Connect with us

SPORT

Cele mai mari jackpoturi câștigate la cazinourile online (P)

Publicat


Jackpoturi câștigate la cazinourile online

Jocurile de noroc au început să prindă un avânt spectaculos, mai ales de când revoluția digitală a permis accesul la nivel global tuturor celor curioși. Dacă înainte cazinourile erau ca un lucru interzis – și la propriu, și la figurat – celor care și-ar fi dorit să le experimenteze propunerile, acum totul este foarte la îndemână. Asta și tocmai pentru că nu ai nevoie decât de un device inteligent și, automat, unul cu conexiune la internet.

Dincolo de factorul care ține de disponibilitate, mai există o mulțime de alte beneficii de pe urma cărora utilizatorii pot beneficia, astfel încâtotul este cu atât mai atrăgător.

Bonusurile virtuale, conturile care aduc avantaje, varietatea de jocuri și faptul că nu există limitare de timp sau de spațiu, face ca totul să fie cu atât mai spectaculos. Însă, de departe, cel mai important element este reprezentat de promisiunea câștigurilor, care sunt oricum dar nu neglijabile.

Astfel, există o mulțime de premii demne de record, care au fost revendicate de-a lungul timpului, de unii dintre cei mai norocoși jucători.

Fie că au optat pentru jocuri mai simple, cum ar fi sloturile, pentru unele mai distractive cum sunt cele de cărți, de cele mai dinamice, de cele cu pariuri sau de ceva mai provocator ca o sesiune de ruletă casino online, oportunitățile au fost aceleași. Și tocmai despre acestea vom povesti în rândurile de mai jos.

Ce sunt jackpoturile și cum funcționează

Jackpot-ul este este cel mai dorit tip de câștiguri de la jocurile de noroc, un bonus care cumulează mai multe bonusuri și care se câștigă atât de rar, încât tocmai asta îl face să fie și mai special.

Pe lângă faptul că se ivește rar, acesta este atât de imprevizibil încât nu există o rețetă când vine vorba despre a-l vâna. Dar este dorit tocmai pentru că este și foarte valoros pentru că de cele mai multe ori este vorba despre pierderile anterioare ale altora, care acum se pot transforma în investiții pentru tine.

De altfel, acesta și este principiul de funcționare – alții dinaintea ta pierd, iar o anumită sumă din pariul ratat înainte este dedus și ulterior depozitat într-un cont care este special creat pentru creșterea premiului.

Iar ce este și mai interesant este că dacă durează mai mult, atunci și valoarea crește, astfel că fondul de premiere poate ajunge fie doar la câțiva lei, fie la sume cu multe zerouri.

Jackpot-ul se oferă în cadrul mai multe tipuri de jocuri, printre care amintim de video poker, sloturi, blackjack, ruletă, și altele, în funcție de platforma accesată – de regulă acestea sunt semnalizate.

De reținut este și faptul că trebuie îndeplinite anumite condiții pentru a putea primi jackpot-ul, așa că este important să te informezi și despre asta, înainte de orice.

Tipuri de jackpoturi disponibile

Am stabilit deja că jackpotul este foarte generos, dar ce mai trebuie să știi despre jackpot este faptul că se activează fie în baza unor secvențe prestabilite, la anumite intervale sau pur și simplu este complet aleatoriu – vorbim despre mai multe tipuri:

  • progresive, la sloturi, care cresc și pot fi urmărite de cei cu mai multă experiență – la rândul lor pot fi standalone sau wide area
  • fixe, unde reprezintă suma unor procente cumulate de la alte jocuri și adunate într-un fond comun pentru a fi revendicate ulterior de un norocos.

O altă clasificare mai este și ceva care ține de tipologie, mai exact putem clasifica jackpoturile între cele locale (înregistrate individual) sau globale (cumulează sumele tuturor celor care accesează platforma și oferă șanse egale tuturor).

În ceea ce privește tipurile de jackpot-uri de pe platformele de cazinouri online, mai poate fi vorba despre: jackpot misterios (oferirea este decisă de către moderatorul site-ului), jackpot hot drom (există o perioadă de timp prestabilită pentru a se câștigă o sumă la rândul său predeterminată)

Top 3 cele mai mari câștiguri

Așa cum precizam și la început, sumele care se pot câștiga la jackpot pot fi de ordinul milioanelor, iar viețile multor persoane se pot schimba în doar câteva secunde, dacă se întâmplă să fii la locul potrivit la momentul potrivit. Sigur că am avut cu toții fantezii despre astfel de scenarii, dar unora li s-a și întâmplat, iar cei mai norocoși, ba chiar au doborât și câteva recorduri. Câțiva dintre aceștia au fost următorii:

  • Mark A., un canadian care a câștigat la un cazino online din Vegas un premiu în valoarea de peste 7 milioane și jumătate de dolari
  • Englezul John Heywood, în vârstă de doar 26 de ani, a bifat în 2015 revendicarea unui premiu cât se poate de generos și anume unul de 13.2 milioane de lire sterline
  • Un finlandez a făcut un lucru incredibil, transformând o investiție de doar 0.25 de eurocenți pentru o rotire la un slot și a câștigat în schimb peste șaptesprezece milioane de euro, jucătorul dorind să își păstreze anonimatul
  • Un alt jucător care a dorit să-și păstreze anonimatul este un bărbat din Canada, care cu puțin timp înainte de pandemie a reușit să devină milionar, câștigând puțin peste douăzeci de milioane de dolari la Mega Moolah, un joc de sloturi
  • Un alt premiu uriaș s-a dus către irlandezul Sean Doyle care, în timp ce se juca Mars Attacks pe telefonul său a reușit să dea peste un jackpot care a depășit pragul de patru milioane de lire sterline

Concluzie

Indiferent că te vei dovedi a fi un câștigător care-și schimbă viața sau doar unul care se joacă pentru a petrece timp de calitate, este important să reții că jocurile de noroc sunt fix despre asta: despre șansă.

Că joci pentru a te îmbogăți, pentru a te distra sau pentru a avea o ocupație, nu poți anticipa și influența nimic din rezultatul final al oricărei partide de la cazinourile online. Îți urăm să ai încredere în tine, să iei decizii inspirate și să nu renunți niciodată, indiferent de ce întâmpini.

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

Editorial Opinii

OPINIE. Valentin Naumescu: Portofoliul României în noua Comisie Europeană: o formă fără fond?

Publicat

Valentin Naumescu portofoliul

”Portofoliul obținut de România în noua Comisie Europeană este ambiguu și categoric sub greutatea politică, prioritatea și concretețea precedentelor trei portofolii ale comisarilor români, adică Transporturile, Dezvoltarea Regională și Agricultura”, scrie profesorul clujean Valentin Naumescu pe centrulpolitic.ro.

”Sperăm să nu fie o formă fără fond, mai ales că UE nu prea are competențe decizionale în domeniile menționate (de exemplu, UE nu are o politică educațională comună) iar conținutul postului realmente trebuie „inventat” pe parcurs.

Faptul că nivelul este de vicepreședinte executiv nu înseamnă în sine prea mult și nu trebuie să „ne ia ochii”, dacă nu va fi nimic serios/prioritar de coordonat.

Dar în politică se spune corect că „funcția este ceea ce omul face cu ea”. Vom vedea. Succes doamnei Mînzatu și Comisiei Europene!”, a spus acesta.

(Valentin Naumescu este profesor la Facultatea de Studii Europene a UBB Cluj-Napoca)

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujul, „sub asediul” studenților, de la 1 octombrie. Tarcea: Orașul nu a fost structurat pentru un număr atât de mare de mașini

Publicat

De

Odată cu începutul noului an școlar, traficul din Cluj-Napoca s-a îngreunat, în special la orele de vârf. O creștere și mai mare a numărului de mașini de pe străzi este așteptată odată cu revenirea studenților la 1 octombrie.

Traficul rutier s-a îngreunat odată cu începerea anului nou școlar, fenomen ce este așteptat să devină și mai pronunțat după 1 octombrie, când studenții revin în oraș, a arătat viceprimarul Dan Tarcea.

„La începutul fiecărui an școlar vedem că traficul se modifică față de perioada de vară. Sunt diferențe de la zi la zi, în câte o zi se circulă foarte bine, în altă zi se circulă mult mai greu decât ne-am fi așteptat. O să avem, într-adevăr, după 1 octombrie, așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, o intensificare a numărului de mașini”, a declarat Dan Tarcea, la Ziua Live.

8.000 de mașini, înmatriculate în doar opt luni, la Cluj

Viceprimarul a subliniat și impactul numărului mare de mașini nou înmatriculate în oraș. Creșterea numărului de mașini pune presiune pe infrastructura rutieră a orașului, care, potrivit lui Dan Tarcea, nu a fost proiectată pentru a gestiona un volum atât de mare de trafic.

„Pe de altă parte, vedem și numărul mare de mașini care se achiziționează în fiecare an. În primele opt luni ale anului 2023 au fost înmatriculate în Cluj-Napoca 8.000 de mașini. Asta înseamnă o coloană de mașini de 40 de kilometri, adică traversezi Clujul dintr-o parte în cealaltă și înapoi cu mașini parcate una în spatele celeilalte. Discutăm de un aflux foarte mare într-un oraș care nu a fost structurat pentru un număr atât de mare de mașini”, a mai arătat viceprimarul.

Citește mai departe

EVENIMENT

Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj, desemnat a treia oară antrenorul etapei în Superligă. Reacția lui Boc după victoria cu Rapid

Publicat

De

Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul echipei U Cluj, a fost desemnat antrenorului etapei a 9-a de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Este pentru a treia oară când Sabău devine antrenorul etapei în campionatul curent.

Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj, desemnat a treia oară antrenorul etapei în Superligă

Sabău a fost, din nou, desemnat antrenorul etapei. Sub conducerea lui, echipa de fotbal a Universității Cluj se află acum pe primul loc în clasamentul Superligii.

”Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj) – Antrenorul etapei pentru a treia oară în campionatul curent! Echipa sa a predat o nouă lecţie de fotbal şi s-a distanţat în clasament”, au arătat cei de la LPF.

U Cluj a învins în Giulești, luni seara, pe Rapid cu 2-0.

Jucătorii clujeni din echipa ideală a LPF

În echipa ideală prezentată de LFP se află și doi jucători ai U Cluj, dar și un jucător al rivalei CFR Cluj.

Echipa etapei a 9-a noua

Portar:

  • Adnan Golubovic (Dinamo) – Trei intervenţii mari prin care a păstrat neatinsă plasa porţii roş-albilor.

Fundași:

  • Radu Boboc (Universitatea Cluj) – O nouă evoluţie consistentă în banda dreaptă pentru jucătorul „Şepcilor roşii”. Se dovedeşte a fi un transfer reuşit.
  • Jonathan Cissé (Oţelul Galați) – Stâlpul celei mai bune defensive din campionat a fost la înălţime şi la Buzău, de unde gălăţenii s-au întors fără gol încasat.
  • Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A arătat şi în acest meci maturitate în joc. Este unul dintre cei mai în formă fundaşi centrali din campionat.
  • Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) – Un exemplu de profesionalism! Căpitanul liderului a făcut excelent ambele faze de joc.

Mijlocași:

  • Alexandru Băluţă (FCSB) – A marcat a doua etapă la rând, acest gol fiind unul foarte important, asta deoarece i-a readus în joc pe roş-albaştri.
  • Mihai Bordeianu (Poli Iaşi) – A depus un efort consistent şi a controlat centrul terenului. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei”.
  • Cătălin Cîrjan (Dinamo) – Tânărul jucător dinamovist şi-a trecut pentru a treia oară numele pe tabelă, golul său fiind decisiv.

Atacanți:

  • Dimitri Oberlin (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Introdus la pauză, a scos penalty-ul transformat de Alimi, apoi a marcat primul său gol în SuperLigă.
  • Louis Munteanu (CFR 1907 Cluj) – Şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite şi a reuşit o dublă, a două din ediţia curentă.
  • Denis Alibec (Farul Constanța) – A fost principalul pericol pentru poarta adversă. A înscris primul gol de la revenirea în tricoul dobrogenilor.

Reacția lui Boc după victoria cu Rapid

Primarul Clujului, Emil Boc, a postat un mesaj pe pagina de Facebook, după victoria Universității Cluj în fața echipeei Rapid București.

Boc s-a bucurat de rezultat, dar a spus că mai este mult până în play-off.

„U Cluj – victorie fabuloasă în Giulești!
Ce echipă avem!
Rapid – “U” Cluj 0-2!

Bravooooo, băieți, felicitări și respect Ovidiu Sabău și Radu Constantea! Mulțumiri tuturor celor care sunt alături de echipa și dau totul pentru “ U”! Suntem atât de mândri de voi!

Ne bucurăm de fiecare moment, de fiecare victorie, dar trebuie să rămânem realiști !
Mai este încă mult până în play off!

Cu calm, muncă, seriozitate și respect față de fiecare adversar PUTEM reuși! Haide “U”!
Haide “U”, si la bine și la greu!”, a fost mesajul primarului Emil Boc.

Foto: LPF

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

Autobuzele școlare scot zilnic 850 de mașini din trafic. Tarcea: Clujenii au prins încredere în transportul public

Publicat

De

CTP școlar

Autobuzele școlare din Cluj-Napoca au un impact semnificativ asupra traficului din oraș, este de părere viceprimarul Dan Tarcea. Potrivit acestuia, 850 de mașini sunt eliminate zilnic de pe străzile din municipiu datorită transportului dedicat elevilor.

Viceprimarul Dan Tarcea a subliniat succesul proiectului de transport școlar, arătând că acesta reduce semnificativ aglomerația în intervalul de vârf al dimineții.

Circa 850 de mașini scoase zilnic din trafic

El a afirmat că luni, 16 septembrie, peste 950 de elevi și părinți au fost transportați cu autobuzele școlare, eliminând, probabil, în jur de 850 de mașini din trafic la orele de vârf ale dimineții.

„Ieri (luni – n.red.) am transportat 899 de copii cu autobuzele școlare și 53 de părinți. Eu cred că a fost o investiție foarte bună, cea cu autobuzele școlare. Gândiți-vă că, cel mai probabil, am scos din trafic 850 de mașini, nu mai sunt în trafic dimineața în intervalul 7.30 – 8, atunci când copiii trebuie să meargă la școală”, a explicat Dan Tarcea, la Ziua Live.

14 rute, deservite de autobuzele școlare

Proiectul autobuzelor școlare din Cluj include 14 rute operate cu 19 mijloace de transport în comun. Tarcea a evidențiat faptul că, de la an la an, tot mai mulți locuitori ai orașului aleg transportul public în detrimentul mașinilor personale.

„Vom continua acest proiect, sunt 14 rute cu 19 mijloace de transport în comun. Clujenii au prins încredere în transportul public și vedem că de la an la an există un apetit tot mai mare de a folosi transportul în comun”, a mai arătat viceprimarul.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax