Connect with us

CLUJ24 TV

LIVE VIDEO. Viorel Băltărețu, candidat la Primăria Cluj-Napoca, la podcastul Contraste

Publicat


Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, Viorel Băltărețu, este, vineri, invitatul jurnalistului Florin Danciu la podcastul Contraste de la Cluj24.
Dialogul poate fi umărit în direct pe Cluj24.ro, pe Facebook – Cluj24 și You Tube – Cluj24.
”Într-un orășel din Finlanda circulă autobuze autonome, dar la Cluj, deși dl. Boc ne-a promis. Dl. Boc ne vinde tot felul de proiecte”, a spus Băltărețu.
Acesta a precizat că Sabin Sărmaș a fost din 2002 membru PNL, consilier local sub Boc și a ridicat mâna în Consiliul Local, deputat PNL și șef la Autoritatea pentru Digitalizarea României, iar acum e independent.
”Sunt oameni importanți care mă susțin”, a mai spus candidatul ADU.
Întrebat ce soluții are pentru traficul din Cluj, acesta a spus că centura metropolitană este, pentru el, prioritatea zero, deși nu rezolvă problema traficului, care trebuie atacată prin unghiuri multiple.
În ceea ce privește metroul, acesta a spus că este o pălărie prea mare pentru municipalitate.
CMF: 21240009



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

CULTURA

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Street Food picnic, păpuși, ROCK, operă, concerte și multă BERE

Publicat

picnic

A trecut TIFF-ul, s-a încheiat Sports Festival, tragem aer în piept și ne pregătim de optimi la EURO2024, dar nu părăsim incinta. Clujul trăiește intens în fiecare weekend. Street Food, păpuși, rock, operă, concerte și multă bere îi așteaptă pe clujeni.

Vineri, 28 iunie, începe Street Food Picnic la Iulius Parc. Vara aceasta facem un mare picnic împreună cu voi! Mâncare irezistibilă, soare, muzică bună și prieteni.

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Street Food picnic, păpuși, ROCK, operă, concerte și multă BERE

picnic

A patra ediție a festivalului ROCK the Camp se va desfășura în perioada 28-30 Iunie la Camping Colina.

rock camp

Opera Aperta se întoarce pentru cea de a VIII-a ediție și, de data aceasta, aduce în prim-plan contrastele: operă clasică versus personaje consacrate, plasate în vremurile noastre, în pași de flamenco modern, balet și tușe inovatoare de jazz; serenade cântate la balcoane versus stand-up muzical; spații de spectacol îndrăgite versus scene pop-up la care nu te-ai așteptat vreodată.

opera aperta

Muzeul Păpușilor se poate vizita la Muzeul de Artă Cluj-Napoca. Păpușile și decorurile care au animat două dintre cele mai spectaculoase producții ale Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca pot fi văzute de aproape în perioada 27 iunie – 14 iulie.

Expoziția „Muzeul Păpușilor”, coordonată de scenografa Elena Ilaș se află la cea de-a 18-a ediție și este găzduită de sala de expoziții temporare (din stânga intrării), de la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

muzeul papusilor

Sâmbătă, 29 iunie de la 20.00, vino la Concert’n 4 la Flying Circus. Folk, teatru, energie, umor cu: Ada Milea, Anca Hanu, Cristi Rigman și Bobo Burlăcianu.

ada milea

Duminică, 30 iunie, de la 12.00 sunteți așteptați la un Prânz de iunie la Mărgău. Episodul al doilea al prânzurilor de vară are ca element principal povestea laptelui.

„O să vorbim despre lapte, despre oierit, meseriile conexe, dar și despre drumul laptelui de pe pajiște până în dieta noastră zilnică. Fie că vorbim de lapte crud sau pasteurizat, de iaurt, caș proaspăt, jintiță sau brânză maturată, laptele este omniprezent în viața noastră, așa că, noi, Clubul Gastronomic Transilvan, ne-am gândit că ar fi bine să aflăm cât mai multe despre acest drum”, scriu organizatorii.

margau

Sursa/ Foto: Zile și Nopți

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Boc: Meciul România – Olanda de la Euro2024 se vede pe un ecran uriaș în Piața Unirii din Cluj-Napoca

Publicat

România
Primarul Emil Boc a anunțat că meciul România – Olanda din optimile Euro2024, programat marți, de la 0ra 19, se va vedea pe un ecran uriaș amplasat în Piața Unirii din Cluj-Napoca. 
”Cluj-Napoca: Hai România!! Susținem împreună generația de suflet! România vs Țările de Jos se transmite în Piața Unirii!
Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Terapia – o companie Sun Pharma – vă invită să urmărim împreună meciul din optimile de finală ale Campionatului European chiar în inima Clujului, în Piața Unirii, susținându-i pe tricolori în meciul împotriva Țărilor de Jos.
În Piața Unirii vor fi 2500 de scaune puse la dispoziție pentru suporteri. Vă încurajăm să veniți îmbrăcați în galben, cu tricourile naționalei și cu drapelul țării, pentru a intra împreună în atmosfera de meci.
Hai România!”, a spus Boc.

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat cercetat de către polițiștii clujeni pentru PORNOGRAFIE infantilă

Publicat

catuse bun

Un bărbat este cercetat de către polițiștii clujeni pentru pornografie infantilă. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă, în formă continuată.

Bărbat cercetat de către polițiștii clujeni pentru PORNOGRAFIE infantilă

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că acesta, pe parcursul anului 2020, ar fi procurat, deținut, stocat, distribuit și pus la dispoziție, în mod public, 15 fișiere video cu materiale pornografice cu minori (cu vârste aproximative între 2 și 10 ani), iar în luna iunie 2024, ar fi procurat, deţinut și stocat, pe un sistem informatic, 1.700 de fișiere video conținând materiale pornografice cu minori (cu vârste între 6 luni și aproximativ 5 ani).

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe sisteme informatice (laptop, unitate centrală, HDD, memory stick-uri și telefoane mobile).

„A fost arestat pentru 30 de zile”

La data de 27 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj și jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a comunicat IPJ Cluj.

Citește mai departe

EVENIMENT

Zeci de străzi din Florești, Cluj-Napoca și Baciu rămase fără CURENT din cauza unor avarii

Publicat

bec

Zeci de străzi din Florești, Cluj-Napoca și Baciu au rămas fără curent, vineri, din cauza unor avarii.

Iată, în continuare, lista acestora și perioada de remediere estimată de către Distribuție Energie.

Zeci de străzi din Florești, Cluj-Napoca și Baciu rămase fără CURENT din cauza unor avarii

Loc: FLORESTI, Strada: AVRAM IANCU
Loc: FLORESTI, Strada: CATANELOR
Loc: FLORESTI, Strada: FLORILOR
Loc: FLORESTI, Strada: MARGARETELOR
Loc: FLORESTI, Strada: NARCISELOR
Loc: FLORESTI, Strada: ORIZONTULUI
Loc: FLORESTI, Strada: PARCULUI
Loc: FLORESTI, Strada: PRINCIPALA
Loc: FLORESTI, Strada: PROF. DR. VALEAN MARGINEAN
Loc: FLORESTI, Strada: PROF. DUMITRU MOCAN
Loc: FLORESTI, Strada: RAZOARE
Loc: FLORESTI, Strada: SESUL DE SUS
Loc: FLORESTI, Strada: TAUTULUI
Loc: FLORESTI, Strada: TEILOR
Loc: FLORESTI, Strada: TRAIAN
Loc: FLORESTI, Strada: URUSAGULUI
Loc: FLORESTI, Strada: VALEA GIRBOULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: AVRAM IANCU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CHEILE BACIULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DINU LIPATTI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DONICI ALEXANDRU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: HODAI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: IACOB IOAN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: NECULCE ION
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ULIULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VALEA CHINTAULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VALEA GARBAULUI
Loc: BACIU, Strada: CHEILE BACIULUI
Loc: BACIU, Strada: COPACILOR
Loc: BACIU, Strada: LACRAMIOARELOR
Loc: BACIU, Strada: MOLIDULUI
Loc: BACIU, Strada: NOUA
Loc: BACIU, Strada: PADURARILOR
Loc: BACIU, Strada: PRINCIPALA
Loc: BACIU, Strada: TRANSILVANIEI
Loc: BACIU, Strada: VIILOR
Interval:

28/06/2024 10:58 – 28/06/2024 11:58
Durata: 1h :0′

Adresa:

Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ADJUDULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ALEEA ALEXANDRU LAPEDATU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ALEEA DARIU POP
Loc: CLUJ-NAPOCA, Alee: ALEEA VLAD MUGUR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ANTON BACALBASA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ANTONIO VIVALDI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: AUGUSTIN MAIOR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: BECLEAN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CARLO GOLDONI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CARPENULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CATINEI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CERBULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CETINEI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CHARLES DICKENS
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CODLEA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: COLONIA BREAZA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: COLONIA FAGET
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CONSTANTIN BRAILOIU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CONSTANTIN MILLE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CORNELIU MEDREA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CRISAN MIRCIOIU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DAMBUL ROTUND
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DEALUL FANATELOR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DEALUL LOMB
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DEALUL SFANTUL GHEORGHE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DEALUL STELUTEI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DEALULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DIAMANTULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DINU LIPATTI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DROPIEI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ERNEST HEMINGWAY
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: FAGETULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: FANATELOR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: FERIGII
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: FLORILOR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: FOISORULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: FUNDATURA OASULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: GALAXIEI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: GEORGE BERNARD SHAW
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: GIOACHINO ROSSINI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: GIUSEPPE VERDI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: HODAI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: IOSIF SAVA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: JACK LONDON
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: JOHANN SEBASTIAN BACH
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: LASTUNILOR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: LOMBULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MARACINEANU VALTER
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MARK TWAIN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MEDIAS
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MIERLEI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MOLL ELEMER
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MUGURILOR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Bulevard: MUNCII
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: NICOLAE CORCHES
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: NICOLAE MARGINEANU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: OASULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ODOBESTI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: PERLEI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: PETRE DULFU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: PIETRO MASCAGNI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: PIOTR ILICI CEAIKOVSKI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: POMET
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: POSTAVARU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: REGHIN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ROBERT SCHUMANN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ROSCA D.D.
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: RUBINULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: RUSU LIVIU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: SEBESULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: SECAREI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Drum: SFANTUL ION
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: SIMERIA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Cale: SOMESENI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: SOVATA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: SPICULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: TEODOREANU IONEL
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VALEA CALDA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VALEA CHINTAULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VALEA FANATELOR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VALEA GARBAULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VALEA SEACA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VIILE DIMBU ROTUND
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VIILE NADASEL
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ZONA DOSUL DE LA COADA TELEACULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ZONA FAGET LA RUDARI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Sat: , Strada: LUCEAFARULUI
Loc: CIURILA, Sat: SALICEA, Strada: PRINCIPALA
Loc: CHINTENI, Sat: VALEA FINATELOR, Strada: PRINCIPALA
Loc: CHINTENI, Sat: VALEA CHINTAULUI, Strada: DEALUL FANATELOR
Loc: CHINTENI, Sat: VALEA CHINTAULUI, Strada: PRINCIPALA
Loc: CHINTENI, Sat: PADURENI-CHINTENI, Strada: PRINCIPALA
Loc: CHINTENI, Sat: FEIURDENI, Strada: COTULUI
Loc: CHINTENI, Sat: FEIURDENI, Strada: PRINCIPALA
Loc: BACIU, Strada: BISERICII ORTODOXE
Loc: BACIU, Strada: GALAXIEI
Loc: BACIU, Strada: JUPITER
Loc: BACIU, Strada: LUCEAFARULUI
Loc: BACIU, Strada: LUNII
Loc: BACIU, Strada: MARTE
Loc: BACIU, Strada: MERCUR
Loc: BACIU, Strada: METEOR
Loc: BACIU, Strada: STELELOR
Loc: BACIU, Strada: TRANSILVANIEI
Loc: BACIU, Strada: VENUS
Loc: BACIU, Sat: POPESTI, Strada: PRINCIPALA
Loc: BACIU, Sat: POPESTI, Strada: VALEA SEACA
Loc: APAHIDA, Strada: 1 MAI
Loc: APAHIDA, Strada: BEGONIEI
Loc: APAHIDA, Strada: CRISAN
Loc: APAHIDA, Strada: LIBERTATII
Loc: APAHIDA, Strada: MIHAI VITEAZU
Loc: APAHIDA, Strada: PIETROASA
Loc: APAHIDA, Strada: SINNICOARA
Loc: APAHIDA, Strada: SOMES
Loc: APAHIDA, Strada: TUDOR VLADIMIRESCU
Loc: APAHIDA, Strada: VLAD TEPES
Loc: APAHIDA, Sat: VALEA CALDA – APAHIDA, Strada: PRINCIPALA

Interval:

28/06/2024 10:44 – 28/06/2024 12:44
Durata: 2h :0′

Adresa:

Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ALEEA BOIAN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ALEEA GOGU CONSTANTINESCU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: AUGUSTIN BUZURA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: AUGUSTIN PRESECAN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: BARBU DELAVRANCEA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Cartier: BECAS
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: BECAS
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: BOERIU ETA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: BRANCUSI CONSTANTIN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: BUNA ZIUA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: C-TIN BRINCOVEANU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CAPIDAN THEODOR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: COLONIA BECAS
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: CONTA VASILE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DENSUSIANU ARON
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: DINU LIPATTI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: FADRUSZ JANOS
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: FAGULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: GHEORGHENI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: GRAUR ALEXANDRU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: IONESCU TACHE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: LUCHIAN STEFAN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MACESULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MADACH IMRE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MIHAI ROMANUL
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MIRCEA ZACIU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: MOZART A.W.
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: NEGRI COSTACHE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: NEGRUZZI COSTACHE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: NICOLAE COLAN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: NICOLAE CORCHES
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: NICOLAE DRAGANU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: NOTTARA CONSTANTIN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: PACIUREA DIMITRIE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: PARADISUL VERDE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: PETRESCU CAMIL
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: POMPILIU TEODOR
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: RAKOCZI FERENC II
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: ROMUL LADEA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: SEVER AXENTE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: SILVA CARMEN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: SORESCU MARIN
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: STANCU ZAHARIA
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: TEODOR POMPILIU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: THEODOR PALLADY
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: TONITZA NICOLAE
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: TRIFOIULUI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: TUDOR MUSATESCU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VASILE LUPU
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VELICIU MIHAI
Loc: CLUJ-NAPOCA, Strada: VUIA TRAIAN
Loc: BACIU, Strada: MACIESULUI
Loc: APAHIDA, Strada: 1 MAI
Loc: APAHIDA, Sat: DEZMIR, Strada: PAJISTEI
Interval:

28/06/2024 10:07 – 28/06/2024 12:07
Durata: 2h :0′

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax