Connect with us

ACTUALITATE

 CEC Bank a făcut un salt de 5 ani în vederea digitalizării serviciilor bancare

Publicat


Cu toate că pendemia de coranavirus a afectat toate sectoarele economiei, CEC-ul a reușit să facă un salt de 5 ani în vederea digitalizării serviciilor sale, iar în același timp să-și  mențină activitatea din cadrul unităţilor teritoriale, anunță unul dintre reprezentanții instituției. Banca ce aparține statului român are peste 1000 de unități teritoriale.

“Odată cu criza Covid, am făcut un salt de cinci ani în digitalizarea serviciilor bancare. Aşa apreciem noi. A trebuit să prioritizăm unele lucruri, astfel încât să ieşim în întâmpinarea nevoilor clienţilor. Am păstrat în acelaşi timp reţeaua tradiţională şi serviciile oferite în cadrul unităţilor teritoriale. A trebuit să luăm măsuri de protecţie atât a clienţilor, cât şi a salariaţilor. Dar, în acelaşi timp, ne-am concentrat pe oferirea de servicii digitale şi unele de ultimă tehnologie”, a declarat Mugur Podaru, şeful Direcţiei Operaţiuni la Distanţă în cadrul băncii, într-o conferinţă de specialitate, conform Agerpres.

Cristian Lungu

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ACTUALITATE

Aproape jumătate de milion de români s-au vaccinat anti-COVID

Publicat

De la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, au fost vaccinate 459.567 persoane. Dintre acestea, 38.346 au primit serul în ultimele 24 de ore, 39 dintre aceștia având reacții adverse comune și minore.

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 22 ianuarie, ora 17.00, este următoarea:

Număr de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore): 38.346, la un număr de 38.346 persoane din care:

  • 26.438 persoane vaccinate cu 1 doză;
  • 11.908 persoane vaccinate cu 2 doze.

Număr total de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020):: 484.631, la un număr de 459.567 persoane din care:

  • 434.503 persoane vaccinate cu 1 doză;
  • 25.064 persoane vaccinate cu 2 doze.

Număr total de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (în ultimele 24 de ore): 39 reacții comune și minore, din care:

  • 6 reacții de tip local;
  • 33 reacții generale.

Număr total de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie 2020): 1.213 reacții comune și minore, din care:

  • 377 reacții de tip local cu durere la locul injectării;
  • 836 reacții generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cîțu: Decizia privind redeschiderea şcolilor va fi luată pe 2 februarie

Publicat

Luni, premierul Florin Cîţu a anunțat că decizia privind redeschiderea şcolilor va fi luată pe 2 februarie, menţionând că doreşte ca şcolile să fie redeschise, însă contează care este situaţia din punct de vedere al sănătăţii.

„Noi am spus, şi preşedintele României a spus, că vom lua o decizie fermă pe 2 februarie. Urmărim până în acel moment ce se întâmplă cu situaţia epidemiologică din România, dacă avem o înrăutăţirea situaţiei. Vom lua o decizie pe 2 februarie. Personal, bineînţeles că vreau, ca toată lumea, să fie deschise şcolile, şi economia să fie deschisă, dar nu contează ce vreau eu, contează care este situaţia din punct de vedere al sănătăţii, pentru că nu putem să relaxăm prea mult condiţiile şi apoi să avem o presiune pe sistemul de sănătate”, a afirmat Cîţu la Parlament, înaintea şedinţei liderilor coaliţiei de guvernare, potrivit Agerpres.

Campania de vaccinare ar putea permite relaxarea condiţiilor în perioada următoare, spune premierul.

Sursa: Agerpres

Citește mai departe

ACTUALITATE

Primim de la cititorii Cluj24.ro. Centre de vaccin la Cluj special pentru persoanele peste 65 de ani și cele cu boli cronice

Publicat

De

Un cititor al Cluj24.ro propune o soluție care să permită accesul la vaccinare mai ușor pentru persoanele în vârstă pe platforma dedicată creată de autorități.

”Accesul la programare pentru vaccinare a persoanelor peste 65 ani și a celor cu boli cronice este de cele mai multe ori imposibil. Fiind programați în aceeași etapă cu persoanele <<esențiale>>, locurile s-au ocupat în câteva zile. Pentru deblocare, sugerez să fie alocate cel puțin 3 centre, câte unul în cele trei mari zone (Mănăștur, Gheorghieni, Grigorescu) exclusiv pentru persoanele din categoria mai sus menționată”, a spus acesta.

De asemenea, o cititoare ne-a transmis că ar trebui să fie dotate centrele de vaccinare și cu cărucioare cu rotile pentru persoanele în vârstă care se deplasează cu greutate, mai ales ținând cont de distanța, uneori, mare, între cabinetul de vaccinare și cabinetul post-vaccinare unde aceste persoane trebuie să aștepte 15 minute.

De o săptămână, locurile în centrele de vaccinare din județul Cluj sunt epuizate, numărul de doze de vaccin fiind mai mic decât cererea.

Citește mai departe

ACTUALITATE

Horoscop săptămânal. Vezi aici cum va fi săptămâna 25-31 ianuarie și cine va avea succes și noroc

Publicat

Berbec

Este o săptămână în care vei duce multe lupte interioare, dar acestea îți vor da din nou lecții de viață. Ești copleșit de emoții și pus în situații dificile. Îți recomandăm să tratezi totul cu mult calm și răbdare.

Taur

Trebuie să îți faci timp să rezolvi o serie de probleme personale pe care le-ai tot amânat sau pe care nu ai vrut să le abordezi. Vrei să te relaxezi, dar nu faci nimic în acest sens.

Gemeni

Responsabilitatea și asumarea greșelilor nu sunt punctul tău forte, așa că trebuie să te gândești unde ai călcat strâmb în trecut, pentru că problemele de care fugeai acum te vor ajunge din urmă și de această dată nu vei scăpa.

Rac

Mari adevăruri ies la iveală în această săptămână. Fii cu capul pe umeri, tratează-i pe toți prietenii tăi cum trebuie și fii aproape de familie. Te sfătuim să fii cerebral în toate discuțiile și să îți asumi greșelile.

Leu

Îți dorești foarte mult să reiei o prietenie din trecut, dar orgoliul și neliniștea nu te lasă să faci alegeri potrivite. Totuși, trebuie să fii agil și să iei în calcul toate posibilitățile pentru că știm că leilor nu le place să fie păcăliți.

Fecioară

Fecioarele vor fi din ce în ce mai active, însă trebuie să fie și ele atente la cât de mult își suprasolicită organismul. Pauzele sunt binevenite și ocupațiile extra ar trebui să le ocupe timpul.

Balanță

Toată săptămâna vă chinuiți să rezolvați niște chestiuni extrem de importante și se poate spune că ajungeți, în sfârșit, la mal. Vă focalizați toată atenția pe familie și viața intimă.

Scorpion

Scorpionii află câteva lucruri pe care cei în care au avut încredere le-au spus despre ei pe la spate. Astfel, încep să se descotorosească de merele putrede și își reclădesc un imperiu.

Săgetător

Săgetătorii se liniștesc și încep să vadă lucrurile bune din viața lor. Totuși, ar trebui să vă apreciați mai mult prietenii și să vă dați seama de sacrificiile pe care le-au făcut ei pentru tine.

Capricorn

Consideri că îți merge bine pe toate planurile. Îți sugerăm să ai grijă la viața sentimentală pentru că alegerile anterioare pot să te facă să regreți ceea ce ai făcut și mai mult, poți să suferi dacă nu ești atent cum manageriezi viața de cuplu.

Vărsător

Vărsătorii sunt în lumea lor și au parte de multe momente frumoase. Își dau seama că într-adevăr iese soarele pe strada lor. Profitați și fiți fericiți. Pesimismul nu ar mai trebui să apară.

Pești

Nu ești în apele tale și te întristezi tot mai des pe parcursul săptămânii, deoarece nu față criticilor și problemelor cu care se confruntă cei din jurul tău. Trebuie să fii mai rațional, lucrurile se vor rezolva.

Karla Fanea

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate