Connect with us

EVENIMENT

Cum să îţi dai seama că un slot va plăti

Publicat


dear 68atdxublo unsplash

Din toată oferta pe care o poţi întâlni în orice cazino, sloturile sunt cele mai populare şi prin urmare accesate jocuri de noroc. Dar în egală măsură aceste jocuri de noroc se pot dovedi atât demoni cât şi adevăraţi îngeri pentru jucători.

Sunt demoni atunci când îţi ruinează bugetul de joc dar îţi pot face şi o surpriză plăcută în numai o secundă, atunci când se decid să îţi cedeze un câştig colosal. Dar până să cedeze acest câştig ai nevoie de o certitudine care se se regăseşte în întrebarea  de pe buzele tuturor jucătorilor, cum îţi dai seama că un slot va plăti?

Jocurile de astăzi sunt moderne şi dacă ne referim la un cazino online sunt guvernate de cea mai înaltă tehnologie. Deci şi răspunsul la această întrebare vă fi unul cât se poate de modern, aşa că parcurge următorul articol atent şi vei afla cum poţi identifica un asemenea joc.

1.Variaţia şi probabilitatea

Gama de sloturi Burning Hot este fără discuţie una dintre cele mai căutate de către jucători. Nu este niciun secret ca tema fructelor conduce la popularitate şi din acest punct de vedere jocul excelează în a etala pe ecran o livadă întreagă de fructe.

Dar ca să ai siguranţa că poţi avea o sesiune financiară de succes la orice slot trebuie să cunoşti ce înseamnă o caracteristică tehnică  a acestuia, variaţia. Termenul se referă strict la cât de des un slot cedează câştiguri şi mai ales în ce repere de timp.

De obicei producătorii comunică această caracteristică, aşa că dacă vei avea curiozitatea să o cunoşti o vei găsi în tabela de plăţi care se ascunde sub butonul de info. Cu această ocazie o să ştii ce slot să îţi alegi astfel încât să fi pe plus.

Variaţia este strâns legată de probabilitatea de câştig aşa că dacă vei identifica pe cea mai bună poţi spera la câştiguri financiare. Pentru început este bine să ştii ca variaţia se exprimă în procente şi că este 3 feluri, mică, medie şi mare.

Un slot cu variaţie mică va oferi întotdeauna câştiguri dese dar mici ca şi valoare. O variaţie mare este la antipodul celei mici, deci vei avea parte pe ecranul jocului care o declară câştiguri mari dar în intervale de timp la fel de mari.

Şi în mod logic variaţia medie este undeva între cele 2, deci vei avea câştiguri decente în intervale de timp la fel de decente. Ce alegi din cele 3 posibilităţi este doar o chestiune de optică şi ține de stilul tău de jucător.

Dacă eşti un jucător conservator te vei duce către variaţia mică, care îţi permite prin câştigurile dese să stai cât mai mult în fața slotului ales. Dar dacă eşti în căutarea premiului cel mare şi ai şi buget, vei alege mai mult ca sigur variaţia mare care te poate recompensa pe măsură.

2.Cum să alegi un slot câştigător

O altă întrebare care se găseşte pe buzele tuturor jucătorilor este cum să alegi un slot care fie câştigător. Şi îţi putem da un indiciu, poţi încerca să intri pe secţiunea cu cele mai populare pentru că acolo se găsesc jocurile cele mai accesate.

Şi în nici un caz un slot popular nu este unul pierzător, pentru că în acest caz nu ar mai intra nimeni în această secţiune. Şi poţi apela şi la alte canale de comunicare, ca de exemplu acele forumuri unde jucătorii cu experienţă nu se sfiesc să spună care sunt cele mai plătitoare jocuri.

De oriunde ţi-ai lua aceste informaţii tot tu vei fi cel care va pune verdictul final. Şi pentru a face acest lucru va trebui să te convingi personal, jucând efectiv slotul pe care îl crezi plătitor şi să vezi cu adevărat că acest lucru se întâmplă.

Vei vedea că pe măsură ce experienţa ta de jucător creşte, vei identifica cu uşurinţă aceste jocuri care se vor dovedi ofertante în final. Şi alege întotdeauna să joci la un slot care are ataşate premiile acelea colosale cunoscute sub denumirea de jackpot.

Dacă ai selectat un slot care are şi un jackpot progresiv, atunci şansele tale de succes sunt cu atât mai mari. Un asemenea joc plăteşte conform tabelei de plăţi dar oferă în mod aleatoriu şi un asemenea premiu de poveste.

Trebuie doar să fi în faţa slotului la momentul potrivit şi hazardul să se hotărască să ţi-l cedeze tocmai ţie în acea clipă. Un jackpot se acordă indiferent de miza pe care eşti, aşa că în egală măsură şi un buget tare dar şi unul slab îţi vor permite să ai şanse să îl câştigi.

3.De ce se poate ajuta un jucător de sloturi?

Dacă te gândeşti să abordezi cine ştie ce strategie de joc ca şi la jocurile de masă, în cazul sloturilor nu va da randament. Ideea este simplă, sloturile au un cip RNG care determină miliarde de combinaţii numerice care sunt afişate pe ecran prin intermediul simbolurilor tematice.

Apeşi pe butonul de start şi în acel moment combinaţia generată de acest cip se afişează pe ecran prin intermediul pictogramelor din joc. Nu ai deci ce strategie savantă de joc să foloseşti, totul ţine aici de doza de noroc pe care o ai.

Dar ca să o măreşti cât mai mult trebuie să te informezi de fiecare dată. Caută sloturile care au un RTP cât mai aproape de procentul de 100%, procent pe care şi în acest caz producătorii îl declară şi care se poate regăsi la apăsarea butonului de informaţii joc.

Şi aminteam mai devreme de acele jackpoturi progresive, aşa că este bine să cauţi un slot cu un RTP cât mai mare şi care să aibă ataşat un jackpot cât mai mare. Şi nu uita nici de bonusurile care te aşteaptă pe platformă, un mijloc minunat de a câştiga la un slot fără să faci nici o investiţie financiară.

Nu în ultimul rând construieşte un buget de joc care să îţi permită să abordezi slotul preferat. Dar în nici un caz nu îl suplimenta când pierzi şi nu îl epuiza rapid atunci când câştigi, pentru că în acest caz experienţa de joc îţi va lăsa un gust amar.

Concluzie

Tehnologia folosită astăzi la construirea unui slot face imposibil să prezici când un asemenea joc va ceda un câştig sau când va ruina un buget de joc. În fond sunt doar jocuri de noroc şi numai acesta decide un învingător sau un perdant, aşa că invocă-l cât mai des şi cine ştie, chiar astăzi poţi să fi un  jucător norocos în al cărui cont să între o sumă impresionantă!

 

 

 

 

 Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

POLITICA

Claudiu Târziu (AUR): Ciolacu vrea CONTROL absolut asupra românilor

Publicat

claudiu tarziu

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, avertizează despre implementarea unui nou instrument abuziv, care are ca scop controlul populației, fiind astfel aduse grave prejudicii vieții private a românilor.

„Guvernul Ciolacu a abrogat viața privată în România. Printr-un nou abuz de instrumentul numit ordonanță de urgență (în acest caz, nr. 69/2024). Sub pretextul acordării unui ”credit fiscal”, orice cheltuială a fiecărui român va fi contabilizată și analizată de către ANAF.

Mai mult, vom ușura misiunea ANAF, avînd obligația de a raporta fiecare ban plătit unui comerciant. Pentru asta, trebuie să păstrăm o evidență strictă a facturilor și a bonurilor fiscale primite și să depunem anual o ”declarație fiscală unică inteligentă”, care va cuprinde toate cheltuielile. Cu alte cuvinte, cei mai mulți români vor fi siliți să-și angajeze câte un contabil.”

Claudiu Târziu (AUR): Ciolacu vrea CONTROL absolut asupra românilor

Bineînțeles că această măsură este prezentată românilor ca fiind, de fapt, în beneficiul lor, nicidecum împotriva intimității și a vieții private, după cum ne explică, în continuare, liderul AUR.

„Motivul oficial este acela că, la final de an, statul ne va acorda reduceri de impozite sau chiar ne va rambursa o parte din banii dați pe bunuri și servicii ”eligibile” (de pildă, pentru educație, sănătate, dobânzi bancare). Este doar o nadă pentru cei slabi de înger, ca să se supună, fără grijă, unui sistem de tip totalitar. Mediul de afaceri și experții contabili au atras atenția că prin aceste prevederi se încalcă dreptul fundamental și constituțional la viață privată. Poate există cheltuieli pe care nu dorim să le facem publice.”

Astfel, se ridică o mulțime de întrebări, având în vedere că aceste demersuri care îi transformă pe români în subiecții unor experimente ideologice.

„România pare tot mai mult un câmp de experimente ideologice”

„Vrem ca statul să știe ce alimente sau vestimentație preferăm? Suntem confortabili cu ideea că cineva, undeva, ne monitorizează călătoriile? Acceptăm să renunțăm la libertatea de a ne folosi banii cum vrem, în numele unor beneficii iluzorii?

Nu vi se pare că e vorba despre o nouă încercare a statului captiv găștii de pradă PSD-PNL de a ne trata ca potențiali infractori? Pentru că interesul ascuns al acestuia este legat de veniturile noastre, pe care le prezumă, în mod nedrept și neconstituțional, a nu fi licite. România pare tot mai mult un câmp de experimente ideologice în această parte a Europei.”

„De la ”creditul fiscal” până la ”creditul social” al Chinei comuniste nu mai este decît un pas. Ținta este controlul absolut asupra persoanei.” – atrage atenția Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR  și europarlamentar.

Citește mai departe

CULTURA

Cenușăreasa „vine” la Kids Thursdays – Teatru de Păpuși, iar „Aquaman And The Lost Kingdom” se vede la Iulius Mall Cluj

Publicat

movie nights

Iulius Parc devine un tărâm al fantasticului, unde poveștile copilăriei prind viață, iar filmele cu personaje legendare se văd pe ecranul de la Movie Nights. Weekend-ul acesta, cei mici sunt așteptați să afle povestea Cenușăresei, în cadrul Kids Thursdays – Teatru de Păpuși, iar cinefilii de toate vârstele își dau întâlnire la filmul „Aquaman And The Lost Kingdom”.

cenusareasa

Un weekend magic, unde lumea poveștilor o întâlnește pe cea a filmului, se anunță la Iulius Mall Cluj. Kids Thursdays – Teatru de Păpuși „o aduce” joi, 11 iulie 2024, în Iulius Parc, pe „Cenușăreasa”. În drum spre petrecerea regală, îndrăgita prințesă se va opri să le povestească celor mici aventura sa, începând cu ora 18:00. Intrarea este gratuită. Partenerii evenimentului sunt Anima Art, iar programul complet al Kids Thursdays îl găsești pe pagina Iulius Mall Cluj.

aquaman

Cenușăreasa „vine” la Kids Thursdays – Teatru de Păpuși, iar „Aquaman And The Lost Kingdom” se vede la Iulius Mall Cluj

Fanii universului DC sunt așteptați vineri, 12 iulie, de la ora 21:30, la film în aer liber. Săptămâna aceasta pelicula „Aquaman And The Lost Kingdom” propune o aventură subacvatică, alături de actorii Jason Momoa, Patrick Wilson și Yahya Abdul Mateen. Vino să vezi dacă Aquaman și fratele său, Orm, reușesc să salveze Atlantida și să prevină distrugerea întregii lumi! Intrarea la Movie Nights este gratuită, iar dacă vrei să afli ce filme vor rula în aer liber vara aceasta, în Iulius Parc, poți consulta programul de pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Citește mai departe

EDUCATIE

Cum se CALCULEAZĂ, care sunt SUMELE și când intră BURSELE elevilor în iulie

Publicat

Indicii ROBOR aproape de 6%

Cum se calculează, care sunt sumele și când intră bursele elevilor în iulie? Banii de burse ai elevilor pentru luna iunie vor fi plătiți luni, 15 iulie, după ce vor fi virați către inspectoratele școlare și școli.

Bursa de merit ar urma să fie de 338 de lei pentru elevii de clasele V, VI, VII, IX, X și XI, cu peste 100 de lei mai mică decât cuantumul minim stabilit de lege, transmite Edupedu, citat de Alba24.ro.

Cum se CALCULEAZĂ, care sunt SUMELE și când intră BURSELE elevilor în iulie

Absolvenții de gimnaziu și de liceu care au susținut examene recent primesc pe iunie 450 de lei, suma integrală.

Precizări legate de modul în care trebuie calculate bursele

Absolvenții de clasa a VIII-a care au dat Evaluarea Națională, respectiv absolvenții de liceu – care au susținut Bacalaureat 2024 primesc, în iulie, bursa de merit pentru toată luna iunie, conform Ministerului Educației.

Instituția a trimis o adresă după ce unele școli au înțeles greșit să calculeze bursele elevilor în funcție de data la care se încheie cursurile.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Serviciul Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj își întrerupe activitate vineri, pentru două ore

Publicat

De

Serviciul Permise Auto Cluj

Serviciul Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj își va întrerupe activitate vineri, 12 iulie, anunță Consiliul Județean Cluj.

Este vorba de efectuarea unor lucrări de mentenanță.

Serviciul Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj își întrerupe activitate vineri, pentru două ore

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor al județului Cluj, nu va avea activitate cu publicul vineri, 12 iulie, între orele 08.30-10.30.
Persoanele programate, în acest interval orar, vor fi preluate între orele 13.00-15.00.

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax