Connect with us

CULTURA

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Street Food picnic, păpuși, ROCK, operă, concerte și multă BERE

Publicat


picnic

A trecut TIFF-ul, s-a încheiat Sports Festival, tragem aer în piept și ne pregătim de optimi la EURO2024, dar nu părăsim incinta. Clujul trăiește intens în fiecare weekend. Street Food, păpuși, rock, operă, concerte și multă bere îi așteaptă pe clujeni.

Vineri, 28 iunie, începe Street Food Picnic la Iulius Parc. Vara aceasta facem un mare picnic împreună cu voi! Mâncare irezistibilă, soare, muzică bună și prieteni.

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Street Food picnic, păpuși, ROCK, operă, concerte și multă BERE

picnic

A patra ediție a festivalului ROCK the Camp se va desfășura în perioada 28-30 Iunie la Camping Colina.

rock camp

Opera Aperta se întoarce pentru cea de a VIII-a ediție și, de data aceasta, aduce în prim-plan contrastele: operă clasică versus personaje consacrate, plasate în vremurile noastre, în pași de flamenco modern, balet și tușe inovatoare de jazz; serenade cântate la balcoane versus stand-up muzical; spații de spectacol îndrăgite versus scene pop-up la care nu te-ai așteptat vreodată.

opera aperta

Muzeul Păpușilor se poate vizita la Muzeul de Artă Cluj-Napoca. Păpușile și decorurile care au animat două dintre cele mai spectaculoase producții ale Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca pot fi văzute de aproape în perioada 27 iunie – 14 iulie.

Expoziția „Muzeul Păpușilor”, coordonată de scenografa Elena Ilaș se află la cea de-a 18-a ediție și este găzduită de sala de expoziții temporare (din stânga intrării), de la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

muzeul papusilor

Sâmbătă, 29 iunie de la 20.00, vino la Concert’n 4 la Flying Circus. Folk, teatru, energie, umor cu: Ada Milea, Anca Hanu, Cristi Rigman și Bobo Burlăcianu.

ada milea

Duminică, 30 iunie, de la 12.00 sunteți așteptați la un Prânz de iunie la Mărgău. Episodul al doilea al prânzurilor de vară are ca element principal povestea laptelui.

„O să vorbim despre lapte, despre oierit, meseriile conexe, dar și despre drumul laptelui de pe pajiște până în dieta noastră zilnică. Fie că vorbim de lapte crud sau pasteurizat, de iaurt, caș proaspăt, jintiță sau brânză maturată, laptele este omniprezent în viața noastră, așa că, noi, Clubul Gastronomic Transilvan, ne-am gândit că ar fi bine să aflăm cât mai multe despre acest drum”, scriu organizatorii.

margau

Sursa/ Foto: Zile și Nopți

 




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate