Connect with us

EDUCATIE

FOTO. Rectorul UTCN, la primul Forum European de Inovare din Silicon Valley (SUA), ca membru în delegația unui comisar european

Publicat


whatsapp image 2023 03 23 at 15.40.59

La invitația Comisarului European pentru Inovare, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret, Mariya Gabriel, în perioada 20 – 24 martie, Rectorul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), Prof.dr.ing. Vasile Țopa, a făcut parte din delegația alcătuită din membri ai Parlamentului European, președinți de regiuni,  primari, rectori și reprezentanți ai peste 40 de companii de top, delegație care a promovat ecosistemul european de inovare în cadrul European Innovation Days. (https://research-and-innovation.ec.europa.eu/news/all-research-and-innovation-news/time-first-european-innovation-days-silicon-valley-2023-03-09_en).

Evenimentul a avut loc pentru prima dată în Silicon Valley, Statele Unite ale Americii, și a urmărit promovarea Europei ca hub pentru inovația deep-tech,  în domenii cu evoluție dinamică (energie durabilă, industria aerospațială, industria auto, sănătate, securitate și biodiversitate), în concordanță cu Noua Agendă Europeană pentru Inovare.

UTCN – o prezență activă în peisajul european al inovării

whatsapp image 2023 03 23 at 15.47.29

Universitățile europene joacă un rol central în domeniul inovației, vital pentru abordarea provocărilor actuale ale societății precum și pentru diversificarea oportunităților oferite tinerilor specialiști. Strategia europeană pentru universități își propune să consolideze capacitatea instituțiilor de învățământ superior de a atrage talente în Europa, de pe întreg mapamondul.

Prezența domnului Rector în această delegație a reprezentat o excelentă oportunitate de a interacționa cu toți ceilalți participanți la acest eveniment de anvergură, de a pune bazele unor noi și valoroase colaborări în domeniul cercetării și educației. De asemenea, această ocazie s-a constituit într-o oportunitate unică de prezentare și promovare a universității noastre, ca și componentă reprezentativă a sistemului de învățământ superior european.

Pe parcursul evenimentului European Innovation Days, participanții au prezentat ecosistemele de inovare de succes dezvoltate la nivelul UE și au pus în evidență, din diverse perspective, modelul european de inovare.

Ziua I – 21 martie

Prima zi din agenda delegației condusă de Comisarul European pentru Inovare, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret, Mariya Gabriel în Silicon Valley,  a adus împreună membrii delegației în cadrul unor întâlniri la nivel înalt.

Din agenda zilei

  • 21 martie, 9:30-10:55: Masa rotundă a membrilor Delegației UE cu Comisarul European pentru Inovare, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret, Mariya Gabriel, în scopul pregătirii evenimentelor „Europa cheamă inovatori” și „Forumul UE pentru inovare”;
  • 21 martie, 11:00 – 13:30: Masă rotundă dedicată modalităților prin care companiile europene pot accesa Fondul de inovare din Silicon Valley, cu speakeri din rândul unora dintre cele mai mari corporațiilor europene cheie (Siemens, Volkswagen, Enel, BBVA, Bosch, Eni, Körber, Orange, SAP)
  • 21 martie 13:30 – 16:30: Europa cheamă inovatorii – o reuniune în care se vor discuta noile oportunități, disponibile în ecosistemul european conectat la Silicon Valley. UE caută să atragă talente, specialiști care să inoveze și astfel să contribuie la  extinderea expertizei europene în a crea un impact pozitiv în societate.

Ziua II – 22 martie

European Innovation Forum a constituit un punct de referință în ansamblul activităților derulate în cadrul European Innovation Days.  Acest eveniment, desfășurat în sistem hibrid, a adus în discuție viitorul inovației europene și a analizat modalitățile prin care toți cei implicați contribuie la dezvoltarea acestui domeniu. Domnul Rector, Prof.dr.ing. Vasile Țopa a susținut o prezentare în cadrul panelului Cum reușesc universitățile europene să facă ecosistemele de inovare din Uniunea Europeană cât mai atractive pentru inovatori?, alături de alți rectori ai unor renumite universități europene: Prof. Ilkka Niemelä, President of Aalto University, Finland; Svein Stølen, Chair of the Guild of European Research-Intensive Universities and Rector of the University of Oslo, Norway; Ludovic Thilly, Chair of Coimbra Group of Universities and Vice-Rector for European Networks, University of Poitiers, France.

Vizita Rectorului UTCN la University of California, Berkeley și San José State University

foto

Cu ocazia forumului ”European Innovation Days in Silicon Valley”, Rectorul  Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Prof. dr. ing. Vasile Țopa, a participat, alături de delegația rectorilor de la alte universități europene de prestigiu și Directorul Comisiei Europene pentru ”Innovation, Digital Education & International Cooperation”, doamna Antoaneta Angelova-Krasteva, la vizitarea prestigioaselor universități americane, UC Berkeley și San José State University.

La UC Berkeley, delegația europeană a avut o primă întâlnire cu reprezentanții departamentului Global, International and Area Studies, respectiv cu domnii Prof. Jeroen Dewulf, Prof. Mark Sandberg, Prof. Trond Peterson și Prof. Akasemi Newsome. Cu aceasta ocazie, a fost prezentat ecosistemul de învățământ din jurul UC Berkeley, precum și posibilitățile de dezvoltare a colaborării academice și de cercetare, între spațiul european al învățământului superior și universitatea americană. Prin vocea reprezentantului Comisiei Europene, s-au prezentat noile instrumente de cooperare aflate pe agenda viitoare a forurilor europene.

Vizita a continuat cu întâlnirea delegației europene cu cancelarul universității, doamna Carol Christ, asistată la acest moment important al vizitei, de Laura Hassner – Strategic Advisor UC Berkeley’s Chief Innovation și Ashley Spinelli, Director, Global Engagement Office.

Au fost prezentate direcțiile principale de acțiune privind programele de antreprenoriat, poveștile de succes rezultate prin aceste programe, precum și platformele de inovare dezvoltate/utilizate.

Vizita la San José State University a fost organizată de către Consulul Onorific al României din Sacramento, California, domnul Alin Victor Alistar. La întâlnire a participat și Consulul Onorific al României la San Francisco, California, domnul George Roth, precum și Directorul Biroului de Relații Externe și Investitori, doamna Emilia Botezan, de la Primaria municipiului Cluj-Napoca. Din partea SJSU, au fost prezenți domnul Prof. Ph.D. Fred Barez, Directorul Departamentului de Aviație și Tehnologie și Alan Wong, Ph.D, Director, Business Development and External Relations & Director, Silicon Valley Center for Global Studies. Discuțiile au abordat diverse teme de interes comun, cu accent pe cele din domeniul inteligenței artificiale, cybersecurity, blockchain și big data.

Au fost stabilite acțiuni concrete de colaborare pe plan academic, de cercetare științifică în domeniile abordate. Discuțiile au fost urmate de vizitarea laboratoarelor din departamentul de inginerie, precum și campusul universității.

Participarea UTCN, reprezentată de domnul Rector Prof.dr.ing. Vasile Țopa, la această manifestare internațională de excepție, reprezintă o certificare a politicilor și strategiilor pe care universitatea le urmărește, ca instituție puternic ancorată în spațiul european al educației, cercetării, inovării și digitalizării. Poziționarea UTCN ca universitate de referință în peisajul european al inovării este consecință a creșterii constante a reputației universității, prin implicarea, promovarea și susținerea performanței și a excelenței în toate domeniile de activitate.

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

„Bursucul”, CONTRACT pe 3 ani cu CFR Cluj. Vine doar din vară

Publicat

dan petrescu lfp

Telenovela a luat sfârșit. Patronul de la CFR Cluj, Nelu Varga, a transmis că Dan Petrescu a semnat cu echipa lui un contract pe 3 ani, imediat după eșecul cu FCSB, 0-1. Acordul intră în vigoare la finalul sezonului.

Petrescu va prelua banca tehnică din vară, după finalul sezonului, însă contractul e deja semnat. În ultimele 6 etape din play-off, de CFR Cluj ar urma să se ocupe în continuare interimarii Francisc Dican și Ovidiu Hoban, scrie GSP.

„Bursucul”, CONTRACT pe 3 ani cu CFR Cluj. Vine doar din vară

„Am vorbit pe Whatsapp cu patronul Nelu Varga și mi-a zis acum ceva. Dan Petrescu a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj, începând din vară.

S-a semnat totul, Petrescu nu a vrut să preia acum echipa, are nevoie de o perioadă de pauză”, a spus jurnalistul Horia Ivanovici, în direct la Prima Sport 1, citat de Fanatik.

Dan Petrescu era liber după despărțirea de Jeonbuk Hyundai Motors, din Coreea de Sud. El a plecat după o serie de rezultate modeste, în urma cărora Jeonbuk era pe ultimul loc în campionat.

Dan Petrescu, la al 4-lea mandat la CFR Cluj

Fosta echipă a lui Petrescu era singura din prima ligă sud-coreeană fără succes în actuala ediție de campionat, în 6 etape. În ziua în care „Bursucul” s-a despărțit de Jeonbuk, Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj, după 0-4 cu Corvinul în Cupă României.

Echipa din Gruia a fost preluată apoi de interimarii Francisc Dican și Ovidiu Hoban și a câștigat cu Rapid, 4-1, dar a pierdut acasă cu FCSB, scor 0-1, și a rămas la 13 puncte de liderul Superligii.

Pentru Dan Petrescu va fi al patrulea mandat pe banca celor de la CFR Cluj, echipă alături de care a cucerit 4 titluri de campioană.

Dan Petrescu are 224 de meciuri pe banca ardelenilor în carieră, dintre care 122 câștigate.

Citește mai departe

ECONOMIE

Peste 200 de firme din Cluj și-au suspendat activitatea în primele două luni ale anului. Cifra e în creștere

Publicat

De

Peste 200 de firme din Cluj și-au suspendat activitatea

Numărul de firme din care și-au suspendat activitatea în primele două luni din 2024 a depășit 200, potrivit Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

La nivel național, în această perioadă numărul firmelor care și-au suspendat activitatea a fost cu 38,58% mai mare comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Peste 200 de firme din Cluj și-au suspendat activitatea în primele două luni ale anului. Cifra e în creștere

4.328 de firma și-au suspendat activitatea în primele două luni ale anului, potrivit ONRC.

În județul Cluj, numărul firmelor cu activitatea suspendată a fost de 233, în creștere cu 26,63% față de primele două luni ale anului trecut.

Cele mai multe companii care şi-au suspendat activitatea au fost din Bucureşti, respectiv 500, o creștere cu 24,07% faţă de ianuarie-februarie 2023. Județul Cluj se află pe locul 2 în acest top.

Comerțul cu ridicata şi cu amănuntul, cel mai afectat

Pe domenii de activitate, cel mai mare număr de suspendări s-a înregistrat în comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor, respectiv 982, un plus de 21,69%, în activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice – 453 suspendări, un plus de 42,9% şi construcţii – 413 suspendări, un plus de 67,89% față de 2023.

Conform ONRC, în februarie 2024, au avut loc 1.878 suspendări de firme, numărul cel mai mare fiind consemnat în Bucureşti – 223 şi în judeţele Cluj – 102, Iaşi – 91 şi Timiş – 90.

Citește mai departe

ECONOMIE

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Criza din Orientul Mijlociu a apreciat dolarul și aurul

Publicat

De

Dolarul și gramul de aur s-au apreciat

Creșterea în martie a prețurilor din Statele Unite cu 3,5% a redus semnificativ pariurile pe o scădere a dobânzilor de către Rezerva Federală iar moneda americană s-a apreciat cu rapiditate, ea fiind considerată drept un „refugiu” în perioadele complicate pe plan internațional.

Investitorii și-au restrâns plasamentele pe activele considerate riscante, cum sunt euro și monedele de la marginea zonei, fiind influențați și de creșterea tensiunilor militare din Orientul Mijlociu care au drept combatanți Israelul și Iranul, cât și aliații celui din urmă.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Criza din Orientul Mijlociu a apreciat dolarul și aurul

Moneda unică s-a depreciat vineri până la 1,0623 dolari, cu închiderea pieței de peste Ocean la 1,0640 dolari, față de 1,0871 dolari în ședința de marți, ceea ce a ridicat media monedei americane de la 4,6322 la 4,6645 lei, o medie mai mare fiind atinsă la începutul lui noiembrie trecut. Creșterea dolarului din ultimele două ședințe este de aproape 9 bani.

Nou record la prețul aurului

Aprecierea monedei americane și a metalului galben, care a atins un maxim istoric de 2.431,90 dolari/uncie, au ridicat prețul gramului de aur de la 347,5290 lei la un nou record de 359,6861 lei.

De la un prag de rezistență de 2.300 dolari/uncie, care a fost depășit rapid, analiștii văd acum atingerea unei valori de 3.000 dolari până la sfârșitul anului, efect al creșterii aversiunii față de risc.

Creșterea metalului galben este pusă și pe seama majorării de către băncile centrale ale propriilor rezerve. Recordmenă este cea a Chinei, care și-a majorat rezerva anul trecut cu 200 de tone.

La rândul lor, India și Turcia sunt mari cumpărători, dorința lor fiind de a-și reduce expunerea la dolarul american, înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite. Un eventual nou mandat al lui Donald Trump ar crește vulnerabilitatea la eventuale sancțiuni economice.

Euro a crescut

Cursul euro a crescut de la 4,9678 lei, minim al ultimelor cinci săptămâni, în ședința de luni, la 4,9714 lei, în cea de vineri, când cotațiile au urcat la 4,97 – 4,973 lei.

BNR anunță tot mai des că „nu s-au înregistrat tranzacții pe piața monetară interbancară”, în condițiile în care există zilnic un excedent de peste 40 miliarde lei, iar băncile comerciale preferă să-l plaseze în depozite la BNR, unde primesc o dobândă de 6%/an.

O primă schimbare ar putea apare după data de 13 mai, când se va desfășura ședința de politică monetară a BNR.
Analiștii anticipează o primă tăiere a dobânzii de referință cu un sfert de punct procentuale, în cazul în care inflația își va menține tendința descendentă. În martie, rata anuală a inflației a scăzut la 6,61%, una dintre cele mai mari din Uniunea Europeană, de la 7,23% în februarie.

ROBOR la 3 luni stagnează

Până atunci, indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei contractate înainte de mai 2019, va stagna la 6,05%, cel la 6 luni, folosit la calcularea ratelor la creditele ipotecare, la 6,07% iar cel la 12 luni la 6,08%.

Aversiunea față de risc a apreciat francul elvețian 5,1091 lei, la începutul săptămânii, față de 5,0608 lei, la începutul ei. Media lirei sterline a urcat vineri la 5,8281 lei.

Aprecierea monedei americane a afectat performanța criptomonedelor. Bitcoin s-a depreciat la sfârșitul săptămânii la 62.307 – 64923 dolari iar ethereum la 2.920 – 3.102 dolari.

Analiza cuprinde perioada 8 – 12 aprilie.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. CFR Cluj – FSCB, 0-1. Clujenii sunt învinși pe teren propriu și pierd șansa de a se apropia de lider

Publicat

CFR Cluj-FCSB Supeliga
CFR Cluj și FCSB s-au întâlnit astăzi, 14 aprilie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii României. CFR Cluj este învinsă pe teren propriu și se depărtează la 13 puncte de lider. 

Echipele de start

CFR Cluj: Sava – Manea, Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – Deac, Birligea, Otele
REZERVE: Balgradean, Hindrich – Malico, Mogos, Kresic, Aussi, Filip, Fica, Kaddouri, Serebe, Michael
ANTRENOR: Francisc Dican
FCSB: Tarnovanu – Cretu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Sut, Olaru – Popescu, Miculescu, Coman
REZERVE: Udrea, Vlad – Dawa, Harut, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
ANTRENOR: Elias Charalambous
ARBITRU: Sebastian Colțescu

CFR Cluj este învinsă de liderul FCSB pe teren propriu și pierde șansa la titlu

Prima repriză începe cu show-ul așteptat în acest derby, prima ocazie a partidei vine în minutul 12 când FCSB a recuperat în jumătatea adversă prin fundașul stânga Risto Radunovic care a trimis spre Adrian Sut care a tras puternic dinafara careului și a lovit bara transversală.
Deschiderea scorului vine în minutul 15 când FCSB a beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri carăe a fost executată de Florinel Coman perfect la colțul lung și balonul s-a lovit de transversală ca mai apoi să intre în poarta apărată de Răzvan Sava și scorul a devenit 1 la 0 în favoarea oaspeților.
Primul șut pe spațiul porții al gazdelor a venit în minutul 35 când mijlocașul Otele a reușit o cursă până la marginea careului de unde a tras la firul ierbii, dar balonul a fost reținut fără probleme de Ștefan Târnovanu.
Ultima ocazie de gol a primei reprize a aparținut gazdelor, atacantul Daniel Birligea a fost lansat pe atac și l-a depășit cu mingea la picior pe fundașul FCSB-ului, Ngezana, dar cu toate acestea nu a reușit să trimită un șut periculos spre poarta FCSB-ului și balonul a fost reținut de portarul oaspeților.

Repriza secundă

Repriza secundă începe cu CFR Cluj pe atac care beneficiază de o lovitură liberă în minutul 47 executată de Ciprian Deac care a centrat perfect pentru Boben, dar acesta trimite puțin pe lângă poarta apărată de Târnovanu și scorul rămâne 1 la 0.
În minutul 73 CFR Cluj a avut cea mai mare oportunitate de a egala după câteva mingi săltate în careul FCSB-ului, balonul ajunge la mijlocașul Avounou care pasează decisiv pentru Birligea, dar acesta trimite pe centrul porții de la distanța de 2 metri și Târnovanu intervine salvator.
Replica FCSB-ului a venit două minute mai târziu când Ovidiu Popescu a pasat perfect pentru Darius Olaru, iar acesta a tras în forță de la aproximativ 11 metri, dar portarul Răzvan Sava a intervenit decisiv și păstrează scorul de 1 la 0, urmând ca la câteva secunde mai târziu Florinel Coman să trimită un nou șut, dar acesta a fost pe reținut fără probleme de portarul gazdelor.
Cu toate că echipa gazdă a continuat atacurile, nici unul din acestea nu a reușit a fi fructificat și partida s-a încheiat cu scorul de 1 la 0 în favoarea FCSB-ului, iar CFR Cluj s-a depărat la 13 puncte de lider și a pierdut aproape orice șansă la titlu.
Cosmin Olaru 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax