Connect with us

EVENIMENT

Ce-i de făcut în Cluj LUNA asta. Evenimente pentru toate gusturile MUZICALE, jocuri pentru COPII, spectacole și multe altele

Publicat


istockphoto 513550806 170667a

În a patra lună din an, evenimentele din Cluj-Napoca sunt în floare. Iată ce poți face dacă locuiești în oraș sau ești în trecere. Vei găsi concerte și petreceri de toate felurile, spectacole de teatru și de comedie, târguri și alte suprize, inclusiv pentru copii.

Târg de primăvară la Iulius Mall, 5-6 aprilie (10:00-22:00)

Shopping-ul sustenabil e îmbinat cu faptele bune la ReClothing, un târg caritabil marca JCI Cluj, în cadrul căruia peste 1.000 de articole vestimentare vor primi o a doua șansă.

„Vei găsi la evenimentul nostru haine în stare excepțională, în tendințe, dar care nu își mai găsesc locul în anumite garderobe. Evenimentul face parte din cadrul proiectului ReClothing, prin care ne propunem să reducem risipa din domeniul vestimentar.

Venirea primăverii e cel mai bun moment pentru a scoate din garderobă acele articole pe care nu le mai purtăm și a le înlocui cu unele fresh. Așa cum v-am obișnuit, târgul de haine aduce fapte bune.

Banii strânși aici vor fi utilizați pentru a veni în sprijinul celor care au fost nevoiți să fugă din calea războiului. Mai exact, fondurile vor fi direcționate în programe dedicate refugiaților din Ucraina care ajung în zonă”, precizează organizatorii.

May be an image of one or more people and text that says "TÂRG DE PRIMĂVARĂ M ÛULIUSMALL 1.000 de articole vestimentare RE CL&THING DĂ NOUĂ VIAȚĂ HAINELOR TALE! 5-6 APRILIE LOCAȚIE: IULIUSMALLCLUJ"

ONG-ul JCI Cluj anunță programul pentru ambele zile.

„Marți de la ora 12, Ovidiu Laurian Ladar ne povestește despre shopping-ul sustenabil, iar de la ora 19, Blandiana- Consultant de Stil ne poartă în lumea fascinantă a modei și ne învață cum ne putem descoperi propriul stil.

De la ora 20 ne dăm întâlnire cu acei creatori de conținut care ne demonstrează că și hainele care își caută un nou proprietar pot fi cool.

Miercuri, de la ora 19, întreaga echipă JCI vă așteaptă la un workshop dedicat sustenabilității și la o discuție despre scopul proiectului ReClothing”, se arată în postarea de pe Facebook.

În plus, cei ce vor să doneze haine sunt așteptați la mall, în zona H&M cu articolele vestimentare, iar cei care vor să doneze, pot contribui prin Revolut sau BT Pay, la numărul de telefon: 0723 476 830, dar și prin transfer în contul asociației JCI Active Citizens Cluj – RO04BTRLRONCRT0254378205, Banca Transilvania.

May be an image of one or more people, footwear and text that says "TÂRG DE PRIMĂVARĂ #JClforUkraine M ÛULIUSMALL MARȚI, aprilie Atelier de shopping sustenabil cu 12:00 Ovidiu Lădar Sesiune de styling cu Blandiana 19:00 Horațiu Întâlnire cи creatorii de 20:00 conținut MIERCURI, aprilie Sesiune de shopping sustenabil 19:00 cu echipa JCI Cluj PREMII: vouchere W onderland Cluj JCI Cluj RE CLOTHING HAINELO ALE! 5-6 APRILIE LOCAȚIE: IULIUSMALL CLUJ MALL"

Spectacol de teatru, 6 aprilie, Casa de Cultură a Studenților

Premiera „Totul se transformă” este o producție a Companiei Cortina AG de teatru independent, un altfel de teatru independent fără adresa unui sediu, dar ale cărui producții sunt primite pentru reprezentare publicului, de către teatre instituționalizate sau pe alte scene.

„Acțiunea este de strictă actualitate, cu subtilă trimitere la pandemia care ne afectează pe toți. Personajele sunt abil caracterizate, iar publicul se poate regăsi în tipologia lor. Sunt în conflict două vecine – Tora (Maia Morgenstern) și Cora (Carmen Tănase) care locuiesc într-un duplex cu grădină.

Tora, o femeie divorțată, cu pretenții intelectuale, își dorește autoizolarea de Cora, o asistentă medicală pensionară care locuiește cu fiul ei, Vigo (Vlad Zamfirescu). În viața Torei, intervine și fostul soț (Mircea Rusu), certat cu tănăra iubită pentru care a părăsit mariajul.

Situațiile sunt inspirate din realitatea curentă, încărcate de umor și fină ironie, cu trimitere tematică privind comunicarea între oameni cu destine diferite, relațiile de cuplu, cât și cele părinte – copil”, spun gazdele despre piesa de teatru.

„Totul se transformă” este, așadar, o comedie de situații ce oglindește realitatea actuală. Aceasta va fi supratitrată în limba engleză. Biletele se găsesc aici.

May be an image of 3 people, people sitting, people standing, indoor and text that says "TOTUL SE TRANSFORMĂ"

Ședință despre neoplasmul mamar, 7 aprilie

Cercul Studențesc de Genetică Clinică invită clujenii la prima ședință a acestui semestru, în care va aborda tema neoplasmului mamar.

„Ne face deosebită plăcere să anunțăm invitatul nostru, Asist. univ. dr. Maximilian Muntean, care ne va vorbi despre tehnicile chirurgicale ale reconstrucției mamare post-mastectomie și indicațiile ei. De asemenea, stud. coord. Giulia Risteiu ne va vorbi despre implicațiile genetice ale cancerului mamar ereditar”, anunță organizatorii.

Cei interesați sunt așteptați joi, 7 aprilie, ora 18, în Amfiteatrul de Fiziologie (Str. Clinicilor, Nr. 1) cu diverse surprize, dar și clasicele stickere și bunătăți. Pentru înscriere, trebuie completat acest formular.

May be an image of 1 person and text that says "Genei CluNapoca Aspectecliniceși rolulreconstrucței mamareîn îngrijirea pacientelorcu cancermamar Cancerul Cancerulmamar mamar Joi, 7 aprilie, ora 18 Amfiteatrul de Fiziologie Asist. univ. dr. Maximilian Muntean Medic primar Chirurgie plastică, Chirurgie estetică Microchirurgie reconstructivà Implicațiigeneticeal genetice cancerului mamar ereditar Stud. Giulia Risteiu UMF Hațieganu" Cluj- j-Napoca Medicină Generală, Anul"

Teatru pentru copii, 8 și 9 aprilie, la MiniREACTOR

„Despre stele” este un spectacol destinat copiilor de peste 4 ani şi are ca principale teme toleranţa şi comunicarea. Povestea lui Lum şi Echo este menită să ne reamintească despre importanţa prieteniei şi că lumina interioară vine întotdeauna din iubire şi înţelegere, niciodată din stereotipuri şi restricţii.

„Lum şi Echo trăiesc de o eternitate acolo sus, deasupra noastră, şi sarcina lor este să aprindă în fiecare seară stelele. Regulile stricte şi preconcepţiile, însă, ajung să cauzeze un conflict între cei doi vechi prieteni. Din fericire, lampagiii noştri au parte de un mic imbold din exterior, care îi ajută să vadă lucrurile într-o altă lumină”, se arată în descrierea evenimentului.

Clujenii pot merge:

  • Vineri 8 aprilie, ora 19: 00
  • Sâmbătă 9 aprilie, ora 11:00 și 17:00

Biletele se pot achiziționa online, de aici, din rețeaua Eventbook (Librăria Humanitas, Str. Universității nr. 4; Cinema Florin Piersic) sau de la MiniReactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor rămase.

Spectacolul a fost realizat în cadrul proiectului #MiniREACTOR, fiind o dramaturgie contemporană în teatrul pentru copii, un proiect co-finațat de Administrația Fondului Cultural Național.

May be an image of 1 person and text that says "DESPRE STELE MINI REACTOR..."

Cerc deschis de playfight, 8 aprilie, ora 18

Clujenii sunt așteptați pe strada Tipografiei, numărul 1, la un alt fel de eveniment: un cadru facilitat în care se vor juca de-a trânta, cu o structură clară, care să asigure:

– intenția principală: conectarea la sine și la celălalt

– siguranța: fizică și emoțională pentru oricine, indiferent de experiența și aptitudinile fizice

– joc și curiozitate

Potrivit organizatorilor, pentru a participa, contează sinceritatea, curiozitatea în a explora mișcarea și contactul fizic cu alte persoane și acceptarea regulii de a menține siguranța personală, fizică și emoțională, precum și cea a celor din jur.

Cercul NU este:

– o metodă de autoapărare sau arte marțiale

– un cadru competitiv de exersare a abilităților fizice

– contact improv

Atelierul e susținut pe bază de donații în intervalul 60 – 120 lei per sesiune. Grupul va fi format din 6-12 participanți care se vor înscrie completând acest formular.

Facilitatorii sunt psihologul Talpoș Ovidiu Bogdan și trainerul Marlena Neagu.

Ovidiu practică psihoterapia și facilitează ateliere pe teme asociate cu dezvoltarea socio-emoțională și psihoeducație. În activitatea sa țintește să folosească cât mai mult experiența directă, natura și corporalitatea.

Marlena Neagu, trainer pasionat de joacă și lucru cu oamenii, descoperă în fiecare zi noi moduri de conectare cu sine și cu ceilalți.

Mai multe detalii despre metoda Playfight-Matteo Tangi se pot găsi cu un click aici.

May be an image of 2 people and text

Concert 3 Sud Est, 9 aprilie, Euphoria Music Hall

Plecați în turneul „Nostalgia”, cei de la 3 Sud Est vor concerta clujenii la sfârșitul săptămânii următoare.

Biletele se pot achiziționa de aici.

May be an image of 3 people and text

Concert folk metal la Form Space, 9 aprilie

Dacă 3 Sud Est nu e pe gustul tău, ești așteptat la concertul celor de la Dirty Shirt, o formație de folk metal din Transilvania. Ia-ți biletul de aici.

Petrecere electronică, 9 aprilie

Dacă încă nu ai găsit evenimentul potrivit pentru sâmbăta următoare, această petrecere electronică e pentru tine.

Sesiunea „Stimulating Frequencies” va avea loc la locația Hibrid, pe Calea Turzii nr. 18, unde vor concerta Yoshuu, Definition, Memphys, Rikz, Outline și Reforge.

Intrarea se face pe bază de donație pentru artiști, 20 de lei înainte de miezul nopții și 30 de lei ulterior.

Show de comedie marca Doru Octavian Dumitru, Casa de Cultură a Studenților, 10 aprilie, 19:00

Pentru că râsul aduce echilibru, Doru Octavian Dumitru va încânta publicul clujean cu un spectacol de umor, „Ne-a ieșit pe nas”.

Biletele se găsesc în rețeaua Ticketstore, cu un click aici.

May be an image of 1 person, standing and indoor

Spectacol Hara, Cinema Florin Piersic, 12 aprilie, 19:00

Solistul trupei Hara, Flavius Buzilă, vine live cu un spectacol în premieră, în care a pus împreună cele două mari pasiuni ale sale, muzica și umorul.

„E o latură pe care i-am descoperit-o în pandemie, când a produs niște video-uri demențiale care ne-au făcut să râdem cu lacrimi.

Biletele se achiziționează de la acest link.

May be an image of 1 person and text that says "STANDUP COLO-DY COI DY DOMNU one man show cu FLAVIUS BUZILĂ HARA &MUSIC"

Concert Paraziții, Form Space, 16 aprilie

Pionierii rapului românesc vor concerta live în Cluj-Napoca la mijlocul lunii.

Nu-i rata pe Cheloo, Ombladon și Freakadadisk, cumpără-ți biletul de aici.

Evenimentul e destinat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

May be an image of 3 people and text

Vânătoare de iepurași, Parcul Central Cluj-Napoca, 17 aprilie, 11:30 – 15:30

Copiii sunt invitați la activități în spiritul sărbătorilor pascale, precum: pictură pe față, jocuri și concursul ce constă în găsirea iepurașilor ascunși, unde fiecare echipă va fi recompensată.

„Pentru cei mai harnici avem pregătite niște surprize speciale”, anunță organizatorii, Mojo Jojo Party.

 

May be an image of 8 people and people standing

Dezvoltare personală prin teatru, Urania Palace, 29 aprilie, 18:30

Fie că ți-ai dorit încă de când erai copil să fii în lumina reflectoarelor sau, din contră, ești o fire introvertită și nu ți-a plăcut niciodată să fii în centrul atenției, sau poate, pur și simplu, vrei să te cunoști mai bine, să cunoșți oameni noi și să îți închei săptămâna cu bucurie și râsete, atelierele de dezvoltare personală prin teatru se adresează tuturor, indiferent de sex, vârstă, ocupație sau condiție fizică.

„Pentru că în această pandemie ne-am distanțat și față de noi înșine, nu doar față de ceilalți, în aceste ateliere vom folosi teatrul, psihodrama, dramaterapia și art terapia pentru a ne reconecta la ceea ce simțim și la ceea ce ne dorim în mod autentic. Nu vom juca o piesă de teatru, pentru că aceste întâlniri au ca scop procesul individual, și nu rezultatul.

Vei descoperi o metodă distractivă și creativă de autocunoaștere care te va scoate din rutina zilnică și din zona de confort. Pentru că doar atunci evoluăm și viața devine interesantă, nu-i așa?”, spun organizatorii.

Workshopul e format din 2 module a câte 4 ateliere fiecare. Începe în 29 aprilie și se încheie pe 17 iunie, având loc în fiecare vineri de la 18:30 la 20:30.

Locurile sunt limitate. Datele și prețurile sunt după cum urmează:

Modul 1 – 29 aprilie, 6 mai, 13 mai, 20 mai – 333 lei (4 ateliere x 2 ore)

Modul 2 – 27 mai, 3 iunie, 10 iunie, 17 iunie – 333 lei (4 ateliere x 2 ore)

Coordonatoarea evenimentului urmărește să contribuie pozitiv la starea și creativitatea oamenilor.

„Numele meu este Paula Rotar și după studii sunt actriță. Sunt o fire complexă, creativă și curioasă, nu-mi place rutina, sunt pasionată de psihologie și neuroștiință, iar toate acestea împreună, mă îndeamnă să caut mereu posibilități de creație, expresie și dezvoltare în alte direcții.

Așa am renunțat la teatru în 2020 și m-am apucat de pictură. Tot de atunci sunt bioenergoterapeut, life-coach și ghid spiritual.

Iubesc oamenii și cea mai arzătoare dorință a mea este să-i las mai fericiți decât i-am găsit. Scopul meu prin aceste ateliere este să-i ajut să ajungă la esența lor, să cunoască libertatea și să-și cultive creativitatea, pentru că impulsul de a crea există în fiecare dintre noi”, spune gazda

Cei dornici să participe sunt așteptați la Urania Palace, pe strada Horea numărul 4, după completarea formularului de înscriere, disponibil cu un click aici.

Mai multe despre beneficiile evenimentului se pot găsi în descrierea de pe Facebook a acestuia.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

May be an image of 9 people and text

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Un clujean conduce o organizaţie mondială. Adrian Crivii a fost ales preşedintele WAVO

Publicat

De

img 20220701 wa0012

Vineri, la Berlin, clujeanul Adrian Crivii a preluat functia de Președinte Executiv al Organizației Mondiale a Evaluatorilor (WAVO) pentru mandatul 2022-2024.

La Berlin a avut loc Conferinta națională a celei mai importante organizații de consultanță financiară din Germania .HypZert .

Asociații din 38 de țări

Cu aceasta ocazie a avut loc și Conferința IVSC -WAVO cele mai reprezentative organizatii ale Evaluatorilor care reunesc peste 350. 000 de membri a 150 de Asociații din 38 de țări.

Potrivit lui Adrian Crivii, Anevar (Asociația Evaluatorilor din România) are o prezență apreciată în cele 2 organizații.

 

Vine criză mare în lume. Dolarul pierde supremaţia. Războiul din Ucraina e un pretext. Clujeanul Adrian Crivii, preşedinte WAVO

Citește mai departe

CULTURA

Se apropie Electric Castle. Plimbări cu balonul cu aer cald, sesiuni de yoga, ateliere de origami și mandala

Publicat

De

elec

Electric Castle se pregătește de debutul celei de-a 8-a ediții, iar cele 100 de ore de muzică live oferite de artiști veniți din 24 de țări sunt completate de alte zeci de ore de distracție prin surprizele pregătite de organizatori.

Domeniul Banffy din Bonțida simte deja vibrația pregătirilor pentru festival, cele peste 40 de hectare de teren care vor fi acoperite de scene, camping, zone de relaxare fiind împânzite de echipele de logistică.

Totul pentru ca, începând din 13 iulie, publicul să se bucure de o nouă ediție spectaculoase de Electric Castle, cu nume precum Twenty One Pilots, Gorillaz, Peggy Gou, Disclosure sau Editors aflați în cap de afiș.

O călătorie cu balonul, lectura celui mai recent best seller în hamac, o discuție cu oameni ce provoacă status quo-ul sau un film bun vizionat înaintea concertului mult așteptat – lista activităților de zi la Electric Castle este atât de diversă încât alegerile vor fi greu de făcut.

Emilia Șercan vine la EC

EC Talks by E.ON îi are ca invitați, anul acesta, pe Răzvan Exarhu, Emilia Șercan, Mona Dîrțu și Cristian Lupșa pregătiți să dezbată alături de public teme precum pacea între generații sau relațiile între genuri. Sunt programate și sesiuni de masterclass cu antropologul Radu Umbreș, artista Alina Pash, Matt Black – fondatorul casei de producție Nija Tune, trupa Balkan Taksim, rectorul Universității „Babeș-Bolyai” și cunoscutul psiholog Daniel David.

Cele mai spectaculoase poze din festival sunt gata să fie surprinse din baloanele cu aer cald sau din deja emblematica Royal Wheel by Lidl, asta între două reprize de giant jenga, board games sau o competiție de bumping cars.

Pentru cei ce caută mai degrabă o stare zen există sesiuni de yoga, ateliere de string art, origami și mandala, și o generoasă bibliotecă atent selectată. Participanții pot chiar încerca să refacă scena din „E.T.” cu ajutorul Flying Bikes, bicicletele ce pot zbura prin simpla pedalare.

Electric Castle este, oficial, primul festival din Upside Down, iar lucuri deloc obișnuite sunt pregătite să se întâmple. „Stranger Things” ajunge la castel iar experiențele AR și zona Arcade pot fi copleșitoare.

Super petrecere

Orice festival ar trebui să aibă cel puțin o super petrecere, iar anul acesta, chiar în prima seară, participanții sunt invitați la TikTok Party by BT.

În 13 iulie, scena Hangar va găzdui o petrecere realizată în parteneriat cu TikTok România, la care DJ Yoda va mixa hit-urile devenite virale în ultimii ani pe această rețea de socializare.

Line-upul muzical este completat și de unul de lifestyle, iar Electric Castle conturează în Bonțida experiența unui Anti-Mall. Aici vor putea fi găsite branduri de fashion precum Retro Future, Ototo, Koja Concept sau Not For The Fake.

Delicii culinare

Oferta gastronomică rămâne la fel de generoasă ca la fiecare ediție și acoperă toate gusturile, de la mâncarea preferată la festival, burgers, la preparate asiatice, grecești sau mexicane. Nu lipsește zona de grill pentru cei care preferă să fie proprii chefs.

Ultimele bilete pentru ediția a 8-a sunt disponibile pe www.electriccastle.ro, fără a exista însă opțiunea de cazare în camping.

Toate cele 25.000 de locuri puse la dispoziție în EC Village s-au epuizat deja, la fel și locurile din zona destinată rulotelor.

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

DROGAT și fără drept de a conduce în România, prins la VOLAN pe strada Dorobanților. Tânărul din Florești a ajuns în AREST

Publicat

De

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru că a condus o mașină sub influența drogurilor și s-a urcat la volan deși nu are permis valabil în România, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat în data de 30 iunie un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești, care se deplasa cu autoturismul pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca, deși nu deținea permis de conducere.

Nu avea carnet de șofer valabil și era drogat

Tânărul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv, potrivit Inspectoratului de Poliție Cluj. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, cercetările în acest caz fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițișii au precizat că bărbatul este deținătorul unui permis de conducere provizoriu, eliberat de autorități străine, dar nu are dreptul de a conduce pe teritoriul României.

Vineri a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pe numele bărbatului.

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a tras la sorți ȚINTARUL SuperLigii de fotbal. Când va fi DERBY-ul clujean

Publicat

fotbal 2

Vineri a avut loc tragerea la sorți care stabilește țintarul SuperLigii de fotbal 2022-2023. derby-ul local dintre „U” și CFR va avea loc în ultima etapă.

Cum arată programul etapei 2021-2022

Etapa 1:

Petrolul – FC Voluntari
FC Argeș – UTA Arad
Universitatea Craiova – Sepsi
FCSB – U Cluj
CFR Cluj – Rapid
Farul – FCU Craiova 1948
Hermannstadt – CS Mioveni
Botoșani – Chindia

Citește și: Meciuri tari în prima etapă a SuperLigii de fotbal: FCSB-„U” Cluj și CFR Cluj-Rapid

Etapa 2:

UTA Arad – Petrolul
Sepsi – FC Argeş
Universitatea Cluj – Universitatea Craiova
FC Rapid – FCSB
U Craiova 1948 – CFR Cluj
CS Mioveni – Farul Constanţa
Chindia Târgovişte – Hermannstadt
FC Voluntari – FC Botoşani

Etapa 3:

Petrolul – Sepsi
FC Argeş – Universitatea Cluj
Universitatea Craiova – FC Rapid
FCSB – U Craiova 1948
CFR Cluj – CS Mioveni
Farul Constanţa – Chindia Târgovişte
Hermannstadt – FC Botoşani
FC Voluntari – UTA Arad

Etapa 4:

Universitatea Cluj – Petrolul
FC Rapid – FC Argeş
U Craiova 1948 – Universitatea Craiova
CS Mioveni – FCSB
Chindia Târgovişte – CFR Cluj
FC Botoşani – Farul Constanţa
Sepsi – UTA Arad
Hermannstadt – FC Voluntari

Etapa 5:

Petrolul – FC Rapid
FC Argeş – U Craiova 1948
Universitatea Craiova – CS Mioveni
FCSB – Chindia Târgovişte
CFR Cluj – FC Botoşani
UTA Arad – Universitatea Cluj
Farul Constanţa – Hermannstadt
FC Voluntari – Sepsi

Etapa 6:

U Craiova 1948 – Petrolul
CS Mioveni – FC Argeş
Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova
FC Botoşani – FCSB
FC Rapid – UTA Arad
Hermannstadt – CFR Cluj
Universitatea Cluj – Sepsi
Farul Constanţa – FC Voluntari

Etapa 7:

Petrolul – CS Mioveni
FC Argeş – Chindia Târgovişte
Universitatea Craiova – FC Botoşani
UTA Arad – U Craiova 1948
FCSB – Hermannstadt
Sepsi – FC Rapid
CFR Cluj – Farul Constanţa
FC Voluntari – Universitatea Cluj

Etapa 8:

Chindia Târgovişte – Petrolul
FC Botoşani – FC Argeş
CS Mioveni – UTA Arad
Hermannstadt – Universitatea Craiova
U Craiova 1948 – Sepsi
Farul Constanţa – FCSB
FC Rapid – Universitatea Cluj
CFR Cluj – FC Voluntari

Etapa 9:

Petrolul – FC Botoşani
UTA Arad – Chindia Târgovişte
FC Argeş – Hermannstadt
Sepsi – CS Mioveni
Universitatea Craiova – Farul Constanţa
Universitatea Cluj – U Craiova 1948
FCSB – CFR Cluj
FC Voluntari – FC Rapid

Etapa 10:

Hermannstadt – Petrolul
FC Botoşani – UTA Arad
Chindia Târgovişte – Sepsi
Farul Constanţa – FC Argeş
CS Mioveni – Universitatea Cluj
CFR Cluj – Universitatea Craiova
U Craiova 1948 – FC Rapid
FCSB – FC Voluntari

Etapa 11:

Petrolul – Farul Constanţa
UTA Arad – Hermannstadt
Sepsi – FC Botoşani
Universitatea Cluj – Chindia Târgovişte
FC Argeş – CFR Cluj
FC Rapid – CS Mioveni
Universitatea Craiova – FCSB
FC Voluntari – U Craiova 1948

Etapa 12:

CFR Cluj – Petrolul
Farul Constanţa – UTA Arad
Hermannstadt – Sepsi
FC Botoşani – Universitatea Cluj
Chindia Târgovişte – FC Rapid
FCSB – FC Argeş
CS Mioveni – U Craiova 1948
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 13:

Petrolul – FCSB
UTA Arad – CFR Cluj
Sepsi – Farul Constanţa
Universitatea Cluj – Hermannstadt
FC Rapid – FC Botoşani
U Craiova 1948 – Chindia Târgovişte
FC Argeş – Universitatea Craiova
FC Voluntari – CS Mioveni

Etapa 14:

Universitatea Craiova – Petrolul
FCSB – UTA Arad
CFR Cluj – Sepsi
Farul Constanţa – Universitatea Cluj
Hermannstadt – FC Rapid
FC Botoşani – U Craiova 1948
Chindia Târgovişte – CS Mioveni
FC Argeş – FC Voluntari

Etapa 15:

Petrolul – FC Argeş
UTA Arad – Universitatea Craiova
Sepsi – FCSB
Universitatea Cluj – CFR Cluj
FC Rapid – Farul Constanţa
U Craiova 1948 – Hermannstadt
CS Mioveni – FC Botoşani
FC Voluntari – Chindia Târgovişte

Sursa: GSP

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate
Publicitate