Connect with us

ACTUALITATE

FOTO Oferte de CRĂCIUN la Cluj. Pensiunile promit relaxare în CIUBĂR, mese TRADIȚIONALE, drumeții și COLINDE

Publicat


oferte 3

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, câteva pensiuni din județul Cluj au postat deja oferte pentru Crăciunul anului 2021. Se promit mese festive, activități în tematica sărbătorilor de iarnă, respectiv închirierea integrală a spațiilor de cazare, metodă prin care fiecare grup petrece după bunul plac. Prețurile variază între 500 și 24.000 de lei.

Răchițele

Pensiunea ”Popas în Apuseni” din satul Răchițele anunță că de Crăciun, posibilitățile de relaxare vor ajuta turiștii să petreacă frumos, având acces gratuit la sala de relaxare cu loc de joacă pentru copii, ciubărul cu hidromasaj și lumini, sauna uscată, masa de ping-pong și de biliard, vin fiert cu mere și scorțișoară servit la căldura șemineului, colinde cântate de grupuri de colindători din zonă, plimbare cu sania trasă de cai.

„Ciubărul cu hidromasaj și lumini se află în exterior, sauna în interior, iar acestea vor sta la dispoziția turiștilor după cum se înțeleg la cazare. Plimbarea cu sania trasă de cai nu este exclusă, dar depindem de ninsoare”, precizează gazda pentru Cluj24.

Astfel, prețul pentru un grup de 20 de persoane este de 24.000 de lei, pentru 3 nopți iar în cazul unui număr mai mic de turiști, prețul este de 1200 de lei de persoană.

oferte 1

Pachetul include masa festivă, meniul fiind după cum urmează:

  • aperitiv tradițional, ciorbă, friptură tradițională – Pomana porcului, friptură de pui, cozonac și prăjituri de casă
  • sirop natural din muguri de brad, zmeură și merișoare
  • țuică de prune, afinată

oferte 2

Mărișel

Pensiunea ”Popasul Iancului” din Mărișel vine cu o ofertă pentru 2 nopți, 24-26 decembrie, costurile fiind de 500 de lei de persoană pentru tot sejurul. Copiii până în 6 ani beneficiază de gratuitate, iar cei până în 12 ani au discount de 50% din preț.

În serviciile puse la dispoziție de gazdă, sunt incluse:

  • Cazare cu demipensiune, masă de Crăciun și primirea junilor și a colindătorilor
  • Masa festivă, care va include băuturi atât alcoolice, cât și non-alcoolice, prăjituri de casă, siropuri si dulcețuri de casă

„La noi încă se păstrează obiceiurile de Crăciun, sperăm că anul acesta ne vom putea bucura împreună cu turiștii noștri de copiii care ne colindă, de Junii satului pe care îi așteptăm an de an cu masa plină cu cârnați, pâine caldă, cozonaci, un picior de porc, un caș și bineînțeles, țuică și vin cald”, a precizat Victoria Pleșa pentru Cluj24.

oferte 4

Potrivit acesteia, copiii colindă începând din seara de Ajun toate casele din sat, însoțiți de un taraf de muzică populară, până a doua zi de Crăciun, apoi în ziua a treia și a patra.

”Toți cei care i-au primit cu colindul sunt invitați la joc, la căminul cultural din sat, unde sunt așteptați cu o țuică fiartă, un vin, pentru a petrece și a colinda împreună. Mai este în sat un ansamblu cultural Mărișeana, condus de profesorul Ioan Mariș, care promovează și duce mai departe tradițiile locale și care, de sărbători, ne încântă și ei cu colinde frumoase și vechi, unele intrate în patrimoniul UNESCO”, adaugă Pleșa.

oferte 5

Tot în Mărișel se află ”Cabana Moților” ce propune un pachet de 4 nopți, în intervalul 23-27 decembrie 2021, de joi până luni, cazarea fiind cu demipensiune (mic dejun și cină), urmând ca în ziua de Crăciun să aibă loc un prânz festiv cu băuturi tradiționale, în schimbul a 1499 de lei de persoană.

Gazda a transmis că meniul cuprinde „mezeluri și brânzeturi tradiționale la aperitiv, fiind urmat de ciorbă de ciuperci sau supă de pui cu tăieței, sarmale, friptură de porc, cozonac și prăjituri de casă, pălincă, afinată, zmeurată și merișorată, după preferințe”.

oferte 6

Morlaca

„La Șură” din Morlaca pune la dispoziție întregul spațiu de cazare, cu 15 locuri, pentru prețul de 680 de lei, ce cuprinde 3 nopți, cina festivă de Crăciun, din care nu lipsesc prăjiturile de casă, pălinca, vișinata, și alte bunătăți.

„Ne vom delecta papilele gustative cu jumări, cârnați, caltaboș, tobă, sarmale, toate preparate în mod tradițional.”, anunță gazda pensiunii.

Există și varianta cu 2 nopți de cazare, la prețul de 500 de lei/ pers. Programul este după cum urmează:

  • 23 decembrie: primirea oaspeților, cina de bun venit, Pomana porcului, o șuetă la un pahar de vin fiert
  • 24 decembrie: împodobirea bradului, cina festivă, colindat
  • 25 decembrie: masa de prânz, o scurtă drumeție, cină
  • 26 decembrie: mic dejunul de rămas bun

oferte 7

Beliș

În Beliș, Pensiunea ”Poiana Soarelui” are tariful de 1300 de lei de persoană pentru perioada 23 – 26 decembrie. Accesul copiilor sub 5 ani este gratuit, iar cei cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50% din preț, cu pat suplimentar.

Reprezentanții pensiunii au declarat că prânzul festiv include o masă tradițională formată din mai multe preparate.

”Vor veni, de asemenea, grupulețe de colindători locali. Cei care nu ajung în seara de Crăciun vin a doua zi”, au afirmat aceștia.

Râșca

Oferta festivă a pensiunii ”Casei cu Moară” din Râșca presupune închirierea integrală a celor 4 dormitoare duble pentru 5000 de lei, preț ce acoperă 3 nopți de ședere. Pensiunea dispune și de ciubăr, care se plătește separat și costă 500 de lei.  Turiștii se vor relaxa în apa caldă din vasul ca o piscină mai rustică, acesta fiind atracția principală a locației.

oferte 9

Băișoara

În Băișoara, Pensiunea ”Andreea” promite o cină festivă de Ajun, ori de Crăciun, în funcție de preferințe. În plus, acceptă și tichete de vacanță. Întâmpinarea oaspeţilor va fi nelipsită de ţuică, vişinată şi platou ţărănesc. Preparatele tradiţionale includ:

  • Platou tradiţional de Crăciun: telemea, salată de vinete, salată de boeuf, chiftele, şnițele de pui, răcituri, cârnat afumat, caltaboş, murături
  • Friptură de porc sau de curcan cu piure de cartofi, morcov şi ţelină
  • Salată de varză
  • Tort şi prăjituri
  • Băuturi: apă, suc, bere, vinul casei şi băutura casei (ţuică sau vişinată).

Moldovenești

În Moldovenești se află Pensiunea ”Perla Transilvaniei”, cu o capacitate de 18 persoane, care pentru prețul de 6000 de lei,  reprezentând minim 3 nopți, pune la dispoziție închirierea integrală a locației, adică toate cele 7 camere în care se pot adăuga paturi suplimentare, pentru un număr mai mare de oaspeți, după cum precizează pe site-ul amfostinvacanta.ro.

Mărgău

Conacul Transilvan, din localitatea Mărgău, vine cu o ofertă pentru 4 nopți, în schimbul a 11.000 de lei. Ciubărul este inclus în preț, e încălzit cu lemne, are capacitatea maximă de 12 persoane și este prevăzut cu sare.

Amalia Oprescu

oferte 10

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




1 Comentariu

1 Comentariu

  1. costi

    noiembrie 21, 2021 la 12:12 pm

    Si la Inizio Bistro din Cluj-Napoca puteti gasi o atmosfera de vis in perioada sarbatorilor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vocea Necuvântătoarelor. Tombolă cu premii pentru salvarea animalelor fără stăpân, organizată de UBB

Publicat

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca organizează cea de-a III-a ediție a proiectului caritabil „Vocea Necuvântătoarelor”. Campania își propune să strângă fonduri pentru animalele fără stăpân din adăposturile din România.

Situația animalelor fără stăpân din adăposturile din România este, în cele mai multe cazuri, tragică: condiții improprii, lipsa hranei, lipsa medicamentației și a controalelor veterinare, violență și cruzime împotriva animalelor.

Universitatea Babeș-Bolyai și-a propus să facă auzită „Vocea necuvântătoarelor”. Astfel, după două acțiuni desfășurate în beneficiul cățeilor din Adăpostul Arca lui Noe și al asociației de protecția animalelor Nuca din Cluj-Napoca, universitatea va organiza o campanie de strângere de fonduri cu premii, organizată între 1 decembrie 2024 și 1 ianuarie 2025.

Campanie caritabilă pentru animalele fără stăpân, organizată de UBB

Suma strânsă va fi redirecționată către adăposturile de animale fără stăpân din România în vederea achiziției de hrană, obiecte și medicamente necesare, precum și în vederea achitării serviciilor esențiale pentru acele adăposturi.

Fiecare donație de 25 de lei oferă participanților șansa de a câștiga premii valoroase puse la dispoziție de partenerii proiectului. Tombola va avea loc pe 9 ianuarie 2025, iar printre premii se numără produse cosmetice, sesiuni de îngrijire personală, ședințe foto, cărți și obiecte decorative.

Cum puteți contribui?

Donațiile pot fi realizate în lei, euro sau dolari, în conturile Fundației Alma Mater Napocensis, cu mențiunea „Vocea necuvântătoarelor”:

IBAN RON: RO57BTRLRONCRT0PB6492401

IBAN EUR: RO74BTRLEURCRT0PB6492402

IBAN USD: RO16BTRLUSDCRT0PB6492401

După efectuarea donației, dovada trebuie trimisă la adresa de email anamaria.lupan@ubbcluj.ro, alături de numele și numărul de telefon al donatorului.

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministerul Apărării Naționale avertizează asupra unor încercări de dezinformare pe TikTok: Toate aceste informații sunt false!

Publicat

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a avertizat duminică asupra unor acțiuni de dezinformare care circulă în mediul online, în special pe platforma TikTok. Acestea vizează în mod fals granițele României și infrastructura portuară, prezentând scenarii fără nicio bază reală.

MApN a identificat două postări recente care promovează informații false: închiderea granițelor României și concentrarea de tehnică militară în Portul Constanța. Acestea sunt promovate ca presupuse dovezi ale unor „pregătiri de război”, însă locația reală a filmărilor este complet diferită de portul menționat.

„Ministerul Apărării Naționale semnalează noi acțiuni de dezinformare în mediul online, în special în platforma TikTok. De această dată sunt vizate frontierele României și infrastructura portuară.

Prima dintre cele două postări identificate acreditează în mod fals ideea că granițele României vor fi închise și securizate cu efective militare, iar a doua prezintă, de asemenea fără nicio legătură cu realitatea, tehnică militară, care nu se află în dotarea Armatei României, ca fiind concentrată în Portul Constanța – locația filmării neavând nicio legătură cu acest port, aceasta fiind o „dovadă”, pretind autorii dezinformării, a unor pregătiri de război. Toate aceste informații sunt false!”, a transmis MApN.

MApN denunță o campanie de manipulare

Ministerul subliniază că astfel de manipulări reprezintă exemple clare de campanii de dezinformare, orchestrate de actori statali care urmăresc destabilizarea suveranității României și subminarea NATO. Scopul acestor acțiuni este de a crea panică și de a genera o stare de incertitudine în rândul opiniei publice.

„Reiterăm faptul că aceste forme grosolane de manipulare și mistificare a adevărului se încadrează în mod evident în tiparul campaniilor de dezinformare susținute, în ultima vreme, de actori statali cu o agendă contrară suveranității României și împotriva NATO, având rolul de a întreține o stare de incertitudine și de a induce panica în rândul opiniei publice.

Structurile de comunicare ale Ministerului Apărării Naționale vor continua să semnaleze cazurile de dezinformare a opiniei publice, pe măsură ce aceste situații vor fi identificate”, a mai transmis MApN.

Imagini de la 1 Decembrie, prezentate eronat ca fiind de ieri

Anterior, noaptea trecută, MApN a semnalat o nouă serie de dezinformări recente apărute pe platformele sociale, în special pe TikTok, unde imagini și informații false sunt utilizate pentru a induce panică în rândul publicului.

MApN atrăgea atenția că înregistrări video cu deplasări de tehnică militară, realizate în zilele anterioare, sunt prezentate eronat ca fiind captate pe 7 decembrie. Un exemplu este o filmare din București, realizată în dimineața zilei de 1 decembrie, ce surprinde tancuri și mașini blindate ale Armatei României și ale unor armate aliate. Acestea se deplasau spre Piața Presei Libere, pentru a participa la Parada Militară Națională organizată de Ziua Națională a României.

De asemenea, alte imagini distribuite masiv pe TikTok provin din perioade anterioare și sunt prezentate în mod fals ca fiind recente.

Citește mai departe

ECONOMIE

Creștere a numărului de firme radiate în Cluj. Peste 3.300 de radieri în primele 10 luni ale anului

Publicat

Registrul Comerțului Cluj

Județul Cluj se află pe locul doi la nivel național în ceea ce privește numărul de firme radiate în primele 10 luni ale anului 2024. Nu mai puțin de 3.342 de firme și-au închis activitatea.

3.342 de firme din județul Cluj și-au închis activitatea în primele 10 luni ale anului 2024, conform datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), marcând o creștere de 28,14% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Un număr de 67.116 firme au fost radiate la nivel naţional, în primele 10 luni din 2024, cu 25,47% mai multe comparativ cu perioada similară din 2023, conform statisticilor, scrie Agerpres. În luna octombrie 2024, în județul Cluj au fost înregistrate 407 radieri de firme.

Cluj, în topul județelor cu cele mai multe radieri

Județul Cluj se află în topul celor mai afectate regiuni, după municipiul București, cu 10.405 de radieri. Un număr mare de radieri de firme au mai fost înregistrate în judeţele Timiş (2.747, +17,24%), Constanţa (2.563, +8,97%), Dâmboviţa (2.415, +69%), Iaşi (2.426, +23,02%), Bihor (2.237, +43,21%) şi Ilfov (2.230, +43,21%).

La polul opus, cele mai puţine radieri au fost consemnate în judeţele Călăraşi (450, în creştere cu 7,40% faţă de primele 10 luni ale anului trecut), Ialomiţa (463, +41,59%), Giurgiu (491, +18,03%), Teleorman (531, +10,17%) şi Covasna (538, +42,71%).

Creşterile cele mai semnificative ale numărului de radieri s-au înregistrat în judeţele Dâmboviţa (+69%), Harghita (+68,29%), Maramureş (+65,70%) şi Dolj (+63,34%). În niciun judeţ nu se înregistra o scădere a numărului de radieri, la finele lunii octombrie.

Peste 8.000 de firme, radiate în octombrie 2024

Pe domenii de activitate, numărul cel mai mare de radieri a fost înregistrat în comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor, respectiv 15.465 (+14,90%, raportat la perioada similară din 2023), agricultură, silvicultură şi pescuit (7.297, +83,76%), Transport ţi depozitare (6.125, +29,55%) şi activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice (5.780, +23,11%).

În octombrie 2024, au fost înregistrate 8.061 radieri de firme, cele mai multe în Bucureşti (1.316) şi în judeţele Cluj (407), Timiş (357), Iaşi (337), Dolj (229) şi Constanţa (281).

Citește mai departe

EVENIMENT

„Care-i Fruntea? Ardeal, Maramureș sau Moldova?”. Spectacol caritabil de folclor, organizat de studenții de la Turism

Publicat

Cluj-Napoca va găzdui o seară de poveste pe 14 decembrie, când tradițiile românești vor prinde viață în cadrul spectacolului caritabil „Care-i Fruntea?”. Evenimentul, organizat de Organizația Studenților pentru Turismul Românesc (OST), promite o competiție plină de culoare între Ardeal, Maramureș și Moldova, toate unite de un scop comun: sprijinirea copiilor din Pata Rât.

Pe 14 decembrie, de la ora 18, Aula „Victor Jinga” din cadrul FSEGA va găzdui o nouă ediție a spectacolului caritabil „Care-i Fruntea?”, un eveniment dedicat promovării tradițiilor românești, cu scopul sprijinirii unei cauze nobile.

Competiție cu un scop caritabil

Într-o competiție plină de culoare, cele trei regiuni vor încerca să impresioneze publicul cu cele mai autentice dansuri, cântece și obiceiuri tradiționale. Artiști talentați vor aduce pe scenă farmecul folclorului românesc, într-o seară care promite să fie plină de emoție și voie bună.

„Organizăm un spectacol caritabil înainte de Crăciun, are loc la FSEGA în 14 decembrie de la ora 18, iar intrarea e liberă. Voluntarii noștri se împart în trei echipe: Ardeal, Maramureș și Moldova și trebuie să realizeze un dans popular, o colindă și o scenetă bazată pe tradiții din acea zonă a țării. O echipă va câștiga titlu, iar toți banii care se strâng vor fi donați unui caz social. Anul acesta, ajutăm familiile din Pata Rât. După fiecare moment al echipei,va avea loc un moment de licitație cu coșuri cu produse tradiționale pentru fiecare zonă”, a declarat pentru Cluj24 Diana Mureșan, reprezentant al Organizației Studenților pentru Turismul Românesc.

Fondurile vor sprijini copiii de la Pata Rât

Toate fondurile strânse vor fi direcționate către Asociația Absolut, care sprijină copiii din Pata Rât, o comunitate marginalizată din Cluj-Napoca. Donațiile vor contribui la oferirea unui viitor mai bun acestor copii.

În cadrul evenimentului, vor avea loc licitații speciale, momente artistice inedite, inspirate din tradițiile românești, colinde emoționante și dansuri tradiționale.

Fiecare bilet cumpărat și fiecare donație va face diferența în viața copiilor din Pata Rât.

Cei care doresc să se implice, dar nu pot ajunge la eveniment, pot face donații în cont:

  • IBAN: RO37BTRLRONCRT0612498604
  • Specificatii: DonaţieCF2024
  • Nume: Isabella Hampel (Preşedinte, Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc)

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax