Connect with us

EVENIMENT

CFR-ul mai pierde încă un jucător? Kevin Boli este dorit de o formație din liga secundă a Turciei!

Publicat


Cu toate că fundașul Kevin Boli a fost unul dintre jucătorii cei mai importanți ai campioanei României în confruntarea împotriva Universității Craiova, acesta este dorit de formația Samsunspor, din liga secundă a Turciei. Astfel, francezul s-ar alătura lui Țucudean, Traore și Arlauskis, ceilalți jucători care au ales să nu mai joace pentru „feroviari”, din sezonul următor.

Declarația președintelui clubului Samsunspor

„Kevin Boli este jucătorul pe care vrem să-l transferăm. Am vorbit cu el, totul este în regulă. Este o problemă între Boli și clubul său. Dacă o rezolvă, vom semna cu el și va veni la Samsunspor. El își dorește să joace în Turcia pentru echipa noastră”, a declarat Yuksel Yildirim, președintele lui Samsunspor, potrivit TV Telekom Sport, care citează presa din Turcia.

Kevin Boli in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Gaz Metan Medias. FOTO: Mihaela Bobar / www.SportPictures.ro

Motivele din spatele deciziei lui Boli de a părăsi lotul campioanei

Unul din motivele care l-ar fi determinat pe fundaș să plece ar fi declarația antrenorului Dan Petrescu de după meciul împotriva Gazului Metan, terminat cu scorul de 2-0:„ Am fost mai inventivi în repriza secundă și am avut probleme doar după cartonașul roșu stupid văzut de Boli în minutul 80. Boli a avut unele probleme personale, e învățat foarte rău de cei de lângă el. Mulți jucători de la CFR Cluj sunt învățați rău de cei din jurul lor.

El dispăruse din echipă, a apărut și priviți ce a făcut. L-am luat cu mine în China, i-am dat milioane de euro și priviți ce face!  Unii jucători uită unele lucruri, iar Dumnezeu îi pedepsește. Dumnezeu l-a pedepsit pe Boli și era să ne pedepsească și pe noi”, a declarat Petrescu, conform Look Sport.

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

CFR Cluj- KuPS nu se vede la TV! Gazdele au cerut o sumă care este considerată prea mare de televiziuni

Publicat

Până în acest moment, nicio televiziune din România nu a cumpărat drepturile pentru partida CFR Cluj – KuPS din play-off-ul Europa League (joi, 1 octombrie, ora 18:30), scrie GSP.

Potrivit sursei citate, CFR Cluj a cerut 100.000 euro pentru drepturile de televizare a partidei, iar cea mai mare ofertă oferită de televiziuni a fost de 50.000 euro.

Totuși, microbiștii pot asculta comentariul meciului la Radio România Actualități.

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

ISU Cluj va primi echipamente IT achiziționate din bugetul Consiliului Județean. Computerele ajută la buna funcționare a instituției

Publicat

Consiliul Județean Cluj a aprobat darea în folosință a unor echipamente IT destinate Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj. Au fost achiziționate din bugetul județului 40 de calculatoare și 10 laptopuri, urmând ca acestea să fie montate la sediul instituției, cu scopul funcționării acesteia în condiții corespunzătoare.

Miercuri a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Cluj, pe ordinea de zi aflându-se și proiectul privind darea în folosință a unor echipamente IT destinate Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. Cele 50 de echipamente au fost achiziționate în septembrie, în urma unor referate de necesitate. Proiectul de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a fost aprobat cu 29 de voturi ale consilierilor județeni, astfel fiind decisă darea în administrare a echipamentelor IT către ISU Cluj.

Predarea și primirea echipamentelor IT de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență se va face în urma încheierii contractului de administrare între județul Cluj, ca unitate administrativă teritorială și ISU Cluj, în contract fiind stabilite drepturile și obligațiile celor două părți. Durata contractului este de 5 ani, conform anexei proiectului de hotărâre.

Narcisa Corina Bud

Citește mai departe

EVENIMENT

LA STRADA – Imaginea zilei la Cluj24.ro

Publicat

Soarele răsare de la Cluj…

*****

La Strada este o rubrică zilnică unde vor fi publicate imagini din județul Cluj.

Citește mai departe

EVENIMENT

Doctorul Alexandru Rafila: România a intrat în faza transmiterii comunitare a coronavirusului

Publicat

Profesorul doctor Alexandru Rafila a afirmat că România a intrat în cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus, conform Digi 24. Astfel, am trecut în scenariul transmiterii comunitare a coronavirusului, urmând în perioada următoare să se înregistreze și 2000 de cazuri pe zi.

De altfel, 2158 de cazuri noi au fost raportate în cursul zilei de miercuri, fapt ce confirmă spusele medicului.

Situația epidemiologică cea mai gravă este în București, unde spitalele nu mai au locuri disponibile pentru pacienții Covid.

„Sunt preocupat de cifrele pe care le-am văzut la raportarea testelor efectuate duminică, când pe de-o parte am avut un record pentru o zi de duminică și am avut 20% dintre probele testate pozitive, ceea ce mă face să cred că suntem într-un moment de transmitere comunitară intensă și nu este exclus că, în această săptămâna, să înregistrăm acea cifra la care toată lumea face referire: 2000 de cazuri”, a declarat reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate