ACTUALITATE
Fostul președinte al CFR 1907 Cluj, Iuliu Mureşan, director executiv la Dinamo: Sper că vom ieşi mai repede din insolvenţă
Noul director executiv al FC Dinamo, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că are încredere că alături de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, cu care a lucrat în perioada de insolvenţă la CFR Cluj, va reuşi să repună societatea în circuitul economic mai devreme decât termenul legal de 3 ani.
„Deja am luat contact cu jucătorii care sunt nemulţumiţi de anumite întârzieri la plata salariilor şi au foarte multă dreptate.
Vom continua discuţiile şi sper să ajungem la o concluzie pozitivă, sunt sigur de asta, şi să repunem echipa pe drumul normal de a se pregăti, de a începe campionatul peste 12 zile.
Acum facem evaluări, încercăm într-un timp cât mai scurt să verificăm cât mai multe lucruri, contracte şi aşa mai departe, să vedem care este starea de fapt reală şi să luăm şi măsuri legat de prima partidă a campionatului. Eu am încredere că le vom rezolva, că vom scoate clubul din insolvenţă.
Speranţa mea este să îl scoatem mai repede decât perioada prevăzută de lege de trei ani. Dar asta depinde de mai mulţi factori. Va trebui să ne organizăm clubul din mers, să reevaluăm lotul de jucători, pentru că unii vor să plece. Oferte nu prea sunt la ora actuală, şi mai avem problema cu restricţiile la transferuri, care ne încurcă foarte mult.
Dar avem speranţa că astăzi sau mâine să vină o veste bună de la FIFA, să fie anulată acea restricţie la transferuri. Mă bucur că Dinamo este un club atractiv pentru jucători, sunt mulţi jucători care vor să vină la Dinamo nu numai din România ci şi de afară”, a declarat Mureşan.
Acceptat de suporteri
El a afirmat că a acceptat să lucreze la Dinamo datorită faptului că a fost acceptat de către suporterii înscrişi în programul socios DDB: „Întotdeauna Dinamo a fost un club mare, important, cu imagine foarte bună, un club care a atras foarte multă energie.
Cu toate că sunt probleme, acest proiect al DDB este unul fantastic, a unit 16.000 de persoane şi sunt sigur că numărul va creşte.
Din păcate, din cauza unor datorii acumulate şi unor greşeli care s-au făcut pentru că nu a fost linişte la acest club, s-a ajuns să apelăm la soluţia insolvenţei ca o salvare, deşi mie nu îmi place acest cuvânt, ca o protecţie, o umbrelă împotriva problemelor de ordin financiar şi economic.
Împreună cu Răzvan Zăvăleanu am lucrat la CFR Cluj la insolvenţă, şi CFR şi-a continuat performanţele, am acceptat să venim la Dinamo.
Acum evaluăm situaţia de la Dinamo, sunt destule probleme, mă aşteptam să fie multe, dar nici aşa de multe, şi de asemenea dimensiune, dar eu cred că sunt de rezolvat.
DDB, proiect serios
Pe mine m-a impresionat ceea ce a făcut DDB, până acum nu am crezut că în România poate exista un astfel de proiect cum este cel al DDB, un proiect foarte serios, este foarte de ajutor
Sunt alături de echipă şi din punct de vedere financiar, ceea ce este un lucru unic. Nici nu veneam dacă nu aveam acest suport al DDB. Dacă ei nu m-ar fi vrut, nu aş fi venit să lucrez la Dinamo, pentru că ar fi fost foarte dificil, chiar dacă eu sunt rezistent şi tăbăcit.
Practic, DDB a fost factorul esenţial care m-a convins să vin aici. Eu mă bazez foarte mult pe rolul suporterilor. Jucătorii au şi ei nevoie de suportul DDB atât în timpul partidelor, cât şi suportul financiar. Ne bazăm pe acest suport. Relaţia dintre jucători şi DDB este una solidă, care va continua”.
Jucători de la CFR
Oficialul FC Dinamo a precizat că în cazul în care FIFA va ridica interdicţie de a efectua transferuri, va aduce jucători, inclusiv de la CFR Cluj.
„Zilnic mă sună jucători şi impresari, dar nu putem face nimic deocamdată fără acea soluţie de la FIFA. Dacă vom putea aduce jucători, situaţia va fi mai uşoară pentru Dinamo şi pentru mine ca să facem o echipă, dacă nu, va fi mai complicat.
Acum la Dinamo sunt jucători cu experienţă de care avem nevoie în proporţie de 80% şi jucători tineri, dar nu ştiu dacă vom putea face faţă în Liga I doar cu o echipă de tineri. Deci decizia în privinţa plecărilor o vom lua în funcţie de decizia care va veni de la FIFA.
Dacă vine în seara asta voi putea discuta şi cu jucătorii, dacă nu, trebuie să amân discuţia pentru că trebuie să rămânem cu o echipă competitivă pentru campionat.
CFR Cluj ar putea să ne ajute cu jucători, am avut ceva discuţii, dar nu pot să vă spun concret pentru că nu putem să luăm nici jucători liberi dacă avem acea interdicţie, putem folosi doar jucători din propria curte. Dacă se ridică restricţia aşa cum sperăm, aducem jucători şi de la CFR, şi de la Astra Giurgiu şi de la alte echipe.
Va trebui să discutăm cu fiecare jucător individual, să stabilim un buget al clubului şi în funcţie de asta să stabilim un buget de salarii şi să ne încadrăm în el. Nu vreau să facem excepţii”, a mai spus Mureşan.
Borcea și alți finanțatori
El şi-ar dori ca foştii acţionari ai clubului, Nicolae Badea şi Cristian Borcea, să se implice din nou financiar la formaţia bucureşteană: „Domnul Nicolae Badea este implicat la Dinamo ca suporter, ca membru al DDB, dar nu este implicat într-un alt mod.
Eu îl respect de foarte mulţi ani, am avut o relaţie foarte bună de când am intrat în fotbal, şi cu Cristi Borcea la fel. Domnul Badea nu este implicat acum la Dinamo în acest proiect. Eu aş bucuros să se implice, mi-ar plăcea să se implice şi domnul Borcea.
Sper să nu spun lucruri tâmpite acum. Este un mare dinamovist şi ar putea susţine financiar clubul. Poate greşesc acum, poate pe unii deranjează.
De asemenea vreau să aduc alături şi foşti jucători ai lui Dinamo, să vedem ce formulă să facem, un fel de comitet consultativ de 4-5 foşti jucători care să ne ajute să evalueze jucătorii actuali. Vreau să profit că pot să apelez la experienţa lor, mă gândesc la un Marius Niculae, la Ion Marin, Ion Moldovan, sunt mulţi la care aş putea să apelez.
Este nevoie de bani
Şi investitori vrem să aducem. Este printre preocupările importante, pentru că este nevoie de bani. DDB face un lucru fantastic, au dat mulţi bani, dar nu cred că sunt suficienţi. Dacă vom reuşi să aducem unul-doi investitori ar fi extraordinar.
Ne preocupăm împreună cu firma de unde este administratorul judiciar, ne bazăm pe faptul că sunt foarte mulţi dinamovişti oameni de afaceri de succes, voi încerca să-i identific, să vorbim cu ei, să încercăm să îi atragem în noul proiect de la Dinamo”.
Iuliu Mureşan a confirmat faptul că antrenorul ceh Dusan Uhrin va continua activitatea la Dinamo.
La 25 iunie 2021, FC Dinamo a solicitat intrarea în insolvenţă, Tribunalul Bucureşti hotărând deschiderea procedurii la 1 iulie.
Suporterii grupaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) deţin 20,06% din acţiunile clubului şi de la sfârşitul anului 2020 au achitat mare parte din datoriile FC Dinamo cu banii strânşi din cotizaţii, donaţii sau vânzarea de bilete virtuale.
Sursa Agerpres
Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:
CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
ACTUALITATE
Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni
În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii.
Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.
Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.
Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.
Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.
Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.
Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.
”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.
Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.
Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.
De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.
Dosar retrimis procurorului
Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.
S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.
Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.
Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.
CFR Cluj a întâlnit, duminică în Gruia, pe Oțelul Galați, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii de fotbal. CFR Cluj vine după 2-3 cu „U” Cluj și 1-1 cu Unirea Slobozia și era la 5 puncte de liderul „U” Cluj, care are și un meci în plus. Echipa lui Dorinel era pe locul 10, cu 24 de puncte, la doar la două puncte de locurile de baraj și avea nevoie de victorie pentru a se distanța de zona fierbinte. După un meci pe care l-au controlat aproape în întregime, clujenii înving cu 3-2, goluri marcate de Korenica (min.21), Louis Munteanu (min.49) și Nkololo (min,83), respectiv Pop (45 – pen.) și Cisotti (min.82).
Echipele de start:
CFR Cluj: Hindrich – Mogoș, Bolgado, Ilie, Abeid – Fica, Djokovic, Păun – Postolachi, Munteanu, Korenica
Rezerve: Gal, Malico, Iacob, Boben, Filip, Graovac, Deac, Keita, Michael, Artean, Tachtsidis, Nkololo
Antrenor: Dan Petrescu (suspendat)
CFR Cluj – Oțelul Galați, 3-2. Clujenii își fac CADOU trei puncte de Crăciun
Oțelul: I. Popescu – Maftei, Cisse, Stefanovic, Silva – Cisotti, Zivulic, Da Silva – Ferreira, Juric, Pop
Rezerve: Dur-Bozoancă, Cojocaru, Neagu, Rus, Adăscăliței, Gallo, Tomasevic, Lameria, Tănasă, Hofman.
Antrenor: Dorinel Munteanu
Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca – Cluj)
Arbitru: Sebastian Colțescu // Asistenți: Valentin Avram, Daniel Mitruți
Arbitru VAR: Florin Andrei // Asistent VAR: Lucian Rusandu
Prima repriză a început cu ritm, deși nu era extrem de frig. Mingea circulă repede, jucătorii aleargă, CFR pune presiune pe adversar.
Prima mare ocazie îi aparține lui Korenica, care șutează pe portarul Popescu la o fază frumoasă din min.16.
În min.21, Juric deviază o pasă spre poartă, dar Hindrich respinge. Puțin mai târziu, Abeid dă o centrare perfectă de pe dreapta, Louis Munteanu lasă foarte bine mingea care ajunge la Korenica. Acesta șutează sub transversală pentru 1-0.
Urmează tradiționalul pas înapoi făcut de CFR când conduce, iar gălățenii îi aplică pedeapsa: Silva îl păcălește pe Mogoș și acesta îl faultează în careu în ultimul minut de joc al reprizei. Înscrie Pop pentru 1-1.
Clujenii încep tare repriza a doua și în min.48, Korenica prinde un șut puternic de la 30m, respins de Popescu în corner. Nkololo bate bine și Louis Munteanu înscrie în min.49 pentru 2-1.
De această dată, CFR nu se mai retrage și îi ține ocupați pe fundașii gălățeni. În min.82, Cisotti prinde un șut superb de la 25m și egalează, 2-2.
În min.83, Nkololo ia o acțiune pe cont propriu după o pasă a lui Korenica și înscrie pentru 3-2.
Clujenii își adjudecă cele trei puncte și iernează pe loc de play-off.
Notele Cluj24:
Hindrich 7 – Mogoș 6, Bolgado 7, Ilie 7, Abeid 7 – Fica 7, Djokovic 6, Păun 7 – Postolachi 5, Munteanu 7, Korenica 8,
Deac, Keita 5, Tachtsidis 5, Nkololo 7
Direcția Județeană de Statistică Cluj a făcut publice salariile câștigate de angajații din județ, valabile pentru luna octombrie a acestui an.
Clujenii câștigă cel mai bine din țară după cei care lucrează în Capitală, iar în octombrie salariul mediu net a crescut cu 175 de lei față de septembrie 2024.
Care este salariul mediu net în Cluj. E cu aproape 1.000 de lei mai mare decât cel pe țară
Potrivit reprezentanților Direcției Județene de Statistică, câștigul salarial mediu brut în luna octombrie 2024, în județul Cluj, a fost 10.088 de lei, în creștere cu 286 de lei față de luna precedentă și mai mare cu 847 de lei față de luna octombrie a anului 2023.
Astfel, câștigul salarial mediu net în luna octombrie 2024, în județul Cluj a fost de 6.199 de lei, mai mare cu 175 de lei comparativ cu luna anterioară și cu 401 lei mai mare față de aceeași lună a anului 2023. Câștigul salarial mediu net în România a fost, în luna octombrie 2024, de 5.268 de lei.
Clujul, pe locul doi după București la câștigurile salariale
Cele mai mari câștiguri salariale medii nete au fost, astfel, în București – 6.573 de lei, județul Cluj – 6.199 de lei și județul Timiș – 5.694 de lei.
La polul opus, cele mai mici salarii medii nete, s-au înregistrat în județele: Teleorman – 3.955 de lei, Vâlcea – 4.060 de lei, Harghita – 4.060 de lei și Hunedoara 4.062 de lei.
Evoluția salariului mediu net în județul Cluj
Crește numărul de salariați din Cluj
Numărul salariaților din județul Cluj, la sfârșitul lunii octombrie 2024, a fost de 288.075 de persoane, arată reprezentanții Direcției Județene de Statistică.
Numărul este în creștere cu 372 de persoane comparativ cu luna septembrie 2024 și cu 6.917 persoane față de luna octombrie 2023.
Clujul se numără printre județele cu cel mai mare număr de salariați din țară în:
- industrie și construcții – 83.631 de persoane. Cei mai mulți salariați în această ramură economică sunt în București – 217.620, respectiv județul Timiș – 100. 578 de persoane
- servicii – 201.721 de salariați. Cei mai mulți sunt la București – 880.998 de persoane, iar în top se mai află și județul Timiș – 163.678 de persoane.
Foto: pixabay.com
EVENIMENT
Marcel Ciolacu: Mandatul de prim-ministru al Guvernului să fie atribuit PSD. Colegii l-au nominalizat pe el
Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că a primit mandat din partea colegilor pentru consultările de la Cotroceni. „Mandatul de prim-ministru să fie atribuit PSD, colegii nominalizând președintele partidului”, a transmis Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu: Mandatul de prim-ministru al Guvernului să fie atribuit PSD. Colegii l-au nominalizat pe el
„Am luat mandat de la CPN să continuăm demersurile de a avea o coaliție majoritară în Parlamentul României în această structură și mandatul de prim-ministru să fie atribuit PSD, colegii nominalizând președintele partidului, dar, de asemenea, am vorbit și posibilitatea ca PSD să susțină un guvern minoritar, dar aș dori să specific foarte clar format de forțele pro-europene, PNL, UDMR, fiind foarte clar că majoritatea în Parlamentul României va fi asigurată de întreaga coaliție în formatul în care PSD va avea șefia Camerei Deputaților, iar PNL șefia Senatului.
În eventualitatea în care PSD va susține un guvern minoritar, rămânând această opțiune ca la Camera Deputaților să fie un președinte desemnat de PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax
El a spus că PSD își dorește un candidat comun al forțelor din coaliție pentru președinție.
„Am avut această discuție pentru că noi considerăm ca viitorul președinte al României să fie un președinte democrat. Am luat decizia ca dacă vom crea o coaliție majoritară atât în Guvern, cât și în Parlament, să avem un candidat comun al PSD, al PNL, al UDMR și al minorităților, stabilit prin consens.
Eu mi-aș dori în cursul zilei de astăzi să lămurim și cine va fi candidatul comun stabilit prin consens, astfel încât să venim în fața românilor, ca niște oameni de stat, unde să propunem un guvern majoritar, susținut de parlament, și un candidat”, a adăugat Ciolacu.
Consultările la Palatul Cotroceni pentru formarea noului guvern au început duminică, la ora 12.00.
EVENIMENT
Text-manifest al lui Alin Tișe: Să dăm ascultare vocii poporului! Cere lideri care să înțeleagă că autoritatea e o datorie!
Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, transmis, duminică, un text-manifest în care cere decidenților politici să dea ascultare vocii poporului, după rezultatele alegerilor din toamna / iarna acestui an.
”De 35 de ani, poporul își exercită dreptul fundamental în democrație: votul!
Cu speranță în privire și încredere în inimă, odată la patru ani, milioane de oameni au pășit spre urne, dăruindu-și încrederea unor oameni care au promis schimbare, progres, dreptate.
Fiecare vot a fost mai mult decât un gest – a fost un sacrificiu, o dovadă de iubire față de țară, o chemare către viitor. Și totuși, acel viitor pare să fi rămas o iluzie.
În locul recunoașterii, poporul a primit nepăsare. În locul aprecierii, i s-a oferit tăcere!
Partidele au rămas neschimbate, promisiunile s-au transformat în dezamăgiri, iar oamenii politici, rotiți la putere, au uitat prea repede cine le-a încredințat acea putere.
Lipsa meritocrației a îngenuncheat speranța, iar poveștile fără substanță au devenit moneda de schimb între clasa conducătoare și cei conduși.
Poporul a tăcut destul, acum își ridică glasul
Dar poporul nu mai vrea să fie doar o umbră, un număr pe un buletin de vot. Acum, după decenii de sacrificii și răbdare, el își cere dreptul la recunoaștere. Nu este un drept negociabil, ci unul care izvorăște din însăși esența democrației: poporul este suveranul, iar votul său este piatra de temelie a puterii. Astăzi, oamenii nu mai cer doar pâine și circ, ci ceva mai profund, mai uman: validarea.
Vor ca munca lor, votul lor, lupta lor pentru o societate mai bună să fie apreciate.
Vor ca politicienii să înțeleagă că fiecare vot nu este o hârtie în urnă, ci o bucată din sufletul unei națiuni care își dorește binele.
Poporul a tăcut destul. Acum își ridică glasul, nu pentru a răsturna, ci pentru a construi!
Cere lideri care să înțeleagă că puterea vine din recunoștință, că autoritatea nu e un privilegiu, ci o datorie!
Cere politicieni care să nu mai privească spre cetățeni doar în anii electorali, ci în fiecare zi, cu respect și demnitate!
Aceasta nu este o revoltă, ci o renaștere a conștiinței colective!
Poporul cere ce i s-a promis
Este strigătul unui popor care știe că fără el, democrația e un castel de nisip!
Este chemarea unui neam care a înțeles, după 35 de ani, că adevărata recunoaștere nu vine din vorbe, ci din fapte!
Poporul nu cere mult – doar ceea ce i s-a promis: respect, transparență, meritocrație și un loc de cinste în povestea pe care el însuși a scris-o. Pentru că, la urma urmei, poporul este inima și sufletul acestei țări. Și o inimă care bate pentru binele comun merită să fie ascultată.
PS. Se poate ca eu să fi înțeles greșit mesajul oamenilor la ultimele alegeri, dar aș fi fericit dacă cei care conduc partidele politice au înțeles ei corect mesajul oamenilor.
PS 2 Daca cineva se va întreba “cine este și Tișe ăsta de își dă el cu părerea?“ sau alții vor spune “Tișe ăsta își face imagine pe seama partidului!“ le-aș spune că la ultimele alegeri “Tise ăsta”,fără să fie ajutat de USR sau PSD, a luat cu aproape 30 mii de voturi peste partid (deci imaginea lui “Tișe ăsta” e mai bună decât a partidului)”, a spus Alin Tișe.