Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Nicolae Ciucă, desemnat candidatul PNL la prezidențiale: Voi fi în slujba țării, în slujba românilor

Publicat


pnl

Cei aproape 1.200 de delegați liberali din toată țara reuniți în Consiliul Național al PNL au votat în unanimitate pentru ca Nicolae Ciucă să reprezinte partidul în alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.

Alături de Nicolae Ciucă, pe scena Consiliului Național s-au aflat principalii lideri ai PNL de la centru și din teritoriu – secretarul general al PNL Lucian Bode, prim-vicepreședinții Dan Motreanu, Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur, miniștri precum Alina Gorghiu sau Raluca Turcan, primari și președinți de consilii județene precum Emil Boc, Ilie Bolojan, Ciprian Ciucu sau Mario de Mezzo, dar și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, împreună foștii președinți ai PNL Valeriu Stoica și Theodor Stolojan.

pnl

FOTO. Nicolae Ciucă, desemnat candidatul PNL la prezidențiale: Voi fi în slujba țării, în slujba românilor

„E un președinte care are capacitatea să ne unească, să construiască punți, nu ziduri”, a spus Emil Boc despre președintele PNL, adăugând: „Cu Ciucă, România va fi în siguranță”. De asemenea, prim-vicepreședintele Rareș Bogdan și-a afirmat încrederea în efortul liberalilor din toată țara în perspectiva campaniei prezidențiale care urmează: „Am încredere că cei 1182 de primari, 11.800 de consilieri și cei 300.000 de membri PNL vor avea grijă să fie armata câștigătoare a lui Nicolae Ciucă”, în timp ce fostul lider liberal Valeriu Stoica a punctat: „Nicolae Ciucă este singurul – subliniez, nu cel mai bun, ci singurul – care are calitățile pentru îndeplinirea funcției prezidențiale in interesul României”.

pnl

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, s-a adresat liberalilor subliniind buna colaborare cu PNL în Consiliul General al Capitalei, iar la finalul mesajului său a semnat, chiar de la tribună, pe lista de susținere pentru candidatura prezidențială a lui Ciucă.

Venit la ședința Consiliului Național al PNL direct din zonele afectate de inundații din județul Galați, Nicolae Ciucă le-a spus liberalilor că principala datorie a oamenilor politici este să fie în serviciul țării, reprezentându-i pe oameni inclusiv atunci când ei trec prin situații grele.

pnl

„Sunt onorat pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o astăzi”

Președintele liberalilor a reamintit că PNL e singurul partid care a știut să ofere românilor și prosperitate, și libertate. În legătură cu viziunea lui prezidențială, Nicolae Ciucă a spus: „Cred în dialog și puterea colaborării. Țara are nevoie de oameni care să lase conflictele și să lucreze pentru binele tuturor”. În privința viitoarei guvernări, Ciucă și-a declarat susținerea pentru o coaliție de dreapta: „Aceasta a fost mereu prima noastră opțiune și așa o să fie. Asta este și opțiunea pe care majoritatea românilor o exprimă la urne”.

pnl

pnl

După votul unanim al Consiliului Național în favoarea candidaturii sale, Nicolae Ciucă a mulțumit delegaților liberali și a îndemnat partidul să muncească pentru victoria în alegeri. „Sunt onorat pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o astăzi și sunt convins că acest vot de încredere reprezintă un angajament al dumneavoastră alături de mine să izbutim să ducem mai departe tradiția și blazonul Partidului Național Liberal”, a încheiat candidatul prezidențial al PNL.

pnl

pnl

pnl

pnl

pnl



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Încă un ATACANT vine la „U” Cluj. Are 8 selecții la NAȚIONALA țării sale

Publicat

artur miranyan

Universitatea Cluj l-a prezentat, miercuri, pe Răzvan Oaidă (26 de ani), noul jucător al echipei. Joi, „U” îl va prezenta pe Artur Miranyan (28 de ani), atacant cu 8 selecții pentru naționala Armeniei.

Vârful dorit de tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău va semna un contract valabil pentru un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, informează sursele Gazetei Sporturilor din interiorul clubului clujean, scrie GSP.

Încă un ATACANT vine la „U” Cluj. Are 8 selecții la NAȚIONALA țării sale

Artur Miranyan vine să evolueze în tabăra „șepcilor roșii” în calitate de jucător liber de contract, după despărțirea de vicecampioana din Armenia, FC Noah Yerevan. În stagiunea precedentă, Miranyan a marcat pentru Noah 23 de goluri, reușite care l-au propulsat în fruntea ierarhiei golgheterilor primului eșalon armean.

El a câștigat în cariera sa un singur trofeu, respectiv campionatul Macedoniei de Nord în sezonul 2014-2015 cu Vardar Skopje. În total, a jucat 156 de meciuri oficiale, în care a marcat 57 de goluri și a oferit 10 pase decisive.

La ce echipe a jucat Artur Miranyan

Pyunik Erevan – 47 de meciuri / 15 goluri / 6 pase decisive
FC Noah – 38 de meciuri / 24 de goluri / două pase de gol
FC Urartu – 38 de meciuri / 14 goluri / o pasă de gol
Alashkert FC – 16 meciuri / 3 goluri / o pasă de gol
Vardar – 12 meciuri

În momentul de față, Artur Miranyan este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 400.000 de euro. El a evoluat pe postul de atacant central, însă este capabil să acopere și pozițiile de al doilea vârf, aripă dreapta, aripă stânga și mijlocaș ofensiv.

Artur Miranyan se va lupta pentru un loc de titular în angrenajul lui Ioan Ovidiu Sabău cu Mamadou Thiam, Vladislav Blănuță, Adel Bettaieb și Franck Tchassem.

Foto: YouTube

Citește mai departe

EVENIMENT

Plângere penală a unui copil de 9 ani împotriva a 7 medici de la IML Cluj-Napoca. Acuzațiile aduse acestora

Publicat

iml cluj

Un minor de 9 ani a depus o plângere penală, prin părinți, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca împotriva a 7 medici de la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj-Napoca pe care îi acuză de săvârșirea infracțiunii de fals intelectual în formă continuată.

Avocata Mihaela Chiș, cea care îl reprezintă pe minor și pe mama acestuia, a declarat pentru Cluj24 că medicii de la IML au încercat acoperirea greșelilor colegilor medici de la Spitalul de Copii Cluj prin trimiterea la alte diagnostic fictive, care nu au nicio legătură cu diagnosticele din înscrisurile medicale.

”A fost depusă o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de fals intelectual în formă continuată comisă de mai mulți făptuitori, medici ai IML Cluj-Napoca: Mugur Pop, Florin Popovici, Costel Siserman, Silviu Morar, Ștefan Anițan, Lucian Pintea și Cristian Gherman care au mușamalizat un raport de expertiză medico-legală întocmit în iunie 2021 pentru a acoperi greșelile unor medici de la Spitalul de Copii Cluj, unde clientul meu a fost internat în ianuarie 2015.

Medicii de aici l-au ignorat, i-au pus un diagnostic greșit și nu i-au administrat tratamentul adecvat, iar ca urmare a acestor greșeli, copilul a rămas cu multiple forme de handicap – motor și psihic.

După ce s-a formulat o acțiune civilă, medicii au încercat să se sustragă prin mușamalizarea faptelor în raportul de expertiză medico-legală. Când minorul s-a prezentat cu mama sa la IML Cluj, a fost consultat afară, nu în incinta instituției, iar ulterior s-a încercat acoperirea greșelilor prin trimiterea la alte diagnostice fictive, care nu au nicio legătură cu diagnosticele din înscrisurile medicale”, a spus Chiș.

Se cere anularea raportului de expertiză medico-legală

Potrivit acesteia, o expertiză medico-legală se efectuează pe baza înscrisurilor, iar medicii legiști sunt obligați să țină cont de aceste înscrisuri.

”În acest caz s-a specificat în raportul de expertiză un diagnostic nereal și s-a mușamalizat. Din informațiile noastre aceste lucruri se întâmplă frecvent și nu se ține cont de înscrisurile relevante. Clientul meu cere prin plângerea depusă anularea raportului de expertiză medico-legală și a tot ce este fals și tragerea la răspundere a medicilor legiști”, a explicat avocata.

Diagnostic inițial greșit

Din plângere rezultă că minorul, care are în prezent 9 ani, s-a născut în 15.11.2014, iar în 12.01.2015, la vârsta de 2 luni, a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca pe fondul problemelor medicale genetice preexistente, reprezentate de trombofilie ereditară.

Medicii care l-au consultat au stabilit, inițial, că problemele sale de sănătate s-ar datora așa numitului sindrom ”shaken baby”,  adică scuturarea copilului, și timp de 3 zile au întârziat efectuarea unor analize RMN în urma cărora s-a stabilit diagnosticul corect, de tromboză de vene corticale profunde, dar care nu a fost urmat de administrarea tratamentului anticoagulant, așa cum era recomandarea.

”În data de 18.01.2015 a fost realizat consultul neurochirurgical, de către dr. Ștefan Florian, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca, care a confirmat diagnosticul de tromboză de sinus sagittal superior, fiind recomandat tratamentul cu anticoagulant, de urgență.

(…) Acest înscris atestă urgența medicală în care mă aflam, care a fost tratată cu maximă ignoranță, raportat la refuzul administrării tratamentului cu anticoagulant, în pofida dispunerii acestuia încă din data de 15.01.2015. De abia în data de 19.01.2015 a fost administrat tratamentul anticoagulant dispus în data de 15.01.2015 și necesar din data de 12.01.2015”, se mai arată în plângerea penală.

În ianuarie 2017 s-a introdus la Tribunalul Cluj cererea de chemare având ca obiect tragerea la răspundere a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Înlăturarea răspunderii medicale

Diagnosticul fals de ”shaken baby” apare și în raportul de expertiză medico-legală al IML Cluj-Napoca, iar stabilirea acestuia ”s-a realizat cu scopul de a înlătura răspunderea medicală a cadrelor medicale care au  stabilit în cazul minorului un diagnostic eronat și au refuzat să efectueze examinări suplimentare”.

”Raportul de expertiză medico-legală și-a propus exonerarea persoanelor responsabile de răspunderea medicală cauzată de refuzul acordării asistenței medicale. Acest document a fost falsificat, la momentul întocmirii sale, prin consemnarea unui diagnostic care nu corespunde adevărului. Consemnarea unui diagnostic fals s-a realizat cu intenție directă, respectiv, cu scopul de a eluda răspunderea medicală.”, se mai arată în plângerea penală.

Citește mai departe

EVENIMENT

Le-ați VĂZUT? Două tinere din Turda, DISPĂRUTE de acasă. Sunați la 112

Publicat

112

La data de 18 septembrie 2024, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre la faptul că MOCEAN ANA MARIA, în vârstă de 15 ani și MOLDOVAN ANA MARIA, în vârstă de 25 ani, au plecat voluntar de la locuința din municipiul Turda, în cursul zilei de 13 septembrie a.c., iar până în prezent nu au revenit.

SEMNALMENTE: MOCEAN Ana Maria – păr roșcat, mică de înălțime.

La momentul plecării aceasta purta un tricou roz și pantaloni scurți de culoare verde.

Le-ați VĂZUT? Două tinere din Turda, DISPĂRUTE de acasă. Sunați la 112

mocean

*

SEMNALMENTE: MOLDOVAN Ana Maria – păr roșcat, mică de înălțime.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu blugi și tricou roșu.

moldovan

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acestea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citește mai departe

ECONOMIE

Impactul E.ON în economie: contribuții de MILIARDE de lei la bugetul de stat, partener-cheie pentru sute de furnizori locali

Publicat

eon

Grupul E.ON este un partener important pentru circa 941 de furnizori de produse, servicii și lucrări, dintre care peste 95% sunt companii din România, potrivit Raportului de sustenabilitate pentru anul 2023. Pe întreg lanțul de aprovizionare, E.ON rămâne un partener important pentru aproximativ 2.300 de furnizori direcți și indirecți.

·        Valoarea achizițiilor companiilor din grup a depășit 1,22 miliarde de lei; 

·        Contribuții virate la bugetele de stat de 1,87 miliarde de lei;

·        Investiții în rețele de 857 de milioane de lei,  în creștere cu 31% față de 2022;

Valoarea achizițiilor companiilor din grup a depășit 1,22 miliarde de lei  (circa 254 milioane euro), în creștere cu circa 4% față de 2022. Această sumă nu include valoarea achizițiilor de electricitate și gaze naturale destinate celor circa 3,4 milioane de clienți din România. Anul trecut, 97 de furnizori, reprezentând 58% din totalul furnizorilor noi, au fost selectați inclusiv pe baza unor criterii sociale și de mediu.

Impactul E.ON în economie: contribuții de MILIARDE de lei la bugetul de stat, partener-cheie pentru sute de furnizori locali

Totodată, E.ON este unul dintre marii contribuabili din România la bugetul de stat și bugetele locale, valoarea totală a contribuțiilor depășind anul trecut 1,87 miliarde de lei (circa 379 milioane euro). În cei 18 ani de prezență în România, sumele virate de E.ON sub formă de taxe și impozite se situează la circa 15,55 miliarde lei (3,4 miliarde euro).

Cu un număr total de 6.961 angajați (prin raportare la normă întreagă de muncă), marcând o creștere de 1,5% față de anul precedent, E.ON continuă să fie unul dintre cei mai mari angajatori din România, având un impact semnificativ atât la nivel regional, cât și național.

eon

Investiții record, cu 31% mai mari comparativ cu 2022

În cursul anului 2023, investițiile au totalizat 857 milioane lei (circa 173 mil. euro), în creștere cu 31% față de anul 2022, acestea fiind direcționate către dezvoltarea de rețele noi și modernizarea infrastructurii existente pentru energie electrică și gaze naturale, precum și în proiecte de automatizare și digitalizare, cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Modernizarea rețelelor și digitalizarea activităților au înregistrat cele mai importante creșteri ale investițiilor comparativ cu anul anterior, cu procente de 89%, respectiv 48%, reflectând un accent puternic pe inovație și eficiență în gestionarea resurselor energetice. Toate acestea contribuie la un viitor mai verde prin reducerea impactului asupra mediului, dar și la servicii mai bune pentru clienți.

De exemplu, rețelele Delgaz Grid preiau energia de la  aproximativ 13.900 de prosumatori conectați cu putere instalată până în 184 kW, iar în total peste 1 GW de energie regenerabilă este preluată în rețeaua companiei.

„Am reușit să reducem valoarea consumului tehnologic”

Pentru al treilea an consecutiv, Delgaz Grid s-a situat pe primul loc la calitatea serviciului de distribuție energie electrică dintre toți distribuitorii din România, cu cea mai mică durată a întreruperilor neplanificate în alimentarea cu energie electrică. Durata medie a întreruperilor neplanificate în rețea pentru utilizatorii conectați la rețeaua Delgaz Grid a scăzut în 2023 la 67,93 de minute, mult sub media pe țară de 103,92 de minute.

Datorită investițiilor realizate an de an, precum și prin măsurile operaționale de eficientizare a proceselor, valoarea Consumului Propriu Tehnologic (CPT) al rețelei de electricitate s-a redus la 9,4%, depășind astfel obiectivele de scădere asumate din perspectiva reglementată. Totodată, am reușit să reducem valoarea consumului tehnologic (CT) al rețelei de gaze naturale, aceasta ajungând în anul 2023 la 1,7%.

Soluții eficiente energetic pentru un viitor sustenabil

E.ON este nu doar furnizor de electricitate și gaze naturale pentru 3,4 milioane de clienți, ci și furnizor de soluții energetice.

Toate soluțiile dezvoltate de către E.ON – generare fotovoltaică, pompe de căldură, stații de încărcare, centrale termice în condensare sunt concepute pentru a crește confortul, independența energetică, reducerea emisiilor de carbon și optimizarea consumului de energie.

De exemplu, compania a instalat anul trecut 400 de sisteme de generare panouri fotovoltaice (PV) la clienții rezidențiali. De asemenea, compania este printre liderii pieței din România în privința proiectelor de generare PV pentru  companii și instituții. Numai anul trecut au fost finalizate și predate la cheie 161 de centrale, până în prezent 359 fiind finalizate.

„Grupul E.ON din România a publicat cel de-al cincilea Raport anual de Sustenabilitate”

Totodată, compania este lider în tranziţia la noua eră a mobilităţii electrice, obiectivul fiind să sprijine oamenii, companiile, oraşele şi comunităţile cu soluţii de mobilitate accesibile, de încredere și prietenoase cu mediul înconjurător, inclusiv cu soluții integrate cu sisteme fotovoltaice. În 2023 au fost instalate 172 puncte de încărcare pentru mașini electrice și am ajuns astfel la un total de 428 de puncte de încărcare în România.

Compania s-a implicat în schimbarea obiceiurilor de utilizare a energiei prin diverse proiecte și campanii de informare, cum sunt Stația de Energie și despre-energie.ro, pentru a-și ajuta clienții să înțeleagă mai bine universul energiei și să adopte un comportament mai responsabil față de mediu.

Grupul E.ON din România a publicat cel de-al cincilea Raport anual de Sustenabilitate, demonstrând preocuparea pentru performanța de sustenabilitate și responsabilitatea față de comunități, acționari, angajați și alte părți interesate. În mod transparent și consecvent, prin acest raport comunicăm realizările, obiectivele și angajamentele în domeniul economic, de mediu și cel social, precum și performanța realizată în perioada 1 ianuarie 2023 – 31 decembrie 2023.

Raportul de Sustenabilitate al Grupului E.ON din România pentru anul 2023 poate fi consultat aici.

Despre E.ON România

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieței de energie, având în România o prezență consolidată de-a lungul a 19 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid și E.ON Energie România, acestea desfășurând activități de distribuție de energie electrică și gaze naturale pentru 3,6 milioane de clienți, respectiv de furnizare a energiei și a soluțiilor energetice pentru circa 3,5 milioane de clienți. De la intrarea pe piața din România, E.ON a investit peste 2,3 miliarde de euro, în principal în modernizarea rețelelor. Totodată, valoarea contribuțiilor virate la bugetul de stat și bugetele locale se ridică la 3,4 miliarde de euro.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax