel Ciolacu: Românii merită din plin să simtă beneficiile economice ale integrării depline în Spațiul Schengen

Publicat

De

Marcel Ciolacu și Viktor Orban

România, alături de Bulgaria, vor adera pe deplin la Spațiul Schengen, respectiv și cu frontierele terestre.

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a salutat  decizia de adrerare completă la Spațiul Schengen, și a transmis un mesaj și pentru cetățenii români.

Marcel Ciolacu: Românii merită din plin să simtă beneficiile economice ale integrării depline în Spațiul Schengen

”După 13 ani, România va reuși o aderare completă la Schengen la 1 ianuarie 2025! Românii merită din plin să simtă beneficiile economice ale integrării depline în Spațiul Schengen”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, care a precizat că, vineri, 22 noiembrie, s-a ajuns la un acord și la nivelul miniștrilor de interne din cele patru state implicate prezenți la Budapesta.

Marcel Ciolacu a mai precizat că atât România, cât și Bulgaria, își asumă pe deplin responsabilitatea pentru protecția frontierelor externe ale UE.

”Aderarea completă, inclusiv cu granițele terestre, va însemna că mărfurile românești vor ajunge mai rapid în Europa, iar asta înseamnă că produsele noastre vor fi mai competitive, ceea ce va aduce mai mulți bani companiilor locale. Acesta este cel mai puternic și concret mesaj pentru cetățenii români!”, a mai transmis premierul României.

Marcel Ciolacu i-a mulțumit premierului Ungariei

Marcel Ciolacua ținut să îi mulțumească premierului ungar Viktor Orban pentru ”sprijinul constant în ceea ce privește aderarea completă a României la spațiul Schengen!”.

Felicit președinția ungară a Consiliului Uniunii Europene pentru munca desfășurată în această perioadă, dar mai ales pentru faptul că a ținut în permanență în atenție subiectul Schengen.

Foto: Guvernul României

Citește mai departe

CLUJ24 TV

VIDEO. Diana Șoșoacă (S.O.S. România): Alegerile prezidențiale, lovite de nulitate absolută. Au loc în stare de ilegalitate (PE)

Publicat

Șoșoacă

Președintele Partidului S.O.S România, eurodeputatul Diana Iovanovici Șoșoacă, susține că alegerile prezidențiale care vor avea pe 24 noiembrie și 8 decembrie sunt lovite de nulitate absolută și vor avea loc într-o stare de ilegalitate.

Diana Șoșoacă a făcut această afirmație în cadrul podcastului Test de sinceritate de pe Cluj24 realizat de Vasile Măgrădean, unde a explicat că a constestat decizia CCR prin care i s-a interzis candidatura la Președinția României, iar ÎCCJ a dat o soluție care vine în favoarea sa.

”În primul rând, vorbiți cu candidatul la președinție, Diana Iovanovici Șoșoacă, pentru că onorata Curte Constituțională nu este o instanță de judecată și nu poate anula dreptul unui candidat care a îndeplinit toate formele legale, așa cum a constatat Biroul Electoral Central, pentru a candida. Nici nu poate anula cele peste 300.000 de semnături validate. Curtea Constituțională și-a depășit atribuțiile, chiar a săvârșit o serie de peste șapte infracțiuni.

Le-am depus plângere penală celor cinci judecători. Și evident că am acționat pe cale legală”, a spus Șoșoacă.

Potrivit acesteia, ÎCCJ a stabilit, joi, că decizia CCR este un act administrativ și a trimis contestația noastră la Curtea de Apel București pentru dreapta judecată.

Alte declarații ale Dianei Șoșoacă:

”Probabil că am venit în lumea asta și mai ales în politica românească să fac dreptate”.

”Eu voi intra în Senatul României și, matematic vorbind, pot deveni președintele Senatului. Dacă președintele are o problemă, moare sau se bolnăvește, nu-și mai poate exercita atribuțiile sau este suspendat, cum a fost cazul lui Băsescu, eu, ca președinte al Senatului, devin președinte al României pe perioada interimatului. Și atunci eludez hotărârea CCR”.

”Ne vom prezenta la vot. Vom desena un pătrățel în care vom scrie Diana Iovanovici Șoșoacă, președinte. Și vom pune ștampila în pătrățelul nostru, tăind celelalte persoane care sunt candidați.

Voturile anulate însă, într-un anumit procentaj, anulează alegerile prezidențiale”.

”Poporul își alege președintele, nu sistemul. Se duce și pune pe buletinul de vot și în cazul ăsta anulează alegerile, pentru că vor fi în ori de multe voturi anulate”.

Am vorbit cu cei din mafie

”Prima întrebare pe care mi-o adresează absolut toți românii este unde sunt bodyguarzii dumneavoastră? În viața mea n-am avut bodyguard. Dar unde-i SPP-ul?

Dar n-am avut. Păi și nu vă e frică? Păi de ce să fie frică?

Ce am eu aici? Îl am pe Dumnezeu. Nu cred că am făcut vreun rău cuiva ca să îmi facă mie rău să mă omoare sau ce să-mi facă.

Vorbesc și cu infractori. Am vorbit inclusiv cu cei din mafie. Am fost deschisă să-i ascult.

Pentru că și ei sunt cetățeni români. Nu știu dacă mă votează. Problema este că inclusiv cei din mafie consideră că nu li se respectă drepturile, dacă vă puteți închipui. Nu poți să eradichezi mafia dacă nu o cunoști”.

”Am ridicat problema distrugerii drogurilor care se confiscă. Pentru că eu știu din interior că drogurile acestea se vând. În mafia asta sunt implicați atât persoane din justiție, polițiști, jandarmi, oameni politici și o foarte mare parte din acești bani se duc între partidele politice care își plătesc oamenii, așa ajungi să dai și câte 2.000 lei unui om să te voteze”.

”Înainte să fiu candidat mi-au propus or să mă retrag și să negociem funcții pentru mine sau pentru partid. Am vorbit cu Ciolacu. Condiția era să nu mai vorbesc. Și să nu mai spun nimic. Și am spus cum vă închipuiți voi că eu o să mă retrag vreodată dintr-o cursă?”

”Dacă nu ajung președintele României voi fi propusă de S.O.S premierul României. Dar îți trebuie o mână de fier și nu-ți mai trebuie mănușă de catifea”.

CMF 11240027

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Decizie istorică la Budapesta. România şi Bulgaria intră în Schengen TERESTRU de la 1 ianuarie 2025. Fără CONTROALE la frontiere

Publicat

De

România în Schengen terestru

România și Bulgaria devin, intră în zona Schengen, inclusiv pe cale terestră, de la 1 ianuarie 2025, după 13 ani de negocieri.

”România și Bulgaria se pot alătura pe deplin spaţiului Schengen de liberă circulaţie din ianuarie 2025”, a declarat vineri ministrul de interne ungar, Sandor Pinter, potrivit Agerpres.

Decizie istorică la Budapesta. România şi Bulgaria intră în Schengen TERESTRU de la 1 ianuarie 2025

Decizia finală va fi luată la reuniunea miniştrilor de interne ai UE din 11 decembrie, dar Ursula von der Leyen, care a salutat decizia luată, vineri, la Budapesta, a precizat că va fi vorba de o simplă formalitate.

„România şi Bulgaria aparţin pe deplin spaţiului Schengen. Eliminarea controalelor la frontierele terestre interne este ultimul obstacol. Salut rezultatul pozitiv al discuţiilor informale de astăzi, la Budapesta. Urmează decizia oficială a @EUCouncil”, a transmis pe platforma X preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Miniştrii afacerilor interne din România, Bulgaria, Ungaria şi Austria s-au reunit vineri, la Budapesta, pentru discuţii informale legate de data la care ar urma să aibă loc intrarea României şi Bulgariei în Schengen terestru.

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax