Connect with us

EVENIMENT

Culinăria de Primăvară la Cluj, cu chef Alex Petricean și concert Mărgineanu & Banda

Publicat


Culinăria de Primăvară la Cluj

Culinăria de Primăvară, sărbătoarea tradițiilor culinare și muzicale românești, are loc la Cluj-Napoca, sâmbătă, 25 mai.

DaPino Giardino & Salone Superiore, renumit în special pentru gusturile mediteranene, va desfășura un festin culinar în Grădină, un omagiu adus tradițiilor gastronomice și muzicale.

Culinăria de Primăvară la Cluj, cu chef Alex Petricean și concert Mărgineanu & Banda

Culinăria de Primăvară are ca invitați producători artizanali și bucătari înzestrați cu tehnici și rețete specifice bucătăriei românești.

Preparatele vor fi pregătite la jar sau la ceaun, cu ingrediente proaspete locale de cea mai bună calitate, într-o contopire de gusturi, arome și miresme, care vor aminti de bunici și de copilărie.

Găteală-n aer liber, la foc cu lemne și degustări „la botu’ calului”.

Ediția din această primăvară își deschide larg porțile pentru trecători și invitați de seama, cu oaspeți care mai de care, cu muzici de taraf, folclor dublu rafinat și un ospăț tradițional ardelenesc cu găteală-n aer liber, la foc cu lemne și degustări „la botu’ calului”.

Organizatorii îi invită ăe clujeni să aducă împreună un omagiu moștenirii culinare autohtone, producătorilor locali artizanali, ingredientelor specifice și naționalităților care conviețuiesc pe aceste meleaguri și le îmbogățesc cultural, de secole: români, maghiari, sași, secui, romi, evrei și alții.

Parchete speciale la Culinărie

Organizatorii au pregătit un pachet de participare special pentru cei care apreciază acest efort și își doresc să sprijine acest concept ca pe un fenomen cultural local activ și de patrimoniu istoric.

GIARDINO

  • Sâmbătă, 25 mai 17:00 – 21:00
    Degustare La botu’ calului și Concert de seară în Grădină cu Mărgineanu & Banda (19:00)
    Accesul se face pe baza de rezervare.
    Preț: 175 ron /persoană, degustare de bucate tradiționale la discreție. Primul pahar de vin, este oferit
    din partea casei de Crama invitată.

SALONE SUPERIORE

  • Sâmbătă, 25 mai 20:30 – 24:00
    Cina cu meniu semnat de Chef Alex Petricean
    Accesul se face pe baza de rezervare.
    Set Menu Culinaria de Alex Petricean
    Preț 300 ron/pers.
    Primul pahar de vin, este oferit din parteacasei de Crama invitată

Pachete Activare Brand

  • 2.000 euro Activare /expunere Brand Silver în Grădina
  • 4.000 euro Activare/expunere Brand Gold în Salone Superiore

Pachete Corporate

1.500 euro – Cină Teambuilding – 12 persoane în Salone Superiore
12 x set menu x Chef Alex Petricean + pairing băuturi.

3.000 euro – Cină Networking în Salonul Lodge – Masa de 14 persoane
Set menu +pairing bauturi, oferita de partener in cadrul Culinariei
– 2 key people din partea partenerului +
– 12 invitatii nominale oferite in numele partenerului de catre Oberjin Club unor key people din sfera de interes a acestuia.




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate