EVENIMENT
FOTO. Meniu cu sigla PSD Cluj-Napoca la un restaurant de 5 stele. ”Austeritate” social-democrată. ”Mâncare de fițe, am ras tot”
O organizație de cartier a PSD Cluj-Napoca a organizat, recent, o conferință la un hotel de 5 stele din municipiu, iar la final cei peste 400 de invitați au fost poftiți la o chermeză cu mâncăruri alese și băuturi fine, în contrast cu măsurile de austeritate pe care încearcă să le impună Guvernul condus de premierul social-democrat Marcel Ciolacu.
Meniu cu sigla PSD Cluj-Napoca la un restaurant de 5 stele. ”Austeritate” social-democrată. ”Mâncare de fițe, am ras tot”
Astfel, PSD Gheorgheni, filială de cartier din cadrul PSD Cluj-Napoca, a organizat conferința ”Social democrația în comunitate. Ce ne datorăm unii altora?” și, pentru că obrazul subțire cu cheltuială se ține, întâlnirea, la care au participat peste 400 de persoane, a avut loc la Grand Hotel Italia, hotel de 5 stele din Cluj-Napoca.
Dîncu, Ivan, Săsărman
Și cum le stă bine unor social-democrați, după discursurile președintelui Consiliului Național Politic PSD, Vasile Dîncu, care este și președintele PSD Cluj, ministrului Digitalizării, Bogdan Ivan, și a Monicăi Săsărman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, precum și a altor lideri locali, a urmat și mult așteptata chermeză.
Meniul, care trona pe fiecare masă, a fost tipărit incluzând sigla PSD Cluj-Napoca și titlul conferinței, și cuprindea nu mai puțin de 20 feluri de mâncare și un bufet de fructe și dulciuri, 8 tipuri de băuturi fine, 9 cocktailuri alcoolice plus 4 non-alcoolice, la care s-au adăugat sucuri și apă minerală.
Delicatese și băuturi fine
Astfel, social-democrații clujeni prezenți s-au putut delecta cu ruladă de curcan cu smochine, balotină de mușchiuleț de porc în mantie de nucă, ruladă de cașcaval cu ardei și tapenade de măsline verzi, vol-au-vent cu salată de pui și mentă, tartină cu pește afumat, hrean și mărar, tartine cu speck, salată Tabbouleh, salată de creveți cu citrice, pastramă de pui afumat cu baby spanac și roșii cherry, piept de pui cu sos vânătoresc, stroganoff vită, butterfish alla mediterranea, ravioli cu ricotta și spanac în roată de parmezan, cartofi natur cu unt și ”pătrujel”.
La capitolul băuturi, s-a servit vin spumant Mionetto, whisky Jack Daniell’s, Johnny Walker Red Label, Campari, votca Absolut, Jagermeister, Martini, precum și diferite cocktailuri, printre care Aperol spritz cu infuzie de rozmarin, Manhattan, Cuba Libre, Long Island, Cosmopolitan, tonic cu lavandă sau Cranberry mint cooler.
Mi-a fost jenă, dar am ras tot
”Nu am mâncat în viața mea așa ceva, au fost mâncăruri străine, de care nici nu am auzit, și am o vârstă, totuși. Un meniu de fițe.
Mi-a fost jenă, dar am ras tot. Sper ca la anul, când ne așteaptă patru campanii electorale, să revenim măcar de patru ori la restaurantul ăsta”, a mărturisit un membru al partidului prezent la eveniment.
Urmăriți Cluj24.ro și pe Google News
CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger







costel de la bărbulești
noiembrie 15, 2023 la 4:50 pm
… no comment!… că dacă mă apuc să comentez ceva dă cu virgulă și nu-i frumos !…
Teu
noiembrie 16, 2023 la 3:46 pm
sa le stea in gat