Connect with us
"

EVENIMENT

VIDEO: Odată cu finalul săptâmânii apar și ,,șoferii de duminică”. Un clujean a luat-o pe interzis pentru că era înfometat

Publicat


Finalul săptâmânii a sosit, iar odată cu el au apărut și ,,șoferii de duminică”. Un clujean a ignorat în totalitate semnul de interzis de pe strada Napoca, din Universității, grăbindu-se după mâncare. 

După cum se observă și pe înregistrarea video, șoferul a virat de pe Universității pe Napoca și, imediat după manevră, acesta și-a pornit avariile (semnalul care pentru unii români înseamnă parcare gratis și ,,legală” unde vor ei) pentru a-și ridica mâncarea comandată. Virajul a fost și mai pericolos pentru persoanele din jur deoarece pietonii care urmau să traverseze aveau culoarea verde la semafor.

,,Degeaba i-am zis că e interzis. El voia neapărat să meargă să ridice mâncarea”, a scris șoferul care a surprins toată scena.

Foto / Video: Florin Baias / Soferi De Week-end CLUJ

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

TEASER EXCLUSIV: În bârlogul coronavirusului: Testele PCR

Publicat

În cursul zilei de mâine vom elucida misterul testelor pentru COVID-19, al testelor PCR. Până atunci vă invităm să citiți materialul nostru: FOTO EXCLUSIV. În bârlogul coronavirusului. Vizită într-un laborator în care se dau verdicte. Cum se face testarea PCR
Cluj24.ro va publica duminică la ora 12,00 un material video, realizat cu sprijinul Institutului Oncologic Cluj-Napoca, despre modalitatea de testare pentru depistarea noului coronavirus.
Teaser realizat de Ștefan Chețan.

Citește mai departe

EVENIMENT

Rafila: Numărul deceselor va crește, la fel și numărul cazurilor de la ATI

Publicat

Alexandru Rafila a vorbit la Digi24 despre numărul mare de cazuri raportate zilnic și atrage atenția că numărul de decese va crește, la fel și cel al cazurilor noi.

„Este o creștere evidentă, dar nu este o creștere rapidă. Este o creștere lentă a numărului de cazuri.

Sunt convins că dacă am face o curbă o să vedem că în această curbă are în continuare un caracter crescător, dar cred că numărul de cazuri în terapie intensivă și decesele vor crește în perioada următoare, pentru că acestea urmează unei acumulări mari de cazuri noi.

Am avut peste 1.000 de cazuri noi zilnic în ultimele două săptămâni și consecința acestei acumulări de cazuri numeroase va fi, după un anumit interval, creșterea numărului de decese și numărului de cazuri în secțiile de terapie intensivă.

Putem discuta și de variații zilnice foarte mici, dar îngrijorarea se îndreaptă către terapie intensivă”, declară Alexandru Rafila

Citește mai departe

EVENIMENT

Poziția TIFF despre evenimentul de aseară și, implicit, despre declarațiile lui Cristi Puiu

Publicat

Poziția TIFF referitoare la declarațiile regfizorului Cristi Puiu a fost exprimată de către Tudor Giurgiu. Acesta a spus că tot ceea ce s-a întâmplat la festival a fost conform legii. Mai mult, Giurgiu spune că măsurile de siguranță au fost „afișate și promovate” în interiorul festivalului. Tudor Giurgiu nu a făcut referire directă la discursul lui Cristi Puiu, dar a precizat că „respectăm și încurajăm libertatea de expresie, iar asta se reflectă pe deplin în istoria de 19 ani a TIFF-ului”.

„Am pus în practică toate măsurile necesare, impuse de lege – de la poziționarea scaunelor și reguli despre acces și distanțare, până la dezinfecție și purtarea măștii. Ne-am asigurat, totodată, că aceste măsuri sunt afișate și promovate. E important să învățăm să ne bucurăm de filme și de cultură, în general, în siguranță. Satisfacția noastră este faptul că publicul TIFF a înțeles și a adoptat această viziune, răsplătind eforturile echipei”, au declarat reprezentanții TIFF.

„În acest caz concret, purtarea măștii în fața publicului, la o distanță mare de primele scaune și având microfoane dezinfectate după fiecare intervenție, a fost lăsată la latitudinea vorbitorilor”, declară reprezentanții festivalului.

Citește mai departe

EVENIMENT

Medic din Câmpia Turzii: „Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși!”

Publicat

Doctorul Csergo Lehel, medic în Câmpia Turzii cunoscut pentru opiniile și bine fundamentate descrie un caz revoltător înregistrat la Câmpia Turzii: „Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși”, spune medicul.

Femeie cu puțin peste 50 de ani vine la Spital pentru acuze respiratorii. Vine cu Ambulanța, evident. În ultimii ani a trăit în Spania astfel că nu are asigurare nici medic de familie. Medicul de gardă ridică suspiciunea de Covid-19 și propune internarea. Dar pacienta refuză și pleacă acasă pe semnătură.

Peste 4 zile ajunge din nou la Spital, tot cu Ambulanța. Cu medic de data asta, deoarece obosește la cel mai mic efort, și când vorbește. Iar ea în loc să recunoască faptul că a greșit, ne minte. Spune că boala ei a apărut numai în ultimele 24 de ore.

În acest timp Internetul abundă de articole și comentarii despre cum nu există virusul, cât de toxice sunt măștile, despre cum se umflă numărul bolnavilor pentru bani europeni, despre cum mituiesc medicii familiile pentru a declara moartea de cauză Covid.

Nu mă deranjează comentariile analfabeților care nu sunt în stare să-și scrie corect nici propriul nume.
DAR MĂ DERANJEAZĂ ȘI MĂ DOARE CÂND POSTEAZĂ OAMENI PE CARE-I CUNOSC, PE CARE-I CONSIDERAM SERIOȘI ȘI CU PREGĂTIRE SOLIDĂ!
Este timpul să fac ordine în lista mea de prieteni. Este ușor cu “prietenii” de pe Facebook. Mai dureros cu cei din viața reală..”, declară medicul din Câmpia Turzii pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate