Connect with us

EVENIMENT

Persoană lovită de tren la Cluj, la ieșire din Huedin

Publicat


tren 2

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, o persoană a fost lovită de tren, vineri seara, la ieșire din Huedin spre Poieni.

Vom reveni cu amănunte.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO. Tamara a fugit de război cu cei doi nepoți gemeni. Aniversarea unui an de la naștere, la Cluj. Тамара втекла з війни

Publicat

De

tamara

Asociația Cluj24 și Fundația Comunitară Cluj, cu sprijinul OXFAM, lansează de la 1 iunie campania ”Cluj pentru Ucraina”, al cărei scop este prezentarea refugiaților ucraineni stabiliți în județul nostru prin articole în limbile română și ucraineană.

Tamara a locuit o viață în orașul Boryspil din Ucraina, iar la cei 59 de ani a fost nevoită să fugă din calea bombardamentelor cu soțul Igor, fiica Katya și cei doi nepoți gemeni, Mihail și Daniel.

Familia a ajuns la Cluj, unde micuții au aniversat în 10 iunie un an de la naștere.

”Pe 24 februarie, dimineața, ne-am trezit de la o explozie care a avut loc la Boryspil. Ne-am adunat toate lucrurile, ne-am gândit să mergem la muncă. Am decis să retragem toți banii, dar nu am ieșit.

tamara

Apoi ne-am dat seama că trebuie, totuși, să plecăm din țară, dar fiica mea Katya nu credea că este o idee bună. Am plecat, totuși, și am stat 5 zile la casa de la țară până când o rachetă a lovit la 3 km distanță. Acest incident ne-a determinat să ne hotărâm să mergem în România”, a povestit Tamara.

Au dormit în sala de sport a unei școli

Aceasta a plecat împreună cu toată familia la Hmelnițki, unde au petrecut noaptea, după care au ajuns la Cernăuți, unde au dormit într-o sală de sport a unei școli.

”Am ajuns la granița cu România cu cei doi copii mici iar de acolo am ajuns la Cluj-Napoca. Oameni au fost foarte amabili, le mulțumesc foarte mult pentru tot ce au făcut pentru noi. Sperăm că războiul se va termina cât mai repede”, a mai spus Tamara.

Aceata plănuiește să se întoarcă, acasă. în Ucraina, nu să rămână la Cluj.

*** *** *** *** *** *** ***

Тамара втекла з війни з онуками-близнюками. Річний ювілей від дня іх народження в Клужі

Тамара жила в українському місті Бориспіль і у віці 59 років змушена була тікати від вибухів разом із чоловіком Ігорем, дочкою Катею та онуками-близнюками, Михайлом і Данилом.

Сім’я приїхала в Клуж, де малеча відсвяткувала свій день народження 10 червня, через рік після народження.

«Вранці 24 лютого ми прокинулися від вибуху в Борисполі. Зібрали все, подумали йти на роботу. Ми вирішили зняти всі гроші, але не вийшли.

Тоді ми зрозуміли, що нам все одно треба виїхати з країни, але моя донька Катя не вважала це гарною ідеєю. Але ми поїхали і залишилися на дачі 5 днів, поки ракета не вдарила за 3 км. Цей випадок визначив, що ми вирішили поїхати до Румунії», – розповіла Тамара.

Вони спали в шкільному спортзалі

З сім’єю поїхала до Хмельницького, де переночували, а потім до Чернівців, де спали в шкільному спортзалі.

«Я прибула на кордон з Румунією з двома маленькими дітьми, а звідти прибули до Клуж-Напоки. Люди були дуже добрі, дуже дякую вам за все, що ви для нас зробили. Сподіваємося, що війна закінчиться якнайшвидше», – додала Тамара.

Вона планує повернутися додому, в Україні, не залишатися в Клужі.

(Un proiect al Asociației Cluj24 și Fundației Comunitare Cluj, susținut de OXFAM).

Citește mai departe

CULTURA

Ce să faci în weekend la Cluj. 16 evenimente. Nu rata DISTRACȚIILE din primul sfârșit de săptămână al lunii IULIE

Publicat

woman g519a02a2a 640

Acum că a venit vara, evenimentele sunt în floare. Ți-am pregătit o listă cu 16 modalități în care îți poți petrece timpul în primul weekend al lunii iulie.

Vineri, 1 iulie

1. Seri de film, Iulius Parc, 21:30-23:30

În serile de vineri, începând cu ora 21:30, Movie Nights aprinde ecranul gigant, unde vei avea prilejul de a vedea comedii savuroase, povești dramatice și suspans la cote maxime.

Accesul este gratuit.

290195371 10159921120600813 9036833441807492940 n

2. Concert de operă, Piața Unirii, 21:00

Prezentat de Opera Națională Română Cluj-Napoca și dirijorul invitat Cristian Spătaru, concertul 𝑳𝒂 𝑵𝒆𝒈𝒓𝒂 𝑵𝒐𝒄𝒉𝒆 prezintă un repertoriu de arii și cântece autentic hispanice, pe partituri îndrăgite de publicul larg, precum: La Cucaracha, Vaya con Dios, Granada, Volver și multe altele.

În interpretarea tenorilor Hector Lopez, Eusebiu Huțan, Cristian Mogoșan și a baritonului Florin Estefan, apreciați soliști de renume internațional și veritabili mariachi, acompaniați de orchestra Operei Naționale Române Cluj-Napoca, La Negra Noche va aduce spiritul latino-american pe scena Opera Aperta. Doar în această seară, muzica va purta spectactorii din Piața Unirii în atmosfera serilor calde și pline de veselie din Mexico City.

Concertul La Negra Noche va fi condus cu „nerv și pasiune” de dirijorul invitat Cristian Spătaru, intrat în vizorul publicului după ce a obținut premiul pentru „Cel mai bun dirijor român”, câștigat la Concursul Internațional de Dirijori din București.

Originar din Republica Moldova, el și-a început studiile la Academia de Muzică din Chișinău. La 21 de ani pleacă la Viena, la Universitatea de Muzică și Arte, clasa lui Michael Jarrell, iar în 2016 începe studiile de dirijat orchestră cu Mark Stringer și dirijat coral cu Alois Glassner în cadrul aceleași instituţii. A compus aproape 100 de lucrări de diverse genuri muzicale, care au fost interpretate în săli importante din Viena.

Intrarea la concertul „La Negra Noche” este liberă.

Opera Aperta este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

3. Muzică sacră: Cvartetul de coarde Sepsi Art Quartet, Biserica Piaristă (Sfântu-Gheorghe)

Asociația EGYHÁZZENE – KOLOZSVÁR | Muzica Sacră Cluj organizează stagiunea concertelor de vară KlausenMusik 2022. Aceste concerte vor avea loc pe parcursul lunilor iulie și august în fiecare luni și vineri seara de la ora 19.

În zilele de luni la Biserica Sf. Mihail și Biserica Lutherană (Pietati) în mod alternativ, având în focus cele două orgi recent restaurate, iar în zilele de vineri la Biserica Sfânta Treime (Piaristă) din Cluj-Napoca pentru muzică de cameră.

Prin urmare, vineri, 1 iulie, la Biserica Piaristă, va concerta Cvartetul de coarde Sepsi Art Quartet.

kmn2019 20190823 1910 ruzitska 150 1222006 szcst

4. Booha, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, 20:00

Pentru prima dată în ultimii 3 ani, Booha revine la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca pentru petrecerea tradiție dinaintea festivalului Electric Castle.

Muzica groovy și melodic house va fi asigurată de Gemini Brothers, Sixtee Seconds și Miu. Biletele se achiziționează de aici.

Accesul e permis doar persoanelor peste 18 ani.

290015370 5896473370381807 1740418907115152795 n

5. Yoga pentru deschiderea șoldurilor cu Timea, Magic Yoga – Joy Studio, 18:30-20:00

După multe ore petrecute pe scaunul de la birou, în mașină sau la școală, poți remarca ușor senzațiile neplăcute de tensiune, de apăsare în zona șoldurilor, care poate se extind până în partea inferioară a spatelui și a picioarelor.

Vestea bună e că yoga te ajută.

Practica regulată a secvențelor bazate pe deschiderea șoldurilor, scade rigiditatea, înlătură durerile și tensiunile, evaporă emoțiile negative, aduce mobilitate și flexibilitate acestei zone.

Rezervă-ți locul pe saltea:

Prețuri:

 • Drop-in 1 clasă: 50 lei
 • Abonament 5 clase: 230 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 330 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 440 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase online:

 • Drop-in 1 clasă: 29 Ron
 • 3 clase: 80 Ron

Plata:

 • Revolut: 0745 818 852
 • Direct la studio

284830236 165568612612445 4928453061529726267 n

6. Teatru în vreme de război, premieră Teatrul Naţional Cluj-Napoca, 19:00

Vineri seara va avea loc premiera „Teatru în vreme de război”, un spectacol-lectură după texte de Natalia Vorojbit, Tetiana Kițenko, Natalia Blok, în regia lui Ionuț Caras.

Pasha Fedotov va încânta publicul cu muzica live. Distribuția e după cum urmează:

 • Adriana Băilescu
 • Diana Ioana Licu
 • Matei Rotaru

Biletele se pot achiziționa aici.

290785103 1724353824575006 8887078868853096530 n

Sâmbătă, 2 iulie

1. Pistil – garden share & sale, Strada Fericirii 12, 12:00

Share your Closet și Comunitatea de Plante se întâlnesc în curtea Căminului Subcultural pentru un garden share de haine și schimb de plante.

„Haideți cu sacoșa după voi cât să încapă straie și pui de flori, iar noi vă așteptam cu drinkuri, prosecco, bere și limonadă. Iar spre seară cu petrecerea aniversară de 3 ani de MMNW„, spun organizatorii.

Aceștia nu pot oferi standere pentru cei care vor expune haine, dar vor exista zone disponibile. Pentru înscrieri, e necesară trimiterea unui mesaj pe telefon sau Whatsapp cu numele complet și textul „Share your closet” la numărul de telefon 0770 22 15 89.

287655627 5273581226036120 5547099183523442989 n

2. 3 ani de MMNW, Strada Fericirii 12, 15:00-23:00

Make Music Not War (producție muzicală independentă din Cluj) a făcut 3 ani în aprilie, iar membrii echipei vor da o petrecere pentru a marca momentul.

„Pe scurt: O să fie’n curte la cămin, o să fie cu toată familia, cu soare, cu multă muzică, cu activități pe zi și proiecții pe seară. Cu limonadă, bere și probabil și ceva mâncare sănătoasă ca’n fiecare an… dar oricum, mai vedem pe parcurs”, spun organizatorii.

287277517 438509594944816 6659494590182760540 n

3. T Ǝ C H N O – 31000 ϟ ( MIND) Rooftop & Afterparty

Iubitorii de muzică techno și rave-uri sunt așteptați la Novis Plaza pentru o petrecere „vibrațională”. Evenimentul va începe la 17:00 pe acoperiș, unde participanții se vor bucura de o vedere deosebită a Clujului, cu băuturi reci și ritmuri groovy.

De la miezul nopții, petrecerea se mută jos, unde se va continua până la răsărit.

289472726 873689527356682 3914186365750207592 n

4. Luxuria, un spectacol-senzație, Piața Unirii, 21:00

Suspans, intrigă, dragoste, scandal, cam așa ar putea fi descris în câteva cuvinte-cheie noul spectacol-senzație semnat de Barcelona Flamenco Ballet. Inovator și versatil, cu fragmente teatrale și elemente de flamenco tradițional și modern, jazz și balet, spectacolul 𝑳𝒖𝒙𝒖𝒓𝒊𝒂 spune povestea unui artist carismatic, care își întâlnește marea dragoste și cele mai intime și intense emoții odată cu aceasta.

Prin stilul inovator de flamenco pe care trupa barceloneză îl imprimă spectacolului, publicul simte intensitatea, pasiunea și tragedia poveștii pe măsură ce protagonistul principal este acaparat de îndoială, mândrie, disperare și, în final, de singurătate. Simbioza fascinantă dintre stilurile muzicale, de la muzica clasică, flamenco tradițional până la jazz, creează o ambianță plină de seducție și tragism în același timp, într-un spectacol greu de uitat, ce tratează teme profund intime și mereu actuale.

Barcelona Flamenco Ballet este condus de David Gutiérrez și Paula Reyes, doi regizori, coregrafi și dansatori principali ai grupului. În Luxuria, cei doi sunt acompaniați de interpretul Joel de Pepa și chitaristul Jordi Centeno.

Regia spectacolului aparține coregrafului David Gutiérrez, considerat drept unul dintre cei mai talentați artiști flamenco ai Spaniei și liderul flamenco-ului modern. Călătoria lui în lumea dansului a început la 4 ani, în Catalonia, și, foarte curând, acest copil-minune al flamenco-ului câștiga titlul de „Cel mai bun dansator solo de flamenco” la Gibraltar Stage Dance Festival.

Intrarea este liberă.

Opera Aperta este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

288313617 5380559768633486 2332334023476247566 n

5. Discoteca ’80, BT Arena, 19:00-00:00

Saragossa Band, Lian Ross, Ivana Spagna, Afric Simone, Kaoma, Mauro Și Francesco Napoli vor concerta la Discoteca ’80 Cluj sâmbătă, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca.

Dacă îți e dor de muzica anilor ’80, ai găsit evenimentul perfect pentru tine. Biletele se pot achiziționa online, pe discoteca80.ro și pe iabilet.ro.

275002420 1094031454501418 4866150309064780024 n

6. Spectacol de păpuși cu AnimaART, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, 12:00

La spectacolul de păpuși „Muzeul ultimului PET”, cu AnimaART, joacă păpușile realizate în cadrul atelierelor de creație din 30 iunie și 1 iulie cu Alexandra Mureșan.

 • regia și scenariul: Dana Bonțidean
 • scenografia: Leonard Vartic
 • distribuția: Enikö Tokacs, Ruxandra Purdea, Lucian Rad, Leonard Viziteu

Intrarea este liberă

„Teatrul de păpuși are menirea de a stimula și cultiva copiilor fantezia, creativitatea și bucuria jocului. Arta mânuirii și teatrul de animație sunt expresii complexe și complete, iar mijloacele teatrului de păpuși sunt infinite. Păpușa – elementul primordial – crează jocul și dictează regulile.

Teatrul de păpuși este una dintre cele mai vechi forme de a spune povești și de a bucura publicul. Pretutindeni în lume, prin tehnici diferite de mânuire, actorii păpușari au fascinat, au hrănit imaginația și au deschis inimile copiilor și adulților deopotrivă”, a spus Dana Bonțidean, referitor la scopul teatrului de păpuși.

AnimaART este o asociație non-profit din Cluj-Napoca a cărei activitate constă în producții teatrale pentru copii și adulți, utilizând specificul teatrului de animație și arta mânuirii păpușii. Sunt dedicați promovării diverselor forme de educație culturală și activităților suport pentru interpretare artistică, elaborând proiecte naționale și internaționale.

Rocada Artelor este un festival anual, organizat de Asociația ROCADE, în parteneriat cultural cu Muzeul de Artă Cluj-Napoca și Radio Cluj, ce se bazează pe ideea complementarității expresiilor artistice, indiferent de forma de manifestare. Încadrate de o expoziție de artă plastică, au loc o suită de evenimente-atelier din zone artistice diferite provocate la dialog.

289023387 169803972128485 7477955232223589198 n

7. Dance Romania 2022, Iulius Parc Cluj-Napoca, 13:00

Center for Peace and Violence Prevention (CPVP) invită clujenii la dans.

Dance Romania e un eveniment intercultural umanitar care are scopul de a promova și celebra diversitatea din România, creând un spațiu sigur și incluziv pentru toți oamenii, indiferent de rasă, gen, naționalitate sau religie.

Astfel, Dance Romania e locul unde oamenii se întâlnesc, socializează, dansează, se împrietenesc, depășind stereotipurile și acceptându-i pe cei din jur.

Vor fi și instructori de dans care vor coordona evenimentul, învățând participanții să danseze Zumba, Afro dance, salsa, street dance și multe alte stiluri.

290969073 1060363251542203 3194997172569431625 n

8. Karaoke Night, L’Autre Café, 20:30

Dacă preferi cântatul în locul dansului, te așteaptă o seară de karaoke unde poți câștiga premii.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să cânți, iar dacă publicul te-a plăcut, acesta te va trimite direct pe podiumul câștigătorilor. Locurile 1, 2 și 3 vor primi niște recompense speciale din partea personalului.

Pentru rezervări sau înscrieri, trimite un mesaj pe pagina pub-ului, sau sună la 0741 245 311.

288073192 1401720046908084 6886227987338019656 n (1)

Duminică, 3 iulie

1. Photo Romania Festival, Galeria Wincon (strada Dragalina 93), 18:30-22:00

Clujenii sunt așteptați la o serie de evenimente în cadrul festivalului Photo Romania 2022.

„Vom vorbi despre expozițiile de fotografie din cadrul festivalului, vom lansa două cărți și o revistă foto, un proiect artistic interesant, vom asculta muzică de calitate iar la final vă vom delecta cu o piesă de teatru”, anunță organizatorii.

Mai multe detalii în imaginea de mai jos.

289906544 5290837244318031 6211531291965368064 n

2. Thai Yoga cu Lorena, Magic Yoga – Joy Studio, 16:00-17:30

Lorena te invită la o sesiune de Terapie prin Yoga şi elongaţii inspirate din masajul Thai, pentru flexibilitate, relaxare si echilibru energetic.

Masajul Thai face parte din arta de vindecare tradiţională a medicinii Thai.

Clasa propusă implică o fuziune între diferite tehnici Thai şi principii Yoga, create pentru beneficiul armonios al corpului, minţii şi sufletului.

Modul de lucru va fi în perechi, prin interschimbarea rolului de persoană activă şi pasivă. Puteţi veni însoţit de un prieten, partener sau membru al familiei sau cu deschiderea de a lucra cu o persoană nouă.

„Vom face secvenţe de stretching, răsuciri şi apăsări uşoare ale musculaturii corpului, cu scopul eliberării tensiunilor şi a armonizării corpului şi minţii.

Vă aştept să învăţăm împreună prin experimentare, distracţie, conectare şi relaxare”, se arată într-un anunț al instructoarei.

Lorena-Iulia Dăian este Terapeut Yumeiho gradul III, Terapeut Masaj Thai, co-fondator al centrului de recuperare prin masaj, terapii alternative şi kinetoterapie Amos Center şi pasionată de tot ce înseamnă mişcare şi armonizare a corpului, prin dans, yoga, drumeţii în natură.

A lăsat în urmă o experienţă de 10 ani în IT ca şi programator pentru a-şi urma chemarea de a lucra cu oamenii şi cu întreg corpul uman, nu doar cu mintea.

Prețuri:

 • Drop-in 1 clasă: 50 lei
 • Abonament 5 clase: 230 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 330 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 440 lei (valabil 60 zile)

Plata:

 • Revolut: 0745.818.852
 • Direct la studio

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

VIDEO FOTO. Clienții teraselor din centrului Clujului, asaltați seara de cerșetorii care umblă după bani

Publicat

cerse 1

Clienții teraselor din Centrul Clujului au ajuns să nu mai poată savura o cină liniștită seara din cauza cerșetorilor care îi agasează și le cer bani, iar dacă sunt refuzați răspund obraznic.

”E plin seara Clujul de cerșetori, în Piața Muzeului mai ales dar și în Piața Unirii. Nici la terase nu poți să mai stai că ești abordat cu <<să îți trăiască familia, nu aveți niște bani?>>. Dacă nu li se răspunde sau sunt refuzați, devin obraznici”, a relatat un client pentru Cluj24.

Acesta reclamă faptul că nu a văzut, seara, în centrul Clujului niciun polițist local, polițist de la IPJ sau vreun jandarm în patrulare, să îi alunge pe cerșetorii care devin din ce în ce mai agasanți.

cerse 2

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujeanul Simone Tempestini vrea să cucerească Europa în acest an. Ce îşi propune multiplul campion de RALIU al României

Publicat

De

simone tempestini

Simone Tempestini, de şase ori campion naţional absolut al României, vrea să cucerească Europa în acest an, iar în weekend, în Letonia, va lua startul în cea de-a cincea etapă a Campionatului European de Raliuri FIA ERC cu obiectivul de a urca pe poziţia secundă în clasamentul general, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

În acest moment, la mijlocul sezonului, pilotul clujean se află pe un remarcabil loc 3, cu 55 de puncte, la 10 de locul secund, ocupat de spaniolul Nil Solans, şi la 34 de puncte în urma liderului spaniol Efren Llarena.

Deşi iniţial această etapă nu era în programul său, Tempestini a hotărât să concureze în Letonia tocmai datorită faptului că se află foarte aproape de un rezultat istoric pentru motorsportul românesc. Pe un model Skoda Fabia Rally2 şi cu Sergiu Itu copilot, Tempestini se va afla astfel printre cei 91 de piloţi înscrişi la start.

Nu vor lipsi rivalii săi, spaniolii Llarena şi Solans, însă lista este una generoasă, din aceasta făcând parte nume precum Javier Pardo, Alberto Battistolli, Simone Wagner şi Hayden Paddon, ultimul având inclusiv o victorie în WRC.

Pentru a fi sigur că urcă pe locul doi în clasamentul general după etapa din Letonia, Tempestini are nevoie de un podium, iar spaniolul Solans să termine mai jos de locul 6. Un loc în top 5 i-ar asigura românului menţinerea pe poziţia a treia a topului european.

Anul trecut, Tempestini şi Itu au încheiat pe 10 la prima lor participare cu Skoda Fabia Rally2 în Letonia.

‘Am făcut eforturi pentru a fi prezenţi la această etapă, vrem să luptăm până în ultima secundă pentru visul nostru. Le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi vrem să avem o evoluţie cât mai bună în acest weekend’, a spus Tempestini.

Prima probă specială din totalul de 12 programate în Letonia va avea loc sâmbătă dimineaţă de la ora 10:35. Raliul se va încheia duminică în jurul orei 19:00. AGERPRES

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate
Publicitate