Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Oferte de PAȘTE la pensiuni. Redescoperă TRADIȚIA în Cluj și împrejurimi

Publicat


oua rosii pasti cjcpct cluj

Sărbătorile Pascale se apropie cu rapiditate, iar clujenii se află în căutarea unor experiențe autentice și memorabile. Astfel, pensiunile din Cluj și împrejurimi pun la dispoziție diferite oferte pentru turiști, atrăgându-i prin diversitatea culturală și facilitățile oferite.

Clujul. Nu doar cultural, dar și tradițional

,,Anul acesta, vă invităm să explorăm împreună un weekend de activități pentru toată familia, concepute să creeze zâmbete, să încurajeze explorarea și să cultive magia momentelor petrecute împreună.

De la ateliere de pictat ouă de Paște în stiluri tradiționale și moderne, la vânătoarea de comori în grădinile noastre, tir cu arcul, plimbări în natură, clase de dans și până la povești sub stele, avem grijă ca fiecare zi să fie plină de surprize și bucurie”, promite Sun Garden.

FOTO. Oferte de PAȘTE la pensiuni. Redescoperă TRADIȚIA în Cluj și împrejurimi

Pensiunea din Cluj-Napoca dispune de o ofertă complexă în perioada 3 – 6 mai, unde în prețul de 4.350 ron/cameră intră diverse activități cu specific tradițional, care corespund preferințelor fiecărei categorii de vârstă.

De asemenea, în completarea activităților, Sun Garden mai pune la dispoziție o ofertă atractivă: accesul complet gratuit la Wellnes&Spa, ce cuprinde Paradisul Amedeea și Aqua Experience.

Maramureșul. Leagănul tradiționalității

“Dacii Liberi Resort & Spa”, din Petrova, Maramureș, aduce în atenția turiștilor multiple posibilități de relaxare și petrecere a timpului în perioada 3-6 mai 2024.

Copiii se pot bucura de activități recreative în incinta resortului precum ateliere de vopsit ouă, iar pentru adulți atelier de preparat cozonaci. De asemenea, pe lângă relaxarea de la Spa-ul resortului, turiștii vor avea ocazia să viziteze în Maramureș diferite mănăstiri, iar la întoarcere vor avea parte de o seară maramureșeană cu cina festivă și formație locală. Pensiunea pune la dispozitie camere duble si standard, dar si trei tipuri de apartamente, a caror preturi variază între 2.100 și 2.500 ron.

Tot în Maramureș, “Conacul Cosăului” din Ferești dispune de o capacitate de peste 20 de persoane, cu camere duble și regim de demipensiune.

În ziua de Paște, regimul este de pensiune completă, iar prețul este de 400 de lei pe camera dublă.

Cu o priveliște ce încântă turiștii, înconjurată de un râu unde oaspeții pot pescui, pensiunea este un loc oportun pentru relaxare și un prilej bun de a împărtăși tradițiile zonei alături de oamenii satului.

Bistrița-Năsăud. Mulți știu – puțini cunosc

Județul Bistrița – Năsăud dispune de multe zone atractive, de la munții impunători și pădurile bogate, până la lacul Colibița, considerată de către turiști ,,vedeta” locului.

De aceea, cu ocazia sărbătorilor pascale, clujenii pot opta pentru Hotel Jelna. Gazdele pun la dispoziție preparate atât din bucătăria locală, cât și internațională, muzică live & live cooking, dar și acces la spa.

De asemenea, se va organiza un ,,egg hunt” și o cină festivă. Hotelul dispune de locuri libere în perioada sărbătorilor, în una dintre cele 16 camere duble sau cele patru apartamente, a căror dotare au în comun un minibar și un pat extra pentru nou-născuți.

Pentru adulți, prețurile cazărilor la hotel încep de la 3.500 de lei și pot ajunge până la 5.250 de lei, în timp ce copiii beneficiază de ușoare reduceri, în funție de categoria de vârstă.

Bihor. Ținutul Băilor Termale

Stațiunea balneară Băile Felix a devenit cunoscută pentru apele termale bogate în minerale benefice pentru sănătate, precum și pentru facilitățile moderne de tratament și relaxare pe care le oferă.

Astfel, an de an mulți turiști se îndreaptă spre o vacanță în inima Bihorului, iar disponibilitatea pensiunilor scade rapid în apropierea perioadelor sezoniere.

În această varietate de oferte, vila Metropol se remarcă prin prețurile considerate atractive, unde în suma de 400 lei/noapte cazații beneficiază de mic dejun inclus și acces la piscină, saună, jacuzzi și terenuri de sport.

Alba. Paștele la moți acasă

Județul Alba își așteaptă vizitatorii de Paște, atât cu zona montană cât și cu șesul. Cei care preferă Apusenii, pot pătrunde prin „Poarta Arieșului”. Pensiunea este situată la ieșirea din Arieșeni spre Bihor pe D.N.75 ALBA-ORADEA, la 2 km de pârtia de schi de la Vârtop.

Are 24 de locuri în paturi + 6 paturi suplimentare pentru copii în 9 camere de 2 locuri și 2 camere de 3 locuri. Toate camerele au baie, televizor și internet.

Oferta de Paște include 5 nopți de cazare cu acces la piscină, demipensiune, masa de Paște și o gustare după Înviere, pentru 1.100 lei/persoană adultă. Pentru 4 nopți,  900 lei.

Sărbătoarea Paștilor poate fi petrecută într-un mod foarte plăcut la „Casa Moților” din Bucium. „Este locul perfect, desprins din poveste. Un loc arhaic, desprins din poveste şi din vremuri demult apuse, zona te va cuceri de la prima întâlnire cu relief domol şi accesibil de Apuseni, cu verde de cetină de brad, cu incredibil de albastru de cer şi cu liniştea de mult visată”, spun gazdele.

Cazarea costă între 160 și 230 lei/noapte/ cameră.

Casa Dives – pentru boieri

În apropiere de Transalpina, la Pianu de Sus se află Casa Dives, varianta Boierească din 1850, un loc ideal pentru a primi cum se cuvine marea sărbătoare a Învierii Domnului.

„Degustă Transilvania! Te invităm să explorezi un mod de viață înconjurat de cultură și natură în centrul triunghiului Cetatea Alba Carolina-Transalpina-Castelul Corvinilor. Dacă ți-e dor de puțină liniște, de bucate locale curate și cu istorie în spate, atunci această experiență este pentru tine. Vino să te bucuri de tradițiile locului, de gazde omenoase, pregătește-te pentru un șir nesfârșit de ospețe. Explorează gusturi locale. Descoperă tradiții și comunități”, sună invitația gazdelor primitoare.

La Casa Dives ai variantele 4 – 6 nopti cu demipensiune si activități. Cazare într-o casă construită la 1850, piscină încălzită la 29 de grade, jacuzzi strămoșesc, ciubăr din lemn cu apă caldă de izvor, licori traditionale la infinit, vin de Jidvei la discreție, foc de tabără și 2 mese pe zi + un mare prânz Pascal.

Cu ce mai tentează gazdele pe oaspeți? Cu căutarea cadourilor pentru copii, ascunse de iepuraș în grădină, cu un ospăț cu tocăniță de vânat și carne de vită nobilă sau vinars de casă pentru doamnele fine. Optional, plimbări cu trăsura, traseu călare, închiriere ATV sau drumeție pe Via Transilvanica.

Prețurile variază între 700 și 1.050 lei/ noapte/persoană.

Bianca Matei, Timeea Morocoj, Alexandru Mocan



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sergiu

    aprilie 11, 2024 la 11:22 am

    da da..poate mergeți și la Premier Vâlcele..și piscina OXIGEN….ca sa ciocniri un ou electrocutat……ca linia de înaltă tensiune trece pe deasupra locatiei..cine de la Renel..a luat tainul?????…sunt așa de papagali încât nu au văzut ca în reclamele de prezentare a acestei locații se vede linia de înaltă tensiune care trece pe acolo……INCREDIBIL??!!!!!CUM S-A OBTINUT AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE..DACA EXISTA ASA CEVA????????CA NUNTI SI PETRECERI LA GREU PE ACOLO DE DERANJEAZA TOT FELEACUL!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

CFR Cluj transferă un atacant crescut la celebra academie PSG

Publicat

CFR Cluj a anunțat astăzi transferul atacantului Virgiliu Postolachi de la Grenoble. Cele două cluburi au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului moldovean.

CFR Cluj urează bun venit celui mai nou atacant al formației, transferat de la Grenoble. În vârstă de 24 de ani, Virgiliu Postolachi a fost format la renumita academie a PSG din Franța.

„Bine ai venit, Virgiliu Postolachi!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Grenoble au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Virgiliu Postolachi.

Atacant crescut la PSG

Crescut în Franța la celebra academie a celor de la PSG, tânărul atacant vine în Gruia după un sezon petrecut la Grenoble, formație pentru care a bifat 33 de partide, 4 goluri și 2 pase decisive.

Vârful de 24 de ani a mai evoluat în Belgia, la Mouscron, în Danemarca la Vendsyssel, la echipele secunde ale celor de la PSG și Lille, dar și în România, la UTA Arad, echipă pentru care a marcat de 14 ori în 46 de partide.

Jucător în naționala Moldovei

Un obișnuit al naționalei Moldovei, noul nostru atacant a bifat 21 de selecții pentru prima reprezentativă a țării sale în doar trei ani.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a transmis CFR Cluj.

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj a dat lovitura! Răzvan Sava pleacă la Udinese pentru 2,5 milioane de euro

Publicat

CFR Cluj realizează încă un transfer notabil, urmând să încaseze 2,5 milioane de euro pentru portarul Răzvan Sava (22 de ani). Tânărul jucător urmează să se alăture echipei Udinese.

CFR Cluj obține o tranzacție financiară importantă în această perioadă de transferuri, urmând să primească 2,5 milioane de euro pentru portarul Răzvan Sava (22 de ani), scrie GSP. Răzvan Sava va fi transferat la Udinese, echipă din Serie A.

Răzvan Sava pleacă la Udinese pentru 2,5 milioane de euro

Patronul CFR Cluj, Nelu Varga, a confirmat recent că pentru Sava existau mai multe oferte, dintre care cea de la Udinese s-a concretizat într-un transfer oficial. Suma inițială de 2,5 milioane de euro poate crește datorită unor bonusuri de performanță incluse în contract.

Ultimul meci al lui Răzvan Sava pentru CFR Cluj va fi în prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League împotriva echipei Neman Grodno. Meciul este programat pentru ora 20:30, iar Sava, care a avut un sezon remarcabil în echipa clujeană, va îmbrăca pentru ultima dată tricoul ardelenilor în această partidă.

Sezonul trecut, Sava a fost un jucător-cheie pentru CFR Cluj, evoluând în toate cele 40 de meciuri din Superliga, precum și în alte competiții interne și europene. Performanțele sale l-au propulsat în lotul preliminar al naționalei pentru EURO 2024.

CFR, în căutarea unui nou portar

Cu plecarea lui Sava, CFR Cluj va căuta un nou portar pentru a-l înlocui. Momentan, antrenorul Dan Petrescu îl are în lot pe Otto Hindrich, care a fost rezerva lui Sava și a mai fost titular în trecut pentru echipa clujeană.

Acesta este al doilea transfer major pentru CFR Cluj în această perioadă de mercato, după ce Philip Otele a fost vândut la Al Wahda pentru 3,5 milioane de euro. În total, clubul încasează 6 milioane de euro din cele două transferuri, consolidându-și astfel bugetul pentru următoarele investiții și campanii de transferuri.

Citește mai departe

EDUCATIE

EXCLUSIV FOTO. Cine sunt profesorii clujeni care au luat 10 la examenul de titularizare. Ce spun despre cariera în învățământ

Publicat

De

Profesorii clujeni cu nota 10 la titularzare

Cinci profesori din județul Cluj au reușit să ia examenul de titularizare cu 10, înainte de contestații.

Este un examen important pentru cei care vor cu adevărat să urmeze o carieră în învățământ.

Cine sunt profesorii clujeni care au luat 10 la examenul de titularizare. Ce spun despre cariera în învățământ

Alexandra Pintea este profesoară de educație fizică și sport, și chiar dacă este în învățământ doar de un an s-a ambițonat să fie “titular” pentru că îi place foarte mult.

A învățat 3-4 luni pentru examen pentru că spune ea, “nu mai am 20 de ani”.

“Eu fac sport de o viață. Anul trecut a fost prima dată când am fost profesor într-o școală și m-am ambiționat să devin titular.

A fost un test bun pentru mine ca să vad dacă îmi place, și îmi place foarte mult”, a declarat pentru Cluj24.ro Alexandra Pintea, care a fost până acum profesor la Școala Gimnazială “Ion Agârbicenu” din Cluj-Napoca.

Are doctorat în finanțe, dar nici nu vrea să audă de “stat la birou”

Alexandra Pintea spune că dacă îți place, merită să urmezi o carieră și în învățământ.

“Eu așa cred. Nu mă văd făcând altceva. Eu am un doctorat în finanțe, dar nu pot să stau la un birou, nu pot sta într-un loc. Dar cred că trebuie să fii făcut pentru asta, pentru meseria de profesor”, a mai spus Alexandra Pintea, care a fost și profesoară de fitness.

Cel mai probabil va trebui să ia un post la o școală din mediul rural, pentru cel puțin un an, dar spune că merită să faci și un astfel de sacrificiu pentru a fi profesor cu normă întreagă.

Tudor Aluaș vrea să predea în continuare la Gârbău și Suatu

Tudor Aluaș este profesor de educație fizică și sport de 7 ani.

A reușit să ia examenul de titularizare cu 10 și spune că s-a pregătit două luni.

“Nu mi s-a părut greu examenul, am fost pregătit. Din punctul meu de vedere merită să faci carieră în învățământ”, a declarat Tudor Aluaș pentru Cluj24.ro.

El a predat la școlile gimnaziale Gârbău și Suatu și spune că și-ar dori să ia aceleași posturi și ca titular.

“Dacă ai vocație, merită să urmezi o carieră în învățământ”

Ioana Mureșan este profesoară de educație muzicală specializată. A luat 10 la examenul de titularizare și spune că s-a pregătit constant, fiind specializată la pian.

Pentru acest examen, în special, s-a pregătit mai intens după ce s-au încheiat cursurile, aproximativ o lună.

“Cred că dacă ai vocație, dacă îți place ceea ce faci, merită să urmezi o carieră în învățământ.

Chiar dacă parcursul e greu, nu îmi pare rău. Este un proces greu și constant și în această vară am să dau examenul pentru gradul II didactic”, a declarat pentru Cluj24.ro Ioana Mureșan.

Ioana Mureșan este profesoară în sistemul de stat de 4 ani, iar înainte a predat în sistemul privat, încă de când era în anul I la facultate.

A fost profesoară la Școala Gimnazială de Muzică “Augustin Bena” din Cluj-Napoca și va preda tot acolo.

“Învățământul este o cale dacă ai sânge de pedagog”

Krisztian Malicski profesor de educație muzicală specializată a terminat examenul de titularizare cu 10 și spune că rezultatul e rodul a șase ani de studiu la Academia de Muzică “Ghoerghe Dima” din Cluj-Napoca.

Crede și el, ca și alți colegi de ai lui, că merită să urmezi o carieră în învățământ.

“Învățământul este o cale și dacă omul are în el sânge de pedagog, de ce nu?”, a declaraat pentru Cluj24.ro Krisztian Malicski care predă materii teoretice.

În învățămțntul de stat lucrează de doi ani, la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, unde va preda în continuare.

“Este o carieră foarte frumoasă, cu posibilități de dezvoltare”

Dana Trif vine din învățământul universitar, dar și-a dorit să dea o șansă și celui preuniversitar.

Așa ca a devenit profesor de educație socială. Pentru acest examen s-a pregătit constant pe tot parcusrul anului și mai intens cu două săptămâni înainte.

Crede că merită și poți să ai o carieră frumoasă și în învațamânt.

“Îmi pare rău că este o discuție atât de negativă la adresa profesorilor, în general. Este o carieră foarte frumoasă, cu posibilități de dezvoltare.

Dar adsolvenții actuali cunoc foarte puțin despre acest lucru și e păcat”, a declarat pentru Cluj24.ro Dana Trif.

Anul trecut a fost pentru ea primul în învățământul preuniversitar.

“Eu vin din învățământul universiar, sunt cercetător, dar  să predau în învățământul preuniversitar e un lucru pe care mi l-am dorit tot timpul”, a mai spus Dana Trif, care a luat 10 și anul trecut la examenul de titularizare.

Spune aceste lucruri chiar dacă disciplina pe care o predă, educația socială, este una mai “dificilă”, având în vedere că nu sunt posturi titularizabile pentru aceasta.

Practic, la această disciplină este greu să existe o normă întreagă, așa că Dana Trif a predat anul trecut în patru școli din Cluj-Napoca.

Ea a fost profesor la Colegiul Național “George Coșbuc”, la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”, la Colegiul Națioanal “Gheorghe Lazăr” și la Colegiul Național “Emil Racoviță”.

Anul acesta o va lua de la zero, probabil nu va mai fi profesor la aceleași licee, ci acolo unde se va preda această materie.

O materie care cuprinde gândire critică și drepturile copilului, educație interculturală și educație pentru cetățenie democratică.

Clujul, pe locul I la examenul de titularizare

Rata de promovare a cadrelor didactice din județul Cluj la concursul național de titularizare, înainte de conestații, este de 84,62%.

Un rezultat care a dus județul Cluj pe primul loc în țară.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

O tânără de 20 de ani, lovită de o autoutilitară, în comuna Baciu. A fost preluată de elicopterul SMURD

Publicat

O tânără a fost lovită de o autoutilitară, în apropierea localității Suceagu din comuna Baciu. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Un accident s-a produs joi după-amiază, pe DN1F, în apropiere de Suceagu. O tânără de 20 de ani a fost lovită de o autoutilitară.

Tânăra, preluată de elicopterul SMURD

La momentul sosirii echipajului de prim ajutor, tânăra prezenta multiple traumatisme, fiind preluată și transportată la spital de un elicopter SMURD.

„Un echipaj SMURD, din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu, a intervenit în această după-amiază pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, care a fost lovită de o autoutilitară pe drumul DN1F, în apropiere de localitatea Suceagu, comuna Baciu.

La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD, din cadrul Punctului Aromedical Jibou, care a preluat victima și a transportat-o la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Conform primei evaluări, femeia, în vârstă de aproximativ 20 de ani, prezenta mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și era cooperantă”, a transmis ISU Cluj.

Circulația în zonă a fost blocată.

FOTO: Arhivă

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax