Connect with us

ACTUALITATE

CFR Cluj riscă să rămână fără atacanți

PublicatMario Rondon mai are contract cu CFR Cluj până la finalul acestui sezon. Cu toate acestea, oficialii din Gruia nu i-au propus prelungirea contractului, scrie Fanatik.

După ce s-a anunțat că George Țucudean a semnat cu Universitatea Craiova și va juca în Bănie din următorul sezon, CFR Cluj riscă să îl piardă și pe Mario Rondon. Venezueleanul mai are contract până la finalul acestui sezon și nu se vorbesște nimic despre o eventuală prelungire a acordului. În această situație sunt și Vinicius și Hoban, dar deja s-au făcut demersuri pentru un nou contract în cazul celor doi.

Decizia celor de la CFR Cluj de a renunța la Rondon este absolut ciudată. În condițiile în care Țucudean este ca și plecat, iar Omrani are numeroase oferte care sunt greu de refuzat, campioana României ar putea rămâne doar cu Traore în atac.

 

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Cluj24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ACTUALITATE

Amenzi în starea de alertă. Peste 37.000 euro în 24 de ore

Publicat

Polițiștii și jandarmii au sancționat contravențional nu mai puțin de 200 de persoane pentru nerespectarea măsurilor impuse în starea de alertă în contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 27 mai, 2 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totodată, în cursul zilei de ieri 119 persoane nu au respectat carantina și izolarea, astfel fiind introduși în carantină instituționalizată sau le-a fost prelungită perioada de carantinare cu încă 14 zile.

Karla Fanea

Citește mai departe

ACTUALITATE

Românii primesc zile libere de la Guvern, de Ziua Copilului și de Rusalii

Publicat

Românii vor beneficia de un weekend prelungit la finalul lunii mai și la începutul lunii iunie, conform deciziei luate de Guvern în ceea ce privește zilele libere.

Ziua Copilului, 1 iunie, a fost declarată zi liberă de către autorități. Cum anul acesta, 1 iunie va cădea luni, angajații vor avea ocazia de a se bucura de trei zile libere. Probabil că parcurile și zonele verzi vor fi mai animate decât până acum, dar în limitele măsurilor impuse de autorități.

Aceeași situație se va repeta și în primul weekend din iunie, întrucât prima și a doua zi de Rusalii cad în zilele de 7 iunie, respectiv 8 iunie, adică duminica și luni. Rusaliile reprezintă una dintre cele mai importante sărbători din calendarul ortodox – coborârea Sfântului Duh asupra apostolilor lui Iisus.

Astfel, românii vor beneficia de două weekend-uri prelungite, în următoarele două săptămâni.

Cristian Lungu

Citește mai departe

ACTUALITATE

Elmafarm Cluj a intrat în insolvență

Publicat

Debitoarea Elmafarm Cluj-Napoca a cerut la Tribunalul Comercial Cluj intrarea în insolvență a firmei specializată în comerțul cu amănuntul al produselor farmaceutice. Patroana este Elena Drăghicescu, fosta soţie a lui Sabin Funar, fiul fostului primar al Clujului, Gheorghe Funar.

Insolvența a intervenit din cauza disputei acesteia cu Funar Jr., dosarul comercial vizând convocarea adunării generale a acționarilor la Elmafarm Trading, societate la care Elmafarm SRL deţine 90% din capitalul social. Primul termen de judecată în acest proces este programat în 3 iunie. Elmafarm a încheiat anul 2019 cu un profit net de 0,9 milioane de lei, (faţă de 1,1 milioane în 2018), la o cifră de afaceri de 37 de milioane, în creştere cu 1,6 milioane. Numărul mediu de angajaţi din 2019 a fost de 44, faţă de 55 de salariați în 2018.

Instanţa a stabilit data de 8 iulie ca termen limită pentru înscrierea la masa credală, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească în 24 iulie, la sediul practicianului, conform zcj.ro.

Karla Fanea

Citește mai departe

ACTUALITATE

Consiliul Județean Cluj va împrumuta 200 de milioane de lei de la BCR

Publicat

Consiliul Județean Cluj va beneficia de creditul de 200 de milioane de lei din partea Băncii Comerciale Române. Banii vor fi folosiți pentru a efectua investiții publice în județ.

„Prin Hotărârea Consiliului Județean Cluj nr. 10 / 31.01.2020, s-a aprobat contractarea și garantarea cu venituri proprii a unei finanțări rambursabile interne/externe în sumă de maxim 200.000.000 lei, cu o maturitate de maxim 15 ani, pentru finanțarea obiectivelor de investiții publice de interes județean. Suma este necesară derulării proiectelor finanțate din fonduri europene nerambursabile.

Astfel, în urma derulării procedurii de achiziție având ca obiect servicii de acordare credit bancar, a fost declarat câștigător Banca Comercială Română S.A., fiind singurul ofertant în cadrul procedurii. Banca va acorda un credit de investiții de 200.000.000 lei, pe o perioadă de 180 luni, cu o perioadă de tragere de 36 luni și o perioadă de grație de 36 luni, dobânda fiind ROBOR la 6 luni la care se adaugă o marjă de 1,25% pe an, fără alte comisioane bancare”, este specificat în proiectul de hotărâre care urmează să fie aprobat astăzi, 28 mai, de consilierii județeni.

Cristian Lungu

Citește mai departe