Connect with us

EVENIMENT

Loteria Română organizează campania “Te vaccinezi și câștigi”

Publicat


În susținerea programului național de vaccinare împotriva virusului COVID-19 și încurajarea populației eligibile de a se vaccina, Loteria Română organizează campania „Te vaccinezi și câștigi” oferind jucătorilor săi posibilitatea unor câștiguri suplimentare în valoare totală de 100.000 lei.

„Vaccinarea este singura soluție să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și șansa de a reveni la o viață normală. Sunt încrezător, la fel ca mulți dintre semenii noștri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă.” – a declarat Sebastian-Iacob Moga – Director General

Tragerea la sorți se efectuează pe baza taloanelor completate de către participanți conform prevederilor Regulamentului pentru organizarea și desfasurarea campaniei promoționale „Te vaccinezi și câștigi”, disponibil pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

În perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucătorii care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorți. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.

Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, se va desfășura în direct, în cadrul emisiunii “Romanii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisă de postul România TV.

Jucătorii ale caror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorți și care dovedesc participarea la programul național de vaccinare vor fi recompensați cu 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

VIDEO/ EMOȚIONANT. Ultima serenadă a studenților promoției 2021 a UMF Cluj-Napoca

Publicat

De

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Anca Buzoianu, a declarat că a trăit vineri unul dintre acele momente astrale ”care îți înseninează sufletul și te fac fericit că ești profesor”.
”A fost ultima serenadă a studenților promoției 2021 a UMF Cluj, înaintea festivității de absolvire, cea mai emoționantă serenadă pe care am trăit-o până acum, studenți și profesori deopotrivă.
Niciodată parcul din campus nu a fost atât de încărcat de entuziasm, bucurie și energie pozitivă.
Studenții ne-au mulțumit nu numai pentru educația primită, pe care o prețuiesc, pentru experiența învățată de la mentorii lor, dar și pentru demnitate și integritate, valori pe care le-au integrat în crezul lor în acești ani. Știm că uneori facultatea v-a părut „ca la armată”, dar cu toții ați învățat să fiți profesioniști, să aveți respect și răbdare față de bolnavi, iar valoarea supremă a voastră să fie altruismul, cea care v-a determinat să vă alegeți profesia”, a spus Buzoianu.

Citește mai departe

CULTURA

Scriitorul Ovidiu Pecican, noul director al revistei de cultură ”Steaua”

Publicat

De

Scriitorul Ovidiu Pecican, colaborator al Cluj24, este noul director al revistei de cultură „Steaua” din Cluj-Napoca.
Pecican mai conduce două reviste culturale private, „La Mongolu” și „Avalon”.
Acesta este profesor la Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca.
Steaua, denumită pe larg „Steaua literară, artistică și culturală”, este o revistă de literatură, cultură și spiritualitate românească din Cluj-Napoca.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO/ Schelă desprinsă de vânt pe strada Universității. Au intervenit pompierii clujeni

Publicat

De

ISU Cluj anunță că pompierii au intervenit vineri pentru restabilizarea unei schele desprinsă de vânt, de la fațada unei clădiri situată pe strada Universității din municipiul Cluj-Napoca.


Un echipaj de pompierii, un echipaj al poliției locale și o echipă a unui furnizor de utilități au readus schela, desprinsă de vântul puternic, la nivelul fațadei clădirii aflată în lucrări de renovare.
”Schela prezenta pericol de cădere într-o zonă aglomerată, drept pentru care a necesitat readucerea ei într-o poziție care să-i permită reasigurare cu elemente de prindere specifice, de către personalul de pe locul de muncă”, au spus pompierii.


Nu au fost persoane rănite sau bunuri materiale distruse în urma acestui eveniment.

Citește mai departe

EVENIMENT

Drulă dă asigurări că se vor monta panouri fonoabsorbante pe Autostrada Transilvania, pentru protecția sătenilor din Vlaha

Publicat

De

CNAIR va începe în perioada următoare montarea panourilor fonoabsorbante pe Autostrada Transilvania pentru a-i proteja pe sătenii din Vlaha, județul Cluj, de zgomotele produse de traficul rutier.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, prezent vineri pe tronsonul Nădășel- Poarta Sălajului a Autostrăzii Transilvania, a dat asigurări că știe despre situația locuitorilor din Vlaha, printre care se numără cei care au casele la câțive zeci de metri de autostrada dată în folosință de 12 ani.

”Am vorbit cu colegii mei din USR despre acest subiect. O să discut cu Compania de Drumuri care desfășoară un plan național de montare de panouri fonoabsorbante. În prezent, autostrăzile care se construiesc vin cu astfel de panouri, normele fiind mult mai stricte decât erau în urmă cu zece ani. Vom monta aceste panouri și pe zonele care deranjează și unde sunt locuințe în apropiere pe întreaga rețea”, a spus Drulă.

Oficialii CNAIR au declarat la rândul lor că, recent, s-a semnat contractul cu furnizorul de panouri fonoabsorbante și că se va începe curând montarea acestora în zona Vlaha, care este cuprinsă în proiect.

Citește și Disperare la Vlaha. Sătenii nu pot dormi din cauza ZGOMOTULUI de pe Autostrada Transilvania

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

    Publicitate
    Publicitate