Connect with us

ACTUALITATE

Cum funcționează turneele de sloturi online?

Publicat


sloturi

Jocurile de noroc au traversat decenii până să ajungă la formula pe care o cunoaștem noi astăzi. În formele diverse în care acestea oferă acum distracție, aceste activități asigura multe satisfacții, reprezintă oportunități de a-ți rotunji veniturile. Înseamnă totodată și o foarte buna metoda de a ieși din zona de confort și de a face ceva ce îți place sau experimentezi ceva nou. Că unele propuneri de gaming sunt mai atrăgătoare decât altele sau că au mai mulți sau mai puțin fani nu mai este de foarte mult timp niciun secret.

Ce rămâne însă cu multe necunoscute este modul în care acesta se promovează. Sloturile sunt printre acele jocuri care nu au nevoie de niciun fel de prezentare și care se bucura de extrem de multă atenție atât în rândul amatorilor, cat si al profesionistilor.

Venituri substanțiale

Fără să fie nevoie de experiență, acestea pot aduce venituri substanțiale, desigur, în funcție de noroc. O ramura și mai interactiva a acestor jocuri cu pacele le reprezintă turneele, provocările unde se aduna cei mai încrezător, într-o competiție care te lasă să fii unul împotriva altuia pentru premii cât mai atrăgătoare.

Astfel de evenimente se remarca prin suspans, prin adrenalina, prin entuziasm.

Poate că nu este totul atât de simplu că o aruncare de zaruri sau ca o partidă de Shining Crown demo, dar și aici nu ai foarte multe lucruri de reținut – poate doar că lucrurile s-ar complica atunci când vine vorba despre tot procesul de revendicare; jocul este același. Povestim, însă, tot ce ai nevoie să știi despre competițiile de sloturi din mediul virtual, în rândurile de mai jos.

Ce sunt turneele cu sloturi online?

Turneele de sloturi online sunt evenimentele tip competiție în care jucători se angajează într-o întrecere de castigarea a punctelor în cadrul jocurilor de păcănele. într-o anumită durată de timp (între trei și cincisprezece minute).

Spre deosebire de jocurile clasice, acolo unde concurența este împotrivă casei, aici jucătorii sunt unii pusi împotrivă altora, într-o întrecere de a avansa în ierarhie. La finalul rundelor de joc, cei care au înscris cele mai multe puncte vor câștiga puncte, care se transforma ulterior în bani sau în rotiri gratuite, bonusuri și diverse alte recompense fizice.

Extrem de frumoase în industria de gambling, astfel de turnee sunt organizate de operatorii evenimentelor pentru a atrage participanții să experimenteze totul într-o atmosfera mai competitiva, mai palpitantă și în principiu mai inedită. Factorul social este extrem de important în cadrul acestor adunări. Dacă te tentează o astfel de activitate, trebuie să reții că în primul rand sunt anumite date când sunt organizate, apoi că trebuie să te înscrii și să treci de etape de calificare preliminare – exista și turnee care sunt doar pe bază de invitații.

Totodată, este important de reținut că se percepe și o anumită taxa și înregistrarea se face cu mult în avans, existând și o selecție, adică înscrierea nu îți aduce și garanția participării. La început, fiecărui jucător i se atribuie un număr fix de rotiri și de credite, distribuite în mod egal între toți. Odată ce rotirile sau creditele concurenților sunt epuizate, sesiunea se încheie, iar scorurile se calculează  pentru a se purta câștigătorii fiecărei runde, până rămân tot mai puțini participanți.

Reguli, premii și strategii pentru a câștiga la astfel de turnee

La fel că și la păcănele, turneele de sloturi nu pot fi influențate, pentru că din nou vorbim despre același tip de joc, unde norocul este principalul ingredient și care nu poate fi câtuși de puțin influențat. Abordarea este, probabil, cea mai buna strategie, să înțelegi jocul și mai ales să conștientizezi că tot ce poți coordona este starea ta. Iată, totuși, câteva sfaturi care să te ajute să îți îmbunătățești stilul de joc că să îți crești șansele de câștig:

  • așteaptă semnalul de începere și nu te grăbi să furi startul,că ai putea fi descalificat
  • concentrează-te pe viteza, pentru că deși nu poți controla rezultatul pacanelelor, cu siguranță că poți decide cate case de castig ai, în funcție de cât de rapid și de concentrat ești, așa că rotește totul îndată ce reels-urile s-au oprit
  • minimizează cât mai mult din orice elemente care ți-ar putea distrage atenția, așa că pune telefonul pe silențios, nu te lasă distras de ce s-ar putea auzi în jur și nu privi la ceea ce fac cei din jur, că doar tu contezi atunci
  • sosește mai din timp și familiarizează-te cu locul, că să ai și timp să te relaxezi, să devii cât mai debarasat de tot ce te-ar putea împovăra
  • kapaza la maxim, adică foloseste-te de pariul maxim al fiecărei rotiri că să utilizezi tot ce ai din credit, mai ales în perioada de timp de care dispui, mai ales că astfel de credite nu sunt rambursabile
  • dacă jocurile de pacanele au linii de plată ajustabile, atunci fă pariuri pe mai multe linii de plată, că să exploatezi tot potențialul returnărilor și pentru că toate liniile să rămână active
  • alege tipul de joc ținând cont de ceea ce știi, dar mai ales ia în considerare factori precum volatilitatea, procentul RTP-ulului dar și caracteristicile de bonusuri
  • fă o gestionare a bugetului în mod inteligent și dacă poți fă o divizare a acestuia pe runde, că să acoperi toată competiția, gândind că vei avea nevoie la fiecare etapa de ceva rezerve
  • ramai concentrat pe oportunități, așa că identifica și capitalizează orice oportunități de-a lungul turneelor, cum ar fi ivirea rundelor bonus, apariția simbolurilor wild sau a oricăror caracterizat care îți pot aduce mai multe puncte.
  • monitorizeaza-ti progresul și ramai informat în ceea ce privește performanțele tale prin a-ți verifica în timp real și constant scorul și poziția

Tipuri de turnee de sloturi

În funcție de cum dorești să faci clasificarea turneelor,cu atât vei avea mai multe opțiuni pe care să le iei în considerare. Pe de-o parte se poate tine cont de perceperea unor plăți, așa că vorbim fie de cele gratuite sau de cele cu bilet de intrare, iar pe de alta este vorba despre cele care sunt deja anunțate sau despre unele care se pot ivi brusc, fără un anunț prealabil. Foarte populare sunt competițiile descrise anterior, în care totul se desfășoară pe mai multe niveluri, unde tot ce contează este să fii cel mai norocos, însă la fel de atractive se pot dovedi turnee sit&go, unde totul începe atunci când se aduna un anumit număr de participanți și totul este doar de dinamism, fără o miză prea mare.

Concluzie

Dacă te interesează modul cum să te înrolezi într-un astfel de proiect, dacă într-adevăr sloturile se numără printre pasiunile tale, atunci te încurajăm să citești tot ce poți despre acest subiect. Cu siguranță că noi nu am reușit să cuprindem aici tot ce te-ar ajuta, dar îți putem servi încă un pot care să-ți fie de folos – fii încrezător! Nu-ți asuma riscuri pe care nu le poți duce și setează așteptări realista. Fie, poate că este vorba despre mai multe informații, dar ce încercam să spunem este că nu trebuie să te temi de rezultate negative, să te bucuri de fiecare victorie și de tot ce înseamnă aceasta experiență.

 

 

 

 

 

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Maestrul de Aikido Makoto Ito (JP), pentru prima dată în România, la Cluj, în cadrul unui Seminar Internațional de Aikido

Publicat

Maestrul de Aikido Makoto Ito (JP) se află pentru prima dată în România, la Cluj, cu ocazia unui nou Seminar Internațional de Aikido. Moment comemorativ dedicat maestrului japonez Masatake Fujita (JP).

Vineri, 21 martie, a început Seminarul Internațional de Aikido, un eveniment important pentru comunitatea artelor marțiale din România și din Europa. Invitatul special al acestui seminar este shihan Makoto Ito, un maestru de renume mondial, sosit din Tokyo, Japonia.

Makoto Ito, prezent în România pentru prima dată

Shihan Makoto Ito este reprezentant al Aikikai Hombu Dojo, sediul central al Aikido-ului mondial, aflat în Tokyo, Japonia. Cu o experiență vastă și o tehnică dinamică, sensei Ito este recunoscut pentru capacitatea sa de a transmite esența Aikido-ului într-un mod intens și detaliat. Participarea sa la acest seminar reprezintă o oportunitate specială pentru practicanții de Aikido de toate nivelurile de a învăța direct de la un maestru de excepție.

Makoto Ito Shihan 7 Dan este prezent în România pentru prima dată. El va preda 8 antrenamente, structurate în patru serii. Evenimentul se desfășoară în sala de Aikido Musubi Dojo Cluj.

Participanți de pe tot globul

Evenimentul atrage participanți din diverse orașe și țări, consolidând astfel legăturile dintre practicanții de Aikido din zone variate. Cei care și-au anunțat prezența sunt din Japonia, Franța, Olanda, Ungaria, Ucraina, Turcia, Armenia, Bulgaria, Macedonia și România – București, Constanța, Arad, Reșița, Timișoara, Alba Iulia, Tg. Mureș, Iași, Oradea, Sibiu, Reghin, Suceava, Deva, Vaslui, Tg. Ocna, Baia Mare, Bacău, Teiuș, Craiova, Botoșani, Rădăuți, Otopeni și Cluj-Napoca. Estimarea de participare este de 200 de Aikidoka la acest stagiu.

Vineri dimineață, delegații din Japonia, Turcia și Armenia împreună cu unii din România au vizitat Salina Turda. Participanții din celelalte țări sau din diverse orașe și-au planificat și ei vizite la salină. Pe lângă acest obiectiv turistic, sunt în plan vizite la Muzeul Etnografic al Transilvaniei în aer liber, Grădina Botanică, Cetățuia și centrul orașului. Din punct de vedere gastronomic, programul cuprinde mese la restaurantul japonez din apropiere de dojo, precum și la diverse restaurante românești pentru ca invitații să se poată delecta cu ciorbă de burtă, sarmale, mici, papanași, pălincă și altele asemenea.

Ceremonie în memoria maestrului japonez Masatake Fujita

Sâmbătă seara va avea loc o ceremonie organizată în memoria maestrului japonez Masatake Fujita (1937-2014). El a fost mentorul și călăuzitorul a ceea ce a însemnat baza Fundației Române de Aikido Aikikai. Masatake Fujita Shihan 8 Dan a deschis drumul Aikido-ului în România, sub lumina învățăturilor directe de la Hombu Dojo, iar pentru comunitatea de Aikidoka ce urmează linia Aikikai, acest fapt este de o mare importanță. Masatake Fujita Shihan a fost elev al lui O-Sensei Morihei Ueshiba și și-a dedicat întreaga viață promovării Aikido-ului pe toate continentele globului. Prezentă la această ceremonie este doamna Shoko Fujita, soția (văduvă) maestrului. Ea este pentru prima dată în România, organizând călătoria special pentru acest seminar.

„Suntem încântați să-l avem pe sensei Makoto Ito ca invitat special la acest seminar. Este un instructor energic și serios, dedicat acestei arte marțiale. Și suntem onorați că a sosit în Cluj și doamna Fujita, cu care noi, cei din fundație, am ținut legătura și după stingerea din viață a maestrului Fujita, păstrându-i memoria, cu respect. Sensei Fujita vizita țara noastră anual, în vremuri în care călătoriile nu erau atât de accesibile ca acum. El a fost un pilon al Aikido-ului din România și al organizației noastre”, a declarat Dorin Marchiș, președintele Fundației Române de Aikido Aikikai (FRAA/RAAF).

Accesul publicului este gratuit

Seminarul are loc la sediul central al Fundaţiei Române de Aikido Aikikai, situat pe strada Plopilor, nr. 62, demisol, în Cluj-Napoca. ­­­Publicul poate urmări antrenamentele de la balconul sălii, iar accesul în balcon se face gratuit. Conform tradiţiei japoneze, cei care intră într-un spaţiu de interior îşi lasă încălţămintea la intrare, regulă care se respectă şi în acest dojo.

Aikido este o artă marțială japoneză modernă, dezvoltată de maestrul Morihei Ueshiba, care pune accent pe armonie, control și autoapărare non-violentă. Aikido este practicat de milioane de oameni din întreaga lume, fiind apreciat pentru beneficiile sale fizice și mentale.

Fundaţia Română de Aikido Aikikai a luat fiinţă în 1997. Este o organizaţie recunoscută oficial de Fundaţia Aikikai – Hombu Dojo Tokyo, Japonia. De asemenea, fundația a devenit membră cu drepturi depline a Federaţiei Internaţionale de Aikido, precum și în Federația Europeană de Aikido. În prezent, în ONG sunt cuprinse aprox 50 de dojo-uri (cluburi de aikido) situate în România, Grecia, Belgia și Germania.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

România, debut cu stângul în preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal. Tricolorii pierd acasă cu Bosnia-Herțegovina, 0-1

Publicat

Echipa națională a României a început cu stângul campania de calificare la Cupa Mondială din 2026, fiind învinsă cu 1-0 de Bosnia-Herțegovina, vineri seara, pe Arena Națională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gigovic în minutul 14.

România a avut un start ezitant, fiind dominată în primele 20 de minute. Bosnia a profitat de slăbiciunea tricolorilor, deschizând scorul prin Gigovic, care a reluat în plasă centrarea lui Kolasinac. Deși elevii lui Mircea Lucescu au crescut ritmul, ratările lui Drăguș (26, 31) și Man (45+2) au menținut avantajul oaspeților până la pauză.

O repriză secundă mai bună

România a ieșit mai determinată de la vestiare, iar Răzvan Marin a avut prima mare ocazie (47), dar portarul Vasilj a fost la post. Faza controversată a meciului s-a petrecut în minutul 53, când mingea l-a lovit în mână pe Tahirovic în careu, dar arbitrul Makkelie a decis să nu acorde penalty, chiar după consultarea VAR.

Drăguș a ratat o altă ocazie imensă (57), iar finalul meciului a adus mai multe șanse pentru România, dar Burcă (77) și Stanciu (85, 90+5) nu au putut marca. Bosnia putea să înceheie jocul cu o victorie mai clară, dar Bazdar a irosit o ocazie singur cu Niță în prelungiri.

Meciul a fost marcat și de câteva incidente dure. Mihai Popescu i-a spart nasul lui Edin Dzeko în minutul 34, iar Saric a fost accidentat involuntar de Stanciu în minutul 78.

În cealaltă partidă din grupă, Cipru a învins San Marino cu 2-0.

Cum arată clasamentul Grupei H

  • Cipru – 3 puncte
  • Bosnia-Herțegovina – 3 puncte
  • Austria – 0 puncte
  • România – 0 puncte
  • San Marino – 0 puncte

România va juca următorul meci în San Marino, luni seară, de la 21:45.

Cum au arătat cele două echipe

România (4-3-3): Niţă – Raţiu, Popescu, Burcă, Bancu – Stanciu, M. Marin, R. Marin – Man, Drăguş, Tănase

Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Rus, Ghiţă, Alibec, Chipciu, Şut, Hagi, Dragomir, Moruţan, Mitriţă, Sorescu

Selecţioner: Mircea Lucescu

Bosnia (4-3-3): Vasilj – Malic, Radeljic, Barisic, Kolasinac – Tahirovic, Sunjic, Gigovic – Demirovic, Dzeko, Dedic

Rezerve: Hadzikic, Zlomislic, Mujakic, Bicakcic, Muharemovic, Bazdar, Basic, Memic, Burnic, Katic, Saric, Hajradinovic

Selecţioner: Sergej Barbarez

Citește mai departe

EVENIMENT

Universitatea Babeș-Bolyai, partener-cheie într-un proiect național de consiliere în carieră. Vor fi 20.000 de beneficiari

Publicat

De

UBB Cluj

Românii vor avea acces la un sistem național modern de consiliere în carieră, menit să-i ajute să-și găsească mai ușor drumul profesional.

Proiectul, finanțat din fonduri europene, este dezvoltat de Ministerul Muncii, Familiei, Tineretului și Solidarității Sociale, în colaborare cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, Institutul Național de Cercetare Științifică în domeniul Muncii și Protecției, Universitatea București și Universitatea Babeș-Bolyai.

Un proiect revoluționar pentru orientarea profesională

Universitatea Babeș-Bolyai joacă un rol esențial în acest demers național, contribuind la dezvoltarea unui sistem de management inovator care va facilita accesul la servicii de consiliere personalizată pentru peste 20.000 de români. Proiectul vine cu soluții concrete pentru cei care își doresc să-și descopere aptitudinile și să aleagă o carieră potrivită.

Ce aduce nou acest sistem:

  • Evaluare clară a aptitudinilor și competențelor – utilizatorii vor primi recomandări personalizate pentru cariera potrivită.
  • Platformă digitală accesibilă tuturor – un instrument modern care va facilita procesul de orientare profesională.
  • Consiliere gratuită pentru schimbarea carierei – suport specializat pentru cei care doresc să se reorienteze profesional.
  • Formare pentru 1.000 de specialiști în domeniu – consilierii vor fi pregătiți la standarde europene pentru a oferi cele mai bune servicii.

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul „Educație și Ocupare” 2021-2027. Valoarea totală este de peste 35 de milioane de lei, din care aproape 30 de milioane reprezintă cofinanțarea UE.

Citește mai departe

EVENIMENT

Daniel David: Extinderea programului “Masă sănătoasă”, esențială pentru prevenirea abandonului școlar

Publicat

De

Daniel David, ministrul Educației și Cercetării

Daniel David, Ministrul Educației și Cercetării, susține că programul “Masă sănătoasă” este extrem de important pentru prevenirea abandonului școlar și pentru asigurarea unei educații de calitate în mediul rural și în zonele defavorizate.

Ministrul a evidențiat că în învățământul rural, prin concentrările de copii în școli mai complexe și bine dotate, educația poate fi îmbunătățită semnificativ.

Extinderea programului “Masă sănătoasă”, esențială

Astfel, în opinia ministrului, programul “Masă sănătoasă” trebuie extins în viitor.

“În învățământul rural, când se concentrează copiii în structuri școlare mai complexe – lucru care trebuie făcut atunci când satele unei comune nu sunt la distanțe mari – se pot face dotări de top și se poate aduce resursă umană de calitate, ambele contribuind la un act educațional așa cum trebuie să fie. În alte zone rurale, modelul campusului rural rămâne o opțiune adecvată.

Un rol important pentru prevenirea abandonului școlar și pentru o educație de calitate în mediul rural (și în general în medii defavorizate / pentru persoane dezavantajate) îl are și programul ‘Masă sănătoasă’, pe care trebuie să-l extindem în viitor”, a scris ministrul pe Facebook.

În plus, Davia a precizat că parteneriatele cu autoritățile locale sunt cruciale în mediul urban pentru a sprijini educația de calitate. De asemenea, a promovat platforma Edulib, care facilitează învățarea digitală la gimnaziu și contribuie la reducerea disparităților educaționale.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate