Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. Someș Delivery ajunge prima oară în Apahida în 4 iunie

Publicat


someș zona companiei

Asociațiile MiniMASS (Someș Delivery), Societatea Organizată Sustenabil (SOS) și Clujul Sustenabil organizează prima ediție Someș Delivery în Apahida, care va avea loc pe 4 iunie, pe un segment al digului, în amonte de punctul de revărsare a Văii Mărăloiu.

Evenimentul face parte din campania Someșul | Culoar Verde-Albastru – o propunere pentru transformarea râului într-un culoar natural protejat și apropierea locuitorilor de acesta prin reamenajări, activități, dezbateri și evenimente pe teme de sustenabilitate.

Someș Delivery este un proiect independent ajuns la cea de-a șaptea ediție, care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca, pe segmente diferite în fiecare an. Din 2021, proiectul s-a extins în premieră spre Florești și o zonă necunoscută din estul Clujui, în Someșeni, iar acum ajunge pe malurile Someșului din Apahida.

Someșul, element natural valoros

someș zona companiei

„Someșul este un element natural valoros care poate contribui consistent la dezvoltarea sustenabilă nu doar a Clujului, ci a unei regiuni întregi pe care o parcurge. Acest demers nu este unul nou, ci un specific local pe care-l trăim deja de fiecare dată când ajungem la Smida sau Tarnița, la Someșul Rece sau la Bonțida.

Din acest motiv, pentru prima oară, am ieșit din Cluj și am explorat zona metropolitană în amonte, în Florești, și acum în aval, în Apahida, o localitate care are mult de oferit, mai ales prin caracterul ei productiv și producătorii locali, alimentați de apa din Someș. Am ajuns la poarta vestitului ținut al Fluturelui Albastru, marcată de valea Someșului Mic până la vărsarea acestuia în Someș! Eu zic să-l descoperim împreună și să-l prețuim.” – a declarat Marius Moga, coordonator Someș Delivery.

Zi plină de evenimente

Someș Delivery Apahida propune o zi plină de evenimente, discuții și activități pe malul îndiguit din Apahida, o zonă foarte puțin frecventată în prezent, fiind în afara zonei de interes a apahidenilor. Caracterul agricol regăsit aici este cel dominant la această ediție, iar transformările viitoare ale localității în relație cu Someșul Mic și afluenții acestuia vor deveni subiectul principal al evenimentului.

„Lunca Someșului Mic a hrănit locuitorii Clujului de la începutul istoriei și până azi, atât prin grădinărit individual, dar mai ales prin cel de breaslă, de la hoștezeni până la cooperativa actuală care îi poartă numele.

Apahida este punctul de întâlnire între urban și agricultura periurbană, iar ediția Someș Delivery locală vrea să marcheze acest fapt prin prezența fizică în mijlocul terenurilor agricole, printre straturi de ceapă, ridichi și sere cu roșii, pompe de irigații și apele Someșului. Prin turul serelor, prin contactul direct cu producătorii, prin bucuria mâncatului împreună a unor produse locale ne arătăm aprecierea față de munca agricultorilor.

Prin dezbateri, ateliere prospective și cartare imaginară ne propunem să cristalizăm un viitor în care aceste produse sunt și mai sănătoase, și mai gustoase, și mai apreciate. Dezvoltarea halelor industriale, capacitatea și eficiența stațiilor de epurare, poluarea Someșului și a afluenților, drumul expres, explozia demografică a localităților dormitor etc. reprezintă provocări pe care trebuie să le depășim împreună, așa că e necesar să începem acest dialog și proces complex.” – a declarat Marius Mornea, Asociația Clujul Sustenabil

Specific local

Ediția Someș Delivery Apahida pune accentul pe specificul local din Apahida, pe agricultura și caracterul productiv al zonei, prin aducerea protagoniștilor principali, producătorii locali, în prim plan. În premieră la Someș Delivery se va organiza un târg de produse locale în colaborare cu ROA Cluj și Primăria Apahida. Publicul este invitat să descopere diversitatea produselor în plin sezon, de la fructe, legume și verdețuri, la miere, siropuri naturale, dulcețuri, flori și multe altele.

„Pe lângă activarea Someșului în cadrul edițiilor 2021-2022 în Florești, Cluj și Apahida, campania include proiectarea și ulterior amenajarea unui culoar verde-albastru la Someș la nivel metropolitan pentru care autoritățile lansează licitația în iunie 2022.

Ne bucură și unele demersuri de succes ale acestei campanii, iar rezultatul îl vedem deja, în licitația din iunie pentru proiectarea pistei de biciclete, pentru spații verzi lângă râu și aleea pietonală, care vor fi amenajate de-a lungul Someșului pe traseul Gilău-Florești-Cluj-Napoca-Apahida. Vom testa o parte din viitorul traseu în cadrul acestei ediții Someș Delivery.”  – a mai adăugat Adrian Dohotaru, președinte al Asociației Societatea Organizată Sustenabil SOS, coordonator al campaniei SOS Someșul nostru

Programul evenimentelor

Programul complet și detalii despre evenimente Someș Delivery Apahida găsiți pe website-ul www.somesdelivery.ro. Accesul la toate evenimentele din program este gratuit.

Program Someș Delivery Apahida

4 iunie 2022

9:00 – 11:00: Pedalează de la Cluj la Someș Delivery Apahida, pe malul Someșului

Plecare din Piața Unirii

11:00 – 18:00:  Târg de produse locale

Ponton

11:00 – 20:00: Tură de caiace pe Someș

Agora

11:00 – 12:00: Lansare de carte și dezbatere Bugetarea participativă: între emancipare și deturnare de Adrian Dohotaru

12:00 – 13:00: Prezentare și atelier | Ce vor clujenii să se întâmple la Someș?

14:00 – 15:30: Dezbatere Consiliul Apei 1 | Ținutul Fluturelui Albastru

15:30  – 17:00: Masa bunei vecinătăți

17:00 – 18:30: Dezbatere Consiliul Apei 2 | Calitatea apelor

Zonă ateliere

11:00 – 20:00: Atelier de cioplit linguri pe malul Someșului

11:00 – 18:00: Peisaje – Perspective | Atelier despre tehnologii verzi și soluții sustenabile

11:00 – 13:00 & 16:00 – 18:00  RE:Plastic | Atelier pentru copii despre reciclare și upcycling

Observator

11:00 – 20:00: Expoziție Someșul – o poartă spre Ținutul Fluturelui Albastru

11:00 – 13:00 & 16:00 – 18:00: Tur hidrobiologic pentru descoperirea organismelor din apă

17:00 – 19:00: Tur ghidat | Ziua serelor deschise

Lângă terasa Someș Delivery

11:00 – 20:00: Expoziție light painting | Creativity is contagious

Amenajări, instalații și activități selectate pentru Concursul de proiecte Someș Delivery 2022 | Apahida – O plimbare pe dig, un concurs prin care Someș Delivery aduce an de an la un loc arhitecți, artiști și iubitori de natură cu idei bune mai aproape de Someș și îi ajută să le transforme în realitate:

Un alt fel de observator (amenajare) – Neag Mara Diana, Ilinca Macarie

Ziua Serelor deschise  (tur ghidat) – Paula Boarță, Bianca Dimitriu, Simona Or-Munteanu

Someșul – o poartă spre Ținutul Fluterului Albastru (expoziție) – Ancsa Szalma, Raluca Borșan, Marius Covașă, Mihai Giurgiu, Juhos Janos

Atelier de cioplit linguri pe malul Someșului – Clubul Cioplitorilor Clujeni.

Plasa de schele

Intervenții reciclate din edițiile anterioare Someș Delivery:

Plasa de schele – instalație realizată în cadrul ediției Someș Delivery 2020 de Oana Filip, Ioana Giurgiu, Radu Stoica, Cristina Tat

Ponton – parte din amenajarea Delta, realizată în cadrul ediției Someș Delivery 2019 de Andrei Pop, Robert Vasiluț, Spiro Koça

Terasa Someș Delivery – parte din amenajarea Someș Pavilion, realizată în cadrul ediției 2016 de echipa Koho’ (Bokor Milán, Ambrus Ákos, Bölöni Botond, Fülöp Csenge)

Trecere – accesibilizare realizată de echipa SD cu lemn refolosit din edițiile anterioare.

Parteneri: Primăria Comunei Apahida, ROA Cluj, Asociația Pro Apahida, Clubul de Cicloturism „Napoca”, Apele Unite ale României

Edițiile Someș Delivery Florești (2021) | Cluj-Napoca (2021) | Apahida (2022) fac parte din proiectul Someșul Culoar Verde – Albastru inițiat de Asociația MiniMASS (Someș Delivery), Asociația Societate Organizată Sustenabil (SOS Someșul Nostru) și Asociația Clujul Sustenabil.

Proiectul face parte din programul „Cu apele curate” implementat cu sprijinul Lidl România și își propune transformarea râului într-un culoar natural protejat și apropierea locuitorilor de acesta prin activități, dezbateri și evenimente pe teme de sustenabilitate.

Pe termen lung, principalul obiectiv este reducerea poluării Someșului, prin inițierea unei colaborări instituționale între administrațiile din Cluj-Napoca, Florești și Apahida, într-o primă fază, urmând să angreneze și alte localități de pe cursul râului.

Evenimentul este susținut de rețeaua națională dezvoltată de Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23 / Rowmania și care cuprinde toate inițiativele din România care sunt preocupate de problematica râurilor și democratizarea accesului la apă.

 

 

 Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro a CRESCUT la 4,97 lei

Publicat

euro pixabay

Creșterea aversiunii față de risc a depreciat moneda unică și valutele de la marginea zonei euro, inclusiv leul.

După ce cursul euro a scăzut marți la 4,9686 lei, minimul ultimelor două luni, acesta a crescut la jumătatea săptămânii la 4,97 lei, în timp ce tranzacțiile se realizau în culoarul 4,967 – 4,971 lei.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro a CRESCUT la 4,97 lei

Piața monetară a fost stabilă, în condițiile existenței unui excedent de monedă națională în piață, de circa 60 miliarde lei, care în loc să meargă în economie prin creditare, ajunge la BNR, pentru a profita de dobânda la facilitatea de depozit care este de 6%.

Miercuri, indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei contractate înainte de mai 2019, a stagnat la 6,08%, cea mai mică valoarea începând cu data de 7 iunie 2022. Indicele la 6 luni, folosit la calcularea ratelor la creditele ipotecare, s-a consolidat la 6,11%, cel mai mic nivel începând cu 31 mai 2022, iar cel la 12 luni s-a oprit la 6,12%, valoare apropiată de cea din 22 mai 2022.

Moneda americană s-a apreciat față de principalele monede,inclusiv euro, înainte de publicarea unor date economice fundamentale venite din partea economiei Statelor Unite.

„Euro a pierdut teren și în fața francului elvețian și a lirei sterline”

Îmbunătățirea redusă din februarie a încrederii consumatorilor din zona euro, ceea ce indică existența unor sentimente de pesimism, au depreciat moneda unică la 1,0796 – 1,0848 dolari, astfel că media monedei americane a crescut de la 4,5785 la 4,5955 lei.

Euro a pierdut teren și în fața francului elvețian și a lirei sterline, iar cursul acestora a crescut la 5,2225 lei, respectiv 5,8118 lei.

Prețul gramului de aur a scăzut marginal la 299,4697 lei, în timp ce metalul galben a scăzut la 2.025 – 2.032 dolari.

În regiune, media monedei poloneze s-a depreciat la 4,3116 zloți/euro iar a celei maghiare la 391,26 forinți/euro.

Bitcoin a atins un nou maxim al ultimilor doi ani de 59.875 dolari și se apropie de maximul de 68.990,90 dolari atin în noiembrie 2021. Și celelalte criptomonede au profitat de avansul luat de principala monedă digitală. Ethereum s-a apreciat la 3.232 – 3.370 dolari.

Sunt folosite date și informații disponibile până la ora 14:00

Citește mai departe

EVENIMENT

Expoziție de SUPERCARS în Iulius Mall Cluj: Lamborghini Urus, Audi R8, Mercedes-Benz AMG și multe altele

Publicat

Culori îndrăznețe, design aerodinamic și mulți cai putere sub capotă îi așteaptă pe clujeni la Iulius Mall, în această săptămână. Best Rally Challenge a venit cu o expoziție pentru fanii mașinilor puternice, iar până pe 20 martie pasionații sunt așteptați să admire bijuteriile pe patru roți expuse în Iulius Mall.

Best Rally Challenge, evenimentul care aliniază la linia de start unele dintre cele mai puternice mașini, vine cu o expoziție auto în Iulius Mall, în cadrul căreia curioșii pot vedea o parte dintre mașinile momentului. Puterea, viteza și manevrabilitatea sunt printre cele mai importante caracteristici pentru mașinile din clasa supercars expuse până pe 20 martie 2024, în zona Zara din Iulius Mall.

Expoziție de SUPERCARS în Iulius Mall Cluj: Lamborghini Urus, Audi R8, Mercedes-Benz AMG și multe altele

Un model de Lamborghini Urus Performante, dar și un Lamborghini Aventador SVJ Limited Edition 1 of 800, care impresionează, atât prin designul distinctiv, cât și prin motorizarea puternică, un BMW 840 dotat cu M Aerodynamics Package și M Sport Pachet, un Audi R8 și un Mercedes-Benz AMG GT S Coupe sunt o parte dintre mașinile pe care curioșii le pot vedea în Iulius Mall.

Atmosfera, adrenalina și bucuria raliului se vor resimți în Iulius Mall, vineri, 1 martie, când moderatorii de la postul național Radio Impuls vor avea o emisiune live în cadrul expoziției. Evenimentul din Iulius Mall vine și cu surprize și giveaway-uri pentru cei care vizitează expoziția de mașini.

Vino în Iulius Mall și descoperă mașinile din clasa supercars!

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Ultima dezbatere din USR Cluj-Napoca înaintea desemnării candidatului la Primărie. Soluțiile lui Viorel Băltărețu

Publicat

Viorel Băltărețu USR

USR a organizat, miercuri, ultima dezbatere din cadrul alegerilor interne pentru desemnarea candidatului la Primăria Cluj-Napoca, între cei trei membri rămași în finală, Viorel Băltărețu, Mihaela Nia și George Trif.

Candidatul la primărie va fi anunțat duminică, 3 martie, în cadrul adunării generale a USR Cluj-Napoca.

Ultima dezbatere din USR Cluj-Napoca înaintea desemnării candidatului la Primărie. Prioritățile lui Viorel Băltărețu

Unul dintre cei trei finaliști, deputatul Viorel Băltărețu, care este și președintele USR Cluj-Napoca, a arătat care sunt soluțiile sale pentru dezvoltarea orașului.
”Construirea centurii ocolitoare în patru ani, construirea de școli, grădinițe și creșe în fiecare cartier, iar pentru acest proiect începem cu Bună Ziua și Borhanci. Voi susține un urbanism fără compromisuri și favoritisme”, a spus Băltărețu.

Acesta afirmat că va pleda pentru un smart city adevărat, ceea ce presupune ca 99% din administrația locală să fie digitalizată, iar colectarea și utilizarea datelor de interes public să se facă în folosul comunității.

USR, cea mai importantă forță a opoziției locale

Viorel Băltărețu USR

”Cluj-Napoca are nevoie de un Aqua park și de un patinoar tot anul, de parcări moderne în cartiere și park and ride la intrările în oraș. De asemenea, sunt pentru un mediu de afaceri competitiv, susținut și implicat în decizii”, a precizat Viorel Băltărețu.

Deputatul de Cluj a mai spus că USR este cea mai importantă forță politică de opoziție la Cluj, capabilă să soluționeze problemele cronice ale municipiului și să coaguleze în jurul ei pe toți clujenii care vor mai mult de la Cluj-Napoca.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. „U” Cluj-Farul Constanța, 1-0. Clujenii obțin cele 3 puncte cruciale pentru CALIFICAREA în play-off

Publicat

„U” Cluj și Farul Constanța s-au întâlnit miercuri, 28 februarie, pe Cluj Arena în etapa a 28-a din Superliga României. Partida s-a încheiat cu victoria crucială obținută de clujeni, păstrând astfel reale șansele la calificarea în play-off.

Echipele de start:

„U” Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoero, Mitrea, Roger – Silaghi, Simion, Bic, Roguljic – Popa, Nistor

REZERVE: Iliev – Anselmo, Chintes, Doukoure, Fossati, Gheorghe, Ilie, Oancea, Pițian, Rus

ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

FOTO. „U” Cluj-Farul Constanța, 1-0. Clujenii obțin cele 3 puncte cruciale pentru CALIFICAREA în play-off

Farul Constanța: Buzbuchi – Boli, Larie, Popescu, Kiki – Vina, Queiros, Grameni – Ganea, Munteanu, Budescu

REZERVE: Musat – Banu, Cojocaru, Deaconu, Doicaru, Dussaut, Nedelcu, Rivaldinho, Sirbu, Stoian

ANTRENOR: Gheorghe Hagi

ARBITRU: Istvan Kovacs

 „U” Cluj obține cele 3 puncte care o duc printre favoritele la ultimul loc de play-off

Prima repriză a început cu Farul Constanța protagonistă care beneficiază de o lovitură liberă în minutul 11 executată foarte bine de Vină, mingea fiind mai apoi deviată de atacantul Luis Munteanu care trimite puțin pe lângă poarta apărată de Gorcea.

Prima ocazie a gazdelor vine în minutul 19 când Simion a trimis o minge lungă pentru atacantul Daniel Popa care s-a luptat și a reușit să tragă periculos, dar Buzbuchi a intervenit salvator cu piciorul drept și păstrează tabela la 0-0.

Clujenii continuă atacurile și în minutul 29 Dan Nistor recuperează la 30 metri și balonul ajunge la Roguljic care trage în forță, dar Buzbuchi intervine din nou salvator și păstrează tabela neschimbată.

Scorul este deschis în minutul 34 când căpitanul Farului face o greșeală colosală în defensivă și Daniel Popa recuperează crucial, urmând să îi paseze lui Dan Nistor care îndeplinește o simplă formalitate și trimite balonul în poarta goală, scorul devenind 1 la 0 în favoarea clujenilor, acesta fiind și scorul pauzei.

Verificare VAR la o intervenție a lui Gorcea

Repriza secundă începe tot cu gazdele pe atac, în minutul 46 o deviere a lui Robert Silaghi îl lasă pe Ante Roguljic singur cu portarul constanțean, dar acesta intervine salvator și menține scorul 1 la 0.

Primul șut pe spațiul porții al Farului s-a lăsat așteptat până în minutul 48 când Budescu trimite în forță, dar Gorcea intervine fără prea mari probleme.

În minutul 83 o intervenție a portarului Gorcea a fost verificată la VAR, dar arbitrii au decis că intervenția portarului nu a fost destul de dură pentru a fi dictată lovitură de la 11 metri.

Ultima ocazie a partidei a aparținut Farului prin Ionuț Cojocaru care a avut o fază individuală în urma căreia a trimis spre poarta lui Gorcea, dar acesta intervine fără prea mari probleme și scorul rămâne 1 la 0 pentru clujeni care obțin a patra victorie din acest sezon pe teren propriu și ajung pe locul 6 cu 38 de puncte.

Cosmin Olaru

Foto: Sergiu Răzvan

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax