Connect with us

EVENIMENT

Veteranul Andrei Mureșan rămâne la „U” Cluj încă un sezon! „Mi-e dor de fotbal”, spune fundașul

Publicat


Universitatea Cluj a anunțat în cursul zilei de joi, 13 august, că fundașul Andrei Mureșan, originar din Turda, va continua să îmbrace tricoul alb-negru și în sezonul următor. Astfel, jucătorul în vârstă de 35 de ani a revenit asupra deciziei sale de a se retrage din activitatea sportivă. 

„Am ales sa ma întorc în primul rând pentru colectivul care este aici, la FC Universitatea Cluj. Acești oameni mi-au arătat iubire și la un astfel de lucru eu nu am cum să ramân indiferent.

În al doilea rând mi-e dor de fotbal, faptul că am stat fără fotbal mi-a arătat că aș fi făcut o greșeală mare, pe care cu siguranță o regretam mai târziu. Sper din suflet ca anul acesta să aducem echipa în prima ligă, atât pentru noi, cât și pentru suporteri” a declarat Andrei Mureșan, conform site-ului formației clujene.

De-a lungul carierei, Andrei Mureșan a obținut 3 titluri de campion, 2 cupe și o supercupă ale României, o cupă a Moldovei și a Azerbaidjanului.

Sursă foto: Facebook Universitatea Cluj

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

VIDEO gafă/ Când sportul nu e IT. Ionuț Stroe la Cluj: ,,Putem organiza evenimente care să pună România pe harta atletismului românesc”

Publicat

Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, aflat în vizită la Cluj pentru a vorbi despre a 73-a ediție a Campionatului Balcanic de Atletism pentru seniori, a făcut o afirmație pe care nici nu știm cum să o catalogăm. ,,Sunt încrezător că putem organiza în viitor numeroase evenimente care să pună România pe harta atletismului românesc”, a spus fostul IT-ist.

Citește și FOTO/ Cluj Arena găzduiește Campionatul Balcanic de atletism destinat seniorilor. Ministrul Sportului la Cluj: „Sunt încrezător că putem organiza în viitor numeroase evenimente care să pună România pe harta atletismului românesc”

Ministrul Sportului nu este la prima gafă pe care o face în mandatul său. Aflat într-o intervenție live de acasă la o televiziune din România în perioada stării de urgență, acesta a fost surprins în lenjerie intimă în momentul în care camera pe care îl filma a alunecat. Momentul poate fi văzut AICI.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Protest anti ,,școală în cușcă și cu botniță” în centrul Clujului. Se cântă ,,Hristos a Înviat” și ,,Veșnica pomenire”

Publicat

Un protest anti ,,școală în cușcă și cu botniță” are loc în aceste momente în centrul Clujului. Aproximativ 30 de persoane protestează împotriva obligativității purtării măștilor de protecție în unitățile de învățământ de către elevi. Potrivit primelor informații trimise de reporterul Cluj24, protestatarii nu au autorizație de la primărie, fiind legitimați de Jandarmerie. 

La protest participă și doi preoți care au inițiat o rugăciune în mijlocul străzii. Pe lângă rugăciuni, protestatarii au intonat și imnul de stat al României.

În aceste momente se cântă și ,,Hristos a Înviat” și ,,Veșnica Pomenire”.

UPDATE:

UPDATE 2:

Mesajul prin care au fost chemați oamenii la protest:

,,Pe 19 septembrie copiii noștri vor fi deja în cușcă și cu botniță.

Aceasta NU este educație liberă. Este o reeducare forțată a tinerelor generații. Reeducare de tip comunist sau nazist. Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele.
Acesta este noul program ȘCOALA ALTFEL: ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ!

Practic se reînființează ȘCOLILE DE CORECȚIE, unde copiii sunt tratați ca delincvenți minori.

Cum poți să înveți la materia ”Educație civică” despre drepturile și libertățile cetățenești când te afli într-o cușcă școlară?

Cum poți să înveți la Istorie despre Revoluția Franceză sau Declarația de Independență a SUA, când ai masca de figură, ca sclavii pe plantație?

Ce vor înțelege acești copii despre valorile libertății și dreptății, când ei vor fi îngrădiți îngrozitor, în timp ce le învață?

CEREM ANULAREA RESTRICȚIILOR ABERANTE ȘI A EDUCAȚIEI ONLINE!

Nu există studii sau probe științifice privind riscurile SarsCov2 asupra copiilor, nici privind transmiterea, nici privind efectele letale. Dimpotrivă, după 6 luni de așa zisă pandemie se constată că impactul Covid la copii este insignifiant.

AUTORITĂȚILE SĂ ARATE CARE E BAZA ȘTIINȚIFICĂ A RESTRICȚIILOR DIN ȘCOLI!

Autoritățile nu au nicio justificare medicală ca să închidă educația în cuști de plexiglas și să impună măști copiilor, 5-6 ore pe zi. Cele câteva cazuri grave de copii bolnavi, extrase din context și prezentate de presă, sunt manipulări ordinare.

PROFESORII SUNT EDUCATORI, NU GARDIENI DE LA ȘCOALA DE CORECȚIE!

Mișcarea și exercițiile cu mingea de la Educație Fizică nu transmit viruși, ci aduc sănătate. Părinții nu pot răspunde ca medici sau juriști pentru starea de sănătate a copiilor, pe baza unei declarații semnate. Ne opunem ferm acestui program de alienare și traumatizare a copiilor, pe care noi îl numim: ȘCOALA ALTFEL – ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ!

Gata cu mascarada! Opriți detenția din școli! Stop traumatizării și alienării copiilor!

VREM EDUCAȚIE LIBERĂ, NU REEDUCARE FORȚATĂ!”

Oamenii protestează în mai multe orașe din România, nu doar la Cluj-Napoca.

Reamintim faptul că au fost depistați nouă elevi și trei profesori cu COVID-19 în Cluj în prima săptămână de școală.

Citește și Nouă elevi și trei profesori infectați cu COVID la Cluj

Știre în curs de actualizare.

Reporter: Cristian LUNGU

Editor: Răzvan DAN

 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO/ Cluj Arena găzduiește Campionatul Balcanic de atletism destinat seniorilor. Ministrul Sportului la Cluj: „Sunt încrezător că putem organiza în viitor numeroase evenimente care să pună România pe harta atletismului românesc” 

Publicat

Cluj-Napoca găzduiește cea de a 73-a ediție a Campionatului Balcanic de Atletism pentru seniori, în perioada 19-20 septembrie. 300 de sportivi din 12 țări vor lua startul în cadrul competiției ce are loc pe Cluj Arena. Echipa României este reprezentată de 64 de atleți (24 la feminin și 36 la masculin), în frunte cu patru din cei cinci sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo Alin Firfirică (disc), Florentina Iusco (lungime), Claudia Bobocea (1500 m) și Daniela Stanciu (înălțime). Printre țările participante se numără Bulgaria, Ucraina, Armenia, Republica Moldova, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Macedonia, Turcia, Bosnia Herțegovina, România și Croația. 

În cadrul conferinței de presă din acestă dimineață, au participat doi invitați speciali: lordul Sebastian Coe, președintele World Athelics și Dobromir Karamarinov- președintele Asociației Balcanice a Federațiilor de Atletism, prim-vicepreședintele al European Atheltics, actualmente, președinte al acestui for. De asemenea, Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a venit la Cluj pentru a-i susține pe sportivii români.

Clujul va organiza Campionatele Europene pe echipe în 2021 și Campionatele Europene de Juniori U20 în 2023, anunță ministrul Sportului

„Mă bucur nespus că putem continua tradiția atletimului românesc. Mă bucur că oaspeți de onoare din afară ne onorează cu prezența și certifică faptul că în România putem organiza evenimente importante, relevante în raport cu ce se întâmplă în Europa și la nivel internațional în domeniul atletismului.

Sunt încrezător că putem organiza în viitor numeroase evenimente care să pună România pe harta atletismului românesc.  Aș vrea să subliniez că orașul Cluj  și-a câștigat statutul de capitală nedeclarată a sportului românesc, ca urmare a eforturilor pe care le fac să găzduiască aceste competiții, a eforturilor financiare de a susține federațiile care-și doresc să organizeze competițiile respective aici și a infrastructurii pe care o au.

Ne angajăm ferm să organizăm la Cluj, în primul rând, Campionatele Europene pe echipe în 2021, iar, în al doilea rând,  Campionatele Europene de Juniori U20 în 2023”, a concluzionat Ionuț Stroe.

Declarația Lordului Sebastian Coe, președintele Asociației Internaționale a Federațiilor de Atletism

„Vreau să salut cele 11 federații sportive din Balcani care au venit la Cluj-Napoca. Ei au arătat că sportul poate continua chiar și în aceste luni grele. Atleții au fost cei mai afectați de acestă pandemie și este de datoria noastră să-i readucem înapoi la antrenamente. Mulți dintre ei au reușit acest lucru. Ei se pregătesc pentru a deveni cei mai buni din lume și pentru a participa în competiții de anvergură. S-ar putea să fie foarte puține evenimente care să aducă împreună 11 țări care să participe la o competiție regională.

Vreau să mulțumesc domnului ministru Stroe care a reușit să vină la Cluj. Știu că este foarte ocupat, fiindcă și eu am fost Ministru al Sportului pentru o scurtă perioadă”, a declarat Lord Sebastian Coe, președintele Asociației Internaționale a Federațiilor de Atletism și membru al Comitetului Internațional Olimpic.

De-a lungul carierei sportive, britanicul a cucerit o medalie de aur la 1500 de metri și una de argint de la 800 de metri la Jocurile Olimpice de la Moscova (1980). Aceeași performanță a repetat-o și la Jocurile Olimpice din Los Angeles (1984).

 

Citește mai departe

EDUCATIE

Nouă elevi și trei profesori infectați cu COVID la Cluj

Publicat

Nouă elevi și trei profesori de la școli din județul Cluj sunt infectați cu COVID – 19 după prima săptămâna de la începutul noului an școlar.

Potrivit prefectului Mircea Abrudean elevii și profesorii confirmați pozitiv sunt internați în spital. DSP Cluj a declanșat anchete epidemiologice în toate cazurile.

Totalul cazurilor de COVID-19 la nivel național a ajuns la 111.550, în timp ce în județul Cluj au fost confirmate pozitiv 2800 de persoane de la începutul pandemiei.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate