Connect with us
Advertisement
Advertisement

EVENIMENT

Cum se fac BANII: Primiți cu INFLUENCERITUL? Carmen Grebenișan ține aproape de Alina Ceușan. Câștigă în medie 14000 de euro/lună

Publicat


grebenisan 1

„Cine se-aseamănă, se-adună”, zice o vorbă din popor. Tot din popor vine și zicala „Ban la ban trage”. Ce treabă au cele două exprimări populare de duh cu subiectul scrierii? Păi ia să vedem! Scriam într-un articol că Alina Ceușan, cunoscuta influenceriță clujeană, face 15.000 de euro pe lună. Mai spuneam că prietena ei cea mai bună este Carmen Grebenișan, o altă influenceriță și bloggeriță modelată la poalele Feleacului. Se susțin una pe alta în afaceri, se trag una după alta la televiziuni, își completează reciproc cercurile în care se învârt. Ați prins ideea cu zicalele?

Carmen Grebenișan s-a născut pe 12 iulie 1992, adică în vară a făcut 31 de ani. Este zodia Rac și s-a mutat în Cluj alături de Alina Ceușan. A studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Din 2014, scrie pe blog, iar acum a devenit o sursă de inspirație pentru cele aproape 700.000 de persoane care o urmăresc pe Instagram. Pe Facebook stă mai rău, are doar vreo 100.000 de urmăritori.

grebenisan 2

„Am învățat să mă descurc singură, să fiu independentă încă de mică. Părinții m-au lăsat să fac absolut tot ce am vrut. Nu am fost o fată cuminte, am fost foarte rebelă, dar a funcționat”, a spus Carmen într-o emisiune la TV.

Între timp, piața clujeană a influencerilor a fost văduvită de prezența ei de pe un IP local. S-a măritat cu Alex Militaru și a zbughit-o la București, ca orice business man, pardon, woman, pe care viața amorțită din provincie n-o mai satisface. Carmen are o afacere împreună cu Alina Ceușan, un magazin online cu costume de baie.

De unde vin banii?

Carmen Grebenișan are două firme, CARMEN G AREA SRL și cea despre care scriam mai sus, INFSD SWIMWEAR SRL, în parteneriat cu prietena ei, Alina Ceușan.

Înființată în 2019, CARMEN G AREA SRL are ca obiect principal de activitate editarea revistelor si periodicelor. Din punct de vedere financiar, societatea stă foarte bine: pe 2022 a avut o cifră de afaceri de 900.283 lei, din care profit 853.628 lei, adică în jur de 95%. Se pare că aceasta este societatea prin care-și desfășoara Carmen activitatea de influencer și blogger.

INFSD SWIMWEAR SRL a fost înființată în 2016 cu obiectul de activitate Comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate. Carmen deține jumătate din firmă. Cifra de afaceri pe 2022 a fost mai mult decât bunicică, adică 418.054 lei, din care profit doar 6.267 lei.

Profitul net realizat de la înființare pe CARMEN G AREA SRL a fost de 1.830.129 lei, adică 366.000 de euro. dacă facem o medie, ar rezulta aproximativ 6.100 euro/ lună. Cel mai bun profit fiind în 2022, aproape dublu față de 2021, deducem o medie lunară de 14.227 de euro. Cum Alina Ceușan se lăuda cu 15.000 de euro câștigați lunar, e clar, fetele astea chiar merg umăr la umăr…

Sursa date: Termene.ro

Foto: Facebook

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Sabău („U” Cluj): Mai am un an de contract, ne-am înțeles. Mi-am dorit să CONTINUI acest proiect

Publicat

sabau

După ce „U” Cluj a învins-o pe FC Voluntari cu 1-0 în ultima etapă din sezonul regulat, ilfovenii au retrogradat. La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul clujenilor, a analizat partida și a comentat situația în care se află FC Voluntari.

„După tot ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni, eu și jucătorii aveam nevoie de victorie. Și să rămânem în cursa pentru meciul de baraj pentru Conference. Noi acum așteptăm rezultatul din finala Cupei. Dacă va câștiga Oțelul nu mai jucăm barajul de Conference, dacă nu, probabil vom juca.

Sabău („U” Cluj): Mai am un an de contract, ne-am înțeles. Mi-am dorit să CONTINUI acest proiect

Fiecare echipă și-a jucat meciul cum a știut mai bine. Sunt meciuri foarte greu de jucat. Să fii la retrogradare și să depinzi de celelalte rezultate… Nouă ne trebuia neapărat victoria, ne-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut. Am făcut un joc destul de bun, mai ales în prima repriză. În partea secundă am căzut puțin, dar puteam face 2-0 sau 3-0”, a spus Ioan Ovidiu Sabău citat de GSP.

El a vorbit și despre prelungirea contractului: „Mai am un an de contract, ne-am înțeles. Au fost mai multe discuții, nu doar cu Șumudică. Până la urmă s-a mers pe varianta Sabău, pe continuitate. Și eu mi-am dorit să continui acest proiect, îmi doream să pot face eu pregătire, să încep sezonul.

Am vorbit cu șefii, erau liberi să renunțe la serviciile mele dacă nu sunt mulțumiți sau aveau o variantă bună. Anul ăsta nu voi mai gândi așa. Trebuie să aibă și ei răbdare, trebuie să construim o echipă. Trebuie să fim puternici, să fim o echipă și să nu răspund doar eu”.

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a stins din viață fotograful clujean Mircea Roșca. Suferise în urmă cu 3 ani un transplant de cord

Publicat

Fotograful clujean Mircea Roșca s-a stins din viață în noaptea de duminică spre luni la vârsta de 43 ani într-un spital din Târgu Mureș unde era internat după ce fusese supus în urmă cu trei ani unui transplant de cord  la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș.

Mircea Roșca s-a născut în Turda și era absolvent al USAMV Cluj-Napoca, dar și-a făcut o carieră ca fotograf profesionist, în special în domeniul sportiv, începând cu anul 2003.

A fost colaborator al agențiilor de presă din România, dar și al unor agenții de presă de renume din străinătate.

Acesta fusese internat în urmă cu 2 luni în spital la Târgu Mureș, din cauza unor probleme medicale.

 

Citește mai departe

EDUCATIE

START la Evaluarea Naţională 2024 pentru elevii de clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a. Desfășurarea probelor

Publicat

corectare

Luni s-a dat startul la Evaluarea Naţională 2024 pentru elevii de clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a. Peste 500.000 de elevii de clasa a II-a, a IV-a și a VI-a susțin, în perioada 13 – 29 mai, probele de Evaluare Naţională 2024.

Luni, 13 mai, are loc evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a II-a, cu proba de Limbă şi comunicare – scris – Limba română, respectiv proba de Limbă şi comunicare – scris – Limba maternă pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale.

START la Evaluarea Naţională 2024 pentru elevii de clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a. Desfășurarea probelor

Marţi, 14 mai, elevii claselor a II-a vor susţine proba de Limbă şi comunicare – citit – Limba română.

Miercuri, 15 mai, elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor participa la proba de Limbă şi comunicare – citit – Limba maternă.

Potrivit calendarului Evaluării Naționale la clasa a II-a, joi, 16 mai, va avea loc proba la matematică şi ştiinţe ale naturii.

Ultima probă din cadrul Evaluării Naționale la clasa a II-a va avea loc vineri, 17 mai, respectiv Limbă şi comunicare – scris-citit – Limba română pentru minorităţile naţionale, susţinută de elevii aparţinând minorităţilor naţionale.

Evaluare Națională clasa a IV-a

Potrivit calendarului, prima probă de evaluare a competenţelor fundamentale dobândite în ciclul primar, la finalul clasei a IV-a, va avea loc marți, 21 mai – Limba română.

Mai apoi, elevii vor susține miercuri, 22 mai – proba la Matematică și joi, 23 mai, proba la Limba maternă

Evaluare Națională clasa a VI-a

Prima probă a evaluării naționale la finalul clasei a VI-a – la Limbă și comunicare, are loc marți, 28 mai.

Miercuri, 29 mai este programată proba la Matematică și științe ale naturii.

Începe Evaluarea Naţională 2024 pentru elevii de clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a

Potrivit Ministerului Educației, probele au o structură şi caracteristici de evaluare similare celor administrate în anii anteriori.

Testele sunt elaborate de Centrul Naţional Pentru Politici şi Evaluare în Educaţie (CNPEE), au un format asemănător evaluărilor internaţionale şi implică un nivel mediu de dificultate.

Durata alocată rezolvării este de 30 de minute pentru fiecare test administrat (EN II), respectiv de 60 de minute pentru fiecare test administrat (EN IV şi EN VI).

Testele sunt evaluate în cadrul unităţilor de învăţământ de către comisiile de evaluare constituite la nivelul acestora, în termen de cel mult 7 zile de la data susţinerii ultimului test.

„Rezultatele individuale nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei”

„Ca element de noutate pentru administrarea şi valorificarea rezultatelor înregistrate, colectarea datelor rezultate din evaluarea testelor scrise va fi realizată cu ajutorul unei noi aplicaţii digitale.

Aceasta va permite, pe de o parte, colectarea datelor în condiţii de siguranţă şi de control optimizat al calităţii şi, pe de altă parte, va oferi comisiilor de evaluare acces la propriile date de evaluare ale elevilor şi va permite valorificarea rapidă şi flexibilă a acestora.

Astfel, va fi facilitată realizarea rapoartelor clasei şi a raportului şcolii, fără eforturi birocratice suplimentare şi într-un timp mai scurt”, a transmis Ministerul Educaţiei.

Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Accident cu 3 autovehicule în Căianu Mic. Doi bărbați, evaluați medical de SMURD

Publicat

accident

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit, luni dimineață, la un accident rutier petrecut în localitatea Căianu Mic, comuna Căianu.

”La fața locului s-au deplasat echipajele de la Punctul de Lucru Mociu, care au găsit două autoturisme avariate, precum și o basculantă.

Din fericire, nu au existat victime încarcerate, iar doi bărbați au fost evaluați de către paramedicii SMURD. În cele din urmă, ambii au refuzat transportul la spital”, au transmis pompierii ISU Cluj.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax