Connect with us

ACTUALITATE

Cum poți PETRECE Valentine’s Day anul acesta în Cluj-Napoca. TOP 5 evenimente LOCALE pentru toate GUSTURILE

Publicat


istockphoto 472240100 170667a

Dacă te afli în Cluj-Napoca dar nu știi ce să faci de Valentine’s Day, ai ajuns în locul potrivit. Iată 5 evenimente la care poți participa singur sau cu persoana iubită.

Citește și FOTO. Ai uitat de CADOUL pentru ziua ÎNDRĂGOSTIȚILOR? 10 IDEI de SURPRIZE care NU sunt căni sau magneți de frigider.

1. Valentine’s Day la FORM Café

Evenimentul tematic de la FORM Café se desfășoară de-a lungul întregii zile, promițând premii pentru cei care sunt suficient de curajoși să-și arate iubirea.

„Dragostea e mai mult decât un gest sau un clișeu. Anul acesta sărbătorim toate tipurile de dragoste”, susțin organizatorii, în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Fie că vrei să-ți petreci timpul altfel sau ești competitiv și vrei premiul, Valentine’s Day la FORM Café nu va dezamăgi.

2. Kitsch Anti Valentine Night, L’Autre Café

Dacă ești în căutarea ritmului perfect, sincronizează-ți bătăile inimii cu cele ale partenerului la petrecerea organizată de L’Autre Café.

„Da, știm, e despre inimioare și trandafiri. Dar noi ne-am gândit să fie despre muzica faină și atmosfera anilor 90-2000″, spune personalul pe Facebook.

Acesta încurajează clujenii să participe, indiferent de însoțitor.

„Nu conteaza dacă vii cu pereche sau cu prietenii”, adaugă echipa.

Intrarea este liberă, deci ce mai aștepți?

3. Yoga

Nu rezonezi cu niciuna dintre ideile de mai sus? Vrei ceva mai chill? Yoga este soluția!

Nu trebuie să fii expert, totul se învață de la zero, iar la clasa Yoga Family cu Daniela, din cadrul Magic Yoga – Joy Studio, între orele 16.30 și 17.30, vei avea parte de o experiență unică, interioară și benefică stării tale de spirit.

„O clasă de yoga părinți copii, pentru a adânci legătura dintre noi și pentru a construi punți de încredere și compasiune. Prin yoga ne permitem să ne deschidem mai mult decât de obicei și să aducem echilibru în moduri în care cei mici încă nu realizează de unul singur”, spun membrii studioului.

Grupa are loc cu copii de vârste 7-13 ani, rezervarea se face aici. Dar se fac și clase online, prețurile fiind după cum urmează:

3 clase / 60 Ron
Drop-in 29 Ron
240 lei abonament nelimitat/lună

Ședința de Yoga online are loc pe zoom, parola fiind „bucurie”. Plata se face prin revolut, la numărul 0745 818 852, la studio sau prin abonament.

4. Valentine’s Meet & Play la The Guild Hall

Ai terminat clasa de Yoga și ai chef de ceva mai interactiv? Pregătește-te, fiindcă jumătate de oră mai târziu se organizează o seară de jocuri la The Guild Hall.

„Fie că ești fericit singur sau ghinionist în dragoste, nu înseamnă că nu-ți poți face noi prieteni! Așadar, vino în jurul mesei și hai să ne jucăm!
Există doar o singură regulă – vei juca doar cu persoane pe care nu le-ai mai întâlnit până acum. Efectele secundare pot include distracție, prietenie și, eventual, o poveste de dragoste. Ai fost avertizat!
Dacă nu vrei să sfârșești într-un bromance, înscrie-te la eveniment lăsându-ne un mesaj pe Facebook. Vom face tot posibilul să-ți găsim pe cineva potrivit cu care să te joci”, spun organizatorii.
Participanții trebuie să achite 15 lei sau să aibă un abonament.
Cafeaua, apa, ceaiul și ciocolata caldă sunt incluse în tarif.

5. Lansare Subcarpati OGs NFT

Dacă nu poți sau nu vrei să ieși din casă în 14 februarie și îți place muzica bună, poți participa la evenimentul trupei Subcarpați, care va avea loc online.
„Punem circuitul #delaomlaom în mișcare pe 14 februarie, prin Subcarpati OGs, o colecție PFP de 10.000 de NFT-uri generate aleatoriu pe care o lansăm în rețeaua Elrond.
Apoi, așezăm cele 10,000 de NFT-uri la fundația centrului cultural pe care ne dorim să îl deschidem în 2022 și să îl creștem cu sprijinul vostru, oamenii din comunitate.
În demersul digital, ne-am parteneriat cu Elrond, o rețea românească de blockchain construită să ruleze la performanțe ideale și să fie de aproximativ 1000 de ori mai rapidă, sigură și eficientă decât alte rețele existente”, spun membrii formației.
Mai multe despre colecția NFT Subcarpati OGs și despre ce plănuiesc mai departe aceștia se poate găsi aici.
May be a cartoon of text that says ": SUBCARPATI OGs"



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

CULTURA

SĂRBĂTOARE. Sfinții Împărați Constantin și Elena. Sute de mii de români le poartă numele

Publicat

Constantin și elena

Sfinții Constantin și Elena. Pe 21 mai, peste 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica. Este ziua în care sunt sărbătoriți cei ”întocmai ca apostolii”, adică Sfinții Împărați Constantin și Elena.

În 21 mai, este prilej de sărbătoare și să transmiteți mesaje, urări și felicitări celor care-și sărbătoresc onomastica.

Constantin şi mama sa, Elena, au fost trecuţi de Biserica Ortodoxă în rândul sfinţilor, pentru marea contribuţie la răspândirea şi înflorirea creştinismului, arată Alba24.

Elena a reușit să descopere, pe dealul Golgotei, crucea pe care a fost răstignit Hristos. Constantin a fost primul împărat creștin în Imperiul Roman. A dat drepturi Bisericii, a interzis torturi.

Sfinții Constantin și Elena. Semnificația numelui

Datorita demersului ei de a căuta Crucea Mântuitorului, Sfânta Elena este și ocrotitoarea arheologilor. Numele ei se traduce „făclie”, „torță”, „strălucirea soarelui”, potrivit crestinortodox.ro.

În 14 septembrie 326, episcopul Macarie I al Ierusalimului a luat crucea și a înălțat-o în fața mulțimii. Ziua de 14 septembrie a devenit sărbatoarea Înălțării Sfintei Cruci în calendarul creștin.

Numele Constantin provine din limba latină. Înseamnă cel care este hotărât, statornic, ferm.

Numele Constantin transmite că, în viață, omul trebuie să lupte, să rămână hotărât și statornic în fața greutăților vieții.

Sfinții Constantin și Elena. Ce nume sunt sărbătorite în 21 mai

Sfinții Constantin și Elena. Cui îi poți spune ”La mulți ani”

Numele de Constantin sau derivate ale acestuia sunt purtate de aproape 700.000 de bărbați. Se numesc Elena sau derivate peste 1,1 milioane de femei.

Numele Constantin este purtat de peste 440.000 de români. Urmează Costel, Costică, Costin, Costinel, Costache, Costi, Costea, Costeluş, Constandin.

Aproape 850.000 de femei poartă numele de Elena. Apoi, peste 100.000 sunt Ileana. Mai sunt sărbătorite cele care se numesc Lenuţa, Constanţa, Constantina, Ilinca, Costina, Tanţa, Nuţa, Leana.

Numele Constantin și derivate

Constantin

Costea

Costel

Costache

Costin(a)

Codin(a)

Constanța

Constantiu

Costandin(a)

Constantina

Dinu

Dina

Tinu

Tina

Costel(uș)

Costelica

Costică

Costaș

Tica

Ticu

Titi(șor)

Titel(us)

Dinicu

Dinică

Tinuț

Tinel

Tanța

Tănțică

Tanți

Sfinții Constantin și Elena. Numele Elena și derivate

Elena

Ileana

Elina

Eleni

Elenca

Ela

Eli

Eleonora

Helena

Helene

Helenca

Heleni

Helinca

Ilina

Ilinca

Ilenuța

Ilenuș(a)

Ilinuța

Leana

Lenuța

Lenuș(a)

Leanca

Lena

Leni

Lina

Nora

Nuța

Nuți

Nuțica

Nuțisor

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

Pregătiri pentru Zilele Clujului, sărbătoarea orașului. Vezi PROGRAMUL și concertele

Publicat

Zilele

Municipiul Cluj-Napoca se pregătește de sărbătoarea întregii comunității – Zilele Clujului, ediția a 12-a, care se va desfășura în perioada 30 mai – 2 iunie, cu evenimente pentru clujenii de toate vârstele și activități pentru întreaga familie.

”Pentru mine Zilele Clujului înseamnă în primul rând un prilej de întâlnire cu clujenii, cu prieteni pe care nu i-am văzut de mult, cu oameni dragi. Este o ocazie să celebrăm tot ce are Clujul mai frumos.
Și anul acesta vor fi peste 40 locuri cu evenimente și activități în oraș, timp de 4 zile în perioada 30 mai – 2 iunie”, a transmis primarul Emil Boc.

Programul pe zile

Joi, 30 mai

Concerte în Piața Unirii: Iuliana Beregoi, Cargo, Irina Rimes
Spectacol de drone, lasere și video mapping la ora 21:45
Strada Mihail Kogălniceanu: Festivalul Gastronomic Internațional, momente artistice și concerte.
Strada Universității: Spațiu al artei și muzicii cu multe momente speciale.

Vineri, 31 mai

Piața Unirii: „Copiii Europei” – Elevii școlilor clujene cântă împreună la ora 17:00.
Seară de teatru: „Sânziana și Pepelea” de Vasile Alecsandri, începând cu ora 20:30.
Strada Mihail Kogălniceanu: Festivalul Multiculturalității – Ethnicity.

Sâmbătă, 1 iunie

Parada Zilelor Clujului de la ora 11:00.
Seară de muzică clasică de la ora 19:00 în Piața Unirii
Strada Iuliu Maniu: Midnight Snack ora 20.00
Parcul Central, Piața Muzeului și alte parcuri: Activități și ateliere pentru întreaga familie.

Duminică, 2 iunie

Crosul Universităților Clujene, ora 9.30, Piața Unirii.
Regalul Folcloric, începând cu ora 12:30.
Vor avea loc activități pentru familie la Baza sportivă Gheorgheni și Baza sportivă „La terenuri” și activități cultural-artistice la Centrul de Tineret, Turnul Pompierilor, Turnul Croitorilor.
Parcul Central va găzdui Festivalul de vin, Târgul Meșterilor Populari, Tabăra Nomadă, Zona de aventură, zeci de ateliere.
În Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar pe strada Potaissa tabere istorice îndrăgite an de an de copii.
Malurile Someșului și plaja urbană vor găzdui și ele activități, într-un cadru de vacanță.

Programul complet poate fi găsit pe zileleclujului.ro

Zilele Clujului, din 2010

Mai multe informații despre Zilele Clujului 2024 – ediția a XII-a

În anul 2010, în urma consultărilor publice organizate de municipalitate cu cetățenii municipiului Cluj-Napoca, s-a stabilit organizarea Zilele Clujului în luna mai a fiecărui an, fiind adoptată în acest sens Hotărârea de Consiliu Local nr. 432 din 9 noiembrie 2010.

Anul acesta sărbătorim comunitatea clujeană timp de 4 zile cu peste 100 de activități în peste 40 de locuri din oraș. Zilele Clujului încep joi, 30 mai, cu o seară dedicată clujenilor de toate vârstele. În centrul orașului, în Piața Unirii, vor concerta Iuliana Beregoi, Cargo și Irina Rimes.

La 21:45 va avea loc un spectacol de drone, lasere și proiecție video mapping. Pe strada Mihail Kogălniceanu vă așteaptă Festivalul Gastronomic Internațional, momente artistice și concerte, iar strada Universității va fi un spațiu al artei și al muzicii cu multe momente speciale.

Vineri, elevii școlilor clujene vor cânta din nou împreună în cadrul evenimentului „Copiii Europei” de la ora 17:00 în Piața Unirii.

Începând cu ora 20:30 vom avea o seară dedicată artei dramatice, unde actorii Teatrului Național Cluj-Napoca vor pune în scenă spectacolul „Sânziana și Pepelea” de Vasile Alecsandri. Pe strada Mihail Kogălniceanu începe Festivalul Multiculturalității – Ethnicity, un spațiu ideal pentru consolidarea relațiilor dintre multiplele culturi ale comunității noastre.

Ziua Copilului

Sâmbătă, 1 iunie, sărbătorim împreună Ziua copilului. De la ora 11:00 va avea loc Parada Zilelor Clujului, după care continuăm cu seara de muzică clasică, de la ora 19:00, în Piața Unirii.

Pe strada Iuliu Maniu va avea loc Midnight Snack. Activitățile din Parcul Central continuă, la fel și concertele din Piața Muzeului. În parcurile Armătura, Feroviarilor, Grigore Alexandru, 14 iulie precum și în cele două baze sportive din oraș vor avea loc ateliere științifice, jocuri sportive, spectacole pentru cei mici și multe alte activități pentru întreaga familie.

Duminică are loc Crosul Universităților Clujene, iar începând cu ora 12:30 Regalul Folcloric. Ateliere pentru întreaga familie vor avea loc în Baza sportivă Gheorgheni și Baza sportivă „La terenuri”, iar activitățile cultural-artistice continuă la Centrul de Tineret, Turnul Pompierilor și la Turnul Croitorilor, în timp ce distracția și relaxarea cuprinde tot orașul, în cadrul activităților pregătite.

Festivalul de vin

În Parcul Central vă așteaptă Festivalul de vin, zona de concerte, Târgul Meșterilor Populari, Tabăra Nomadă, Zona de aventură alături de zeci de ateliere și activități pentru întreaga familie. în Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică. Malurile Someșului și plaja urbană vă invită la relaxare într-un cadru de vacanță.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA la Cluj în următoarele două săptămâni. Cum vor fi primele zile de vară

Publicat

De

Vremea la Cluj în următoarele două săptămâni

Vremea la Cluj va fi sub semnul instabilității atmosferice, potrivit meteorologilor.

Astfel, vor fi variații termice, dar și precipitații.

VREMEA la Cluj în următoarele două săptămâni. Cum vor fi primele zile de vară

Meteorologii au făcut o estimare a evoluiei valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 20 mai – 2 iunie.

În prima săptămână pe fondul accentuării instabilității atmosferice vor fi variații termice, în special în regimul diurn, astfel de la o medie ce va crește la 26 de grade în ziua de marți, 21 mai, se va ajunge la 22 de grade în ziua de 23 mai, iar pentru restul intervalului sunt estimate valori în general de 25 – 26 de grade.

Media temperaturilor minime va fi de 8-10 grade, ușor mai ridicată în 23 mai și la început de iunie.

Ploile nu vor ocoli Clujul

Conform ANM, probabilitatea pentru ploi însemnate cantitativ va fi mai ridicată în 23 și 24 mai și la început de iunie.

Intervale cu ploaie vor fi și în restul zilelor, în special în timpul după-amiezilor, dar pe arii restrânse.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cluj-Napoca, al doilea oraș de pe harta Urban Playfield. Evenimentul aduce bucuria jocului în inima orașului

Publicat

De

Urban Playfield la Cluj-Napoca

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, continuă la Cluj-Napoca, orașul în care a fost inițiat.

Pentru prima oară, evenimentul va avea loc în centrul orașului, în cea mai nouă zonă pietonală, punct de atracție pentru comunitate și turiști, aflată pe străzile Mihail Kogălniceanu și Universității.

Clujenii sunt așteptați la mișcare și multe jocuri, sâmbătă și duminică, 25-26 mai. Accesul este, ca de obicei, gratuit.

Cluj-Napoca, al doilea oraș de pe harta Urban Playfield. Evenimentul aduce bucuria jocului în inima orașului

Evenimentul organizat de către echipa Sports Festival, realizat în parteneriat cu Raiffeisen Bank România, are de anul acesta o formă extinsă la nivel național.

După mai multe sesiuni organizate în Cluj-Napoca, el a devenit acum un eveniment itinerant care unește prin joacă 10 orașe din țară.

Startul s-a dat la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina, în 18-19 mai.

„Cluj-Napoca este locul unde totul a început pentru Urban Playfield. Este minunat să vedem comunitatea adunându-se în locurile dragi din oraș pentru a se bucura de jocurile copilăriei.

Anul acesta, evenimentul devine o platformă națională, și suntem entuziasmați să împărtășim această energie vibrantă în inima Clujului, cu ajutorul comunității care ne-a susținut de la început”, a declarat Mirel Alexa, organizator Urban Playfield.

Hai la joacă! Programul Urban Playfield

Cei care vin la Urban Playfield pot să descopere o varietate largă de sporturi și activități: volei, tenis, baschet, escaladă, biliard cu piciorul, badminton, roundnet, șah, fotbal, tenis de masă, cornhole, într-un cadru plin de voie bună.

Weekendul dedicat orașului Cluj-Napoca va include, pe lângă activități sportive, demonstrații ale cluburilor locale, concursuri cu premii, animații stradale și multe alte surprize.

Duminică, 26 mai, de la 16:00, copiii sunt invitați la teatru de păpuși stradal și să descopere astfel povestea Micului Prinț.

Programul complet al Urban Playfield Cluj-Napoca va fi anunțat joi, 23 mai, pe site-ul oficial urbanplayfield.ro/ și pe paginile de sociale media.

Program general Urban Playfield 2024:

  • 10:00: Deschiderea oficială a evenimentului; Activități organizate pe parcursul zilei: invitații la joacă, demonstrații sportive prezentate de cluburi locale, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete și zumba, activități pentru copii și alte suprize;
  • Publicul va avea la dispoziție zonă de mâncare, apă și răcoritoare, precum și zone de relaxare;
  • 21:00: Închiderea oficială a programului zilei.

Misiunea Urban Playfield

  • Promovarea dreptului la joacă: Urban Playfield promovează ideea că joaca este un drept universal, indiferent de vârstă sau condiție socială și încurajează pe toată lumea să redescopere plăcerea mișcării și a sportului într-un cadru distractiv și relaxant.
  • Promovarea sportului ca joacă: Sportul nu trebuie să fie doar o activitate fizică, ci și o sursă de bucurie, energie și conexiune între oameni.
  • Transformarea spațiilor urbane: Urban Playfield transformă spațiile din orașe, aflate la îndemâna oricui, în adevărate zone de joacă, unde fiecare poate să se distreze prin sport. Demonstrează comunităților locale că sportul și joaca pot fi integrate în viața de zi cu zi, chiar și în mijlocul agitației urbane.

Urban Playfield este un proiect care face un tur national, în 10 orașe din țară, dedicate jocului și sportului de masa. Fiecărui oraș-gazdă îi este dedicat un weekend cu o varietate de activități sportive și divertisment pentru toți participanții, indiferent de vârstă.

Accesul la eveniment este gratuit.

 

 

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax