Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Prezentatoarea TV din Cluj, Luciana Indre a ÎNVINS cancerul. Mărturii cutremurătoare

Publicat


luciana indre 2

Prezentatoarea de la Prima TV, Luciana Indre, a fost diagnosticată acum un an cu cancer la sân. Ea a suferit o dublă masectomie și a urmat un tratament crunt. După un an, s-au putut observa primele semne de regresie. Vedeta a surprins toate aceste evenimente din viața sa sub forma unor mărturii cutremurătoare, într-o postare pe pagina sa de socializare.

„Atenție, Luciana! Începem !… Zâmbește, te rugăm!”

Sunt fraze pe care le-am auzit atât de des în ultimul an, vorbe de care m-am agățat sufletește cu fiecare emisiune pe care o pregăteam împreună cu echipa de la Prima Tv.

Colegii mă rugau să zâmbesc, eu mă întrebam, în gând, cum să fac asta. Mi-era din ce în ce mai greu, pentru că tocmai primisem un diagnostic crunt: cancer la sân.

Rândurile care urmează sunt pentru mame, surori, prietene, cunoștințe sau colege de birou. Pentru tine!…

Alergăm.
O facem în fiecare zi cu un automatism feroce. Și tu, și eu.
Uneori ne calculăm pașii. Alteori nu mai e timp și ne lovim unii de alții.
Foarte rar zăbovim atunci când drumul pare lin.
Așa l-am văzut și eu zi de zi… până când Dumnezeu mi-a așezat un munte în cale.
Ajungi în vârf, îi vei înțelege măreția. Rămâi în urmă? E alegerea ta.
Te rătăcești? Îți cauți credința și mergi mai departe cu sufletul plin.
Te prăbușești? Înveți să te ridici.

Iunie 2021.

La controlul anual nimic nu prevestea coșmarul pe care aveam să îl trăiesc ulterior.
Final de august 2021.

Un nodul la sân a început să mă îngrijoreze și am programat de urgență o ecografie.
„Mergeți liniștită acasă, probabil e doar o dereglare hormonală. Veniți totuși la un control peste trei săptămâni”, au fost cuvintele medicului, care ar fi trebuit să mă liniștească. Am cerut totuși a doua părere.

Am simțit că trebuie să fac asta, că trebuie să ajung la doamna doctor Angelica Chiorean. Îmi doream de mult să o cunosc și să pregătesc o emisiune cu dânsa, însă viața m-a adus la ea în postura de pacient. Un pacient care trăiește astăzi pentru că în ziua controlului, fără să mai aștepte confirmările de la biopsie, RMN și restul investigațiilor, știind cât de important e timpul, m-a încurajat, mi-a explicat și m-a pregătit sufletește:

„E cazul să te pregătești pentru ceea ce va urma. Caută-ți urgent un medic oncolog!”

În doar trei săptămâni de la ecografia inițială, am fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. Iar dacă nu ceream o a doua părere, finalul ar fi fost deja scris. Recunoștință profundă, doamna dr. Angelica Chiorean!

Cu suita de orgolii, dorințe, pasiuni, ambiții, războaie sufletești, bucurii, dezamăgiri ori împliniri, dintr-o dată urcam treptele supraviețuirii.
Ca să nu rămân ultima. In urma celorlalți.

Ieri, visai să mai urci o treaptă. Astăzi, te rogi să înveți cum să-ți păstrezi mintea limpede.
Nu mai visezi.

Nu mai e timp pentru asta. Te rogi și atât!
Il cauți pe Dumezeu în toate care-ți apar în cale și te întrebi ce planuri are tocmai cu tine.
Da, planul era să ajung să înțeleg că ziua de astăzi este cea mai importantă și singura care îmi aparține. Nu cea de mâine, de peste o lună, de peste trei ani.
Astăzi și acum, sunt.

Am ales pentru tratament Institututul Oncologic din Cluj-Napoca, un spital unde am avut parte de cea mai bună îngrijire și de suport emoțional.
Fără medicul oncolog Antone Nicoleta, poate că astăzi rândurile acestea ar fi sunat altfel.

TRATAMENTUL

Am intrat urgent într-o serie complexă de investigații și am făcut un test genetic în urma căruia mi-a fost depistată gena BRCA. Acela a fost momentul în care am hotărât pe loc că voi fi de acord cu mastectomia generală atunci când va sosi clipa.

Mi s-a spus că vor urma ședințe de chimioterapie, căderea părului, stări de greață și rău și toate schimbările cauzate de boală și tratament.

În urma unor teste complexe, a reieșit că sunt compatibilă pentru a urma un tratament combinat între chimioterapie și imunoterapie. Încă de la prima ședință rezultatele au început să apară.

A fost unul dintre motivele care mi-au dat forța să fac în continuare ceea ce mă împlinește. Să muncesc, să nu renunț la activitățile zilnice alături de colegii mei, de echipa mea, de colaboratori, iar doamna doctor Nicoleta Antone a fost mai mult decât medicul oncolog preocupat să găsească cel mai bun tratament.

Este medicul empatic și dedicat, care mi-a oferit și tot suportul emoțional. În aceeași măsură a fost alături de mine și dr. Florina Pop, medicul psiholog al Institutului.

După șase luni de chimioterapie, a venit și momentul intervenției chirurgicale: dublă mastectomie cu reconstrucție imediată. O operație traumatizantă în esență, dar ale cărei riscuri au fost minimizate datorită celor doi chirurgi excepționali: dr. Patriciu Achimas și dr. Maximilian Munteanu.

„S-a întâmplat exact de ziua mea, în 28 aprilie”

Medicii și asistentele joacă un rol primordial în echilibrul pe care îl căutam zi de zi, oră de oră. În secția de Chirurgie 1 a spitalului am trăit cele mai intense stări, iar personalul de acolo a fost sprijinul de care aveam nevoie. Așa că îi mulțumesc întregii echipe conduse de asistenta șef Emanuela Rus.
Au urmat ședințele de chimioterapie adjuvantă, cu acele perfuzii roșii, timp de încă două luni. Din nou asistentele de la spitalul de zi m-au ajutat să trec mai ușor peste orele petrecute în sala de tratament. Pentru că eu tresăream de fiecare dată când intram pe poarta spitalului și îmi părea mereu că cer imposibilul: minunea.

luciana indre 1

S-a întâmplat exact de ziua mea, în 28 aprilie. Finalizasem și această parte a tratamentului, însă forma agresivă a bolii impunea continuarea cu ședințe de radioterapie. Doamna dr. Daniela Martin, un alt medic de excepție din cadrul Institutului, a avut grijă ca și această etapă să treacă cu bine.
Aici, pe pământ, suntem drumuri și căi. În călătoriile noastre, unii ni se alătură și alegem să fim pas în pas sau mână în mână. Alții rămân exact când și cât trebuie.

Am înțeles asta în momentul în care, după aflarea diagnosticului, unii ales să plece imediat. Alții m-au urmărit de la o distanță sigură, dar cea mai importantă lecție am primit-o de la cei care au ales să-mi rămână aproape.

E o luptă pe care dacă poți să o duci, nu o duce singură! E cel mai important aspect, indiferent dacă reușești să îți demonstrezi ție că ai suficientă forță interioară! Cei de lângă tine nu trebuie să îți spună asta. Trebuie doar să fie, și atât! Mulțumesc tuturor!

Tata!
A fost echilibrul meu și la 14 ani, când am pierdut-o pe mama, răpusă de cancer. Cred că forța lui vine și din bunătatea ei, care încă ne-a rămas vie în suflet.

Sunt fericită că a înțeles fiecare temere, nesiguranță, neputință sau speranță și, în tăcere, s-a rugat să-i fiu bine!

Toată viața l-am privit muncind. Asta era una din soluțiile dramei mele. Să nu pierd timpul. Astfel că am decis să muncesc zilnic, ca și cum cancerul era o chestiune opțională.
Ironia sorții a făcut ca în tot acest an să prezint o emisiune medicală și să îi indemn pe oameni să își vadă de sănătate. De multe ori îmi venea să urlu în platou și să le spun: mergeți la analize! Nu pierdeți nicio zi! Vă pierdeți pe voi!

„Am ajuns în vârful muntelui”

Le uram sănătate și îmi doream în gând același lucru. Ieșeam plângând din regie, din sediu, din mașină. Alături mi-a fost echipa, fără de care nu aș fi reușit să duc sezonul emisiunii la final.
Știi cum e să ai șansa să ții minte o zi pentru totdeauna? Să iubești cu toată ființă ta o dată din calendar, străină ție până atunci?

Pentru mine e 20 iulie 2022. Ziua în care medicii mi-au spus că boala a intrat în remisie completă și am intrat pe lista supraviețuitorilor.

Am ajuns în vârful muntelui. Și am înțeles acum ce e dincolo de el. Frumusețea pe care ți-o oferă înălțimile atunci când le recunoști efortul și scopul. Mă uit înapoi și nu văd decât un drum bătut de pași ba grăbiți, ba prea domoli.

Și mai văd soarele atât de aproape de palma mea.
Și luna, cu alte vise de acum încolo.
Nu-mi mai doresc decât să mă bucur de toate răsăriturile și de toate apusurile care mi-au fost date. Să trăiesc!

Pentru că eu am primit o șansă uriașă, voi încerca să ofer la rândul meu tot ce îmi stă în putere să ajut mai departe mame, surori sau prietene. Ținem aproape!
Să ne vedem sănătoși!”, scrie Luciana Indre pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook Luciana Indre



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Scandalagiul din cartierul Plopilor, condamnat la 9 luni închisoare cu executare pentru lovire și distrugere. A bătut un vecin

Publicat

De

scandalagiu

Scandalagiul din cartierul clujean Plopilor, care are dosare penale, a fost amendat de nenumărate ori de polițiști și internat la Psihiatrie, și despre Cluj24 a mai relatat, a fost condamnat de Judecătoria Cluj-Napoca la 9 luni și 20 de zile de închisoare cu executare pentru lovire sau alte violențe și distrugere.

Potrivit dispozitivului sentinței de la jumătate lunii iulie, instanța l-a condamnat pe Federiga Jan Andrei la 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe, și la 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de distrugere, a contopit pedepsele și a aplicat, în final, pedeapsa de 9 luni şi 20 zile închisoare (în regim de detenţie).

De asemenea, magistrații clujeni l-au obligat pe scandalagiu la tratament medical, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Decizia instanței poate fi atacată în apel.

A lovit un vecin cu dizabilități

Condamnarea a avut drept cauză plângerea depusă de un vecin al lui Federiga după ce, în 1 mai 2022, acesta se afla în fața porții de la curtea comună, iar scandalagiul l-a jignit și a sărit la el.

”M-a lovit, m-a trântit la pământ, după care mi-a smuls telefonul și mi l-a distrus, lovindu-l de perete de mai multe ori. Am încercat să fug în curte și să sun la 112, dar a venit după mine și m-a lovit din nou.

Eu sunt o persoană cu dizabilități, am certificat de handicap gradul 1 și îmi este foarte greu să mă apăr, mă dezechilibrez ușor, iar Federiga este pentru mine un pericol”, a explicat vecinul Nelu.

Cere majorarea pedepsei

Acesta a declarat că va ataca sentința Judecătoriei Cluj-Napoca și va cere majorarea pedepsei aplicată scandalagiului.

”Federiga Jan Andrei continua acțiunile și nu am văzut nicio îmbunătățire a comportamentului său.

Când m-a văzut zilele trecute a strigat <<pușcărie>> și <<cătușe>>, agitându-și mâinile, continuă să bată în pereții casei și să arunce cu diverse obiecte.

În plus, tatăl său și-a trimis un emisar la mine, chipurile să îmi dea bani pentru a nu mai depune apel, dar în același timp face gesturi obscene la adresa mea pe care le-am surprins cu camera de supraveghere”, a precizat vecinul.

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie pe bicicletă, lovită de o mașină în centrul Clujului. A fost dusă la spital

Publicat

bicicleta

Un eveniment rutier a avut loc joi dimineață pe strada Emil Isac, din municipiul Cluj-Napoca, iar din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa de pe strada Sindicatelor înspre strada Emil Isac, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei biciclete condusă de o femeie de 42 de ani, din același municipiu, intrând în coliziune cu aceasta.

”În urma evenimentului a rezultat rănirea femeii de 42 de ani, ulterior fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.

În continuare se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii clujeni.

Citește mai departe

EVENIMENT

Vreți să cumpărați un vehicul electric la mâna a doua? Atenție la ÎNȘELĂTORII

Publicat

masini electrice

Popularitatea vehiculelor electrice este în continuă creștere la nivel mondial. Având în vedere că tot mai mulți șoferi sunt interesați să achiziționeze un vehicul electric, acest nou segment de cerere se reflectă și în piața mașinilor second hand.

„Potrivit lui Matas Buzelis, expert automobilistic din cadrul companiei de date auto carVertical, vânzătorii necinstiți pot modifica kilometrajul mașinilor electrice pentru a ascunde starea reală a bateriei și pentru a crește valoarea vehiculului. Ce ar trebui să ia în considerare cumpărătorii atunci când cumpără o mașină electrică la mâna a doua?

Modelele Tesla domină piața mașinilor electrice rulate

Vehiculele electrice mai scumpe se depreciază mai repede și prin urmare cumpărătorii aleg adesea să cumpere mașini vechi de câțiva ani care și-au pierdut deja o parte semnificativă din valoare. Acest lucru este relevant în special pentru șoferii care achiziționează un vehicul electric în leasing și care doresc să evite plățile lunare mari.

Vreți să cumpărați un vehicul electric la mâna a doua? Atenție la ÎNȘELĂTORII

Tesla Model 3 este vehiculul electric cel mai frecvent verificat pe platforma carVertical (cu o pondere de 16,1% din toate verificările vehiculelor electrice). Acest model este cunoscut pentru deprecierea redusă și pentru popularitatea ridicată de care se bucură pe piața autoturismelor rulate. Model S (11,84%), Nissan Leaf (11,83%), Audi e-tron (9,8%) și Volkswagen Golf (9,5%) se numără și ele printre cele mai verificate modele EV.

„Tesla are o imagine puternică pe piața vehiculelor electrice și mulți șoferi își doresc un model de la acest producător. Aceste mașini oferă kituri excelente de siguranță și tehnologie, precum și autonomie mare după o încărcare completă. Cel mai important avantaj este că își păstrează foarte bine valoarea în timp. Puteți găsi prețuri foarte bune pentru un Model 3 la mâna a doua, dar cu siguranță nu sunt cele mai ieftine opțiuni”, explică Buzelis.

Un kilometraj ridicat înseamnă o baterie uzată

Producătorii de vehicule electrice oferă de obicei o garanție pentru baterii de 8-10 ani sau de 160.000 de kilometri. Cu cât kilometrajul unui vehicul electric este mai mare, cu atât starea bateriei acestuia poate fi mai proastă. Cu toate acestea, uzura bateriei depinde și de modul în care a fost încărcată mașina: dacă proprietarul a folosit frecvent stații de încărcare rapidă sau a încărcat-o lent, până la 80%, așa cum recomandă producătorii.

Vehiculele electrice care au kilometrajul dat înapoi reprezintă o problemă majoră deoarece îngreunează evaluarea stării reale a bateriei. Conform datelor carVertical, 2,6% dintre toate vehiculele electrice verificate pe platformă aveau kilometraj dat înapoi. Kilometrajul mașinilor hibride (4,5%), pe benzină (5,4%) și diesel (6,2%) a fost și mai des modificat.

Cu cât bateria unui vehicul electric este mai uzată, cu atât distanța pe care o poate parcurge este mai mică. O mașină electrică mai veche nu va avea o autonomie la fel de mare ca un model similar abia scos de pe linia de asamblare. Scăderea autonomiei provoacă anxietate în rândul șoferilor și este probabil unul dintre motivele principale pentru care mulți încă evită să cumpere vehicule electrice.

Întreținere ieftină dar reparații mai costisitoare

Deși mulți cumpărători se tem că întreținerea unui vehicul electric ar putea fi costisitoare, acest lucru nu este adevărat în totalitate. Vehiculele electrice au în general o construcție mai simplă decât mașinile cu motoare cu ardere internă și au mai puține părți mobile.

Totuși, dacă un vehicul electric este implicat într-un accident grav de circulație, lucrările de reparație pot costa mii de euro. Dintre toate mașinile verificate pe carVertical, vehiculele electrice au avut cea mai mare valoare medie a daunelor – 7.023 de euro. Valoarea medie a daunelor pentru mașinile hibride (6.793 de euro), pe benzină (5.957 de euro) și diesel (4.256 de euro) a fost mai mică.

În comparație cu alte vehicule, cele electrice sunt implicate în accidente mai rar. Dacă 45% dintre hibride, 49,1% dintre mașinile pe benzină și 46% dintre cele diesel au fost avariate cel puțin o dată, ponderea vehiculelor electrice avariate care au fost verificate pe carVertical a fost de doar 35,4%. Potrivit lui Buzelis acest lucru se datorează prevalenței relativ scăzute a vehiculelor electrice – acestea nu sunt încă foarte populare în majoritatea țărilor, iar vechimea lor medie este semnificativ mai scăzută”, scrie carVertical.

Acest studiu a fost realizat utilizând date din Marea Britanie, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, România, Ungaria, Franța, Ucraina, Suedia, Belgia, Cehia, Croația, Bulgaria, Slovacia, Serbia, Finlanda, Slovenia, Germania, Italia, Elveția, Danemarca, Spania, Portugalia, Grecia.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Incendiu la o cabană din lemn din Cluj-Napoca. Pompierii au stabilit cauza izbucnirii focului

Publicat

cabana

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o cabană, construită pe structură din lemn, situată pe strada Odobești din municipiul Cluj-Napoca.

”La fața locului au ajuns două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o autoscară, unde au găsit o cabană cu o suprafață de aproximativ 100 mp, construită pe structură din lemn, cuprinsă în totalitate de flăcări.

Pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor, folosind echipamentele din dotare, astfel încât a fost împiedicată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite”, arată ISU Cluj.
Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a cabanei.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax