Connect with us

ACTUALITATE

#LikeABosch Experience, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Publicat


Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) găzduiește în premieră evenimentul #LikeABosch Experience în parteneriat cu Bosch România – Centrul de Inginerie Bosch din Cluj și Fabrica Bosch Cluj.

„Cum experiența online a schimbat modul de interacțiune și relaționarea dintre studenți și companii, noi am găsit soluția optimă pentru ca această comunicare să fie continuă și să conducă la rezultate.

Timp de o lună, în perioada 30 martie – 23 aprilie, pe platforma Microsoft Teams, în campusul virtual al universității, experții Bosch și studenții UTCN se vor întâlni zilnic în peste 40 de evenimente online. Programul este amplu și oferă studenților posibilitatea să cunoască îndeaproape profilul companiei, proiectele dezvoltate de Bosch România în Cluj, să învețe bune practici de la specialiști și să afle mai multe despre oportunitățile de carieră. Studenții vor avea parte de sesiuni despre tehnologii folosite în dezvoltarea

produselor, despre metodologia Problem Solving , vizite virtuale în interiorul proceselor de inginerie, producție și logistică Industry 4.0, soluții de software pentru viitorul mobilității și metode de transformare a unei idei în produs finit.

În plus, ei vor avea posibilitatea de a purta un dialog deschis cu experții Bosch și specialiști din Departamenul de Resurse Umane și vor putea adresa întrebări, urmare a dorinței lor de a cunoaște și interacționa firesc în evoluția și pregătirea profesională, în ciuda condițiilor impuse de contextul pandemic.

#LikeABosch Experience deschide un alt mod de comunicare între companii și studenți și face parte dintr-un lanț de astfel de evenimente realizate prin Compartimentul pentru Relația cu Mediul Socio – Economic din cadrul UTCN, care valorifică creativ resursele celor trei actori implicați, universitate – studenți – companii”, se arată în comunicatul UTC-N.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ACTUALITATE

INIȚIATIVĂ/ Bibliotecă de beletristică și non-ficțiune pentru studenții UMF Cluj-Napoca

Publicat

De

Organizația Studenților Mediciniști (OSM) din cadrul UMF Cluj-Napoca a reușit să implementeze, alături de Biblioteca UMF, Biblioteca de beletristică și non-ficțiune, secțiune care se regășește în cadrul Bibliotecii Hasdeu.

”Această inițiativă este dedicată vouă și a pornit din dorința de a vă oferi accesul la cărți care să vă ducă și într-o altă lume decât cea medicală, să vă arate cum funcționează alte domenii, precum și să vă ajute să aveți diferite idei pe care să le puteți dezvolta ulterior. Pentru început, am achiziționat pentru voi Colecția 100 de la Adevărul”, au spus reprezentanții OSM.

În noua bibliotecă există încă 3 sectoare disponibile pentru a primi cărți prin urmare, cei care au cărți pe care deja le-au citit și doresc să le împărtășească colegilor, au posibilitatea să le doneze acestei biblioteci.

”Cum? Duceți cartea/cărțile doamnelor bibliotecar din cadrul Bibliotecii Hasdeu, spuneți că doriți să le donați pentru Biblioteca de beletristică și non-ficțiune, iar dânsele se vor ocupa de restul. Toate cărțile din această bibliotecă vor putea fi citite pe bază de împrumut, pe o perioadă determinată, folosind legitimația de Bibliotecă UMF pe care o aveți”, au conchis reprezentanții UMF Cluj-Napoca.

Citește mai departe

ACTUALITATE

Accident pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca. Unui taximetrist i s-a făcut rău și a intrat în stâlpii de protecție

Publicat

Un accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă pe pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca. Potrivit celor relatate de un martor, unui taximetrist i s-ar fi făcut rău, a pierdut controlul volanului și a intrat în stâlpii de protecție.

„Era alb la față. Abia stătea pe picioare”, a spus acesta.

Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Revenim cu detalii.

FOTO: Info Trafic Cluj

 

Citește mai departe

ACTUALITATE

Mașină răsturnată la intrare în Gilău, dinspre Huedin

Publicat

Un accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă la intrare în Gilău, dinspre Huedin.

Potrivit primelor informații, o mașină s-a răsturnat. Nimeni nu a fost rănit.

Pentru moment se circulă doar pe o bandă în zona respectivă, traficul fiind ușor îngreunat.

FOTO: Info Trafic Cluj

Citește mai departe

ACTUALITATE

Șoc pentru olteni înainte de derby-ul cu CFR Cluj. Unul dintre cei mai buni fotbaliști va lipsi

Publicat

Universitatea Craiova nu se va putea baza pe Andrei Ivan în derby-ul cu CFR Cluj de duminică, 11 aprilie, din ultima etapă a sezonului regulat.

Atacantul a suferit o ruptură musculară și va sta pe tușă aproximativ o lună.

Andrei Ivan este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lotul Universității Craiova, având evoluții din ce în ce mai bune în ultima perioadă.

În aceste condiții, Elvir Koljic are șase mari să fie titularizat, revenit recent după accidentarea care l-a ținut departe de teren peste 6 luni.

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate