Connect with us

EVENIMENT

Sabău („U” Cluj), înaintea meciului cu Oțelul: E o echipă organizată. Trebuie să fim concentrați, să evităm fazele FIXE

Publicat


Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj

Universitatea Cluj va întâlni pe Oțelul Galați, vineri de la 21.00 pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal. Antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a prefațat partida.

„Oțelul are acea omogenitate, acea stare de spirit. Din ce am văzut, fiecare jucător dă totul în teren, aleargă foarte mult. E o echipă organizată. E important ca noi să luăm cele trei puncte. Vreau să îi vad mulțumiți și fericiți pe fanii noștri, iar noi să ne continuăm parcursul bun și să rămânem acolo pe primul loc.

Sabău („U” Cluj), înaintea meciului cu Oțelul: E o echipă organizată. Trebuie să fim concentrați, să evităm fazele FIXE

Gazonul și-a revenit foarte bine. E important ca terenul să fie bun, să putem pasa, să avem încredere în ceea ce pregătim, acel joc rapid, cu una sau două atingeri. Să știm când trebuie să avem posesia, când să schimbăm direcția, să știm exact cum abordează ei în momentul în care avem noi mingea. De multe ori, fac pressing sus, uneori se retrag, sunt foarte agresivi când te prind cu spatele la poartă și acolo trebuie să nu riscăm. Să ne luăm măsuri atunci când avem mingea, să nu rămânem descoperiți, cum spun eu acel marcaj preventiv, în cazul în care se pierde mingea.

Trebuie să fim concentrați, să evităm fazele fixe că și acolo sunt destul de periculoși și să acordăm o oarecare atenție unor jucători, lui Cisotti, de exemplu, pe care îl consider unul din cei mai buni mijlocași din campionatul nostru. E un jucător foarte dinamic, apare și la finalizare, face și faza defensivă foarte bine. Jucătorii mei de valoare trebuie să joace la nivelul lor, așa cum au făcut-o la meciurile importante, când au arătat calitate. Dacă joacă la nivelul lor, noi vom câștiga jocul. Dacă ei sunt așa cum trebuie, nu vom avea probleme. Trebuie să își asume, au făcut-o de multe ori și așa trebuie și la acest joc, nu cu teamă și emoții“, a analizat Ioan Ovidiu Sabău.

Despre lot

„Lucas e suspendat, în rest nu avem probleme de lot. Să vedem cum vor veni și cei de la echipele naționale. Și Artur (Miranyan – n.n.) și Rață au făcut astăzi primul antrenament. Alex Chipciu va veni diseară. Ceilalți doi jucători, Blănuță și Silaghi, în această dimineață au sosit, dar ceilalți s-au antrenat bine”, a mai spus Sabău.

Sursa: FCUCluj



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

CULTURA

TiMAF dă startul celei de-a 14-a ediții la Cluj! Un festival care aduce împreună muzica, artele și comunitatea

Publicat

timaf

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) revine cu cea de-a 14-a ediție, în perioada 18 octombrie – 15 noiembrie. De-a lungul anilor, TiMAF a devenit un punct de referință pentru evenimentele culturale din Cluj-Napoca, atrăgând un public divers și oferind experiențe artistice unice, menite să inspire și să creeze conexiuni între participanți și artă.

TiMAF 2024 promite o ediție de neuitat, cu o ofertă bogată de activități care acoperă o gamă variată de interese, de la muzică și arte vizuale, până la workshop-uri creative, activități recreative și momente de relaxare. În acest an, festivalul se extinde pentru a include și mai multe experiențe interactive, creând un spațiu deschis pentru toți cei care doresc să exploreze și să se bucure de artă.

Programul festivalului

Evenimentele de neratat din cadrul ediției de anul acesta includ:

Concert de orgă susținut de renumita organistă Csengeri Kostyak Zsuzsa, pe 31 octombrie, începând cu ora 19:00, la impresionanta Biserică Romano – Catolică ”Sfântul Mihail”. Acest concert reprezinta o fuziune între arhitectura gotică a bisericii și sunetele profunde ale orgii, oferind o experiență auditivă și vizuală aparte.

Concerte live cu Be Right Band și Timothy Kross la Picnic – autumn edition, între 19 și 20 octombrie, unde muzica de calitate va crea fundalul perfect pentru o după-amiază relaxantă în aer liber. Celebram toamna în mijlocul naturii, cu acorduri muzicale și momente de bucurie, în parcul Feroviarilor.

Slow Down – curs de yoga și tehnici de respirație, este o invitație la o pauză de la ritmul alert al vieții cotidiene și de a te reconecta cu tine însuți prin yoga și tehnici de mindfulness. Evenimentul are loc pe 27 octombrie, la  Timless Spa, și este destinat atât începătorilor, cât și practicanților experimentați, oferind o oază de liniște și echilibru în mijlocul agitației urbane.

TiMAF pentru copii

TiMAF kids – Aventura si distractie la Colo Colo, unde cei mici vor avea șansa să se implice în jocuri interactive și activități de creație. Pe  26 si 27 octombrie, Colo Colo va deveni un loc plin de râsete și creativitate, unde copiii își pot descoperi talentele și imaginația.
Tango del Amor,  pe 9 noiembrie, un eveniment elegant pentru iubitorii acestui dans captivant. Pasiunea, energia și mișcările grațioase ale dansatorilor vor transforma scena Cercului Militar,  într-una plină de emoție, oferindu-le tuturor șansa de a se bucura de frumusețea Tango-ului.
Taste – a wine experience, pe 25 octombrie, la Visuin,  un eveniment care aduce în prim-plan cultura vinurilor locale, oferind participanților ocazia de a descoperi și savura vinuri selecte într-o atmosferă relaxată. Experiența va fi completată de prezentări ale tainelor degustării și alegerii vinurilor.

Bătălia dansurilor

TiMAF Dance Battle, o competiție ce va avea loc pe 23 octombrie si care e pentru toate vârstele, un eveniment care va aduce în față cei mai talentați dansatori din comunitatea locală, într-o competiție plină de energie și creativitate.
Workshop-uri de lumânări parfumate și ceramică,intre 9 si 10 noiembrie, la noua locație Edisson Jazz Cluj,  unde participanții vor avea șansa să creeze obiecte unice de artizanat. Aceste ateliere oferă o oportunitate de relaxare prin activități manuale și de explorare a creativității.

Experiențe de ascultare hi-fi la MuFA, unde iubitorii de sunet de calitate vor putea experimenta ascultarea la cel mai înalt nivel tehnic, într-un spațiu dedicat muzicii. Această experiență este o sărbătoare pentru cei care apreciază nu doar muzica, ci și rafinamentul tehnologic în redarea ei.

Mindfulness și tehnici împotriva anxietății de performanță, un eveniment destinat tuturor celor care își doresc să învețe cum să gestioneze emoțiile și presiunea, fie că sunt artiști, sportivi sau oameni care se confruntă cu stresul în viața de zi cu zi. Acest workshop va oferi soluții practice pentru dezvoltarea unui mindset sănătos și echilibrat.

Catalizator al schimburilor culturale

TiMAF continuă să fie un catalizator al schimburilor culturale și al experiențelor memorabile, creând o punte între tradițional și modern, între artele clasice și cele contemporane.

Ediția din acest an aduce împreună o comunitate vibrantă de artiști și participanți, într-un spațiu deschis creativității. Clujenii sunt invitatii să ia parte la toate aceste evenimente deosebite și să descopere experiența TiMAF!

Ediția a XIV-a de TiMAF este realizată cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca.

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Danciu (Cluj24): Opoziția încearcă construirea unui moment emoțional, un front anti-PSD în jurul lui Nicușor Dan

Publicat

Nicușor

Jurnalistul Florin Danciu de la Cluj24 a declarat, joi, la Prima News, că opoziția încearcă construirea unui moment emotional și crearea unui front anti-PSD în jurul lui Nicușor Dan.

”Ciolacu are o atitudine condescendentă față de PNL. PNL e cu fundul în două luntri, e la guvernare cu PSD, dar și în opoziție. Începe să se coaguleze în jurul lui Nicușor Dan un fel de pol de dreapta. Se încearcă de către opoziție construirea unui moment emoțional, astfel încât să se creeze un front anti-PSD.

A fost povestea cu candidatura lui Iohannis, acum e povestea cu Pasajul Unirii din București.

PSD a reacționat destul de bine, ei știu că referendumul propus de Nicușor Dan nu are nicio valoare decât electorală.

A fost referendum cu 300 de parlamentari și Parlament unicameral, s-a respectat? Nu”, a spus Danciu.

PSD simte că poate da președintele României

Potrivit acestuia, după 35 de ani PSD e tot acolo la circa 30%, problemele fiind pe dreapta eșichierului politic.

”PSD simte acum că, după Ion Iliescu, poate să dea un președinte al României. PSD e securizat, scopul fiind să-și protejeze candidatul la președinție să intre în turul 2 fără situații conflictuale și fără mobilizarea electoratului dreptei, de aceea nu răspund la provocări.

Dacă în turul 2 ajunge un reprezentant al dreptei – Ciucă, Orban sau Lasconi, nu Simion, atunci se poate face o coaliție de dreapta împotriva PSD”, a explicat jurnalistul Cluj24.

Danciu susține că problema fundamentală este ca musai să intre în turul 2 un lider de dreapta, ca să-l învingă pe Marcel Ciolacu.

 

 

Citește mai departe

CULTURA

VIDEO FOTO. Expoziție caritabilă la Cluj ,,Mâini pentru îngeri” în ajutorul copiilor bolnavi.Bani pentru Centrul ”Sf. Hristofor”

Publicat

îngeri

Asociația ,,Sfântul Nectarie” Cluj în colaborare cu Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români-Filiala Cluj-Napoca (ASCOR Cluj-Napoca), a organizat în perioada 10-17 octombrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca expoziția caritabilă ,,Mâini pentru îngeri”. Acest proiect are ca scop strângerea de fonduri necesare pentru finalizarea Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice ,,Sfântul Hristofor” din localitatea Sânnicoară.

Scopurile nobile adună oamenii buni împreună

La vernisaj au participat peste 150 de persoane, iar printre acestea s-au numărat mitropolitul Clujului, IPS Andrei, episcopul Benedict Bistrițeanul, dar și numeroși oameni de cultură, clerici și teologi.

Mitropolitu a vorbit despre importanța cinstirii icoanelor, iar despre semnificația și importanța evenimentului au vorbit episcopul Benedict și părintele Ioan Bizău. Programul a inclus și momente artistice muzicale de către Grupul vocal ,,Synavlia” din Cluj-Napoca și de interpreta de muzică populară Alina Ceuca.

Gesturi  pentru un scop mare

Doctor în arte plastice, maica Sofia declară că ,,inițiativa a pornit de la dorința artiștilor plastici, în principal clujeni, care au dorit să ajute Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice <<Sfântul Hristofor>>, donând lucrări personale”.

Astfel a apărut si numele expoziției ,,Mâini pentru îngeri”, deoarece, prin jertfa mâinilor artiștilor, s-a putut realiza această expoziție în care au fost prezentate peste 80 de icoane pictate pe lemn și pe fragmente de frescă executate conform tradiției bizantine, de icoane pictate pe sticlă, sculptură de lemn, pictură pe textile, desen grafic.

Cei prezenți au donat sau au achiziționat lucrări ale artiștilor.

,,Oamenii s-au sensibilizat și au fost foarte bucuroși că au putut face o faptă bună”, a declarat maica Sofia.

Un proiect ambițios: Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice ,,Sfântul Hristofor”

Centrul de Îngrijiri Pediatrice ,,Sfântul Hristofor” este primul centru din România care oferă asistență gratuită și complexă copiilor a căror supraviețuire este incertă. În prezent, centrul se află încă în stadiul de construire. Se lucrează intens la instalațiile electrice și sanitare și montarea tâmplăriei PVC.

Tot ce s-a realizat până acum a fost strict din fonduri private și din donații.

Noul centru ar trebui inaugurat anul următor, iar pentru ca acest obiectiv să poată fi realizat trebuie făcute eforturi în continuare astfel încât să poată fi oferită o șansă la viață copiilor suferinzi.

Alexandru-Ionuț Mocan 

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

Compania de Apă Someș majorează salariile angajaților în medie cu 1.000 de lei. De ce? Pentru că poate

Publicat

De

Compania de Apă Someș SA a solicitat Consiliului Județean Cluj aprobare să majoreze salariile angajaților cu circa 11% anul acesta, după ce luna trecută a majorat prețul la apă potabilă și la canalizare.

Compania de Apă Someș SA a înaintat în ședința Consiliului Județean Cluj, din data de 17 octombrie, solicitarea de rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2024. Societatea dorește majorarea salariilor angajaților cu circa 11%, cheltuielile cu personalul crescând cu 4.733.000 lei anul acesta.

Salariul mediu lunar ajunge la 7.474 lei

Potrivit referatului de aprobare a proiectului, majorarea va duce la creșterea câștigului mediu lunar/ salariat de la 6.500 de lei, cât era la sfârșitul anului 2023, la 7.474 de lei.

După cum a explicat directorul CA Someș, Călin Neamțu (foto centru), creșterea a fost posibilă datorită exceptării de la aplicarea dispozițiilor art. 73, alin. 1 lit. a) din Legea bugetului de stat pe anul 2024, printr-un memorandum aprobat în luna mai a acestui an.

Schimb de replici în ședința Consiliului Județean Cluj

În cadrul dezbaterilor, consilierii județeni și președintele Alin Tișe au solicitat clarificări suplimentare legate de justificarea majorării salariilor și distribuția acesteia în rândul angajaților. Redăm în continuare dialogul din forul administrativ județean purtat între reprezentantul companiei și aleși:

Ionuț Florea, consilier județean USR: De ce se solicită această majorare de salarii?

Călin Neamțu, directorul Companiei de Apă Someșul SA: După cum știți, în noiembrie anul trecut, dacă nu mă înșel, a fost introdusă Legea 296 de reducere a cheltuielilor bugetare și în câteva dintre articole, a făcut referire și la activitatea operatorilor de apă din România. Pe lângă asta, Legea bugetului și ordonanța 26 de creștere a eficienței financiare ne obligă să respectăm niște indicatori, iar în Legea bugetului era prevăzut pentru anul acesta creșteri doar de 6%, cât este dat de către statistică.

În aceeași lege, 296, se face referire și la faptul că există posibilitatea modificării acestor articole printr-un memorandum pe care Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, cu care Compania are semnat contract pentru prestația serviciului în județul Cluj și Sălaj, îl poate adopta pentru scutirea din aceste articole ale Legii 296. În acest sens, am făcut un material pe care ADI l-a depus, iar recent am primit acceptul de la Ministerul Dezvoltării și de la Ministerul de Finanțe prin care ni s-a comunicat că putem excepta articolul din Legea bugetului.

Alin Tișe, președintele CJ Cluj: Colegul vă întreabă cum justificați această mărire de salarii, nu care a fost procedura.

„Am primit aviz de la Minister”

Călin Neamțu: Prin faptul că am primit acest aviz de la Ministerul de Finanțe de a nu respecta Legea bugetului.

Alin Tișe: Asta nu e bine.

Călin Neamțu: Este un articol, 73, alineatul 1, în care spune exact ceea ce vă spun eu acolo.

Alin Tișe: Deci pentru că nu sunteți ținuți de restricțiile de lege? Poate că justificarea este că salariile erau prea mici, ce nu înțelegeți?

Călin Neamțu: Da, acesta este unu dintre motive.

Alin Tișe: Poate sunt și alte cauze, care țin de numărul de angajați, dar, pe fond, are dreptate domnul director, că salariile erau prea mici.

Creștere de circa 11% a salariilor într-un an

Ionuț Florea: Cu cât se mărește, procentual?

Călin Neamțu: Cu 10-11 la sută pe an. Acum este o creștere de încă 5 la sută.

Ionuț Florea: Și cum se va face distribuirea pe poziții, va crește mai mult la management sau la cei din TESA?

Călin Neamțu: Creșterile se vor face conform rapoartelor de eficiență anuală, așa cum am procedat și până acum.

Alin Tișe: Concret? De exemplu cel care este instalator, nu știu, la stația de la Gilău versus cel de la stația de la Dej.

Călin Neamțu: Nu are nicio legătură una cu altă. Ei au niște evaluări de eficiență făcute de șefii lor și în baza acestora. Salariile vor crește la toți, dar poate să fie la unii zero, dacă nu și-au atins indicatorii de performanță și la altul sută la sută.

Apel pentru salarii mai mari pentru angajații din teren

Ionuț Florea: (…) Cred că ar trebui să se vadă în vedere aceste creșteri a cei care lucrează efectiv în teren și care duc greul în ceea ce înseamnă activitatea dumneavoastră.

Călin Neamțu: În medie, este o creștere de 1.000 de lei.

Ionuț Florea: Mă gândesc că în aceste poziții este o nevoie mai mare și în a atrage personal, pentru că pentru un job de birou cu 10.000 de lei salariu nu cred că aveți dificultate, dar să angajezi pe cineva care să lucreze efectiv în canalele propriu-zise poate fi dificil. Deci, aș propune creșterea să meargă spre acele posturi care au munca mai grea.

Călin Neamțu: Tocmai de aceea vrem să facem această creștere, pentru a-i ajuta pe cei care au salariile mai mici, dar ținând cont de Legea bugetului, nu ne-am putut permite mai mult de atât.

„Am făcut o primă majorare”

Alin Tișe: O să îmi spuneți că șefii o să accepte să nu primească și ei majorare și numai cei care sunt pe teren? Asta nu o cred.

Călin Neamțu: Asta lăsați-mă pe mine să o stabilesc, vă rog frumos. Ei au primit o tranșă. De fapt toată lumea a primit o tranșă la 1 septembrie, când am făcut o primă majorare, în baza Legii bugetului. Dar, acum, dacă ni se poate permite o majorare, atunci mai facem încă o creștere de salarii.

Alin Tișe: De principiu, sunt de acord și eu că există o categorie mare de angajați care are salarii mult prea mici raportat la ce avem astăzi ca și cheltuieli. În mod evident, nu putem ține pasul cu aceste majorări, dar partea acesta ce ține de noi ca instituție, să o acceptăm, să le dăm oamenilor posibilitatea să crească salariile, ținând cont de aceste criterii de performanță.

Amintim că, de la 1 septembrie, Compania de Apă Someș SA a majorat tarifele pentru apa potabilă și pentru canalizare cu 9%.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax